HMKW

Introducere

Citește Descrierea Oficială

HMKW Hochschule für Medien, Kommunikation und Wirtschaft

Studiul de la HMKW deschide perspective interesante în sectorul mass-media. Indiferent dacă este vorba despre design, jurnalism și comunicare, mass-media și managementul evenimentelor sau mass-media și psihologia afacerilor, în locațiile Berlin, Köln și Frankfurt am Main, studiați într-un mod practic și modern.

Universitatea universitară este recunoscută de stat și acreditată instituțional de către Consiliul Științific. Toate cursurile sunt recunoscute pe plan internațional și acreditate de FIBAA.

Profesorii noștri și toți profesorii își aduc experiența din practică direct în predare, unde o educație academică solidă este combinată cu o muncă inovatoare și practică. Veți fi susținuți în mod activ pe parcursul studiilor și pe piața muncii.

HMKW combină o educație academică solidă cu munca într-o varietate de proiecte practice. Colaborăm cu numeroase instituții și instituții de afaceri înființate care completează curriculumul academic cu întrebări foarte reale și sarcini de proiect. Aceste rețele oferă oportunități pentru intrarea în carieră și pentru carieră.

Cursurile sunt destinate în mod specific dobândirii înțelegerii teoretice și a aptitudinilor practic aplicabile. La sfârșitul studiilor, veți avea o gamă largă de aptitudini pentru cariera dvs. în sectoarele creativ, media și de afaceri.

După șase semestre (programe clasice de licență) sau opt semestre (programe integrate de licență) veți fi mândri de performanța și succesul dvs.

Programele de masterat sunt predate în limba engleză în Berlin și în limba germană în Köln. Puteți studia extra-ocupațional sau cu normă întreagă. HMKW participă la programul ERASMUS și se angajează în schimbul și cooperarea cu studenții și universitățile europene și non-europene.

Locații

Berlin

HMKW

Address
HMKW Hochschule für Medien, Kommunikation und Wirtschaft GmbH
Ackerstraße 76

13355 Berlin, Berlin, Germania
Număr de telefon
+49 30 467769300

Koln

HMKW

Address
HMKW Hochschule für Medien, Kommunikation und Wirtschaft GmbH
Höninger Weg 139

50969 Koln, Renania de Nord-Westfalia, Germania
Număr de telefon
+49 30 467769300

Frankfurt

Address
HMKW Hochschule für Medien, Kommunikation und Wirtschaft Theodor-Heuss-Allee 108 (Erdgeschoss) 60486 Frankfurt
Frankfurt, Hesse, Germania