Hochschule Biberach University Of Applied Science

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Biberach - o universitate vibrantă în domeniul construcțiilor, energie, biotehnologie și administrarea afacerilor

În mod tradițional, o școală de construcții este Universitatea Biberach pentru arhitectura discipline clasice și inginerie civilă. aceste programe speciale diferențiate de studiu: management de proiect (construcție) și Business Administration (Construcții & Imobiliare). Ghidat de viziunea energiei HBC a extins ofertele sale academice în domeniul eficienței energetice: Cursurile de inginerie energetică și să formeze putere tineri profesioniști - ingineri, cum ar fi comercianti - pentru această sarcină viitoare. Accentul în predare și de cercetare este în domeniul energiilor regenerabile.

În același timp, constituie HBC cu biotehnologie, un accent cu totul nou. Cursurile farmaceutice Biotehnologie și industriale Biotehnologie oferă o educație științifică, completate de proiectele actuale de cercetare.

Academia de la Universitatea Biberach ofera cursuri postuniversitare part-time și un program extins de instruire și conferințe pentru formare profesională.

Topul universităților la nivel național atestă calitatea HBC în procesul de predare și de cercetare: primit în mod repetat mărcile de top HBC!

Ce drive-urile de la Universitatea Biberach

Prin programele lor de studii in domeniul sistemelor energetice de arhitectură și construcții civile, climatul de construcție și precum și managementul afacerilor și biotehnologie, Universitatea Biberach are o științifică și în același timp confruntarea practică a omului, mediu și energie. Existența omului se bazează pe prezența energiei în diferite forme și utilizarea acestora. În special, nevoile de bază și de siguranță ale oamenilor din locuințe domeniul, ocuparea forței de muncă, climă și sănătate sunt tot mai holistică și dominată de utilizarea rațională și rezonabilă a energiei.

Universitatea Biberach înțelege analiza științifică a omului și a energiei ca un proces permanent în schimbarea socială regională și globală și să le dea învățătură pe bază adecvată oferă studenților în cursuri universitare și consecutive. Ofertele de studiu sunt evaluate în mod regulat, adaptate și extinse prin, de exemplu, modele duale de studiu. rețelele regionale și internaționale la universități și economia consolida profilul nostru internațional.

Viziunea Universitatea Biberach poate fi descrisă de următoarele principii:

. 1 Universitatea Biberach standuri pentru calificare inovatoare, profesională și instruirea practică a inginerilor cu cea mai mare eficiență, eficacitate și calitate.

. 2 Universitatea Biberach a sprijinit cu contribuțiile lor oferta de formare pentru rezolvarea problemelor energetice și climatice actuale.

. 3 Universitatea Biberach are dimensiuni adecvate pentru a asigura independența, eficiența și atractivitatea deopotrivă.

. 4 Universitatea Biberach opereaza la nivel regional și internațional, menține alianțe strategice în părți cu alte universități.

. 5 Universitatea Biberach este un partener atractiv în cercetare, dezvoltare și servicii sarcini pentru companiile regionale și naționale.

. 6 Universitatea se află importanța lor relativă conștientă ca respectată instituție de învățământ în Biberach oraș și district și contribuie la construirea imaginii lor și crearea de profiluri la.

Locații

Biberach

Hochschule Biberach

Address
Biberach University of Applied Sciences
Karlstrasse 11

88400 Biberach, Baden-Württemberg, Germania
Număr de telefon
+49 7351 5820

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră