IAS College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

IAS College , fosta Academie Internațională a Studenților (IAS), este un institut german care oferă programe studenților străini după cum urmează. Oferim programe pentru medici medicali în Germania, inginerie în Germania, studenți de management, asistență medicală în Germania și pentru studenții care doresc să își urmeze studiile de licență în Germania. Multe dintre programele de studiu permit studenților să continue studii / studii în Germania.

Campusurile IAS sunt situate în Schwerin și Wismar, Germania. Biroul de admitere are sediul în Lübeck, Germania. În plus, există birouri partenere în diferite țări din întreaga lume pentru a consilia studenții din țara lor de origine.

În Schwerin, programele de studiu ICPF Tech și ICPF Med (acreditate de Universitatea Allensbach, care oferă peste 60 de puncte de credit fiecare) sunt oferite de centrul de competență format din IAS College ca institut de prezență și Universitatea Allensbach.

IAS College în colaborare cu Designschule Schwerin oferă AQUAS -Academic Qualification pentru Universitatea de Științe Aplicate un program, care califică studenții străini pentru a studia licențele în Germania. După finalizarea cu succes a AQUAS, participanții au posibilitatea de a alege între o gamă largă de subiecte de studiu la toate universitățile germane de științe aplicate (Fachhochschulen). Solicitanții cei care au absolvit clasa a 10-a minimă și au minim 1 an (clasa a 11-a) sau 2 ani (clasa a XII-a) de școlarizare sau au terminat 2 sau 3 ani de pregătire politehnică, solicită AQUAS.

În campusul IAS în programele de licențiere Wismar - educația și adaptarea asistenților medicali străini se desfășoară, împreună cu bb Gesellschaft für Beruf und Bildung: PAP 15 luni ca program de adaptare pentru asistenții medicali calificați din străinătate și PAP 3,5 ani pentru solicitanții care au terminat școala în țara de origine și doresc să înceapă pregătirea de asistent medical în Germania.

La Fergussen College, Pune, India - IAS College asigură cooperarea cu Deccan Educational Society (DES), studenților indieni posibilitatea de a se alătura programelor lingvistice și culturale din India la Centrul nostru german. După finalizarea cu succes a cursurilor sau nivelurilor, participanții primesc direct la programele oferite de IAS College și partenerii săi din Germania.

Bucurați-vă de vizitați pagina noastră de pagină, obțineți o perspectivă profundă asupra programelor noastre oferite

Salutări, Academia Internațională a Studenților (IAS) College GmbH iG

Locații

Lübeck

Address
Maria-Goeppert-Str. 1
23562 Lübeck, Schleswig-Holstein, Germania

Programe

Această școală oferă și: