HTW Berlin University Of Applied Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

HTW Berlin Cea mai mare universitate din Berlin de Stiinte Aplicate

Cu un corp student de mai mult de 13.000, Hochschule für Technik und Wirtschaft (HTW) Berlin este cel mai mare Universitatii de Stiinte Aplicate din Berlin. Cu aproximativ 70 de cursuri de licență și master în Inginerie, economie, tehnologia informației, cultură și design, gama de calificare pe care le oferim este impresionant. Atât compact și orientat spre practică, cursurile noastre de studii poate fi completată de instruire în limbi străine și abilități-cheie. Topul universităților ne-au stabilit în mod constant ca unul dintre cei mai importanti furnizori de un învățământ modern și profesional. Facilitățile noastre includ o bibliotecă bine aprovizionat, un centru modern de calculator și o gamă largă de activități sportive.

O universitate premiat Bucurându-se de o reputație academică excelentă, HTW Berlin a primit numeroase premii pentru inovație excepțională în sectorul universitar; pentru reformele noastre interne de management; pachetele de consultare și de servicii oferite întreprinderilor mici și mijlocii și start-up-uri; și pentru angajamentul nostru de a egalității de gen și a libertății de barieră. Topul universităților ne-au stabilit în mod constant ca unul dintre cei mai importanti furnizori de un învățământ modern și profesional.

Studiul, predare și de cercetare la doua locatii Studiul, predare și de cercetare la HTW Berlin se efectuează în două locații: campusul Treskowallee în Karlshorst și campusul Wilhelminenhof în Oberschöneweide. Ambele locații au o istorie lungă și mândru: clădirile enumerate în campusul Treskowallee anterior a servit ca o școală și în timpul RDG, ca Colegiul de Economie. Campusul Wilhelminenhof are o tradiție îndelungată și bogată ca un centru de inovare industrială. Situat în Berlin Sud-Est, a jucat gazdă la două companii de renume, Allgemeine Elektrizitäts-Gesellschaft (AEG) și Kabelwerke Oberspree (KWO).

Locații

Berlin

HTW Berlin

Address
Wilhelminenhofstraße 75A, Berlin
12459 Berlin, Berlin, Germania