Citește Descrierea Oficială

Care este ideea din spatele HUMBOLDT-Viadrina School of Governance? Ce este faptul că definește această școală, și în ce fel este unic? Când am început acest proiect în urmă cu mai mulți ani, ceea ce era am sperat pentru a atinge? Acestea sunt întrebările la care vom continua să cerem, și întrebările care pun această întreprindere la încercare. Vrem să analizeze și design. Cu fondarea Școlii HUMBOLDT-Viadrina de Guvernare, am extins noțiune Alexander von Humboldt de unitate în cercetare și predare pentru a include, de asemenea, ideea unui "forum". Este în acest forum că dezvoltarea și transferul de cunoștințe teoretice oferă baza pentru acțiune. Scoala de noua abordare de trei ori pentru a studia ceea ce este va inspira pe elevi să acționeze pe aceste probleme care există în spațiile dintre politică, afaceri și societatea civilă. Vrem să fie un catalizator pentru reformă. Scopul orientate spre practică de Master of program de gradul de Politici Publice oferite de European University Viadrina Frankfurt (Oder) și Universitatea Humboldt Berlin HUMBOLDT-Viadrina School of Governance este conceperea și implementarea cu succes a proiecte concrete. Scopul studiului la Școala este de a oferi studenților cu mijloacele de a-și baza teoretică și să reflecteze asupra posibilității de a efectua schimbări sociale reale și de durată: Un concept de strângere de fonduri care rămâne pe bord desen este de folos, dar în cererea este capabil pentru a testa capacitatea sa de a aduce reformele necesare. În acest fel, Școala Humboldt Viadrina de Guvernare este o instituție construită pe diverse fundatii: ne desfășura activități de cercetare aplicată și de a oferi un Master practic orientat de gradul de Politici Publice, în timp ce, în calitate de forum, aducem oamenii împreună care se adresează în mod colectiv provocările generate de societatea de azi. Suntem un actor independent și critic, care contribuie, devine implicat și, în cele din urmă, efectele schimbărilor. Vom masura acțiunile împotriva rezultatele efective, nu doar bazându-se pe standarde abstracte, teoretice.

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Humboldt-Viadrina School Of Governance

Maestru de gradul Politici Publice este un program de studiu în comun proiectat de către European University Viadrina din Frankfurt (Oder) și Humboldt din Berlin Universi ... [+]

Maestru de Politici Publice

&nbsp

Master of Public Policy este un program de studiu în comun proiectat de către European University Viadrina din Frankfurt (Oder) și Humboldt din Berlin Universitatea, și administrate de către Școala Humboldt-Viadrina de Guvernare gGmbH.

Se adreseaza persoanelor fizice care au un grad mai mare de educație care lucrează în domeniul politicii, economiei sau instituții ale societății civile, care să le permită să se dezvolte, să promoveze și să implementeze soluții adaptate la provocările sociale diferite.

&nbsp

Domeniile de politică, societate civilă poate economică și cu toate acestea nu mai acționa singur în abordarea provocărilor majore cu care se confruntă societățile noastre.În conformitate cu abordarea generală a Școlii Humboldt-Viadrina a Guvernare, obiectivul de Masterat în Politici Publice, prin urmare, este de a vă oferi instruirea de care aveți nevoie pentru a lucra ca un antreprenor social și politic angajat, în măsură să ia o decizie și schimbare Orient, dar, de asemenea, capabil să medieze și să interacționeze cu și în cadrul celor trei domenii de economie, politică și societatea civilă. ... [-]

Germania Berlin
Octombrie 2019
La zi
2 ani
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză