Institute for Cultural Diplomacy (ICD) - The Center for Cultural Diplomacy Studies

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Centrul pentru Studii de Diplomație Culturală (CCDS) al Institutului pentru Diplomație Culturală ( ICD ) este cel mai important centru mondial pentru studierea diplomației culturale, oferind oportunități de dezvoltare educațională și profesională persoanelor fizice, interesate în continuarea educației și carierei în mediul academic, diplomație , guvernul și / sau sectorul privat, au fost legate în totalitate sau parțial de domeniul diplomației culturale.

CCDS se concentrează, în special, pe explorarea echilibrării dintre puterea tare și moale, procesul de globalizare într-o lume interdependentă, economia internațională

Programele CCDS oferă niveluri ridicate de leadership și îi oferă studenților abilitățile de a-și forma viitoarele roluri de conducere în timp ce abordează problemele critice care provoacă astăzi lumea. Programele oferă cunoștințe avansate și instrumente analitice pentru studiul și practica diplomației culturale și potențialul pe care îl are în modelarea politicilor internaționale și a strategiilor globale. Programele CCDS sunt împărțite în următoarele categorii: Cursuri de învățare la distanță, Programe de certificare a dezvoltării profesionale și diplome Programe în diplomația culturală. Facultatea CCDS este compusă din profesori, politicieni de renume și profesioniști cu experiență din sectorul public și privat. Membrii facultății și consilierii CCDS au lucrat intens și colectiv pentru a elabora programe de studii inovatoare care oferă o abordare unică în studiul domeniilor relațiilor internaționale, economiei globale, relațiilor interculturale, artei

Programele de studii CCDS funcționează în cadrul unui parteneriat comun între Academia pentru Diplomație Culturală și universitățile europene de conducere. Toate diplomele sunt acordate de universități, care sunt recunoscute ca instituții de învățământ superior acreditate pe deplin cu dreptul de a acorda diplome universitare, fac parte din Procesul de la Bologna stabilit de Comisia Europeană și utilizează Sistemul european de transfer și acumulare a creditelor (ECTS) pentru acordarea de diplome. Programele oferă studenților avantajul de a învăța în diferite orașe europene importante și, astfel, posibilitatea de a câștiga experiență academică, profesională și personală din a trăi în diferite culturi.

Parteneriatele universitare ale Centrului pentru studii diplomatice culturale

Universitatea Furtwangen (HFU)

Universitatea Furtwangen (HFU) este una dintre cele mai mari universități din Germania și recunoscută pentru excelența sa în următoarele domenii:

  • Calitate ridicată și inovație în predare
  • O concentrare practică puternică prin colaborarea cu industria
  • Concentrarea internațională
  • Cercetare aplicată
  • Educație continuă și învățare pe tot parcursul vieții
  • Cooperare și motivație
  • Responsabilitatea socială și protejarea viitorului

Centrul principal al Furtwangen University este educația și instruirea practică bazată pe știință. Limitele tradiționale între domenii sunt eliminate în proiectele interdisciplinare. HFU este lider în domeniile de inginerie, informatică, sisteme informatice și management, management inginerie, mass-media, afaceri internaționale și sănătate. Gama de cursuri și programe este în mod constant îmbunătățită pentru a ține cont de evoluțiile inovatoare. Scopul nostru este de a oferi programe avansate pentru tineri talentați, acordând diplome de cea mai bună calitate, acreditate, care deschid oportunități excepționale de carieră. În același timp, susținem călătoria pe care studenții noștri o fac spre a deveni indivizi responsabili și competenți, capabili să identifice și să rezolve problemele în mod independent. În plus, prin cercetarea orientată spre aplicații și dezvoltarea profesională universitară, universitatea noastră susține următoarea generație de oameni de știință care contribuie la inovație și la îmbunătățirea abilităților în afaceri și în societate.

Universitatea din București

Universitatea din București este un important centru academic și un punct de referință semnificativ în societate și aderă la principiile integrității academice și gândirii critice. Universitatea este una dintre cele mai importante instituții de învățământ superior din România și Europa de Sud-Est prin contribuția activă prin cercetare și predare la dezvoltarea și utilizarea cunoștințelor. Obiectivul principal al Universității este de a oferi programe academice de înaltă calitate și de facilități de cercetare și de a deveni un prim-plan al cercetării și predării.

Îmbunătățirea cooperării internaționale, Universitatea a definit parteneriate și colaborări strategice cu peste 100 de universități de prestigiu din 40 de țări diferite.

Universitatea din București aderă la principiile educaționale ale Uniunii Europene, iar întreaga sa structură a curriculei a fost compatibilă cu cadrul Bologna pe parcursul facultăților sale.

Locații

Berlin

Institute for Cultural Diplomacy (ICD)

Address
Institute for Cultural Diplomacy
Gemthinerstr. 20

D-10785 Berlin, Berlin, Germania