Citește Descrierea Oficială

Universitatea Biberach - o universitate vibrantă în domeniul construcțiilor, energie, biotehnologie și administrarea afacerilor

În mod tradițional, o școală de construcții este Universitatea Biberach pentru arhitectura discipline clasice și inginerie civilă. aceste programe speciale diferențiate de studiu: management de proiect (construcție) și Business Administration (Construcții & Imobiliare). Ghidat de viziunea energiei HBC a extins ofertele sale academice în domeniul eficienței energetice: Cursurile de inginerie energetică și să formeze putere tineri profesioniști - ingineri, cum ar fi comercianti - pentru această sarcină viitoare. Accentul în predare și de cercetare este în domeniul energiilor regenerabile.

În același timp, constituie HBC cu biotehnologie, un accent cu totul nou. Cursurile farmaceutice Biotehnologie și industriale Biotehnologie oferă o educație științifică, completate de proiectele actuale de cercetare.

Academia de la Universitatea Biberach ofera cursuri postuniversitare part-time și un program extins de instruire și conferințe pentru formare profesională.

Topul universităților la nivel național atestă calitatea HBC în procesul de predare și de cercetare: primit în mod repetat mărcile de top HBC!

Ce drive-urile de la Universitatea Biberach

Prin programele lor de studii in domeniul sistemelor energetice de arhitectură și construcții civile, climatul de construcție și precum și managementul afacerilor și biotehnologie, Universitatea Biberach are o științifică și în același timp confruntarea practică a omului, mediu și energie. Existența omului se bazează pe prezența energiei în diferite forme și utilizarea acestora. În special, nevoile de bază și de siguranță ale oamenilor din locuințe domeniul, ocuparea forței de muncă, climă și sănătate sunt tot mai holistică și dominată de utilizarea rațională și rezonabilă a energiei.

Universitatea Biberach înțelege analiza științifică a omului și a energiei ca un proces permanent în schimbarea socială regională și globală și să le dea învățătură pe bază adecvată oferă studenților în cursuri universitare și consecutive. Ofertele de studiu sunt evaluate în mod regulat, adaptate și extinse prin, de exemplu, modele duale de studiu. rețelele regionale și internaționale la universități și economia consolida profilul nostru internațional.

Viziunea Universitatea Biberach poate fi descrisă de următoarele principii:

. 1 Universitatea Biberach standuri pentru calificare inovatoare, profesională și instruirea practică a inginerilor cu cea mai mare eficiență, eficacitate și calitate.

. 2 Universitatea Biberach a sprijinit cu contribuțiile lor oferta de formare pentru rezolvarea problemelor energetice și climatice actuale.

. 3 Universitatea Biberach are dimensiuni adecvate pentru a asigura independența, eficiența și atractivitatea deopotrivă.

. 4 Universitatea Biberach opereaza la nivel regional și internațional, menține alianțe strategice în părți cu alte universități.

. 5 Universitatea Biberach este un partener atractiv în cercetare, dezvoltare și servicii sarcini pentru companiile regionale și naționale.

. 6 Universitatea se află importanța lor relativă conștientă ca respectată instituție de învățământ în Biberach oraș și district și contribuie la construirea imaginii lor și crearea de profiluri la.

Programe predate în:
Germană

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Hochschule Biberach University Of Applied Science

Studii de master Inginerie Civilă de la Universitatea Biberach dezvoltat și completat în licență conținut predominant tehnic prin componente de management, management de ... [+]

Diplomă de master în Inginerie Civilă

Studii de master Inginerie Civilă de la Universitatea Biberach dezvoltat și completat în licență conținut predominant tehnic prin componente de management, management de proiect și prin aplicarea Bauinformatik, calcul de programe de infrastructură și metode de element finit. Studiul științific al conținutului tehnic special este susținută prin strânsa colaborare cu institutele interdisciplinar Universitatea Biberach.

Aici, accentul în conformitate cu majors de formare de licență sau absolvent precedent (de ex: inginerie structurala, transport, hidraulice), înclinațiile sau experiență profesională sunt stabilite diferențiate.... [-]

Germania Biberach Ulm Regatul Unit London Elveţia Zürich  + 3 Mai mult
Octombrie 2019
Germană
La zi
Part time
3 semestre
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Hochschule Biberach University Of Applied Science

Studenții noștri vor fi preparate prin metode și tehnici de prelucrare a proiectelor (mari) și evenimente practice pentru expertiza de aplicare a cerințelor complexe în v ... [+]

Masterat Project Management (Civil (-in))

Studenții noștri vor fi preparate prin metode și tehnici de prelucrare a proiectelor (mari) și evenimente practice pentru expertiza de aplicare a cerințelor complexe în viața profesională - însoțite de seminarii și proiecte-pilot în lucrul în echipă.

Zilele de prezență la Academia este limitat la joi până sâmbătă. Așa că studenții se face posibilă, în ciuda studiu full-time, pentru a lucra până la 20 de ore pe săptămână.

Cursurile primului și al doilea semestru sunt independente. Prin urmare, acest studiu poate fi pornit în semestrul de iarnă și semestrul de vară.

Semestrul de iarnă competen... [-]
Germania Biberach Ulm Regatul Unit London Elveţia Zürich  + 3 Mai mult
Octombrie 2019
Germană
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MA

Hochschule Biberach University Of Applied Science

Biberach Universitatea ca un centru de excelență pentru construcții și imobiliare oferă multe avantaje: antrenament calificat, contacte intense atât între profesori și el ... [+]

Master in Business Administration (Clădire și Real Estate)

Universitatea Biberach ca un centru de excelență pentru Construcții / Imobiliare va ofera mai multe avantaje: formare calificată, contacte intense, atât între profesori și elevi, precum și la economie și la universități din străinătate, precum și actualizarea continuă asociate predării - tot ceea ce face ca absolvenții noștri căutate după profesioniști în economie.

Testul Facultatea de Management Universitatea Biberach trenuri manageri de afaceri, în plus față de educația lor de afaceri specializarea industrie dobândi în industria construcțiilor și a bunurilor. Elevii vor deveni familiarizați cu problemele specifice industriei de management corporativ și calificat pentru achiziționarea de funcții de conducere și de management în industria respectivă.... [-]

Germania Biberach Ulm Regatul Unit London Elveţia Zürich  + 3 Mai mult
Octombrie 2019
Germană
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Hochschule Biberach University Of Applied Science

Programul de master de energie și Building Systems (EGS) este preocupat de creșterea bruscă în ultimii ani, de mediu, energie și cerințele climatice pentru proiectarea, c ... [+]

Maestrul de energie și Building Systems se aplică până la 15 ianuarie 2017!

mai mult de 61 de locuri: Universitatea Biberach construiește programe de Master în domeniul energiei și al biotehnologiei din

Programul de master de energie și Building Systems (EGS) este preocupat de creșterea bruscă în ultimii ani, de mediu, energie și cerințele climatice pentru proiectarea, construcția și exploatarea clădirilor și a sistemelor energetice. Exemplele includ considerente de sisteme de holistice în planificarea și operarea de construcție și de prelucrare a tranzacțiilor probleme generale de calitate. Construcție tehnică meserii exemple sunt transfrontaliere rețea prin automatizarea clădirilor, evolutia fatade de la pasiv la activ aparat, concepte de management optimizate, etc. Exemplele de performanță energetică includ dezvoltarea de concepte de energie specifice zonei sau planificarea și punerea în aplicare a sistemelor de gestionare a energiei.... [-]

Germania Biberach Ulm Regatul Unit London Elveţia Zürich  + 3 Mai mult
Octombrie 2019
Germană
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză