IREBS Real Estate Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Industria cu perspective

Testul IREBS International Real Estate Business School include zece Scaune și profesor economice și jurisprudențiale și 15 onorific profesor invitat la Universitatea din Regensburg. IREBS este dedicat educarea continuă a Führungsnachwuchs- și profesioniști la site-urile Rhein-Main (Eltville), Berlin, München și produse alimentare. Cu o gamă largă de servicii care IREBS International Real Estate Business School este unul dintre liderii internaționali în domeniul academic de bunuri imobiliare.

Industria de imobiliare este una de aproximativ 4 milioane de locuri de muncă în Germania printre cele mai mari și mai importante zone. Iată unele 434 miliarde € este generată anual. Cu o valoare totală de 7400 miliarde € în active imobiliare din Germania, industria de imobiliare oferă o multitudine de oportunități și perspective mai mult decat orice alt sector. Institutul IREBS de Management Real Estate acoperă toate caracteristicile profesionale și specifice industriei de real estate și imobiliare companii. Astfel, la Universitatea din Regensburg ca prima universitate publică în întreaga Germania să o învățătură interdisciplinar complet și de cercetare în domeniul imobiliar.

Profesorii înțeleg munca lor academice ca o platformă pentru o predare bazate pe teoria și orientate spre aplicație. Scopul nostru este de a oferi studenților și cel mai înalt nivel al treilea interesat de expertiză pentru rezolvarea problemelor procesele de practica de zi cu zi a industriei imobiliare. Această legătură strânsă între teorie și practică este produc tehnică și managerială înaltă calificare, care sunt bine echipate pentru provocările viitorului în industria imobiliara.

Așteptăm cu nerăbdare să discutăm cu tine!

VĂ ESTE Cariera ta la inimă? NOI DEASEMENEA!

Următorul pas pe scara carierei este tot mai dependentă de măsura în continuare angajații de învățământ cu privire la educație sau formare dincolo. Academia Real Estate IREBS oferă Cursul de contact economie imobiliare programe intensive în continuare, seminarii imobiliare și de formare in-house în diferite locații de studiu în Germania. Aproximativ 4.000 de elevi au până în prezent educația noastră continuă utilizat pentru promovarea carierei acestora: Mulți dintre absolvenții noștri sunt acum disponibile ca directori de companie de succes.

Instruirea la proprietate Academiei IREBS pentru cariera ta

Training pentru cariera ta

Academia Real Estate IREBS este un liderii științifice și de afaceri ale expertului imobiliar recunoscut Prof. Dr. Tobias tocmai a trecut lucrat cel mai recent pentru a conduce industria și cercetarea pieței imobiliare la Deutsche Bank. Markus Amon, un membru al Institutului Regal de Chartered Surveyors (FRICS), este CEO al Academiei IREBS Real Estate și un membru al Comitetului ZIA pentru Educație și Cercetare. Din 2003, el a dezvoltat cursurile oferite de Academia de pe.

Științifică continuă Focus

Nu numai că cunoștințele în industria de imobiliare este foarte important pentru noi. Academia Real Estate IREBS este un membru al Asociației Germane pentru Educație Continuă și Asociația de învățare Distanță (DGWF). Împreună cu aproximativ 300 de membri din universități și instituții de formare, vom dezvolta idei pentru design inovativ de formare.

Un serviciu care este recomandat

Majoritatea dintre studenții noștri vin la noi, pe baza unei recomandări. În plus față de formare de înaltă calitate și de rețea excelentă, absolventii nostri sunt deosebit de entuziasmat de serviciul nostru. Un studiu part-time are probleme speciale gata pentru a satisface studenții Academiei IREBS Real Estate succes cu ajutorul angajaților noștri cu experiență. Serviciul nostru ne-am îmbunătățit continuu și sa extins de-a lungul anilor, bazate pe studii de absolvenții noștri.

Certificare ISO: practice oferă cele mai înalte standarde de calitate

Academia Real Estate IREBS de la 30 Septembrie 2013 certificat de către TÜV Hessen în funcție de pregătirea standard internațional ISO 29990. Sigiliul de calitate garantează utilizatori care au cele mai bune oferte de la Academia IREBS Real Estate sunt proiectate în funcție de nevoile pieței forței de muncă și în continuă evoluție.

Cele mai bune furnizorii de formare germane

Universitatea Clasamentul 2012 Immobilienzeitung IREBS ocupat proprietăți Academiei primul loc. În categoria de "studiu totală" a primit academia de evaluat "foarte bun". În patru categorii separate, Academia Estate IREBS Real a fost capabil să bată concurența. Acestea includ categoriile de relevanță practică, structura și organizarea, profesori și mediu de învățare.

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm la programele de formare Academia IREBS Imobiliare!

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Germană

Vedea EMBA-uri 1-an »

Programe

Această școală oferă și: