Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la HOST ! Te gândești să studiezi aici? Sau sunteți interesat de o perioadă de studii sau stagii în străinătate? Sunteți un lector universitar sau un membru al personalului care ar dori să afle mai multe despre mobilitatea personalului ca parte a cercetării, predării sau dezvoltării profesionale sau despre inițierea unui parteneriat universitar internațional? Apoi, serviciul HOST International nu este doar ceea ce căutați!

A ieși în oraș

Noțiuni de bază pentru a cunoaște alte culturi în timpul unei perioade de ședere în străinătate este o experiență de neuitat și îmbogățire. Indiferent dacă studiați, faceți un stagiu sau lucrați în străinătate, șederea dvs. în străinătate vă va permite nu numai să vă îmbunătățiți limba și competențele interculturale, ci și expertiza dvs. și rețeaua dvs. profesională și personală. Acesta este un atu considerabil pentru CV-ul dvs. - un bun pentru toata viata!

De ce HOST?

Hochschule Stralsund - Universitatea de Științe Aplicate este o universitate campus tânără și inovatoare în nord-estul Germaniei. Cu un echipament modern, un excelent raport personal-student și poziția fantastică chiar lângă Strelasund, un braț al Mării Baltice, HOST oferă cele mai bune condiții pentru studiu, cercetare și calitate a vieții. De aceea, în mod regulat reușește să obțină poziții de top în clasamentul universităților germane.

Practică orientată, dinamică, internațională

Studenții potențiali pot alege dintre cele 27 de programe de licență și master acreditate în limba germană sau engleză și un program Diplom. Programele oferite nu includ numai cursuri tradiționale precum Inginerie, Inginerie Electrică și Administrarea Afacerilor, dar și programe noi și inovatoare, cum ar fi Sistemele IT și Sistemele Mobile, Ingineria Motorsport sau Strategiile de Dezvoltare a Turismului. În prezent, la cele trei școli - Administrarea Afacerilor, Inginerie, Inginerie Electrică și Informatică, se studiază aproximativ 2.200 de studenți din 36 de țări. Aceasta ar putea să nu fie la fel ca la alte universități de științe aplicate în orașele mai mari - dar, în afară de orientarea clară a practicilor, este mai presus de toate supravegherea personală care garantează succesul studiului. Și: Universitatea nu are doar o atmosferă relaxată, ci și o certificare prietenoasă pentru familie și este pe deplin accesibilă pentru persoanele cu dizabilități. Asta numiți un HOST!

Inovație motor pentru a contracara lipsa de experți

HOST este una dintre cele mai importante instituții pentru educarea experților înalt calificați din Mecklenburg-Vorpommern. Absolvenții programelor noastre excelente sunt foarte căutate, nu numai în regiunea noastră, ci și în Germania și în străinătate. Aproape toate programele pot fi studiate, de asemenea, ca parte a unui program dublu cu o mare cantitate de practică. Pentru a face acest lucru posibil, Universitatea colaborează cu mai multe companii. În același timp, prin cercetarea orientată spre practică, HOST este un important furnizor de impulsuri pentru industria statului.

Activitățile și Baltica pe Campusul HOST

Iar studiul este, desigur, o parte importantă, dar nu totul, există multe activități oferite în campus. Echipele de proiect studenți, Baltic Racing și ThaiGer, de exemplu, dezvoltă mașini de curse la cel mai înalt nivel. Recent, HOST a reușit chiar să sărbătorească un titlu al Campionatului European. Consultanții de afaceri studenți de la SUS sprijină companiile din întreaga regiune. Carpe Diem eV organizează petreceri, evenimente culturale și legendarul Campusspektakel. Campusul oferă o gamă largă de activități sportive. Și, desigur, Universitatea are propriul club de navigație. Și nu uitați: cea mai apropiată plajă de nisip este la o plimbare de doar cinci minute de campus ...

Calitate ridicată a vieții, costuri reduse de închiriere

Studierea în Stralsund are un alt avantaj important: costurile de trai sunt mult mai scăzute decât în ​​alte locuri din alte universități. Găsirea unui apartament ieftin, cu un standard foarte bun în centrul orașului, nu este o problemă deloc în Stralsund. În același timp, Student Services, desigur, oferă camere ieftine în sălile de reședință. Evidențiați: satul student "Holzhausen" situat chiar în campus!

Stralsund și zona înconjurătoare oferă o calitate excelentă a vieții. Universitatea se află la insula Rügen - cea mai însorită insulă a Germaniei. Nu una, ci două parcuri naționale în apropiere permit experiențe fantastice în natură. Orașul Hanseatic este un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO și o atracție pentru oaspeții din întreaga lume. O mulțime de activități de agrement și un program cultural și de partid bogat vă asigură că orașul se extinde continuu.

Doriți să obțineți un grad excelent și să cunoașteți un loc extra special? Vino la Stralsund. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm la universitatea noastră cosmopolită!

Programe predate în:
  • Engleză
  • Germană

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Hochschule Stralsund – University of Applied Sciences

Top Programul de Master gerankte Inginerie Industrială (M.Eng.) Oferta oportunități excelente pentru a extinde punctele forte personale și să se pregătească bine pentru r ... [+]

Top Programul de Master gerankte Inginerie Industrială (M.Eng.) Oferta oportunități excelente pentru a extinde punctele forte personale și să se pregătească bine pentru roluri de conducere. Bazându-se pe primul grad profesional pe care o achiziționați în acest studiu mai aprofundat orientate spre aplicație de expertiză, te antrenezi abilitățile practice și de a dezvolta abilitățile dumneavoastră, de calificare asa. Iar pentru cei care sunt noi pentru noi: un campus de pe coasta Mării Baltice, distracția nu este neglijată în timp ce studia!

Privire de ansamblu asupra Programul - Inginerie Industrială Masterat - Facultatea de Inginerie Mecanica Baseline - vară și semestrul de iarnă Admitere - Deschis de admitere Puncte de credit - 90 ECTS Gradul - Maestru de Inginerie (M.Eng.) Limba Curs - Germană Pre-rechizite ... [-]
Germania Schwerin
Septembrie 2019
Germană
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MA

Hochschule Stralsund – University of Applied Sciences

Politica energetică, e-mobilitate, industrie 4.0 sau superconductă informații - multe probleme actuale ale timpului nostru pot fi îndeplinite numai cu profesioniști în in ... [+]

Politica energetică, e-mobilitate, industrie 4.0 sau superconductă informații - multe probleme actuale ale timpului nostru pot fi îndeplinite numai cu profesioniști în inginerie electrică. Dacă aveți măcar una dintre aceste aplicații din domeniile de interes pentru energie, automatizare și inginerie de comunicații, atunci sunteți în mâini bune cu un grad în inginerie electrică de la noi! Mai mult decât atât, cu un campus modern de la Marea Baltică și distracție nu este prea scurt!

Privire de ansamblu asupra Curs de studiu - Inginerie Electrică - Masterat (ETM) - Facultatea de Inginerie Electrică și informatică Baseline - semestrul de vară și de iarnă semestru Admitere - Deschis de admitere Durata studiilor - 3 semestre Puncte de credit - 90 ECTS Gradul - Master of Science (Master) Limba Curs - Germană Pre-rechizite ... [-]
Germania Schwerin
Septembrie 2019
Germană
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Hochschule Stralsund – University of Applied Sciences

International, strategic, individual: Acesta este programul Master Strategii pentru Dezvoltarea Turismului (TDS), la Universitatea din Stralsund. TDS este un program de m ... [+]

International, strategic, individual: Acesta este programul Master Strategii pentru Dezvoltarea Turismului (TDS), la Universitatea din Stralsund. TDS este un program de master o economie cu o specializare în domeniul turismului. Componentele strategiei și dezvoltare sunt combinate în mod unic. O altă caracteristică unică este structura cursului, pe care o puteți personaliza modular. Pentru a afla mai multe despre studiile internationale de turism.

Privire de ansamblu asupra Programul - Strategii pentru Dezvoltarea Turismului (TDS) - Facultatea de Economie Baseline - semestrul de iarnă Admitere - Deschis de admitere Perioada de studiu - 2, 3 sau 4 semestre (în funcție de studiul inițial) CreditPoints - 60-120 ECTS Gradul - Master Of Arts (MA) Limba principală Curs - Engleză Pre-rechizite ... [-]
Germania Schwerin
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 - 4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză