Goethe University Frankfurt

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Goethe University Frankfurt

Goethe University Frankfurt , poziționată printre primele universități internaționale de cercetare, oferă o mare varietate de programe academice, un grup divers de institute de cercetare și un accent pe abordări interdisciplinare pentru rezolvarea problemelor complexe. Universitatea este numită după Johann Wolfgang von Goethe, polimatul din Frankfurt, renumit pentru contribuțiile sale excepționale la literatură, știință și filosofie.

Fondată în 1914 cu finanțare privată și inspirată de moștenirea iluminismului european, Universitatea Goethe se remarcă ca o "universitate cetățenilor" de pionierat - iar istoria universității este una de deschidere și participare publică.

Astăzi, Universitatea Goethe este una dintre singurele universități din Germania care beneficiază de o finanțare publică semnificativă, alături de autonomia administrativă și capacitatea de a crea o dotare privată. Ca universitate cu o dotare, un model de finanțare rar în sistemul de învățământ superior al Germaniei, GU se bucură de o libertate considerabilă de control de stat atunci când vine vorba de detalii despre modul în care ar trebui să fie condusă o universitate modernă, inclusiv numirea profesorilor. Dotarea pe care o construim va fi investită în mod specific în promovarea unei atmosfere excelente în care să cercetăm, să studiem, să gândim și să creăm.

Goethe Goes Global - Burse de master disponibile acum

Un exemplu foarte bun pentru acest sprijin acordat cetățenilor din Frankfurt este programul de burse "Goethe Goes Global". Mulțumită sprijinului Fundației Johanna-Quandt, Goethe University Frankfurt oferă acum burse pentru toate programele sale de master consecutive, cu un accent deosebit pe cercetare (verificați meniul derulant din partea dreaptă). Programul de burse "Goethe Goes Global" este un proiect de bază și unic în peisajul academic al Germaniei. Suntem în căutarea unor candidați remarcabili care sunt interesați să se alăture unuia dintre programele noastre de masterat sau de masterat, dintre care unele sunt integrate în profunzimea celor mai puternice unități de cercetare (de ex. Centrele de excelență, centrele de cercetare colaborative și centrele LOEWE). Dacă motivarea dvs. principală este cercetarea, veniți și vă alăturați comunității noastre de cercetare extrem de internaționale!

Cifre cheie la Universitatea Goethe (2016)

• Au fost înscriși peste 47.000 de studenți

• Aproximativ 7.000 de studenți internaționali

Un profil internațional : Mulți profesori nou-numiți din străinătate, pentru noi este o calitate care nu contează naționalitate

• Finanțarea terților

• Într-un sondaj mare de studenți, aproximativ 80% dintre studenți au recomandat studierea la Universitatea Goethe.

Orașul

Situat în orașul cel mai cosmopolit și internațional al Germaniei, universitatea atrage un grup divers de studenți și cercetători din întreaga lume. Elevii de la Goethe beneficiază de studierea și traiul în Frankfurt, cel mai mare centru financiar și comercial din Europa - cu o mulțime de oportunități de a învăța și de a practica limba germană. Astăzi, Frankfurt este evaluat printre primele 10 orașe cele mai viabile din lume (în conformitate cu Mercer Human Resource Consulting).

Universitatea Goethe a fost fondată în 1914

Universitatea Goethe a fost înființată în 1914 ca o universitate unică "cetățenilor", finanțată de cetățeni bogați din Frankfurt, Germania. Numit în 1932 după unul dintre cei mai renumiți localnici ai orașului, Johann Wolfgang von Goethe, astăzi universitatea are peste 47.000 de studenți. Privind la cronologia istoriei Universității Goethe, este clar că ultimul deceniu a produs schimbări semnificative pentru universitate - și că există un impuls clar înainte.

După ce a fost considerată o instituție liberală sau stânga, Universitatea Goethe este probabil cea mai cunoscută ca locul de naștere al școlii influente din Frankfurt, parte a Institutului pentru Cercetări Sociale - care a dat naștere unora dintre principalii gânditori ai Europei din secolul al XX-lea (inclusiv, de exemplu, Theodor Adorno, Max Horkheimer, Jürgen Habermas, Herbert Marcuse, Hans-Georg Gadamer, Martin Buber și Paul Tillich).

Din cauza tensiunilor rasiale și politice din epoca nazistă, aproape o treime din personalul academic din universitate au fost concediați în această perioadă - mai mult decât la orice altă universitate germană. Universitatea Goethe a jucat, de asemenea, un rol major în protestele studenților din 1968 care au condus la reforme educaționale răspândite în Germania și în întreaga Europă.

Universitatea Goethe și-a păstrat reputația în științele sociale

În ultimii ani, Universitatea Goethe și-a păstrat reputația în științele sociale, dar a adăugat noi facilități importante și institute de cercetare în domeniul științelor naturii, precum și a dreptului, istoriei, limbilor, umaniste, artelor și economiei. Clusterele sale de excelență, centre de cercetare interdisciplinare, au contribuit la accentuarea profilului academic al universității, obținând rezultate remarcabile în diverse domenii, de la științele naturii (complexe macromoleculare) până la medicină ("Sistemul cardio-pulmonar", un cluster de excelență în colaborare cu Universitatea din Giessen și Institutul Max-Planck pentru cercetarea inimii și pulmonare din Bad Nauheim, care desfășoară cercetări de ultimă generație pentru terapia nouă a bolilor cardiace și pulmonare) și umaniste și științe sociale ("Formarea ordinelor normative „).

Angajat ferm să sprijine tinerii cercetători

Universitatea Goethe este hotărâtă să sprijine tinerii cercetători oferind oportunități deosebite de a obține un grad de doctorat. În multe universități, cercetătorii trebuie să aleagă între câștigarea unui doctorat în mod tradițional în Germania sau ca parte a unui program de doctorat "structurat". La Universitatea Goethe, toți candidații la doctorat sunt eligibili să candideze pentru a deveni membri ai Academiei Goethe Graduate (GRADE) și să aibă acces la oportunități unice de formare și networking care sunt semnul distinctiv al programelor mai structurate.

În final, ar trebui să menționăm ambițioasele "think-tank-uri" ale universității: nou-înființatul Institut Frankfurt pentru Studii Avansate (FIAS) și Institutul pentru Studii Avansate în Umanistice, care se consideră a fi un laborator de cunoaștere inovatoare în societate.

Universitatea a fost, de asemenea, un precursor al "Procesului de la Bologna", care a contribuit la facilitarea mobilității studenților în și din peste 40 de țări europene prin standardizarea structurilor de diplomă.

Universitatea a fost, de asemenea, un precursor al "Procesului de la Bologna", care a contribuit la facilitarea mobilității studenților în și din peste 40 de țări europene prin standardizarea structurilor de diplomă. Începând cu anul 2005, Universitatea Goethe a început să ofere primele programe de masterat, iar trecerea de la Diploma sau Magisterul german tradițional la sistemul de licență și master a fost finalizată.

Astăzi, Universitatea Goethe oferă multe cursuri de masterat. și programe de masterat și cursuri individuale la nivel de licență în limba engleză, o altă schimbare majoră. Unele programe sunt bilingve (germană și engleză). Studiile de doctorat într-o mare varietate de domenii pot fi adesea întreprinse în limba engleză.

Multe programe de masterat în științele naturii pot fi studiate, de asemenea, fără o cunoaștere cuprinzătoare a limbii germane, iar studii de doctorat într-o mare varietate de domenii pot fi, de asemenea, deseori efectuate în limba engleză.

Prima universitate majoră din Germania pentru a deveni o universitate de fundație

În 2008, universitatea a fost prima universitate majoră din Germania care a devenit universitate de fundație, ceea ce înseamnă că statul Hessen ar oferi în continuare finanțare pentru a acoperi majoritatea bugetului anual, dar universitatea ar putea să-și înființeze o dotare privată și să se bucure de o administrație completă autonomie în chestiuni precum numirile facultăților. Universitatea Goethe are acum o asociație robustă de absolvenți și a ridicat 145,5 milioane de euro (feste Zusagen mit eingerechnet) și a creat peste 50 de profesori noi și dotate - o reafirmare importantă a identității universității ca "universitate cetățenilor".

Statul Hessen investește un total de 1,2 miliarde de euro pentru a contribui la crearea unui adevărat campus în Frankfurt, cu trei locații distincte: campusul Westend pentru științele umaniste și sociale, campusul Riedberg pentru științele naturii și campusul Niederrad pentru medicină. Fostul campus principal Bockenheim, care datează din zilele fondatoare ale universității, nu va mai fi folosit după ce noua clădire este completă.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Germană

Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vedea MSc »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Maestru Al Artelor în Antropologie Socială și Culturală / Etnologie

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Programul de Master dă cunoștințe profunde de Antropologie Culturală și Etnologie Europeană și oferă cunoștințe de specialitate în domeniile de interes în cadrul acestui subiect. [+]

Goethe Global - Burse de Master Disponibil acum

Din cauza Johanna-Quandt-Foundation, Universitatea Goethe din Frankfurt oferă acum burse pentru toate programele de master, cu un accent deosebit pe cercetările listate pe această pagină. A "Goethe Global", program de burse este un proiect inovator si unic in peisajul academic al Germaniei. Noi căutăm candidați remarcabili, care sunt interesați de aderarea la unul dintre programele noastre de masterat sau de Master, care sunt încorporate profund în interiorul cele mai puternice unități de cercetare noastre (de exemplu, centre de excelenta, centre de cercetare în colaborare și LOEWE CENTERS). Vom oferi 20 de burse pe an, de la 2016-2020 - în cazul în care motivația principală este de cercetare, vin și să se alăture comunității noastre extrem de internaționale de cercetare!... [-]


Maestru Al Artelor în Arheologie Clasică

Campus Cu normă întreagă 2 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Gradul de un an Master în arheologie clasică la Institutul de Științe arheologice de la Universitatea Goethe din Frankfurt am Main se conectează la un program de licență de patru ani. Curs de studiu include cinci module, care sunt utilizate împreună cu elementele lor bazate pe muncă de formare pentru a deveni oameni de știință profesionale / pentru om de știință profesionist. [+]

Gradul de un an Master în arheologie clasică la Institutul de Științe arheologice de la Universitatea Goethe din Frankfurt am Main se conectează la un program de licență de patru ani. Curs de studiu include cinci module, care sunt utilizate împreună cu elementele lor bazate pe muncă de formare pentru a deveni oameni de știință profesionale / pentru om de știință profesionist.

Ofertele de curs și cerințele de performanță au ca scop extinderea cunoștințelor de fapt și metodologice de specialitate și practica de bune practici științifice, accentul este în întregime pe capacitatea de a lucra independent și de a lucra auto responsabil: Pe de o parte, elevii sunt motivați și ghidate, observațiile de experți și reflecții asupra pentru a documenta și pentru a oferi o mai mici de obiecte arheologice publice. Aici, saltul de la planul material la viața antică complexă și lumea spirituală să fie de la sine înțeles pentru ei, în timp ce reflectă strict exercițiu.... [-]


Maestru Al Artelor în Arheologie De Monede, Bani și Economie în Lumea Antică

Campus Cu normă întreagă 2 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Programul de masterat "Arheologia monetăriei, a banilor și a economiei în lumea antică" se concentrează pe două instituții importante care au jucat un rol decisiv în lumea greco-romană și zonele sale de graniță și ale căror posibilități tehnice și analitice au o foarte mare potențial de cunoaștere. [+]

Programul de masterat "Arheologia monetăriei, a banilor și a economiei în lumea antică" se concentrează pe două instituții importante care au jucat un rol decisiv în lumea greco-romană și zonele sale de graniță și ale căror posibilități tehnice și analitice au o foarte mare potențial de cunoaștere. Economia este înțeleasă ca suma bunurilor și serviciilor care au fost create ca răspuns la nevoile oamenilor, afectând baza vieții și coexistența în fiecare comunitate. În interiorul acestor bani a fost încorporat.

Aceasta ar putea lua forma unei mari varietăți de bunuri, care au funcționat ca un standard al valorii, ca mijloc de schimb, ca mijloc de plată și ca mijloc de stocare. Perioada de timp a programului este limitată de adoptarea monedei în c. 600 î.Hr. și sfârșitul Imperiului Roman de Vest cu puțin înainte de 500 d. Hr. Sursele examinate în program sunt trăsăturile arheologice și cultura materială precum monedele, ceramica, obiectele din metal și piatră, precum și dovezile literare.... [-]


Maestru Al Artelor în Arheologie și Istorie A Provinciilor Romane

Campus Cu normă întreagă 2 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Programul de masterat "Arheologie și istorie a provinciilor romane" cuprinde provinciile romane în general, cu un accent special pe provinciile occidentale ale Imperiului Roman. [+]

Programul de masterat "Arheologie și istorie a provinciilor romane" cuprinde provinciile romane în general, cu un accent special pe provinciile occidentale ale Imperiului Roman.

Provinciile sunt examinate de la înființarea lor până la căderea Imperiului Roman de Vest (c. 250 î.H. - 500 ani). Concentrându-se pe această temă, programul examinează întreaga moștenire care ne revine din aceste secole, adică rămășițe materiale, cultură și religie, precum și informații privind peisajul înconjurător.

Scopul programului este de a face studenții conștienți de diversele surse existente prin prezentarea unui eșantion coerent și bine structurat. Dovezile materiale sunt documentate în mare măsură prin săpăturile arheologice și sunt amplificate de fiecare nouă excavare, precum și de orice formă disponibilă de dovezi textuale. Acesta din urmă include corpul literar al autorilor vechi, inscripțiile de piatră sau bronz și inscripțiile cursive care supraviețuiesc pe diverse materiale (papiri, comprimate, inscripții pictate, graffiti etc.).... [-]


Maestru Al Artelor în Arheologie și Istorie Culturală A Neareast

Campus Cu normă întreagă 2 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Gradul de un an Master în arheologie și istorie culturală a Orientului Mijlociu la Institutul de Arheologie Stiinta la Universitatea Johann Wolfgang Goethe din Frankfurt am Main se conectează la un program de licență de patru ani. Curs de studiu include cinci module - patru obligatorii și un modul de electivă - în care cele mai multe elemente de formare științifice și practice în prim-plan. [+]

Gradul de un an Master în arheologie și istorie culturală a Orientului Mijlociu la Institutul de Arheologie Stiinta la Universitatea Johann Wolfgang Goethe din Frankfurt am Main se conectează la un program de licență de patru ani. Curs de studiu include cinci module - patru obligatorii și un modul de electivă - în care cele mai multe elemente de formare științifice și practice în prim-plan.

Programul oferă cunoștințe aprofundate de fapt și metodologice și servește pentru a practica bunele practici științifice. Elevii sunt învățați să facă propriile lor non-posturi didactice în formă orală și scrisă și prezentate în public universitar. Scopul este, dacă este necesar să fie elaborate în consultare cu propria lor muncă și de cercetare cu privire la tradiția extensivă scrisă a vechilor culturi din Orientul Apropiat, una dintre problemele respective imagine de ansamblu adecvată. Scopul programului este scara deja în licență ascuțire o cercetare și un profil academic, care nu este numai pentru activitățile ulterioare în procesul de predare și de cercetare de îngrijorare.... [-]


Maestru Al Artelor în Dramaturgie

Campus Cu normă întreagă October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Cu clasa din 2012, programul de masterat în dramaturgie - o colaborare între diferite instituții terțiare, care integrează teoria și practica în cadrul Academiei de Teatru din Hessia - începe al doilea deceniu sub noua direcție academică și artistică. Fondată de Hans-Thies Lehmann în 2002, conceptul de program a fost un răspuns la revoluțiile majore din teatru în deceniul anterior. [+]

Din punct de vedere istoric, dramaturgul este persoana din teatru care vede producția cu distanțe critice. O parte din ea, dar și îndepărtată, dramaturgul întreabă continuu producția ca un întreg.

El reflectă nevoile, necesitățile și perseverența, dar și constrângerile sale practice, procesele reglementate și automatismele. Într-un scenariu mai bun, el relatează producția înapoi la contextele în care se află. În acest fel, el întruchipează cerințele istoriei, societății și politicii în cadrul procesului artistic și, pe de altă parte, le reprezintă în lumea exterioară. Pentru a realiza acest lucru, are nevoie - pe lângă cunoștințele de specialitate - mai presus de toate virtuțile fundamentale ale fiecărui cercetător: ar trebui să poată citi, vedea, gândi, asculta, scrie și are curajul de a se folosi de propriul său intelect.... [-]


Maestru Al Artelor în Estetica

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Într-un semn de multe locuri diagnosticate de dizolvare a estetizare artistice și progresivă a vieții lumii, problema artei și experiența estetică într-o nouă urgență care necesită obiect și răspunsuri multidisciplinare oferă. Departe dincolo de regiunea îngustă a esteticii filosofice plus, se referă la punct de vedere istoric toate domeniile de teoria artei, teoria problemelor artistice și estetice apar transversal pe diferite zone ale producției artistice și aceste discipline ale științelor umane, conectate printr-o referință obiect respectiv. [+]

Într-un semn de multe locuri diagnosticate de dizolvare a estetizare artistice și progresivă a vieții lumii, problema artei și experiența estetică într-o nouă urgență care necesită obiect și răspunsuri multidisciplinare oferă. Departe dincolo de regiunea îngustă a esteticii filosofice plus, se referă la punct de vedere istoric toate domeniile de teoria artei, teoria problemelor artistice și estetice apar transversal pe diferite zone ale producției artistice și aceste discipline ale științelor umane, conectate printr-o referință obiect respectiv.

estetica program de gradul de master de doi ani este nevoie de acest proiect de lege provocare de discipline din intreaga si care implica filozofia precum și studiul literaturii, teatru, film și studii de media, istoria artei și muzicologie manipulate câmpul problemă de estetică și, de asemenea istorică științifică, empirică, psihologic și etnografic și perspective etnologice în considerare. O altă caracteristică a programului este legătura cu practica artistică curentă (în contextul cooperării cu instituțiile culturale ale orașului și zona metropolitană Frankfurt cu Școala Städel, Colegiul de Design Offenbach și Universitatea de Muzică și artele spectacolului ca parte a Teatrului Academiei Hessian și filmul Hessen și Academia media).... [-]


Maestru Al Artelor în Istoria Artei

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Programul de masterat de la Frankfurt în istoria artei oferă o multitudine de opțiuni pentru specializarea științifică individuală. Cursul de studiu cuprinde întreaga istorie europeană a artei și arhitecturii. [+]

Programul de masterat de la Frankfurt în istoria artei oferă o multitudine de opțiuni pentru specializarea științifică individuală. Cursul de studiu cuprinde întreaga istorie europeană a artei și arhitecturii.

Institutul de Artă-Istorie al Universității Goethe excelează datorită profilului său metodic de cercetare avansată. Domenii speciale de concentrare se află în domeniul teoriei și al mass-mediei, precum și în metodologia și istoria subiectului. Cercetarea și învățarea profitului din colaborările ferme stabilite ale institutului cu muzeele de renume internațional din Frankfurt.

Programul de masterat orientat spre cercetare promovează interese individuale de cercetare care pot duce la o carieră științifică în universitate și în muzee. Studenții excelenți vor fi încurajați să se străduiască să obțină un doctorat.... [-]


Maestru Al Artelor în Lingvistică Empirică

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

[+]

Cerințele de admitere Solicitanții care au o diplomă de admitere universitară la nivel internațional și o diplomă de licență trebuie să dovedească competențe lingvistice suficiente în conformitate cu reglementările Deutsche Sprachprüfung für den Hochschulzugang (DSH), testul de limbă germană pentru intrarea universității.

Mod de admitere

Admiterea nu este restricționată. Elevii vor fi direct admiși dacă cerințele de admitere sunt îndeplinite în întregime.

[-]

Maestru Al Artelor în Literatura Anglofonă, în Culturi și Media

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Îmbunătățiți și accentuați cunoștințele dvs. în studiile literare și culturale după absolvirea studiilor de licență, transferați teorii și metode la convingătoarele texte clasice și contemporane, explorați și discutați caracteristicile mediilor, contextele culturale și dimensiunile transculturale ale producției de text literar și, pe măsură ce faceți acest lucru, propriul profil științific. [+]

Îmbunătățiți și accentuați cunoștințele dvs. în studiile literare și culturale după absolvirea studiilor de licență, transferați teorii și metode la convingătoarele texte clasice și contemporane, explorați și discutați caracteristicile mediilor, contextele culturale și dimensiunile transculturale ale producției de text literar și, pe măsură ce faceți acest lucru, propriul profil științific: Asta-i ceea ce are de oferit cursul de masterat Anglophone Literatures, Cultures and Media.

Cele trei domenii majore Literatura și cultura mass-media, literatura și istoria culturală și studiile transculturale anglofone sunt dedicate dezvoltărilor istorice, politice, filosofice și artistice în literatura și cultura anglofonă - cu un ochi al detaliilor, precum și imaginea de ansamblu. Cursul de doi ani ALCM, predat în întregime în limba engleză, se axează pe studii literare, culturale și media și este specializat în studii literare în contextul său istoric, comunicare culturală, memorie culturală, intermediere și concepte-cheie în studiile mediatice și alte teme centrale în literatura anglofonă și culturi în strânsă legătură cu cele mai noi cercetări. Studiile vă ajută să învățați capacitatea de abstractizare, articulație, raționament logic și deductiv și abilități de discuție în mai multe limbi, precum și manipularea mijloacelor de informare și a metodelor de prezentare și, desigur, entuziasmul pentru subiect. Studenții speciali și curioși beneficiază, de asemenea, de o gamă largă de conferințe, conferințe și ateliere de oaspeți, precum și de mediul dedicat de la Universitatea Goethe, care pot participa și își pot forma în mod activ viața universitară.... [-]


Maestru Al Artelor în Literatura Comparativă

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Programul de Masterat Literatură Comparativă oferă un curs de studiu de doi ani, interdisciplinar, orientat spre cercetare, organizat de Departamentul de Literatură Comparată în colaborare cu Departamentul de Studii Germane, Catedra de Studii Americane și Americane, Catedra de Studii Romane și Catedra de Teatru, Film și Studii Media. [+]

Programul de Masterat Literatură Comparativă oferă un curs de doi ani interdisciplinar, orientat spre cercetare organizat de Departamentul de Literatură Comparată în colaborare cu Departamentul de Studii Germane, Catedra de Studii Americane și Americane, Catedra de Studii Romane și Catedra de Teatru, Film și Studii Media.

Programul consecutiv se concentrează pe dezvoltarea competenței teoretice și metodice în ceea ce privește studiul literaturii, criticii literare și istoriei literare culturale. Se acordă o atenție deosebită cercetării studiilor literare comparative și interdisciplinare. Programul oferă studenților abilitatea de a contextualiza transferurile literare în cadrul întregului spectru cultural, inclusiv legătura dintre literatură și alte arte și media. Oferă expertiză disciplinară generală, precum și competențe specializate privind analiza textuală intra- și interdisciplinară critică.... [-]


Maestru Al Artelor în Sociologia Economică și Sociologia Finanțelor

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Programul de masterat consecutiv se bazează pe un curs de licență în domeniul Sociologiei și oferă o educație orientată spre cercetare în analiza sociologică a economiei moderne în contextele sale sociale și istorice. [+]

Programul de masterat consecutiv se bazează pe un curs de licență în domeniul Sociologiei și oferă o educație orientată spre cercetare în analiza sociologică a economiei moderne în contextele sale sociale și istorice.

Din perspectiva științelor sociale, sunt cercetate fundamentele sociale, culturale, instituționale și politice și referințele la activitatea economică și procesele economice. Domeniile tematice principale sunt piețele, locul de muncă, cultura economiei, precum și integrarea instituțională a proceselor economice transnaționale. Se acordă o atenție deosebită investigației actorilor și proceselor pe piețele financiare globale. Frankfurt am Main, una dintre cele mai importante locații europene pentru industria financiară globală, și regiunea Rin-Main ca regiune metropolitană și centru logistic, reprezintă puncte de plecare ideale pentru analiza problemelor socio-economice.... [-]


Maestru Al Artelor în Studii Curatoriale - Teorie - Istorie - Critică

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Obiectivul programului de Master este reflectarea academică asupra curării și criticii artistice ca o provocare intelectuală și estetică, cu o perspectivă orientată spre practică. Obiectivul programului este de a conferi competențe care să lege o abordare bazată pe obiecte față de cunoștințele și expertiza teoretică. [+]

Obiectivul programului de Master este reflectarea academică asupra curării și criticii artistice ca o provocare intelectuală și estetică, cu o perspectivă orientată spre practică. Obiectivul programului este de a conferi competențe care să lege o abordare bazată pe obiecte față de cunoștințele și expertiza teoretică. Unul dintre interesele majore ale programului este de a deschide discuțiile despre curatoriile și criticile de artă care până acum au fost strâns legate de arta contemporană cu epoci anterioare și alte discipline culturale.

Expoziția și muzeul secolului al XXI-lea se confruntă cu noi sarcini și provocări. Prezentarea operelor de artă și a obiectelor de importanță culturală și istorică a devenit o provocare complexă într-o lume de artă la nivel mondial, dar și ca urmare a evoluțiilor din arta contemporană și, prin urmare, trebuie să ia istoria artei, precum și culturale, aspecte politice și filosofice. Muzeele și alte instituții de artă trebuie să-și reformuleze conceptul de sferă publică. Muzeele trebuie din ce în ce mai mult să modeleze discursurile publice.... [-]


Maestru Al Artelor în Studii Internaționale Studii / Pace Si Conflicte

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Programul de cercetare orientate către Master în Studii Internaționale / Pace și Studii Conflict este oferit în comun de Goethe Universitatea din Frankfurt și Technische Universität Darmstadt, în colaborare cu Institutul de Cercetare pentru Pace din Frankfurt. [+]

Goethe Global - Burse de Master Disponibil acum

Din cauza Johanna-Quandt-Foundation, Universitatea Goethe din Frankfurt oferă acum burse pentru toate programele de master, cu un accent deosebit pe cercetările listate pe această pagină. A "Goethe Global", program de burse este un proiect inovator si unic in peisajul academic al Germaniei. Noi căutăm candidați remarcabili, care sunt interesați de aderarea la unul dintre programele noastre de masterat sau de Master, care sunt încorporate profund în interiorul cele mai puternice unități de cercetare noastre (de exemplu, centre de excelenta, centre de cercetare în colaborare și LOEWE CENTERS). Vom oferi 20 de burse pe an, de la 2016-2020 - în cazul în care motivația principală este de cercetare, vin și să se alăture comunității noastre extrem de internaționale de cercetare!... [-]


Maestru Al Artelor în Teoria Politică

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Programul de Master în Teoria politică, creată de Goethe Universitatea din Frankfurt și Technische Universität Darmstadt, este primul grad de acest gen din Germania. Elevii participa la prelegeri la, și sunt tutored de ambele universități, care, de asemenea atribui în comun gradul academic. [+]

Goethe Global - Burse de Master Disponibil acum Din cauza Johanna-Quandt-Foundation, Universitatea Goethe din Frankfurt oferă acum burse pentru toate programele de master, cu un accent deosebit pe cercetările listate pe această pagină. A "Goethe Global", program de burse este un proiect inovator si unic in peisajul academic al Germaniei. Noi căutăm candidați remarcabili, care sunt interesați de aderarea la unul dintre programele noastre de masterat sau de Master, care sunt încorporate profund în interiorul cele mai puternice unități de cercetare noastre (de exemplu, centre de excelenta, centre de cercetare în colaborare și LOEWE CENTERS). Vom oferi 20 de burse pe an, de la 2016-2020 - în cazul în care motivația principală este de cercetare, vin și să se alăture comunității noastre extrem de internaționale de cercetare! ... [-]

Master of Arts in African Studies

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

[+]

Cerințele de admitere Documentele care trebuie prezentate

o calificare de admitere la universitate (de exemplu, A-Levels) Certificat de studii de licență

[-]

Master of Arts in Educational Science

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

[+]

Cerințele de admitere

Teza de licență trebuie să fie completate, sau pe cale să fie finalizate, și trebuie să fie prezentat o scrisoare de recomandare din partea consilierului tezei.

Mod de admitere

Admiterea nu este restricționată.

[-]

Master of Arts in Filmculture: Archiving, Programming, Presentation

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

[+]

Cerințele de admitere Candidații cu o calificare internațională de admitere la universitate și diplomă de licență trebuie să dovedească suficient de competențe lingvistice germană în conformitate cu reglementările de Deutsche Sprachprüfung für den Hochschulzugang (DSH), testul de limba germană pentru admitere la universitate.

admiterea provizorie este valabilă timp de 6 luni.

Mod de admitere

Admiterea este restricționată.

[-]

Master of Arts in Geographies of Globalization - Markets und Metropolises

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

In our global age, people face a multiplicity of challenges across different spatial scale levels ─ from the local to the global. Understanding and dealing with these challenges is at the centre of our research-orientated Master's programme Geographies of Globalisation. [+]

In our global age, people face a multiplicity of challenges across different spatial scale levels ─ from the local to the global. Understanding and dealing with these challenges is at the centre of our research-orientated Master's programme Geographies of Globalisation.

What are the driving forces of globalisation processes? How do global markets function and what are the strategies that transnational enterprises pursue? Why and how is globalisation linked to spatial disparities? What significance does globalisation have for cities and regions ─ what socio-economic disruptions does it cause and how can we deal with them?

The Master's programme builds on the strengths of the Department of Human Geography in Frankfurt and offers two profiles: Urban Studies and Economic Geography.... [-]


Master of Arts in German-French Perspectives in Ethnology

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

The M.A. programme trains students in the reflexive application of key theories and concepts in cultural analysis that are central to the critical interpretation of the diversity of socio-cultural institutions and practices. [+]

The research focus at the Department of Social and Cultural Anthropology of the University of Frankfurt is the comparative empirical study of non-European societies by documenting and analysing cultural commonalities and differences between different societies. Research and the teaching curriculum thus concentrate on the study and analysis of socio-cultural phenomena at the local level as well as in a comparative global context.

The M.A. programme trains students in the reflexive application of key theories and concepts in cultural analysis that are central to the critical interpretation of the diversity of socio-cultural institutions and practices.

The M.A. in social and cultural anthropology is a 4-semester-long degree programme that is designed to follow a B.A. in anthropology or a related discipline. The focus to teach students to critically engage with the discipline’s state of the art as well as the scholarly debates that have been formative to it and to develop further research questions from such engagements. Further, students are taught to conceptualise and execute their own research projects in which they investigate independently developed research questions. Finally, students learn to reflect on their research results in the context of scholarly debates and draw relevant conclusions.... [-]


Master of Arts in German-Portuguese Studies

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Master of Arts (Double Degree Goethe Universität Frankfurt und Universidade do Minho Braga) [+]

Master of Arts (Double Degree Goethe Universität Frankfurt und Universidade do Minho Braga)

Admission requirements

Bachelor’s degree or comparable degree in a similar or related subject Proof of English language skills by certificates or another equivalent form of proof recognised by the examination office (level B1) Proof of Portuguese language skills by certificates or another equivalent form of proof recognised by the examination office (level B1) Applicants with an international university entrance qualification and Bachelor's degree must prove sufficient German language skillsaccording to the regulations of the Deutsche Sprachprüfung für den Hochschulzugang (DSH), the German language test for university entrance. ... [-]

Master of Arts in German Literature

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

The MA German Literature comprises four semesters of study and coursework. It augments and intensifies knowledge acquired in the BA Germanistik (or any comparable course of study resulting in a BA-degree). [+]

The MA German Literature comprises four semesters of study and coursework. It augments and intensifies knowledge acquired in the BA Germanistik (or any comparable course of study resulting in a BA-degree).

The curriculum aims to stimulate critical reflection regarding literature and culture and to strengthen analytical and argumentative skills. It covers the entire spectrum of German literature from its beginnings to the present. In accordance with the organization of German literary studies into Older Literature and Newer Literature, the curriculum builds on the shared emphases on history, theory, and aesthetics and offers studies on an advanced scholarly and academic level. It also hones the skills necessary to adequately understand and analyze the practical and discursive conditions of epochal transformations.Students enrolled in the MA German Literature profit from co-operation with partners both on and off-campus, such as the Research Center for Historical Sciences, the Research Institute for Humanities at nearby Bad Homburg, the Cornelia Goethe Center for Women and Gender Studies, as well as publishers in Frankfurt, Radio Hessen, the Jewish Museum, the Fritz Bauer Institute, the Freie Deutsche Hochstift at the Goethehaus, the Literaturhaus Frankfurt and numerous others.The MA degree in German Literature provides an excellent foundation for pursuing graduate studies in a variety of doctoral programs. At the same time, expertise gained in critical analysis and argumentative skills prepares graduates for high-level positions in areas such as media, culture, publishing and communication.... [-]


Master of Arts in Greek Philology

Campus Cu normă întreagă 2 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Master of Arts in Greek Philology [+]

The study programme starts at the beginning of the winter and summer semester.

The standard length of study for the Master of Arts is 2 semesters.

Provisional admission

If the university entrance qualification for the consecutive Master’s programme (namely the Bachelor’s degree) has not yet been completed, you can apply for the programme with a transcript of records on the basis of at least 80% of the required for the bachelor's degree CP (144 credit points). This provisional certificate must be issued by an office authorised to award grades or issue certificates. If a student is admitted, this will be on a provisional basis

Mode of admission

Admission is not restricted. Students will be directly admitted if the admission requirements are met in full.... [-]


Master of Arts in Islamic Studies

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

The Master’s degree programme in Islamic Studies sees itself as an Islam-related discipline which connects Islamic theology with general humanities, cultural and social sciences disciplines. [+]

The Master’s degree programme in Islamic Studies sees itself as an Islam-related discipline which connects Islamic theology with general humanities, cultural and social sciences disciplines.

The goal of the research-oriented Master’s degree programme in Islamic Studies is to enable the student to undertake independent, self-sufficient research at an advanced level. The Master’s degree programme provides deepened scientific knowledge in the field of Islamic Studies in all of its variety and complexity as well the abilities to work self-sufficiently according to basic scientific principles and to use scientific methods and insights as well as to rationally reflect upon the beliefs. It provides, in detail, deeper insights into the paradigmatic, theoretical and methodical bases of the subject and exemplary problems in the areas of Koran exegesis (tafsīr), systematic theology (kalām), the culture, society and history of Islam (tarīḫ alislām) as well as a history of ideas (falsafa: philosophy, tasṣawwuf: mysticism, piety, aḫlāq:ethics).There is furthermore the opportunity given for specialised concentration on certain topic areas and for gathering of and systematic reflection on practical experiences as well for deepening the language basics of the subject.The graduates acquire expanded competencies for later activities in academic, socio-political, cultural and religious areas.Apart from scientific young talents in university teaching and research, the Master’s degree programme in Islamic Studies also educates theologians as well as scientific specialists in the Islamic religion. The Master’s degree programme also serves as preparation for subsequent doctoral studies.Within the second year of study, a semester can be spent at a cooperating foreign... [-]


Master of Arts in Italian Studies

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

The masters program “Italian Studies” is a binational four-term degree course supported by the Goethe-Universität Frankfurt and the Università Ca’ Foscari Venezia, at the end of which a double degree (Master of Arts/Laurea Magistrale) will be obtained. [+]

The masters program “Italian Studies” is a binational four-term degree course supported by the Goethe-Universität Frankfurt and the Università Ca’ Foscari Venezia, at the end of which a double degree (Master of Arts/Laurea Magistrale) will be obtained.

The double degree and the firmly integrated one-year-long stay abroad at the leading university of Venice make this masters programme a unique academic offer within Germany. Frankfurt/Main with its international institutions, corporations, publishing companies and cultural organizations as well as Venice with its cultural heritage and important cultural organizations (Deutsches Studienzentrum in Venedig, Fondazione Nono, Findazione Cini) offer multiple possibilities of practice-based projects and work-orientated internships. ... [-]


Master of Arts in Japan in the World: Global Challenges and Cultural Perspectives

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

The research and teaching focus of Department 09 of Universität Frankfurt – Japanese Studies – focuses on pre-modern and modern/contemporary Japan. The department’s teaching is based on a solid repertoire of philology, literature, cultural history and the history of ideas, all of which emphasises the linguistic components and forms the foundation for thorough research into Japan. T [+]

The research and teaching focus of Department 09 of Universität Frankfurt – Japanese Studies – focuses on pre-modern and modern/contemporary Japan. The department’s teaching is based on a solid repertoire of philology, literature, cultural history and the history of ideas, all of which emphasises the linguistic components and forms the foundation for thorough research into Japan.

The canon of classical research into philology, literature and the history of ideas is complemented by the contemporary spectrum of cultural sciences. Reflections on the temporal aspects of research approaches and precise reasons for the establishment of a new theoretical analysis toolbox for each of the relevant themes form part of the basic training in Japanese studies in Frankfurt.... [-]


Master of Arts in Jewish Studies

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Jewish Studies covers the entire cultural development of the Jewish world from the beginnings to the present day: its manifold historical appearances, its continuities and changes (including its interrelations with other cultures) in different ages and geographical locations in more than 1,000 years of development. [+]

Jewish Studies covers the entire cultural development of the Jewish world from the beginnings to the present day: its manifold historical appearances, its continuities and changes (including its interrelations with other cultures) in different ages and geographical locations in more than 1,000 years of development. Because of the Jewish world’s many linguistic, geographical, historical, religious and social relations, the programme comprises various disciplines – such as history, literature, philosophy and legal history – as is expressed in the Hebrew title “Jewish Studies” (Hebrew University Jerusalem). This explains why the subject is an interdisciplinary subject.

The appropriate scope of the subject ranges from the languages of the Jews – literatures in the various languages, religious history and philosophy as well as history, archaeology, art history, music and film, ethnology and sociology. ... [-]


Master of Arts in Latin Philology

Campus Cu normă întreagă 2 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Master of Arts in Latin Philology [+]

Master of Arts in Latin Philology

The standard length of study for the Master of Arts is two semesters.

The study programme starts at the beginning of the winter and summer semester.

Provisional admission

If the university entrance qualification for the consecutive Master’s programme (namely the Bachelor’s degree) has not yet been completed, you can apply for the programme with a transcript of records on the basis of at least 80% of the required for the bachelor's degree CP (144 credit points). This provisional certificate must be issued by an office authorised to award grades or issue certificates. If a student is admitted, this will be on a provisional basis.

Mode of admission ... [-]

Master of Arts in Linguistics

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

The MA-programme linguistics offered by the institute for linguistics at the Goethe-University, is a programme in theoretical linguistics that is taught in English. It is neither a programme in English language nor in English linguistics. [+]

The MA-programme linguistics offered by the institute for linguistics at the Goethe-University, is a programme in theoretical linguistics that is taught in English. It is neither a programme in English language nor in English linguistics. Therefore a BA in theoretical linguistics or equivalent qualification is required to join the programme. A BA in English language and literature, in English teaching, or English translation will not be sufficient to ensure successful application.

The Master of Arts in Linguistics can be completed as a full time course (four semesters). The entry requirement is a BA in linguistics or equivalent qualification. Correspondingly, the Master course is designed to substantially extend the students' knowledge base that they have acquired at the bachelor level.... [-]


Master of Arts in Modern East Asian Studies

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

The departments for economics, law, social sciences and cultural studies of Goethe University have joined their forces to create a new interdisciplinary M.A. program in Modern East Asian Studies (MEAS). In a truly interdisciplinary sense, the biennial M.A. program accommodates both students with a B.A. degree in Asia related cultural studies, and students with a B.A. degree in economics, law, or social sciences. [+]

The departments for economics, law, social sciences and cultural studies of Goethe University have joined their forces to create a new interdisciplinary M.A. program in Modern East Asian Studies (MEAS). In a truly interdisciplinary sense, the biennial M.A. program accommodates both students with a B.A. degree in Asia related cultural studies, and students with a B.A. degree in economics, law, or social sciences.

In the basic course program, students with a background in cultural studies will be introduced into the methodologies and concepts of economics, law and social sciences, whereas students with a background in economics, law, or social sciences concentrate on the adoption of one Asian language (Chinese, Japanese, Korean or Indonesian).... [-]


Master of Arts in Moving Cultures - Transcultural Encounters

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

The four semester Master’s degree programme Moving Cultures – Transcultural Encounters / Cultures en mouvement – rencontres transculturelles / Culturas en movimiento – encuentros transculturales (Moving Cultures) is a four language programme of study which deepens the culture and literary-science core competences acquired in an English, Romance language or comparable Bachelor degree programme and connects these with an interdisciplinary perspective on phenomena of cultural contact within the anglophone, francophone and Spanish-speaking world. [+]

The four semester Master’s degree programme Moving Cultures – Transcultural Encounters / Cultures en mouvement – rencontres transculturelles / Culturas en movimiento – encuentros transculturales (Moving Cultures) is a four language programme of study which deepens the culture and literary-science core competencies acquired in an English, Romance language or comparable Bachelor degree programme and connects these with an interdisciplinary perspective on phenomena of cultural contact within the anglophone, francophone and Spanish-speaking world.

The Master’s degree programme Moving Cultures operates on the assumption that languages, literatures, media and cultures are not constituted in ethnically self-contained, language-wise homogeneous and territorially delimited regions but rather through cross-border interconnections which arise from migration and contact.... [-]


Master of Arts in Musicology

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Master of Arts in Musicology [+]

The standard length of study for the Master of Arts is 4 semesters.

The study programme starts at the beginning of the winter- and summer semester.

Admission requirements Proof of English language skills by certificates or another equivalent form of proof recognised by the examination office (Niveau at least B2)Proof of a second foreign language by certificates or another equivalent form of proof recognised by the examination office (Niveau at least B1) Applicants with an international university entrance qualification and Bachelor's degree must prove sufficient German language skillsaccording to the regulations of the Deutsche Sprachprüfung für den Hochschulzugang (DSH), the German language test for university entrance. Mode of admission ... [-]

Master of Arts in Philosophy of Religion

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

The Master’s Program in Philosophy of Religion is open to students holding a bachelor degree (or an equivalent), who intend to specialize in the area of Philosophy of Religion. Focused on research, the program grants a broad academic discussion of questions that are essential to the Philosophy of Religion, thereby proceeding primarily from a systematic, but also from an historic point of view. [+]

The Master’s Program in Philosophy of Religion is open to students holding a bachelor degree (or an equivalent), who intend to specialize in the area of Philosophy of Religion. Focused on research, the program grants a broad academic discussion of questions that are essential to the Philosophy of Religion, thereby proceeding primarily from a systematic, but also from an historic point of view. Phenomena and traditions occurring in the context of religion are reflected upon in terms of philosophical standards of rationality.

On the one hand, this process is based on the discussion of central problems of theoretical and practical philosophy. On the other hand, it grounds on an exemplary investigation of topics crucial to theology and religious studies respectively. Thus, the Master’s program shows an interdisciplinary design. Furthermore, it is characterized by its claim to consider continental approaches as well as analytic approaches that dominate the philosophical landscape in the Anglo-American world. In course of its first phase, the Master’s program trains the skill of precise analysis, reconstruction and discussion of concepts and arguments brought forward in the Philosophy of Religion. The second phase of the program highlights the capacity to elaborate and defend a self-contained philosophical position. By teaching these key competencies, the Master’s Program prepares its graduates for a broad area of qualified jobs. They fulfill the requirements of professions in university and higher education.... [-]


Master of Arts in Political Science

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

The research-oriented Master’s programme in Political Science is offered at the Institute for Political Science at Goethe Universität Frankfurt. It follows on from the Bachelor’s programme and teaches in-depth and comprehensive knowledge of political science. [+]

The research-oriented Master’s programme in Political Science is offered at the Institute for Political Science at Goethe Universität Frankfurt. It follows on from the Bachelor’s programme and teaches in-depth and comprehensive knowledge of political science.

The Institute for Political Science is one of the largest in Germany and offers a wide range of courses. In the tradition of the internationally renowned Frankfurt Social Sciences department, students on the Master’s programme in Political Science learn how to work independently on the basis of scientific principles and to apply scientific methods and insights as well as to reflect critically on societal connections. The programme in particular allows for an in-depth study of the paradigmatic, theoretical and methodological basics of the subjects as well as key questions of political theory, comparative political science and international relations. A research work placement (project studies) and an obligatory work placement in a professional field of activity allow students to gather experiences that will help them in a future profession and reflect on them systematically. ... [-]


Master of Arts in Pre- and Protohistoric Archaeology

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Pre- and Protohistoric Archaeology investigates the remains of cultural expressions of pre-literate, non-literate and mostly non-literate (proto-historic) eras of human history which are accessible via archaeological methodology. The main focus in research and teaching of the Goethe University’s Department of Pre- and Protohistoric Archaeology lies on European and African Pre- and Protohistory and Archaeobotany. [+]

Pre- and Protohistoric Archaeology investigates the remains of cultural expressions of pre-literate, non-literate and mostly non-literate (proto-historic) eras of human history which are accessible via archaeological methodology. The main focus in research and teaching of the Goethe University’s Department of Pre- and Protohistoric Archaeology lies on European and African Pre- and Protohistory and Archaeobotany.

The heavily research-oriented master's programme aims to empower students for independent research in the area of Pre-and Protohistoric Archaeology. For this purpose, the knowledge and skills acquired through the bachelor’s programme are expanded, deepened and professionalized with scientific objectives.... [-]


Master of Arts in Religious Studies

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

The world of religions is both local and trans-national and has an extremely varied history. Religions influence cultures, identities and lifestyles and often have a say in politics. [+]

The world of religions is both local and trans-national and has an extremely varied history. Religions influence cultures, identities and lifestyles and often have a say in politics. Religious Studies is a key way of exploring such correlations. It is a discipline that takes an inter-cultural approach to understand the religious phenomena in history and today in a methodologically precise and coherent way.

The programme aims to understand general historical and cultural correlations and approaches that enable us to perceive the idiosyncratic nature of religious phenomena. The focus in Frankfurt is on the various methods of empirical cultural studies as well as on working with a hermeneutic approach to religious phenomenology that explores subjective, internal perspectives of religion.... [-]


Master of Arts in Romance Literature and Culture Science

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Master of Arts in Romance Literature and Culture Sciences [+]

The standard length of study for the Master of Arts is 4 semesters.

The study programme starts at the beginning of the winter semester.

Admission Requirements

Applicants with an international university entrance qualification and Bachelor's degree must prove sufficient German language skills according to the regulations of the Deutsche Sprachprüfung für den Hochschulzugang (DSH), the German language test for university entrance.

Provisional admission

Provisional admission is possible on the basis of a current transcript of records; at least 80% of the credit points in the B.A. must have been obtained; the Bachelor’s thesis must be finished or almost finished. Provisional admission is valid for 6 months.... [-]


Master of Arts in Scandinavian Studies

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

The MA in Scandinavian Studies is aimed at graduates of the BA courses in Scandinavian Studies (major) or Empirical Linguistics with a focus on Scandinavian Languages at the Goethe-Universität as well as graduates of comparable courses as long as they fulfil the linguistic requirements (see below). [+]

The MA in Scandinavian Studies is aimed at graduates of the BA courses in Scandinavian Studies (major) or Empirical Linguistics with a focus on Scandinavian Languages at the Goethe-Universität as well as graduates of comparable courses as long as they fulfil the linguistic requirements (see below).

The MA enhances the subject knowledge in Old Norse Studies and Modern Scandinavian Studies acquired in the BA course. It is conceived on the basis of philological and literary studies and incorporates problems and methods of cultural studies. The object of the course are the modern Northern Germanic languages Swedish, Danish, Norwegian, Icelandic and their earlier historical stages as well as texts written in these languages, their historical and cultural contexts, the history of their reception, and the history of Scandinavian Studies as a discipline. Students can choose between three core strands:... [-]


Master of Arts in Science and Technology Studies: Economies, Governance, Life

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

This English-language MA program offers students foundational knowledge in the international research program called “Science and Technology Studies”, an interdisciplinary endeavor addressing scientific expertise, technologies and economic developments as factors shaping contemporary societies. [+]

Concept

This English-language MA program offers students foundational knowledge in the international research program called “Science and Technology Studies”, an interdisciplinary endeavor addressing scientific expertise, technologies and economic developments as factors shaping contemporary societies. Designed to give students the opportunity to understand science and technology as social practice and as powerful economic, political, and cultural forces, the MA program draws connections across disciplinary boundaries, linking cultural anthropology with sociology and human geography. Exemplary fields of that students can specialize in will be global economies, the development of digital technologies, infrastructures and governance, and the ways in which advancements in the biosciences change human-environment relations and the notions of what is considered human.... [-]


Master of Arts in Social Sciences in Sports

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

The programme of study focusses on the social and educational-scientific aspects of sports, which are mediated both theoretically and in a practice-oriented manner. This orientation makes this a unique programme of study for sports studies in German-speaking countries. The studies profile encompasses four core areas. [+]

Contents and areas of focus:

The programme of study focusses on the social and educational-scientific aspects of sports, which are mediated both theoretically and in a practice-oriented manner. This orientation makes this a unique programme of study for sports studies in German-speaking countries. The studies profile encompasses four core areas.

Science-orientation:

The central emphasis here is on provision of deeper knowledge about both quantitative and qualitative methods for empirical social research. These are supplemented which sports studies relevant reflective knowledge concerning the cultural history, ethics and aesthetics of sports.

Vocational field orientation:

The programme of study offers the option of vocational field specific deepening, either in the field of sport education or sport sociology. Experiences in possible areas of activity are gathered as part of a 300 hours long vocational practical programme.... [-]


Master of Arts in Sociology

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

The research-oriented Master’s programme in Sociology follows on from the Bachelor of Arts in Sociology and is offered by both sociological institutes in the 03 Social Sciences department at Goethe-Universität Frankfurt am Main. [+]

The research-oriented Master’s programme in Sociology follows on from the Bachelor of Arts in Sociology and is offered by both sociological institutes in the 03 Social Sciences department at Goethe-Universität Frankfurt am Main. Following the tradition of the Frankfurt Social Sciences department, students on the Master’s course will acquire the necessary skills to be able to work independently in accordance with scientific principles, to apply scientific methods and knowledge, and to contemplate social contexts with a critical mind.

The Master’s in Sociology expands knowledge of sociological theories and methods, and gives students a range of skills that enable them to use research results and methods independently, and in accordance with the principles of good scientific work, in order to develop their own questions and pursue them with practical research.... [-]


Master of Arts in Southeast Asian Studies

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

The Master's in Southeast Asian Studies offers prospective students, who have a good working knowledge of Bahasa Indonesia or Bahasa Malaysia and who are acquainted with the region, the opportunity to pursue advanced studies on the languages, cultures and societies of Southeast Asia with a special focus on the Malay World (Indonesia, Malaysia, Brunei Darussalam, Singapore and East Timor). [+]

The Master's in Southeast Asian Studies offers prospective students, who have a good working knowledge of Bahasa Indonesia or Bahasa Malaysia and who are acquainted with the region, the opportunity to pursue advanced studies on the languages, cultures and societies of Southeast Asia with a special focus on the Malay World (Indonesia, Malaysia, Brunei Darussalam, Singapore and East Timor).

A philological cultural studies approach to area studies is combined with individual freedom to draw on the various excellent resources of different departments present at Goethe University of Frankfurt in order to encourage interdisciplinary and innovative research for the Master's thesis in Southeast Asian Studies.... [-]


Master of Arts in Theater, Film and Media-Science

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

The research-oriented Master’s degree programme Theatre, Film and Media Studies deals with presentation formats in the area of theatre, film and the media. Its objects are their aesthetic phenomena, theory, history, social and institutional prerequisites, technical conditions and modes of action. [+]

The research-oriented Master’s degree programme Theatre, Film and Media Studies deals with presentation formats in the area of theatre, film and the media. Its objects are their aesthetic phenomena, theory, history, social and institutional prerequisites, technical conditions and modes of action. It integrates philosophical, art and cultural theory, historical, sociological and cultural economic questions in the subject-specific discussion. The programme of study pursues a critical-theoretical confrontation with artistic and media phenomena and is characterised by a decidedly international orientation.

The central point of the study programme is education to develop the ability to undertake independent problem-oriented reflection about current presentation formats in the area of theatre, film and the media. This capability is developed in an archeological and genealogical perspective and requires knowledge of the history, structure and systematics of the current forms of theatre, the performance, the dance, the film as an artistic and scientific-technical practice as well as technical and digital media. The study programme provides a humanities and theoretical and not a practical art education and sharpens the sensitivity for artistic procedures and strategies.... [-]


Master Of Arts în Arte - Media - Studii Culturale

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Programul de masterat Arts - Media - Cultural Studies pregătește și califică studenții pentru profesii științifice, artistice și culturale. [+]

Programul de masterat Arts - Media - Cultural Studies pregătește și califică studenții pentru profesii științifice, artistice și culturale.

Programul înțelege educația artistică ca bază pentru formarea personajului și subliniază o comunicare înrădăcinată în competența estetică și socială. În același timp, formarea academică tehnică și didactică bine întemeiată, precum și gama variată de studii universitare permit studenților să-și adapteze abilitățile care facilitează ocupațiile în artele sau zonele interculturale eclectice. Pedagogia artistică și cercetarea științifică, programele de schimb și cooperarea, precum și proiectele de cercetare promovează o abordare interdisciplinară și internațională.... [-]


Master Of Arts în Filozofie

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Masterului în filozofie este orientată spre cercetare. Programul de studii de Master în Filosofie își propune să aprofundeze intuițiile studenților în multitudinea sistematică și istorică a problemelor filosofice, pentru a finaliza stăpânirea tehnicilor învățate pentru activități științifice și pentru a permite studenților să se angajeze în munca filosofică independentă. [+]

Goethe Global - Burse de Master Disponibil acum

Din cauza Johanna-Quandt-Foundation, Universitatea Goethe din Frankfurt oferă acum burse pentru toate programele de master, cu un accent deosebit pe cercetările listate pe această pagină. A "Goethe Global", program de burse este un proiect inovator si unic in peisajul academic al Germaniei. Noi căutăm candidați remarcabili, care sunt interesați de aderarea la unul dintre programele noastre de masterat sau de Master, care sunt încorporate profund în interiorul cele mai puternice unități de cercetare noastre (de exemplu, centre de excelenta, centre de cercetare în colaborare și LOEWE CENTERS). Vom oferi 20 de burse pe an, de la 2016-2020 - în cazul în care motivația principală este de cercetare, vin și să se alăture comunității noastre extrem de internaționale de cercetare!... [-]


Master Of Arts în Istorie

Campus Cu normă întreagă 2 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Un master unu ani curs de studiu la Seminarul de Istorie a Universității Goethe din Frankfurt urmeaza pe de o perioadă de patru ani program de studii de licență și permite studentului, în cadrul celei de a doua etapă de calificare, pentru a face față provocărilor societății moderne cunoașterii. [+]

Goethe Global - Burse de Master Disponibil acum

Din cauza Johanna-Quandt-Foundation, Universitatea Goethe din Frankfurt oferă acum burse pentru toate programele de master, cu un accent deosebit pe cercetările listate pe această pagină. A "Goethe Global", program de burse este un proiect inovator si unic in peisajul academic al Germaniei. Noi căutăm candidați remarcabili, care sunt interesați de aderarea la unul dintre programele noastre de masterat sau de Master, care sunt încorporate profund în interiorul cele mai puternice unități de cercetare noastre (de exemplu, centre de excelenta, centre de cercetare în colaborare și LOEWE CENTERS). Vom oferi 20 de burse pe an, de la 2016-2020 - în cazul în care motivația principală este de cercetare, vin și să se alăture comunității noastre extrem de internaționale de cercetare!... [-]


Master Of Arts în Sinologie

Campus Cu normă întreagă 2 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Programul de Master este în mare măsură orientate spre cercetare și pregătește studenții pentru activități de cercetare profesionale legate de China, pentru activități didactice, precum și pentru orice alte activități legate de China, care necesită o calificare academică. Programul dezvoltă, de asemenea, China abilități de cunoștințe de specialitate și lingvistice ale elevilor. [+]

Goethe Global - Burse de Master Disponibil acum

Din cauza Johanna-Quandt-Foundation, Universitatea Goethe din Frankfurt oferă acum burse pentru toate programele de master, cu un accent deosebit pe cercetările listate pe această pagină. A "Goethe Global", program de burse este un proiect inovator si unic in peisajul academic al Germaniei. Noi căutăm candidați remarcabili, care sunt interesați de aderarea la unul dintre programele noastre de masterat sau de Master, care sunt încorporate profund în interiorul cele mai puternice unități de cercetare noastre (de exemplu, centre de excelenta, centre de cercetare în colaborare și LOEWE CENTERS). Vom oferi 20 de burse pe an, de la 2016-2020 - în cazul în care motivația principală este de cercetare, vin și să se alăture comunității noastre extrem de internaționale de cercetare!... [-]


Master Of Arts în Studii Americane

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

[+]

d.

Cerințele de admitere

Acest certificat provizoriu trebuie să fie emis de către un oficiu autorizat să clasele de atribuire sau certificate emite. Dacă un student este admis, acest lucru va fi cu titlu provizoriu. admiterea provizorie este valabilă timp de 6 luni.

Mod de admitere

[-]

Master în Arte în Dramaturgia Comparativă și Cercetarea Performanțelor

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Programul de Masterat Dramaturgia Comparativă și Cercetarea Performanțelor este organizat de cinci universități europene și vizează studenții cu un interes deosebit în munca interculturală și în rețelele internaționale, cum ar fi festivaluri, coproducții, programe de schimb și cooperări. [+]

Programul de Masterat Dramaturgia Comparativă și Cercetarea Performanțelor este organizat de cinci universități europene și vizează studenții cu un interes deosebit în munca interculturală și în rețelele internaționale, cum ar fi festivaluri, coproducții, programe de schimb și cooperări.

Elevii desfășoară un stagiu și două semestre în străinătate la una dintre universitățile partenere din Bruxelles, Paris sau Helsinki și absolvă cu diplomă dublă.

Semestrele în străinătate permit o examinare aprofundată a practicilor de teatru și a studiilor în diverse medii culturale. Stagiul oferă o perspectivă acută și valoroasă asupra unei varietăți de metode de producție și a proceselor de producție din diferite țări.... [-]


Master în Arte în Studiile Audiovizuale și Cinematografice

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Programul "Studii internaționale de masterat în domeniul audiovizualului și cinematografiei" oferă un studiu aprofundat orientat spre cercetare și servește la furnizarea de calificări științifice în continuare pentru absolvenții studiilor de film și media, programe de studii filologice, artistice și muzicologice și filosofice în sau în afara Germaniei . [+]

Programul "Studii internaționale de masterat în domeniul audiovizualului și cinematografiei" oferă un studiu aprofundat orientat spre cercetare și servește la furnizarea de calificări științifice suplimentare pentru absolvenții de studii de film și media, programe de studii filologice, artistice și muzicologice și filosofice în sau în afara Germaniei . Cursul de studiu oferă studenților cunoștințe profunde despre istoria și teoria filmelor și a mass-mediei audiovizuale, precum și competența de a reflecta asupra întrebărilor estetice curente, de analiză competentă a textelor și formatelor mass-media audiovizuale și de a efectua cercetări independente (studii doctorale) . În strânsă colaborare cu Universitatea Paris 3-Sorbonne Nouvelle, Universitatea Paris 10-La Défense, Universitatea Liège, Università Cattolica del Sacro Cuore Mailand, Universitatea Udine, Colegiul Birkbeck - Universitatea din Londra, Universitatea Ruhr-Bochum, Universitatea Pompeu Fabra-Barcelona , Université Charles de Gaulle Lille 3, Université de Montréal, Università degli Studi Roma 3 și Universitatea din Amsterdam, diploma de master se acordă pe baza unei perioade de studiu de doi ani (patru semestre), precum și a trecerii examenelor concepute în conformitate cu prevederile studiilor și reglementărilor de examinare ale universităților menționate și ale acestor reglementări.... [-]


MSc

Maestru Al științei în Biofizică

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Scopul cursului de master este aprofundarea de cunoștințe și de specializare în subiectul Biofizica. Cursurile sunt mai strict orientate, în limitele clasice și care fac obiectul institutului, dar sunt orientate acum mai mult subiect și sunt oferite în cinci domenii interdisciplinare de focalizare. [+]

Goethe Global - Burse de Master Disponibil acum

Din cauza Johanna-Quandt-Foundation, Universitatea Goethe din Frankfurt oferă acum burse pentru toate programele de master, cu un accent deosebit pe cercetările listate pe această pagină. A "Goethe Global", program de burse este un proiect inovator si unic in peisajul academic al Germaniei. Noi căutăm candidați remarcabili, care sunt interesați de aderarea la unul dintre programele noastre de masterat sau de Master, care sunt încorporate profund în interiorul cele mai puternice unități de cercetare noastre (de exemplu, centre de excelenta, centre de cercetare în colaborare și LOEWE CENTERS). Vom oferi 20 de burse pe an, de la 2016-2020 - în cazul în care motivația principală este de cercetare, vin și să se alăture comunității noastre extrem de internaționale de cercetare!... [-]


Maestru Al științei în Bioinformatica

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Conținutul cursului și zonele de interes Programul de Master este a doua parte a studiului de licență / master consecutive în bioinformatică. [+]

Goethe Global - Burse de Master Disponibil acum

Din cauza Johanna-Quandt-Foundation, Universitatea Goethe din Frankfurt oferă acum burse pentru toate programele de master, cu un accent deosebit pe cercetările listate pe această pagină. A "Goethe Global", program de burse este un proiect inovator si unic in peisajul academic al Germaniei. Noi căutăm candidați remarcabili, care sunt interesați de aderarea la unul dintre programele noastre de masterat sau de Master, care sunt încorporate profund în interiorul cele mai puternice unități de cercetare noastre (de exemplu, centre de excelenta, centre de cercetare în colaborare și LOEWE CENTERS). Vom oferi 20 de burse pe an, de la 2016-2020 - în cazul în care motivația principală este de cercetare, vin și să se alăture comunității noastre extrem de internaționale de cercetare!... [-]


Maestru Al științei în Domeniul Biotehnologiei Moleculare

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

M.Sc. in moleculara Biotehnologie este un program de studiu bazat pe cercetare axat pe alb Biotehnologie. Cunoașterea teoretică a proceselor biologice (de la biologie moleculara, genetica, microbiologie, biochimie, chimie si analize) chimice și va fi pus în practică la nivel molecular și se va stabili o bază tehnologică pentru producerea direcționată de molecule biologic active și producție / sinteza procese care creează valoare adăugată științifică și economică. [+]

Goethe Global - Burse de Master Disponibil acum

Din cauza Johanna-Quandt-Foundation, Universitatea Goethe din Frankfurt oferă acum burse pentru toate programele de master, cu un accent deosebit pe cercetările listate pe această pagină. A "Goethe Global", program de burse este un proiect inovator si unic in peisajul academic al Germaniei. Noi căutăm candidați remarcabili, care sunt interesați de aderarea la unul dintre programele noastre de masterat sau de Master, care sunt încorporate profund în interiorul cele mai puternice unități de cercetare noastre (de exemplu, centre de excelenta, centre de cercetare în colaborare și LOEWE CENTERS). Vom oferi 20 de burse pe an, de la 2016-2020 - în cazul în care motivația principală este de cercetare, vin și să se alăture comunității noastre extrem de internaționale de cercetare!... [-]


Maestru Al științei în Ecologie și Evoluție

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Master of Science în Ecologie și Evoluție oferă instruire aprofundată în aspecte ale taxonomiei și ale evoluției și ecologiei organismelor animale și vegetale (inclusiv fungice). Gama de metode se referă la studiile terenurilor deschise de întrebări ecologice, metode de cercetare morfologice și fiziologice și taxonomie moleculară. [+]

Master of Science în Ecologie și Evoluție oferă instruire aprofundată în aspecte ale taxonomiei și ale evoluției și ecologiei organismelor animale și vegetale (inclusiv fungice). Gama de metode se referă la studiile terenurilor deschise de întrebări ecologice, metode de cercetare morfologice și fiziologice și taxonomie moleculară.

Cerințele de admitere BSc sau grad comparabil într-un subiect bio-științific dovada de abilități suficiente de limba engleză (nivelul B2), dovedit de: - testul TOEFL (scor cel puțin 87 de puncte); sau - test IELTS (scor cel puțin 5,0), sau - - o teză de licență finalizată cu succes în limba engleză sau - dovada de cel puțin șase ani de limba engleză ca subiect de școală. Scrisoare de motivare (1-2 pagini) Scrisoarea de motivare este evaluată după cum urmează: foarte bun (1 punct) pentru săraci (5 puncte) Decizia privind recomandarea pentru aprobare se face pe baza marcajelor primului grad profesional (60%) și a scrisorii de motivare (40%). Rezultatul global rezultat trebuie să fie de cel puțin 3,0 puncte. Solicitanții care au o diplomă de admitere universitară la nivel internațional și o diplomă de licență trebuie să dovedească competențe lingvistice suficiente în conformitate cu reglementările Deutsche Sprachprüfung für den Hochschulzugang (DSH), testul de limbă germană pentru intrarea universității. Admitere provizorie ... [-]

Maestru Al științei în Geosciences

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Geoscience analizează schimbările temporale și spațiale ale sistemului Pământului, modificări care sunt legate de compoziția și caracteristicile materiale ale materiei geo prin observarea, măsurarea și modelarea. [+]

Goethe Global - Burse de Master Disponibil acum

Din cauza Johanna-Quandt-Foundation, Universitatea Goethe din Frankfurt oferă acum burse pentru toate programele de master, cu un accent deosebit pe cercetările listate pe această pagină. A "Goethe Global", program de burse este un proiect inovator si unic in peisajul academic al Germaniei. Noi căutăm candidați remarcabili, care sunt interesați de aderarea la unul dintre programele noastre de masterat sau de Master, care sunt încorporate profund în interiorul cele mai puternice unități de cercetare noastre (de exemplu, centre de excelenta, centre de cercetare în colaborare și LOEWE CENTERS). Vom oferi 20 de burse pe an, de la 2016-2020 - în cazul în care motivația principală este de cercetare, vin și să se alăture comunității noastre extrem de internaționale de cercetare!... [-]


Maestru Al științei în Neuroștiințe Interdisciplinare

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Neuroștiințele se întinde pe mai multe discipline. Repertoriul său se întinde de la biologie moleculara si de cercetare proteomul la sistemele neurobiologie, neuroștiințe cognitive si de cercetare clinica. de cercetare de succes in Neuroscience se bazează pe o combinație de concepte diferențiale și abordări metodice. [+]

Goethe Global - Burse de Master Disponibil acum

Din cauza Johanna-Quandt-Foundation, Universitatea Goethe din Frankfurt oferă acum burse pentru toate programele de master, cu un accent deosebit pe cercetările listate pe această pagină. A "Goethe Global", program de burse este un proiect inovator si unic in peisajul academic al Germaniei. Noi căutăm candidați remarcabili, care sunt interesați de aderarea la unul dintre programele noastre de masterat sau de Master, care sunt încorporate profund în interiorul cele mai puternice unități de cercetare noastre (de exemplu, centre de excelenta, centre de cercetare în colaborare și LOEWE CENTERS). Vom oferi 20 de burse pe an, de la 2016-2020 - în cazul în care motivația principală este de cercetare, vin și să se alăture comunității noastre extrem de internaționale de cercetare!... [-]


Maestru Al științei în știința Mediului

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

[+]

Cerințele de admitere Candidații cu o calificare internațională de admitere la universitate și diplomă de licență trebuie să dovedească suficient de competențe lingvistice germană în conformitate cu reglementările de Deutsche Sprachprüfung für den Hochschulzugang (DSH), testul de limba germană pentru admitere la universitate.

Mod de admitere

[-]

Master De știință în Informatică De Afaceri

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Programul de Master of Business Informatics ("Wirtschaftsinformatik") este conceput ca un program de master consecutiv pentru studenții care au obținut o diplomă de licență fie în domeniul informaticii (cu economie ca aplicație), fie în economie (cu un focus IT orientat). Într-o fază de construire, se oferă cunoștințe de bază în domeniul informaticii sau al economiei pentru a garanta cunoștințe suficiente în ambele domenii. [+]

Programul de Master of Business Informatics ("Wirtschaftsinformatik") este conceput ca un program de master consecutiv pentru studenții care au obținut o diplomă de licență fie în domeniul informaticii (cu economie ca aplicație), fie în economie (cu un accent orientat spre IT). Într-o fază de construire, se oferă cunoștințe de bază în domeniul informaticii sau al economiei pentru a garanta cunoștințe suficiente în ambele domenii. Cursuri avansate în informatică de afaceri, informatică sau management sunt alese în a doua fază a programului. Domeniile de specializare includ sistemele informatice, simularea, inteligența artificială, e-business, managementul proceselor și al lanțului de aprovizionare, E-Finance. Este obligatoriu ca studenții să participe la un seminar de proiect (sau un seminar și un curs practic) în cadrul programului. Ultima componentă a programului este o teză de masterat.... [-]


Master of Science in International Economics and Economic Policy

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

This study programme, which is taught in English, focuses on process structures of economic policy in the international integration of markets. The programme prepares students for challenging careers in administration and politics, as well as in national and international organisations. [+]

This study programme, which is taught in English, focuses on process structures of economic policy in the international integration of markets. The programme prepares students for challenging careers in administration and politics, as well as in national and international organisations. In addition to applied econometrics and micro and macroeconomics, the programme provides in-depth knowledge of international economic policy and globalisation.The focus is on economic, micro and macroeconomic topics with a strong international correlation (international relations in trade and development, monetary and fiscal policy).The aim of the programme is to provide students with analytical, economic and quantitative skills and knowledge for challenging careers in the field of economic analysis, e.g. as is required for leading positions in ministries, associations, international organisations and enterprises, but also in development co-operation.... [-]


Master of Science in International Management

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Goethe University's Master of Science in International Management is catering to ambitious bachelor’s graduates striving for an international career. We have designed a program that will ensure a unique learning experience and ideal job market opportunities. [+]

Goethe University's Master of Science in International Management is catering to ambitious bachelor’s graduates striving for an international career. We have designed a program that will ensure a unique learning experience and ideal job market opportunities. Our faculty is committed to establishing the Master in International Management as a premier management program in Europe that shall attain top positions in international rankings.

Take the opportunity to study a demanding degree program taught by committed and research-driven professors and high-profile practitioners. Our lecturers apply state-of-the-art teaching methods and encourage you to examine challenging real-world problems. Students can freely choose modules from the five areas:... [-]


Master of Science in Meteorology

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

discipline deeply rooted in physics, investigating atmospheric processes by experimental-empirical and theoretical methods. Besides to physics and mathematics it also has connections to chemistry, oceanography, hydrology, and geography. [+]

Meteorology is the science of weather and climate and much more! It is a geosciences discipline deeply rooted in physics, investigating atmospheric processes by experimental-empirical and theoretical methods. Besides to physics and mathematics it also has connections to chemistry, oceanography, hydrology, and geography.

Other than in the bachelor programme in meteorology, where the scientific foundations are laid, here students have extensive freedoms to structure their curriculum according to their personal preferences. From the first semester on, staff from the various research groups systematically prepares them to research which they will do for their master’s thesis. Possible directions are... [-]


Master of Science in Molecular Biosciences

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

The M.Sc. in Molecular Biosciences provides in-depth knowledge of molecular aspects in genetics, biochemistry, developmental biology, physiology and cell biology via intensive training in several methodical and conceptual areas. [+]

The M.Sc. in Molecular Biosciences provides in-depth knowledge of molecular aspects in genetics, biochemistry, developmental biology, physiology and cell biology via intensive training in several methodical and conceptual areas.

Admission requirements Bachelor of Science or an equivalent bio-scientific programme proof of sufficient English language skills (level B1), proven by:- completed language courses totalling a duration of at least 120h, or- documentary proof of academic studies abroad, or- proof of at least five years English as a school subject, or- TOEFL test (score at least 87 points), or- IELTS test (score at least 5.0), or Applicants with an international university entrance qualification and Bachelor's degree must prove sufficient German language skillsaccording to the regulations of the Deutsche Sprachprüfung für den Hochschulzugang (DSH), the German language test for university entrance. Provisional admission ... [-]

Master of Science in Money and Finance

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

The study programme, which is taught in English, is an innovative combination of the subjects of money and macroeconomics on the one hand and finance on the other, and therefore links economic policy with the financial sector. It prepares for challenging careers in the banking and insurance sector as well as with financial service providers. [+]

The study programme, which is taught in English, is an innovative combination of the subjects of money and macroeconomics on the one hand and finance on the other and therefore links economic policy with the financial sector. It prepares for challenging careers in the banking and insurance sector as well as with financial service providers.

The course is held in the House of Finance and this, as well as the Frankfurt’s unique status as one of the world’s leading financial centres, offers an ideal link to business in practice. The study programme aims to teach the analytical and quantitative skills and knowledge necessary for challenging managerial careers in business enterprises. It also prepares students for a PhD degree on the path to a potential academic career. The content is taught at a high academic level and includes innovative concepts and methods. The teaching concept links intensive student support with independent academic work and on-going possibilities for contact with business in practice.... [-]


Master of Science in Physical Biology of Cells and Cell Interactions

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Since the winter semester 2011/12 the Faculty of Biology has offered the Master of Science in "Cell Biology and Physiology". In the winter semester 2015/16, this was reissued as new Master of Science in "Physical Biology of Cells and Cell Interactions". [+]

Since the winter semester 2011/12 the Faculty of Biology has offered the Master of Science in "Cell Biology and Physiology". In the winter semester 2015/16, this was reissued as new Master of Science in "Physical Biology of Cells and Cell Interactions".

The two-year Master's program Physical Biology of Cells and Cell Interactions is research-oriented and educates students in modern concepts and methods of cell biology and physical biology. Scientific questions in the fields of cell biology and physical biology will be combined with developmental biology, cellular structure biology, bioinformatics, biochemistry, immunology, neuro-and plant physiology.

The Master's program provides students with an understanding of fundamental life processes from cell growth, cell-cell communication and differentiation to hormonal, inflammatory, angiogenic signaling and aging. These processes are studied in context of cells, individual tissues and model organisms. The experimental and conceptual approaches of the program include modern cell biological, molecular, biochemical, bioinformatical, immunological and genetic methods, combined with various microscopical techniques and applications, molecular imaging, data analysis as well as morphological and physiological technologies.... [-]


Master of Science in Physical Geography

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

The Institute of Physical Geography at Universität Frankfurt with its several working groups (active both nationally and internationally) covers a wide range of content and methods in the field of physical geography. [+]

The Institute of Physical Geography at Universität Frankfurt with its several working groups (active both nationally and internationally) covers a wide range of content and methods in the field of physical geography.

The research-based Master’s programme in Physical Geography, which focuses on the relationship between man and the environment in the past, present and future, benefits from this broad approach, and the complex networks and regional, national and global challenges that emerge shape the contents during the four semesters of the programme.The flexible structure of the programme and individual tutoring allows students to develop their own profiles. The programme focuses on learning and researching and therefore qualifies students for specific activities in both research and industry.... [-]


Master of Science in Psychology

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

The contents of this MSc programme offers broad deepening in the subjects psychological methods and diagnoses as well opportunities to select from four research and application-oriented subjects mainly focused on up to two main areas (one major or one major and one minor or two minor areas of focus). [+]

The contents of this MSc programme offers broad deepening in the subjects psychological methods and diagnoses as well opportunities to select from four research and application-oriented subjects mainly focused on up to two main areas (one major or one major and one minor or two minor areas of focus). The four subjects mainly focused on offered are:

Cognitive and neurosciences Clinical psychology Work and organisational psychology Educational Psychology (Life-long learning and development)

The goal of the programme of study is to provide the student during the MSc degree programme with specialist knowledge as well as skills which will enable him/her to take up professional work as an MSc Psychologist.... [-]


Master of Science in Quantitative Economics

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

The study programme Quantitative Economics (MSQE), which is taught in English, offers analytical and quantitative training that is closely linked to the Ph.D. programmes offered by the Graduate School of Economics, Finance, and Management. [+]

The study programme Quantitative Economics (MSQE), which is taught in English, offers analytical and quantitative training that is closely linked to the Ph.D. programmes offered by the Graduate School of Economics, Finance, and Management. Students can choose from four study areas:

Quantitative Economics Quantitative Finance Quantitative Management Quantitative Marketing

In each of the study areas, students learn how to examine major economic questions and achieve scientifically based results using the concepts and methods they have acquired. Graduates of the MSQE programme can either continue their research with a dissertation in one of the Ph.D. programmes of the Graduate School of Economics, Finance, and Management or start a challenging career in the field of economic policy, or the financial or marketing sector.... [-]


Master of Science in Quantitative Finance

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

The study programme Quantitative Finance (MSQF), which is taught in English, offers analytical and quantitative training that is closely linked to the Ph.D. programmes offered by the Graduate School of Economics, Finance, and Management. [+]

The study programme Quantitative Finance (MSQF), which is taught in English, offers analytical and quantitative training that is closely linked to the Ph.D. programmes offered by the Graduate School of Economics, Finance, and Management. Students can choose from four study areas:

Quantitative Economics Quantitative Finance Quantitative Management Quantitative Marketing

In each of the study areas, students learn how to examine major economic questions and achieve scientifically based results using the concepts and methods they have acquired. Graduates of the MSQE programme can either continue their research with a dissertation in one of the Ph.D. programmes of the Graduate School of Economics, Finance, and Management or start a challenging career in the field of economic policy, or the financial or marketing sector.... [-]


Master of Science in Quantitative Management

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

The study programme Quantitative Management, which is taught in English, offers analytical and quantitative training that is closely linked to the Ph.D. programmes offered by the Graduate School of Economics, Finance, and Management. [+]

The study programme Quantitative Management, which is taught in English, offers analytical and quantitative training that is closely linked to the Ph.D. programmes offered by the Graduate School of Economics, Finance, and Management. Students can choose from four study areas:

Quantitative Economics Quantitative Finance Quantitative Management Quantitative Marketing

In each of the study areas, students learn how to examine major economic questions and achieve scientifically based results using the concepts and methods they have acquired. Graduates of the MSQE programme can either continue their research with a dissertation in one of the Ph.D. programmes of the Graduate School of Economics, Finance, and Management or start a challenging career in the field of economic policy, or the financial or marketing sector.... [-]


Master of Science in Quantitative Marketing

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

The study programme Quantitative Marketing, which is taught in English, offers analytical and quantitative training that is closely linked to the Ph.D. programmes offered by the Graduate School of Economics, Finance, and Management. [+]

The study programme Quantitative Marketing, which is taught in English, offers analytical and quantitative training that is closely linked to the Ph.D. programmes offered by the Graduate School of Economics, Finance, and Management. Students can choose from four study areas:

Quantitative Economics Quantitative Finance Quantitative Management Quantitative Marketing

In each of the study areas, students learn how to examine major economic questions and achieve scientifically based results using the concepts and methods they have acquired. Graduates of the MSQE programme can either continue their research with a dissertation in one of the Ph.D. programmes of the Graduate School of Economics, Finance, and Management or start a challenging career in the field of economic policy, or the financial or marketing sector.... [-]


Master Of Science în Administrarea Afacerilor

Campus Cu normă întreagă 4 - 8 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Master of Science în Betriebswirtschaftslehre este îndreptată în special spre absolvenții orientați către performanță a programelor de licență în economie, precum și tineri profesioniști cu o diplomă de licență în economie, care ar dori să urmeze o carieră care duce la o poziție de conducere în lumea afacerilor printr-o ocolire academică la scurt timp după ce a obținut experiență practică. [+]

Master of Science în Betriebswirtschaftslehre este îndreptată în special spre absolvenții orientați către performanță a programelor de licență în economie, precum și tineri profesioniști cu o diplomă de licență în economie, care ar dori să urmeze o carieră care duce la o poziție de conducere în lumea afacerilor printr-o ocolire academică la scurt timp după ce a obținut experiență practică.

Acesta este un program de studii consecutive cu normă întreagă și, prin urmare, necesită o cunoaștere prealabilă a economiei. Mai mult, orientarea programului presupune un grad înalt de cunoaștere a metodelor cantitative-statistice. Programul este un curs de limba germană / engleză . Prin urmare, competența germană și engleză este obligatorie.... [-]


Master Of Science în Biochimie

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Curs de gradul de Master in biochimie la Goethe Universität Frankfurt se bazează pe o tradiție îndelungată în cercetare Biomolecular și educație. Cursul are drept scop furnizarea de cunoștințe științifice și competențe profesionale pentru candidații care pot deveni cercetători independenți. [+]

Goethe Global - Burse de Master Disponibil acum

Din cauza Johanna-Quandt-Foundation, Universitatea Goethe din Frankfurt oferă acum burse pentru toate programele de master, cu un accent deosebit pe cercetările listate pe această pagină. A "Goethe Global", program de burse este un proiect inovator si unic in peisajul academic al Germaniei. Noi căutăm candidați remarcabili, care sunt interesați de aderarea la unul dintre programele noastre de masterat sau de Master, care sunt încorporate profund în interiorul cele mai puternice unități de cercetare noastre (de exemplu, centre de excelenta, centre de cercetare în colaborare și LOEWE CENTERS). Vom oferi 20 de burse pe an, de la 2016-2020 - în cazul în care motivația principală este de cercetare, vin și să se alăture comunității noastre extrem de internaționale de cercetare!... [-]


Master Of Science în Chimie

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Programul de Master oferă nu numai posibilitatea de a se concentra pe o zonă de specialitate, dar elevii vor dobândi, de asemenea, competențele necesare pentru acest lucru și ei vor învăța să gândească independent și să acționeze în mod responsabil. [+]

Goethe Global - Burse de Master Disponibil acum

Din cauza Johanna-Quandt-Foundation, Universitatea Goethe din Frankfurt oferă acum burse pentru toate programele de master, cu un accent deosebit pe cercetările listate pe această pagină. A "Goethe Global", program de burse este un proiect inovator si unic in peisajul academic al Germaniei. Noi căutăm candidați remarcabili, care sunt interesați de aderarea la unul dintre programele noastre de masterat sau de Master, care sunt încorporate profund în interiorul cele mai puternice unități de cercetare noastre (de exemplu, centre de excelenta, centre de cercetare în colaborare și LOEWE CENTERS). Vom oferi 20 de burse pe an, de la 2016-2020 - în cazul în care motivația principală este de cercetare, vin și să se alăture comunității noastre extrem de internaționale de cercetare!... [-]


Master Of Science în Fizică

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Fizica este știința structurii, caracteristicile, condițiile și mișcarea materiei și energiei, precum și interacțiunile care stau la baza și a forțelor și dimensiunile rezultate. Ca atare, aceasta este baza materială a tuturor științelor naturale și toate disciplinele tehnice. [+]

Goethe Global - Burse de Master Disponibil acum

Din cauza Johanna-Quandt-Foundation, Universitatea Goethe din Frankfurt oferă acum burse pentru toate programele de master, cu un accent deosebit pe cercetările listate pe această pagină. A "Goethe Global", program de burse este un proiect inovator si unic in peisajul academic al Germaniei. Noi căutăm candidați remarcabili, care sunt interesați de aderarea la unul dintre programele noastre de masterat sau de Master, care sunt încorporate profund în interiorul cele mai puternice unități de cercetare noastre (de exemplu, centre de excelenta, centre de cercetare în colaborare și LOEWE CENTERS). Vom oferi 20 de burse pe an, de la 2016-2020 - în cazul în care motivația principală este de cercetare, vin și să se alăture comunității noastre extrem de internaționale de cercetare!... [-]


Master Of Science în Informatică

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Master of Science în informatică se adresează absolvenților de licență de grade Science în Informatică și programe conexe [+]

Goethe Global - Burse de Master Disponibil acum

Din cauza Johanna-Quandt-Foundation, Universitatea Goethe din Frankfurt oferă acum burse pentru toate programele de master, cu un accent deosebit pe cercetările listate pe această pagină. A "Goethe Global", program de burse este un proiect inovator si unic in peisajul academic al Germaniei. Noi căutăm candidați remarcabili, care sunt interesați de aderarea la unul dintre programele noastre de masterat sau de Master, care sunt încorporate profund în interiorul cele mai puternice unități de cercetare noastre (de exemplu, centre de excelenta, centre de cercetare în colaborare și LOEWE CENTERS). Vom oferi 20 de burse pe an, de la 2016-2020 - în cazul în care motivația principală este de cercetare, vin și să se alăture comunității noastre extrem de internaționale de cercetare!... [-]


Master Of Science în Matematică

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Matematica este o știință culturală majoră, cu o istorie care datează din cele mai vechi timpuri. Cu toate acestea, este, de asemenea, forța motrice din spatele multor tehnologii moderne și a devenit o tehnologie cheie în era informației. [+]

Goethe Global - Burse de Master Disponibil acum

Din cauza Johanna-Quandt-Foundation, Universitatea Goethe din Frankfurt oferă acum burse pentru toate programele de master, cu un accent deosebit pe cercetările listate pe această pagină. A "Goethe Global", program de burse este un proiect inovator si unic in peisajul academic al Germaniei. Noi căutăm candidați remarcabili, care sunt interesați de aderarea la unul dintre programele noastre de masterat sau de Master, care sunt încorporate profund în interiorul cele mai puternice unități de cercetare noastre (de exemplu, centre de excelenta, centre de cercetare în colaborare și LOEWE CENTERS). Vom oferi 20 de burse pe an, de la 2016-2020 - în cazul în care motivația principală este de cercetare, vin și să se alăture comunității noastre extrem de internaționale de cercetare!... [-]


Master în științe Economice și De Afaceri

Campus Cu normă întreagă October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Goethe-Frankfurt am Main oferă cursuri de Master în Educație Economică și de Afaceri din semestrul de iarnă 2008/09. Programul este flexibil și multivalent. Master of Science este gradul profesional și academic de nivelul doi. [+]

Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Goethe-Frankfurt am Main oferă cursuri de Master în Educație Economică și de Afaceri de la semestrul de iarnă 2008/09. Programul este flexibil și multivalent.

Master of Science este gradul profesional și academic de nivelul doi. Programul de Business Education este structurat ca un program de masterat consecutiv.

Unul din cele două domenii de studiu poate fi selectat în program: Business Education Field I, care extinde cunoștințele de administrare a afacerilor și conținutul său este aproape de MBA; Business Education Field II, care include studii de administrare a afacerilor și conținutul unui subiect "general".... [-]


Videoclipuri

Goethe University Frankfurt

Contactează

Goethe University Frankfurt

Adresă, linia 1 Theodor-W.-Adorno Platz 6 (PEG Building)
60323 Frankfurt pe Main, Hesse, Germania
website http://www.goethe-university-frankfurt.de/
Telefon +49697983838