Steinbeis University Berlin Institute Corporate Responsibility Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Programe de masterat în CSR și Leadership, dezvoltare durabilă în Germania Full-time și învățământ la distanță.

Master of Arts (MA), în responsabil Management (MRM) este de 15 luni de la facultate. Programul este un programe internaționale de studii executive care dau lideri actuale și viitoare cunoștințele și instrumentele necesare pentru a desfășura proiecte în sustenabilitate și CSR a diferitelor tipuri de organizații, cu accent pe rezultate. Programul urmează ONU și principiile PRME de dezvoltare durabilă și mai multe dintre educatori sunt membri ai grupurilor de lucru privind inițiativa ONU Global Compact.

Există o mare nevoie de lideri în domeniul sustenabilității și CSR. Programul a ajuns sub conceptul că CSR este un instrument de a conduce dezvoltarea înainte durabilă în companii și organizații. Central la formare este de leadership strategic pentru durabilitate. Elevii primesc o cunoaștere aprofundată a metodologiei de structurarea concepte, metode și instrumente pentru a sprijini planificarea și de a face pentru dezvoltarea strategică durabilă decizie. Fără ca RSI ar trebui să fie o barieră de afaceri.

Completate în plus metodologia cu teoria de conducere în complexitate. Accentul este pus pe modul în care angajații pot fi implicate pentru a schimba și modul în care organizațiile pot analiza mediul lor rapid și de a dezvolta în organizații flexibile, adaptabile, care pot acționa proactiv și strategic pentru dezvoltarea durabilă. Mai multe teorii complementare în domeniul sustenabilității este inclus în program și este structurat în raport cu zonele centrale. În cadrul programului, elevii cu o intelegere holistica a modului etica in afaceri, CSR și sustenabilitate legate din perspectiva unui lider.

Elevii avea acces la cursuri de formare multidisciplinare atât online cât și offline. Elevii sunt supuse diverse seminarii. Aplicăm studii online, prin intermediul e-learning, webinarii și MOOCs. Scopul este ca studenții să dezvolte cunoștințele și competențele în Responsabilitate Socială Corporativă, Etica în afaceri, durabilitate, antreprenoriat social și Social Innovation. Studii în domeniile menționate mai sus va permite studenților bredar cunoștințele în diferite domenii de cercetare, în cazul în care acestea pot extrage concepte și instrumente pentru o aplicare practică a proiectelor de durabilitate și CSR. În plus, elevii experiență internațională și oportunitățile de carieră mai bune din Europa.

Master of Arts program de studiu vă oferă posibilitatea de a: • studiu la una dintre cele mai mari universitati din Germania • Puteți efectua studiile la Berlin, un oras vibrant cazul în care aveți o mulțime de circulație și multe activități opționale. • Capacitatea de a utiliza cunoștințele de Sustenabilitate și Business Ethics • Participarea la un Programe internaționale de masterat și de a stabili contacte cu elevi din alte țări. • Oportunitatea de a studia on-line. • Puteți participa la seminarii în cadrul unui program de certificat. • Opțiunea de a dubla măsură și de a construi mai departe cu o educatie MBA prin universitățile partenere din Germania. • Abilitatea de a te credita credite ECTS să urmeze studii superioare. • Wide cunoștințele atât în ​​limba germană și engleză.

Pentru mai multe informații despre admitere cerințele va rugam sa completati formularul de lângă una dintre studii și carieră noastre consilierii vă va contacta.

Locații

Berlin

Steinbeis University Berlin Institute Corporate Responsibility Management

Address
Institute Corporate Responsibility Management
Guertelstr. 29a/30

10247 Berlin, Berlin, Germania
Număr de telefon
+4930293309291