Citește Descrierea Oficială

Bun venit la Hamburg University of Technology (TUHH)

"TUHH este o universitate tehnică compactă cu un profil clar în cercetare și metode de învățare inovatoare, în care teoria și practica se întâlnesc. Proximitatea este un aspect important al relațiilor noastre cu studenții noștri, care o experimentează în primul rând în timpul învățării bazate pe proiecte în grupuri mici și în strânsă legătură cu personalul nostru academic eminent Scopul nostru este de a educa mințile creative cu un profil de specialitate individual și un nivel ridicat de aptitudini sociale Dezvoltarea tehnologiei pentru omenire este punctul central al declarației noastre de misiune.

Suntem în favoarea dezvoltării Hamburgului ca metropolă inovatoare. TUHH aduce o contribuție importantă la acest lucru prin introducerea de noi tehnologii, cum ar fi furnizarea de energie, mobilitatea, logistica și digitalizarea. În acest context, TUHH va evolua și va deveni o universitate de tehnologie de ultimă oră în viitor. TUHH este identificat cu reforme reușite, căi neconvenționale și inițiative într-un mod care este însoțit de aproape orice altă universitate germană. În 1994, a fost prima universitate germană care a introdus o diplomă de licență, iar programele extinse de studiu în limba engleză atrag studenți din întreaga lume. TUHH asigură finanțarea complementară a cercetării din sectorul privat și public, care echivalează cu aproape jumătate din bugetul non-terți al universității. Cercetarea de bază de la TUHH fe este evidențiată de Centrul de cercetare colaborativă (SFB) "Sisteme de materiale multimodale, M3", finanțat de Deutsche Forschungsgemeinschaft (DFG).

Cu domeniile sale de expertiză și structurile sale interdisciplinare, TUHH lucrează într-o manieră orientată spre cercetare, oferind cercetări inovatoare și, în același timp, o educație modernă, orientată spre cercetare și orientată spre practică, datorită personalului și echipamentelor sale remarcabile. Această combinație deschide oportunități excelente pentru absolvenții de pe piața muncii, indiferent de fluctuațiile ciclului economic. Avem numeroase acorduri de cooperare cu întreprinderi majore de afaceri și IMM-uri. Promovăm cercetarea și antreprenoriatul de vârf. Voința de a ne afirma ca o universitate internațională de prim rang ne motivează în mod continuu și este forța motrice din spatele succesului TUHH.

De altfel, Hamburg - acasă la TUHH - nu se află doar în partea de sus a hărții geografice a Germaniei, ci și una dintre cele mai dinamice regiuni din Europa cu cele mai bune perspective de creștere. Este o metropolă vibrantă, cu o înaltă calitate a vieții.

Sper că vă place să descoperiți TUHH pe următoarele pagini web și să vă extindeți o invitație cordială pentru a deveni o parte din lumea fascinantă a TUHH ".

Prof. Dr. Ed Brinksma

- Președinte al Hamburg University of Technology din Hamburg University of Technology -

Misiune

Principiile fondatoare ale TUHH sunt unice în Germania. Prioritatea cercetării, abordarea interdisciplinară, inovarea, regionalismul și internaționalismul sunt fundamentele obligatorii pentru ceea ce facem. Cercetarea, predarea și transferul de tehnologie sunt centrate pe tema călăuzitoare a dezvoltării tehnologiei pentru oameni.

Misiune:

TUHH este o universitate antreprenorială competitivă care se concentrează pe performanțe ridicate și standarde de înaltă calitate. TUHH este dedicat principiilor Humboldt (unitate de cercetare și educație). TUHH are o orientare internațională puternică și se concentrează, de asemenea, asupra mediului său local. Aceasta contribuie la dezvoltarea competenței tehnologice și științifice a societății. Urmărind excelență la nivel național și internațional în domeniile sale de cercetare strategică. Educarea tinerilor ingineri și cadre universitare în cadrul programelor exigente folosind metode avansate de predare.

Programe predate în:
Engleză
Germană

Această școală oferă și:

MSc

Hamburg University of Technology

MSc. în managementul tehnologiilor globale și al inovației ... [+]

MSc. în managementul tehnologiilor și inovării globale

MSc. GTIME permite absolvenților de prim nivel în inginerie, afaceri / economie, știință și tehnologie pentru a gestiona cu succes procesul de inovare peste granițele internaționale.

Studenții GTIME au ocazia de a studia la două universități internaționale, cu o programare de peste doi ani, care oferă o profunzime mai mare a învățării, implicarea mai industrială și o bogată experiență culturală.

Consorțiul este alcătuit din următorii parteneri: Universitatea Aalborg (Danemarca), Hamburg University of Technology (Germania), Universitatea de Tehnologie Kaunas (Lituania), Universitatea Manipal (India), Universitatea Asia Pacific Ritsumeikan (Japonia) și Universitatea din Strathclyde (Scoția).... [-]

Germania Hamburg
Octombrie 2019
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

TUHH-Imagefilm

Location address
Am Schwarzenberg-Campus,1
Hamburg, Hamburg, 21073 DE
Social Media