Hochschule Bonn-Rhein-Sieg

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Hochschule Bonn-Rhein-Sieg ( H-BRS ) a fost fondată în 1995. Este o universitate dinamică și bazată pe cercetare, cu peste 9.000 de studenți, aproximativ 150 de profesori și aproximativ 300 de asociați de cercetare. Aceștia sunt susținuți de 350 de lectori de înaltă calificare din domeniile academiei, afacerilor și industriei. Alți 300 de angajați lucrează pentru Administrație, Bibliotecă și Centru de Limbi. Campusul universității se află în Hennef, Rheinbach și Sankt Augustin. În Bonn, Universitatea conduce Centrul Internațional Bonn-Aachen pentru Tehnologia Informației (b-it) în comun cu Universitatea din Bonn, Universitatea Tehnică din Aachen (RWTH) și Fraunhofer Gesellschaft. Planul de dezvoltare a universității conține obiectivele strategice pe care Universitatea noastră intenționează să le atingă până în 2020, precum și măsurile concrete sunt luate pentru atingerea acestor obiective - motivul principal fiind sustenabilitatea.

Studiu la Hochschule Bonn-Rhein-Sieg ( H-BRS )

În prezent, la H-BRS puteți alege dintre aproape 40 de programe de studiu pe baza celor mai recente descoperiri ale cercetării. Profesorii universității au experiență profesională atât în mediul de afaceri, cât și în mediul academic. Infrastructura noastră excelentă și laboratoarele noastre bine echipate sunt la fel de integrante pentru oferta noastră ca numeroasele noastre stații de lucru pentru PC, W-LAN-ul nostru la nivel universitar, biblioteca noastră modernă a Universității și Districtului și a vieții noastre active în campus.

De la Universitate în lume

În vederea schimbării cerințelor pieței de muncă, H-BRS susține în mod durabil perioadele de studii în străinătate. Școlile de vară sunt deja potrivite pentru studenți în timpul semestrelor timpurii; acestea sunt subvenționate în principal de Asociația de strângere de fonduri a Universității. Este obligatorie studierea a cel puțin unei limbi străine. Centrul de limbi străine, care este parte integrantă a Universității, oferă aproximativ 15 limbi. H-BRS cooperează cu peste 80 de universități străine din aproximativ 30 de țări. În 2018, proporția studenților internaționali înscriși la H-BRS fost de aproximativ 16%.

Locații

Sankt Augustin

Address
Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
Sankt Augustin campus
Grantham-Allee 20

53757 Sankt Augustin, Renania de Nord-Westfalia, Germania

Rheinbach

Address
Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
Rheinbach campus
von-Liebig-Strasse 20

53359 Rheinbach, Renania de Nord-Westfalia, Germania

Sankt Augustin

Address
Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
Hennef campus
Zum Steimelsberg 7

53773 Sankt Augustin, Renania de Nord-Westfalia, Germania