Citește Descrierea Oficială

Inginerie, economie și management, științe sociale și de asistență medicală alcătuiesc pilonii de predare la Universitatea de Științe Aplicate Esslingen . În jur de 5.600 de studenți sunt înscriși în 11 facultăți, oferind un total de 25 de studii universitare și 11 programe de master „s.

Relaționarea strânsă a universității cu organizațiile economice, industriale și comerciale asigură un grad înalt de orientare practică într-un curriculum distinct.

Elevii au acces la peste 50 de laboratoare extrem de moderne, în trei campusuri care desfășoară proiecte de dezvoltare comandate de industrie - cercetarea interdisciplinară privind subiecte de vârf în domeniul asistenței sociale și sănătății se desfășoară printr-o rețea instituțională extinsă. Universitatea are o poziție consecventă în fața universității.

Clasament

Rezultatele clasamentului Universității din Esslingen vorbesc de la sine. Indiferent dacă în tabelele de clasificare ale Centrului pentru Dezvoltarea Universității (Centrum für Hochschulentwicklung, CHE), cele publicate de Ghidul studenților ZEIT sau revistele "Wirtschaftswoche", "Junge Karriere" și "Handelsblatt", Universitatea Esslingen sunt întotdeauna printre cele mai bune din Germania. Gradul "foarte bun" este acordat în mod regulat pentru programele de pregătire și practici orientate de Esslingen.

Educație și formare excelentă

Noi susținem excelența în educație și formare. Ne trezim entuziasmul pentru provocarea ingineriei, a managementului și a profesiilor sociale la tineri. Încurajăm și sprijinim studenții noștri în dezvoltarea acelor calități personale care îi vor permite să-și asume responsabilități profesionale și sociale.

Calificări științifice

Programele noastre de gradul califică, de asemenea, studenții pentru o carieră științifică. Cu pregătirea noastră avansată de specialiști, facem posibil ca persoanele care se află deja într-o profesie să își consolideze și să-și extindă cunoștințele.

Cercetare aplicată

Oferim prioritate activităților noastre de cercetare. Ele sunt practice, orientate spre viitor, independente și îmbogățesc învățătura noastră. Ne extindem continuu competențele noastre de cercetare și implicăm studenții noștri în a face același lucru.

Rețele

Datorită contactelor noastre locale și rețelelor globale, asigurăm că predarea noastră este practic orientată și că există un grad ridicat de transfer reciproc. Creăm sinergii prin cooperarea sistematică cu partenerii noștri.

caracter internațional

Noi practicăm schimburi internaționale și interculturale. Acest lucru îi motivează pe studenții noștri să analizeze o carieră într-un mediu global și să le ofere abilitățile necesare.

Acreditare

"Programele de masterat de la Esslingen au fost printre primii care au fost acreditați în Germania și sunt în mod regulat reaccrediți de ASIIN. ASIIN este responsabil pentru examinarea și certificarea programelor universitare STEM, precum și a programelor interdisciplinare care conțin subiecte STEM.

Ca program de masterat orientat spre industrie pentru absolvenții STEM, programele de masterat Esslingen au lucrat îndeaproape cu ASIIN pentru a asigura dezvoltarea lor continuă de înaltă calitate și recunoaștere internațională. "

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Esslingen University of Applied Sciences

Internaționalitate este o caracteristică foarte importantă de la Universitatea Esslingen. Noi oferim posibilitatea de elevi din medii culturale diverse pentru a studia, l ... [+]

Ma în design și dezvoltare pentru inginerie mecanică și auto

Internaționalitatea este o caracteristică foarte importantă a Școlii Universitare Esslingen Univerity . Avem studenți din diverse medii culturale care studiază, lucrează și trăiesc împreună. Acest schimb și cooperare interculturală reprezintă o valoare adăugată puternică pentru studenții maestrului nostru.

Universitatea Esslingen menține contacte regulate cu mai multe companii internationale de prim. Acest lucru este important pentru dezvoltarea, planificarea și predarea programelor noastre și este de mare folos în timpul semestrului practic al studenților. Cursurile de master de la Universitatea Esslingen sunt acreditate în mod regulat de către asociațiile de renume, cum ar fi FIBAA și ASIIN. ESSLINGEN - UN LOC IDEAL PENTRU STUDIU... [-]

Germania Esslingen
Octombrie 2019
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Esslingen University of Applied Sciences

În ultimii ani, sistemele de automobile au crescut ca număr, domeniul de aplicare și complexitatea. Industria auto se confruntă cu o provocare enormă datorită creșterii c ... [+]

INOVATIVĂ ȘI INTERNAȚIONALĂ Construiți-vă cariera în sistemele auto Studiu în inima industriei europene a automobilelor Învățați să lucrați într-un mediu interdisciplinar și intercultural Studiu în limba engleză - locuiesc în Germania

"O experiență care îți schimbă viața" - Alfonso Rivera, clasa ASM din 2014

În ultimii ani, sistemele auto au crescut în număr, amploare și complexitate. Industria auto se confruntă cu o provocare enormă datorită creșterii concurenței și cerințele în continuă creștere în ceea ce privește costul, siguranța activă și pasivă și economia de combustibil. Aceste provocări pot fi îndeplinite numai prin extinderea și reticularea sistemelor actuale de automobile. În ciuda creșterii complexității, sisteme cu o mai mare siguranță, disponibilitate și fiabilitate trebuie să fie realizate. Dezvoltarea unor astfel de sisteme necesită calificări și cunoștințe specializate, plus capacitatea și dorința de a lucra într-o echipă interdisciplinară și internațională. Scopul cursului este de a comunica aceste abilități. CONSTRUCȚI CARIERUL ÎN SISTEMELE AUTOMOTIVE ... [-]
Germania Esslingen
Octombrie 2019
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Esslingen University of Applied Sciences

Esslingen University of Applied Sciences, Graduate School (MBA)
Address
Esslingen University of Applied Sciences Flandernstrasse 101
D-73732 Esslingen, Baden-Württemberg, Germania
Website
Număr de telefon
+49-711-397-4466