Goethe University Frankfurt

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Goethe University Frankfurt

Goethe University Frankfurt, Poziționat printre primele universități internaționale de cercetare, oferă o mare varietate de programe academice, un grup divers de institute de cercetare, precum și un accent pe abordări interdisciplinare pentru rezolvarea unor probleme complexe. Universitatea este numit dupa Johann Wolfgang von Goethe, poet născut la Frankfurt-renumit pentru contributiile sale exceptionale la literatură, știință, și filozofie.

Fondata in 1914, cu finanțare privată și inspirat de moștenirea iluminismului european, Universitatea Goethe iese în evidență ca o "universitate cetățenilor" pionierat -și istoria universității este unul de deschidere și participare a publicului.

Astăzi, Universitatea Goethe este una dintre singurele universități din Germania, care se bucură de finanțare publică semnificativă, alături de autonomie administrativă și capacitatea de a crea o dotare privat. Ca o universitate cu o dotare, un model de finanțare rar în sistemul Germania de învățământ superior, GU se bucură de o libertate considerabilă de sub controlul statului atunci când este vorba de detalii despre cum ar trebui să fie executați o universitate modernă, inclusiv numirea profesorilor. Dotarea care este construit vor fi investite în mod special în promovarea-o atmosferă excelentă în care să cercetare, studiu, cred, și de a crea.

Goethe Global - Burse de Master Disponibil acum

Un foarte bun exemplu pentru acest sprijin din partea cetățenilor din Frankfurt este "Goethe Global", program de burse. Grație suportului de Johanna-Quandt-Foundation, Universitatea Goethe din Frankfurt oferă acum burse pentru toate programele sale de master, cu un accent special pe cercetare (check drop-down meniul pe dreapta). A "Goethe Global", program de burse este un proiect ground¬breaking și unic în peisajul academic al Germaniei. Noi căutăm candidați remarcabili, care sunt interesați de aderarea la unul dintre programele noastre de MA sau programe care sunt încorporate profund în interiorul cele mai puternice unități de cercetare noastre (de exemplu, centre de excelenta, centre de cercetare în colaborare și LOEWE CENTERS). În cazul în care motivația principală este de cercetare, vin și să se alăture comunității noastre extrem de internaționale de cercetare!

Cifre-cheie de la Universitatea Goethe (2016)

• Mai mult de 47.000 de elevi înscriși • Aproximativ 7.000 de studenți internaționali • Un profil internațional: Mulți profesori numiți recent din străinătate ca pentru noi este de calitate, care nu contează naționalitatea • fonduri • A treia parte Într-un sondaj mare de student, aproximativ 80% dintre elevi au recomandat studiat la Universitatea Goethe.

Orașul

Situat în orașul cel mai cosmopolit și internaționale din Germania, universitatea atrage un corp diverse de studenți și cercetători din întreaga lume. Studenții de la Goethe, beneficiază de studierea și trăind în Frankfurt, cel mai mare centru financiar și comercial din Europa, cu o mulțime de oportunități de a învăța și de a practica vorbitoare de limba germană. Astăzi, Frankfurt este cotata printre primele 10 orașe locuibile din lume (potrivit Mercer Human Resource Consulting).

Universitatea Goethe a fost fondată în 1914

Universitatea Goethe a fost fondată în 1914 ca "universitate cetățenilor," un unic finanțat de cetățenii bogați din Frankfurt, Germania. Numit în 1932, după unul dintre localnici cele mai faimoase ale orașului, Johann Wolfgang von Goethe, astăzi universitatea are peste 38.000 de studenți. Privind la cronologia istoriei Goethe Universitatea, este clar că în ultimul deceniu a produs schimbări semnificative pentru universități și că există un impuls înainte clară.

După ce a considerat o instituție liberală sau stânga-înclinat, Universitatea Goethe este, probabil, cel mai bine cunoscut ca locul de naștere al influent Frankfurt School, parte a Institutului de Cercetări Sociale, care a dat naștere unora dintre cei mai importanti ganditori ai 20thcentury (inclusiv din Europa, de exemplu, Theodor Adorno, Horkheimer Max, Jürgen Habermas, Herbert Marcuse, Hans-Georg Gadamer, Martin Buber, și Paul Tillich).

Din cauza tensiunilor rasiale și politice în timpul erei naziste, aproape o treime din personalul academic al universității au fost respinse în această perioadă mai mult decât la orice altă universitate germană. Universitatea Goethe a jucat, de asemenea, un rol important în protestele studențești din 1968 care au dus la reformele educaționale pe scara larga in Germania si din Europa.

Universitatea Goethe și-a menținut reputația în științele sociale

În ultimii ani, Universitatea Goethe și-a menținut reputația în științele sociale, dar a adăugat noi facilități importante și institute de cercetare în domeniul științelor naturale, precum și de drept, istorie, limbi, științe umaniste, arte, și economie. "Clustere de excelență" săi, centre de cercetare interdisciplinare, au ajutat pentru a accentua profilul universității academic, obținerea unor rezultate remarcabile în diverse domenii, de la științele naturii ("macromoleculare Complexe") la medicament ("Cardio-Pulmonray System", un grup de excelență în colaborare cu Universitatea din Giessen și Max-Planck-Institutul de inima si Lung cercetare în Bad Nauheim, care desfasoara taiere de cercetare margine de terapie roman a bolilor de inima si plamani), precum și umaniste și științele sociale ("Formarea Comenzi normative" ).

Srongly angajat să sprijine tinerii cercetători

Universitatea Goethe este puternic angajamentul de a sprijini tinerii cercetatori, oferind oportunități deosebite de a câștiga o diplomă de doctorat. La multe universități, cercetători trebuie să aleagă între a câștiga un doctorat modul "tradițional", în Germania, sau ca parte a unui program de doctorat "structurat". La Universitatea Goethe, toate doctoranzilor sunt eligibile pentru a aplica pentru a deveni membri în Graduate Academia Goethe (grad) și accesul formare unic si oportunitati de networking, care sunt semnul distinctiv al programelor mai structurate.

În cele din urmă, ar trebui să menționăm ambițioase "grupuri de reflecție" universității: nou infiintata Institutul Frankfurt pentru Studii Avansate (FIAS) și Institutul pentru Studii Avansate în umaniste, care se vede ca un laborator de cunoaștere inovatoare în societate.

Universitatea a fost, de asemenea, un pionier în "Procesul de la Bologna", care a ajutat pentru a ușura mobilitatea studenților și în afară de peste 40 de țări europene, prin standardizarea structurilor universitare. Începând din anul 2005, la Universitatea Goethe a început să ofere programe de primul maestru și trecerea de la Diplom german tradițională sau Magistrul la licență și sistemul de master va fi completă în semestrul de iarnă 2011/12. Astăzi, Universitatea Goethe ofera multe cursuri individuale și programe de în limba engleză, un alt schimbare majoră. Patru programe de masterat în economie sunt predate în întregime în limba engleză, un altul este un program de bilingv (germană și engleză). Programe de multe master în științele naturale pot fi, de asemenea, studiat, fără o cunoaștere cuprinzătoare a limbii germane, precum și studiile de doctorat intr-o varietate de domenii, de asemenea, poate fi de multe ori întreprinse în limba engleză.

Prima universitate major în Germania pentru a deveni o universitate fundație

În 2001, universitatea a fost prima universitate major in Germania pentru a deveni o universitate fundație, ceea ce înseamnă că statul Hessen ar oferi în continuare finanțare pentru a acoperi cea mai mare parte a bugetului anual, dar universitatea ar putea stabili o dotare privat și bucurați-vă complet administrative autonomie în materie, cum ar fi numiri facultate. Universitatea Goethe are acum o asociație care reunește solide și a ridicat € 145.5 milioane (feste Zusagen mit eingerechnet) și a creat mai mult de 50 de noi înzestrat și profesor-o vizitează importantă re-afirmare a identității universității ca "universitate cetățenilor".

Starea de Hessen investește un total de 1,2 miliarde € pentru a contribui la crearea unui mediu de campus adevărat în Frankfurt cu trei locatii distincte: Campus Westend pentru științele umaniste și sociale, Campus Riedberg pentru științele naturale, și Campus Niederrad pentru medicina. Fostul campusul principal Bockenheim, care datează din zilele fondatori ai universității, nu va mai fi utilizat o dată noua clădire este completă.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Germană

Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vedea MSc »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Maestru Al Artelor în Antropologie Socială și Culturală / Etnologie

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Programul de Master dă cunoștințe profunde de Antropologie Culturală și Etnologie Europeană și oferă cunoștințe de specialitate în domeniile de interes în cadrul acestui subiect. [+]

Goethe Global - Burse de Master Disponibil acum Din cauza Johanna-Quandt-Foundation, Universitatea Goethe din Frankfurt oferă acum burse pentru toate programele de master, cu un accent deosebit pe cercetările listate pe această pagină. A "Goethe Global", program de burse este un proiect inovator si unic in peisajul academic al Germaniei. Noi căutăm candidați remarcabili, care sunt interesați de aderarea la unul dintre programele noastre de masterat sau de Master, care sunt încorporate profund în interiorul cele mai puternice unități de cercetare noastre (de exemplu, centre de excelenta, centre de cercetare în colaborare și LOEWE CENTERS). Vom oferi 20 de burse pe an, de la 2016-2020 - în cazul în care motivația principală este de cercetare, vin și să se alăture comunității noastre extrem de internaționale de cercetare! Conținutul cursului și zonele de interes Programul de Master dă profundă cunoaștere Antropologie Culturală și Etnologie Europeană și oferă cunoștințe de specialitate în domeniile de interes în cadrul acestui subiect. Antropologie Culturală și Etnologie Europeană a stabilit legături la nivel internațional de cercetare și programe de predare în ceea ce este cunoscut sub numele de antropologie socială sau culturală cu etnologia europeană, un subiect care a dezvoltat recent în Germania, și a ieșit din fosta disciplina de folclor. Accentul de cercetare al subiectului este pe cercetarea empirică în procesele culturale în societățile contemporane. Ca un obiect al cunoașterii, culturii include practicile grupurilor sau societăți, artefacte, evoluția cunoștințelor și condițiilor de comunicare. Cultura este dezvăluit, de exemplu, în diferențele de limbă, metodele de lucru,... [-]

Maestru Al Artelor în Studii Internaționale Studii / Pace Si Conflicte

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Programul de cercetare orientate către Master în Studii Internaționale / Pace și Studii Conflict este oferit în comun de Goethe Universitatea din Frankfurt și Technische Universität Darmstadt, în colaborare cu Institutul de Cercetare pentru Pace din Frankfurt. [+]

Goethe Global - Burse de Master Disponibil acum Din cauza Johanna-Quandt-Foundation, Universitatea Goethe din Frankfurt oferă acum burse pentru toate programele de master, cu un accent deosebit pe cercetările listate pe această pagină. A "Goethe Global", program de burse este un proiect inovator si unic in peisajul academic al Germaniei. Noi căutăm candidați remarcabili, care sunt interesați de aderarea la unul dintre programele noastre de masterat sau de Master, care sunt încorporate profund în interiorul cele mai puternice unități de cercetare noastre (de exemplu, centre de excelenta, centre de cercetare în colaborare și LOEWE CENTERS). Vom oferi 20 de burse pe an, de la 2016-2020 - în cazul în care motivația principală este de cercetare, vin și să se alăture comunității noastre extrem de internaționale de cercetare! Conținutul cursului și zonele de interes De cercetare-orientate Programul De Master în Studii Internaționale de Studii / păcii și conflictelor este oferit în comun de Goethe Universitatea din Frankfurt și Technische Universität Darmstadt, în colaborare cu Institutul de Cercetare pentru Pace din Frankfurt. Programul de studiu are o abordare socio-științifică și oferă cunoștințe teoretice și normative, la intersecția dintre pace și de cercetare a conflictelor, relațiile internaționale, teoria politică și filozofie, și aplică aceste cunoștințe pentru problemele actuale de ordin regional și global. Elevii sunt familiarizați cu teoretice și a fondat în mod normativ perspective asupra proceselor naționale, transnaționale și globale de socializare și de a dobândi capacitatea de a efectua o analiză diferențiată a conflictelor în interiorul și între state, precum și... [-]

Maestru Al Artelor în Teoria Politică

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Programul de Master în Teoria politică, creată de Goethe Universitatea din Frankfurt și Technische Universität Darmstadt, este primul grad de acest gen din Germania. Elevii participa la prelegeri la, și sunt tutored de ambele universități, care, de asemenea atribui în comun gradul academic. [+]

Goethe Global - Burse de Master Disponibil acum Din cauza Johanna-Quandt-Foundation, Universitatea Goethe din Frankfurt oferă acum burse pentru toate programele de master, cu un accent deosebit pe cercetările listate pe această pagină. A "Goethe Global", program de burse este un proiect inovator si unic in peisajul academic al Germaniei. Noi căutăm candidați remarcabili, care sunt interesați de aderarea la unul dintre programele noastre de masterat sau de Master, care sunt încorporate profund în interiorul cele mai puternice unități de cercetare noastre (de exemplu, centre de excelenta, centre de cercetare în colaborare și LOEWE CENTERS). Vom oferi 20 de burse pe an, de la 2016-2020 - în cazul în care motivația principală este de cercetare, vin și să se alăture comunității noastre extrem de internaționale de cercetare! Conținutul cursului și zonele de interes O Programul de master în Teoria politică, Creat de Goethe Frankfurt și Universitatea Technische Universität Darmstadt, este primul grad de acest gen din Germania. Elevii participa la prelegeri la, și sunt tutored de ambele universități, care, de asemenea atribui în comun gradul academic. Programul de Master în Teoria politică învață cunoștințele teoretice și abilitățile academice necesare pentru o analiză cuprinzătoare a situației politice actuale și a dinamicii acestuia. Astfel, idei de dreptate, democrație și putere se confruntă cu probleme actuale ale lumii, care devin din ce în ce mai complexe. Cursul include: 1. o perspectivă istorică, și anume o reconstrucție istorică, conceptuală și critică a abordărilor teoretice relevante în mod sistematic, 2. o perspectivă filosofică, adică o... [-]

Master Of Arts în Filozofie

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Masterului în filozofie este orientată spre cercetare. Programul de studii de Master în Filosofie își propune să aprofundeze intuițiile studenților în multitudinea sistematică și istorică a problemelor filosofice, pentru a finaliza stăpânirea tehnicilor învățate pentru activități științifice și pentru a permite studenților să se angajeze în munca filosofică independentă. [+]

Goethe Global - Burse de Master Disponibil acum Din cauza Johanna-Quandt-Foundation, Universitatea Goethe din Frankfurt oferă acum burse pentru toate programele de master, cu un accent deosebit pe cercetările listate pe această pagină. A "Goethe Global", program de burse este un proiect inovator si unic in peisajul academic al Germaniei. Noi căutăm candidați remarcabili, care sunt interesați de aderarea la unul dintre programele noastre de masterat sau de Master, care sunt încorporate profund în interiorul cele mai puternice unități de cercetare noastre (de exemplu, centre de excelenta, centre de cercetare în colaborare și LOEWE CENTERS). Vom oferi 20 de burse pe an, de la 2016-2020 - în cazul în care motivația principală este de cercetare, vin și să se alăture comunității noastre extrem de internaționale de cercetare! Conținutul cursului și zonele de interes O De Master în Filosofie este orientată spre cercetare. Programul de studii de Master în Filosofie își propune să aprofundeze intuițiile studenților în multitudinea sistematică și istorică a problemelor filosofice, pentru a finaliza stăpânirea tehnicilor învățate pentru activități științifice și pentru a permite studenților să se angajeze în munca filosofică independentă. Pe de o parte a programului de studii prevede o confruntare științifică cu filosofia în amploarea sa sistematică și permite studenților să dobândească cunoștințe și competențe științifice în care se ocupă cu ambele probleme istorice și curente filosofice. Pe de altă parte, programul de gradul de Master prevede crearea de domenii majore individuale de studiu în care studentul dobândește cunoștințe și înțelegere aprofundate și învață să... [-]

Master Of Arts în Istorie

Campus Cu normă întreagă 2 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Un master unu ani curs de studiu la Seminarul de Istorie a Universității Goethe din Frankfurt urmeaza pe de o perioadă de patru ani program de studii de licență și permite studentului, în cadrul celei de a doua etapă de calificare, pentru a face față provocărilor societății moderne cunoașterii. [+]

Goethe Global - Burse de Master Disponibil acum Din cauza Johanna-Quandt-Foundation, Universitatea Goethe din Frankfurt oferă acum burse pentru toate programele de master, cu un accent deosebit pe cercetările listate pe această pagină. A "Goethe Global", program de burse este un proiect inovator si unic in peisajul academic al Germaniei. Noi căutăm candidați remarcabili, care sunt interesați de aderarea la unul dintre programele noastre de masterat sau de Master, care sunt încorporate profund în interiorul cele mai puternice unități de cercetare noastre (de exemplu, centre de excelenta, centre de cercetare în colaborare și LOEWE CENTERS). Vom oferi 20 de burse pe an, de la 2016-2020 - în cazul în care motivația principală este de cercetare, vin și să se alăture comunității noastre extrem de internaționale de cercetare! Conținutul cursului și zonele de interes Un master unu ani curs de studiu la Seminarul de Istorie a Universității Goethe din Frankfurt urmeaza pe de o perioadă de patru ani program de studii de licență și permite studentului, în cadrul celei de a doua etapă de calificare, pentru a face față provocărilor societății moderne cunoașterii. Programul de studiu este conceput ca acopera perioade de timp vaste, astfel încât perspective profunde pot fi dezvoltate ale istoriei culturilor pre-grecești prin intermediul istoriei contemporane. In timpul cursului de studiu orientate spre cercetare de masterat studentul dobândește abilitatea de a cerceta un subiect istoric complex, să-l explice și să-l prezinte sub diverse forme. competențe de bază pentru activitatea științifică sunt aprofundate într-un program de evenimente și sunt... [-]

Master Of Arts în Sinologie

Campus Cu normă întreagă 2 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Programul de Master este în mare măsură orientate spre cercetare și pregătește studenții pentru activități de cercetare profesionale legate de China, pentru activități didactice, precum și pentru orice alte activități legate de China, care necesită o calificare academică. Programul dezvoltă, de asemenea, China abilități de cunoștințe de specialitate și lingvistice ale elevilor. [+]

Goethe Global - Burse de Master Disponibil acum Din cauza Johanna-Quandt-Foundation, Universitatea Goethe din Frankfurt oferă acum burse pentru toate programele de master, cu un accent deosebit pe cercetările listate pe această pagină. A "Goethe Global", program de burse este un proiect inovator si unic in peisajul academic al Germaniei. Noi căutăm candidați remarcabili, care sunt interesați de aderarea la unul dintre programele noastre de masterat sau de Master, care sunt încorporate profund în interiorul cele mai puternice unități de cercetare noastre (de exemplu, centre de excelenta, centre de cercetare în colaborare și LOEWE CENTERS). Vom oferi 20 de burse pe an, de la 2016-2020 - în cazul în care motivația principală este de cercetare, vin și să se alăture comunității noastre extrem de internaționale de cercetare! Conținutul cursului și zonele de interes O Master Of Arts în sinologie va aprofunda și extinde cunoștințele dobândite în programul de licență în Sinologie, Studii din China sau din Asia de Est Studies. Programul de Master este în mare măsură orientate spre cercetare și pregătește studenții pentru activități de cercetare profesionale legate de China, pentru activități didactice, precum și pentru orice alte activități legate de China, care necesită o calificare academică. Programul dezvoltă, de asemenea, China abilități de cunoștințe de specialitate și lingvistice ale elevilor. Specialistul de cunoștințe, metode și abilități incluse în program sunt: abilități avansate în standard limba chineză modernă o bună cunoaștere a limbii tradiționale în scris chineză cunoașterea profundă a fundamentelor istorice și culturale ale civilizației chineze și structurile... [-]

MSc

Maestru Al științei Biologiei Fizice A Celulelor și A Interacțiunilor Celulare

Campus Cu normă întreagă October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Programul de Biologie Fizică de doi ani Master of Cells și interacțiuni celulare este orientată spre cercetare și educă studenții în concepte și metode de biologie celulara si biologie fizice moderne. [+]

Goethe Global - Burse de Master Disponibil acum Din cauza Johanna-Quandt-Foundation, Universitatea Goethe din Frankfurt oferă acum burse pentru toate programele de master, cu un accent deosebit pe cercetările listate pe această pagină. A "Goethe Global", program de burse este un proiect inovator si unic in peisajul academic al Germaniei. Noi căutăm candidați remarcabili, care sunt interesați de aderarea la unul dintre programele noastre de masterat sau de Master, care sunt încorporate profund în interiorul cele mai puternice unități de cercetare noastre (de exemplu, centre de excelenta, centre de cercetare în colaborare și LOEWE CENTERS). Vom oferi 20 de burse pe an, de la 2016-2020 - în cazul în care motivația principală este de cercetare, vin și să se alăture comunității noastre extrem de internaționale de cercetare! Conținutul cursului și zonele de interes Având în vedere că semestrul de iarnă 2011/12 Facultatea de Biologie a oferit Master of Science în "Biologie celulara si Fiziologie". Pentru semestrul de iarnă 2015/16, acest lucru va fi emis din nou ca noul Master of Science în "Biologie fizică a celulelor și interacțiuni celulare". De doi ani Programul de Biologie Fizică master de celule și interacțiuni celulare este orientată spre cercetare și educă studenții în concepte și metode de biologie celulara si biologie fizice moderne. întrebări științifice în domeniul biologiei celulare si biologie fizice vor fi combinate cu biologia de dezvoltare, structura de biologie celulara, bioinformatica, biochimie, imunologie, neuro-fiziologie și a plantelor. Programul de Master oferă studenților, cu o înțelegere a proceselor vitale fundamentale din... [-]

Maestru Al științei Biosciences Moleculare

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

M.Sc. în Biosciences moleculare oferă cunoștințe în profunzime a aspectelor moleculare in genetica, biochimie, biologie de dezvoltare, fiziologie și biologie celulară prin formare intensivă în mai multe domenii metodice și conceptuale. [+]

Goethe Global - Burse de Master Disponibil acum Din cauza Johanna-Quandt-Foundation, Universitatea Goethe din Frankfurt oferă acum burse pentru toate programele de master, cu un accent deosebit pe cercetările listate pe această pagină. A "Goethe Global", program de burse este un proiect inovator si unic in peisajul academic al Germaniei. Noi căutăm candidați remarcabili, care sunt interesați de aderarea la unul dintre programele noastre de masterat sau de Master, care sunt încorporate profund în interiorul cele mai puternice unități de cercetare noastre (de exemplu, centre de excelenta, centre de cercetare în colaborare și LOEWE CENTERS). Vom oferi 20 de burse pe an, de la 2016-2020 - în cazul în care motivația principală este de cercetare, vin și să se alăture comunității noastre extrem de internaționale de cercetare! Conținutul cursului și zonele de interes O M.Sc. în Biosciences moleculare oferă cunoștințe în profunzime a aspectelor moleculare in genetica, biochimie, biologie de dezvoltare, fiziologie și biologie celulară prin formare intensivă în mai multe domenii metodice și conceptuale. Demararea programului Programul de studiu începe la începutul semestrului de iarnă. Cerințele de admitere Bachelor of Science sau a unui program echivalent bio-științific Candidații cu o calificare internațională de admitere la universitate și diplomă de licență trebuie să dovedească suficient de competențe lingvistice germană în conformitate cu reglementările de Deutsche Sprachprüfung für den Hochschulzugang (DSH), testul de limba germană pentru admitere la universitate. admiterea provizorie admiterea temporară este posibilă în cazul în care Bachelor of Science nu a fost încă finalizată; acest lucru necesită o... [-]

Maestru Al științei în Biofizică

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Scopul cursului de master este aprofundarea de cunoștințe și de specializare în subiectul Biofizica. Cursurile sunt mai strict orientate, în limitele clasice și care fac obiectul institutului, dar sunt orientate acum mai mult subiect și sunt oferite în cinci domenii interdisciplinare de focalizare. [+]

Goethe Global - Burse de Master Disponibil acum Din cauza Johanna-Quandt-Foundation, Universitatea Goethe din Frankfurt oferă acum burse pentru toate programele de master, cu un accent deosebit pe cercetările listate pe această pagină. A "Goethe Global", program de burse este un proiect inovator si unic in peisajul academic al Germaniei. Noi căutăm candidați remarcabili, care sunt interesați de aderarea la unul dintre programele noastre de masterat sau de Master, care sunt încorporate profund în interiorul cele mai puternice unități de cercetare noastre (de exemplu, centre de excelenta, centre de cercetare în colaborare și LOEWE CENTERS). Vom oferi 20 de burse pe an, de la 2016-2020 - în cazul în care motivația principală este de cercetare, vin și să se alăture comunității noastre extrem de internaționale de cercetare! Conținutul cursului și zonele de interes Scopul cursului de master este aprofundarea de cunoștințe și de specializare în subiect Biofizică. Cursurile sunt mai strict orientate, în limitele clasice și care fac obiectul institutului, dar sunt orientate acum mai mult subiect și sunt oferite în cinci domenii interdisciplinare de focalizare: Spectroscopie, imagistica si analiza structurala Membranele, electrofiziologie, bioenergetica si biofizica de celule Teoria, simulări și dinamică moleculară Metode Bio-analitice Acizi nucleici Aceste domenii de interes reflectă domeniile de interes ale cercetărilor efectuate de către lectori universitari din campus, care reprezintă zonele care fac obiectul biofizice și domenii atractive și orientate spre viitor de cercetare. Lățimea necesară a educației se realizează prin aceea că studentul trebuie să selecteze module din toate domeniile de interes ca... [-]

Maestru Al științei în Bioinformatica

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Conținutul cursului și zonele de interes Programul de Master este a doua parte a studiului de licență / master consecutive în bioinformatică. [+]

Goethe Global - Burse de Master Disponibil acum Din cauza Johanna-Quandt-Foundation, Universitatea Goethe din Frankfurt oferă acum burse pentru toate programele de master, cu un accent deosebit pe cercetările listate pe această pagină. A "Goethe Global", program de burse este un proiect inovator si unic in peisajul academic al Germaniei. Noi căutăm candidați remarcabili, care sunt interesați de aderarea la unul dintre programele noastre de masterat sau de Master, care sunt încorporate profund în interiorul cele mai puternice unități de cercetare noastre (de exemplu, centre de excelenta, centre de cercetare în colaborare și LOEWE CENTERS). Vom oferi 20 de burse pe an, de la 2016-2020 - în cazul în care motivația principală este de cercetare, vin și să se alăture comunității noastre extrem de internaționale de cercetare! Conținutul cursului și zonele de interes Programul de Master este a doua parte a studiului de licență / master consecutive în bioinformatică. Ea se bazează pe un program de licență în bioinformatica și se referă la subiecte avansate dintr-o cercetare și perspectivă orientată spre aplicație. Următoarele patru teme sunt obligatorii: (1) Secvența Analiză / Data Mining, (2) Analiza rețelei / Sisteme de Biologie, (3) Analiza structurii / Modelarea moleculară, și (4) Neuroprocesses / computațională Neurobiologie. În plus, există posibilitatea de a alege din mai mult de 50 de module electivă de la informatica, biologie, matematică, chimie, medicină, și biofizică, în scopul de a se specializa în una sau două direcții de cercetare sau pentru a afla mai multe despre diferite discipline de aplicare... [-]

Maestru Al științei în Domeniul Biotehnologiei Moleculare

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

M.Sc. in moleculara Biotehnologie este un program de studiu bazat pe cercetare axat pe alb Biotehnologie. Cunoașterea teoretică a proceselor biologice (de la biologie moleculara, genetica, microbiologie, biochimie, chimie si analize) chimice și va fi pus în practică la nivel molecular și se va stabili o bază tehnologică pentru producerea direcționată de molecule biologic active și producție / sinteza procese care creează valoare adăugată științifică și economică. [+]

Goethe Global - Burse de Master Disponibil acum Din cauza Johanna-Quandt-Foundation, Universitatea Goethe din Frankfurt oferă acum burse pentru toate programele de master, cu un accent deosebit pe cercetările listate pe această pagină. A "Goethe Global", program de burse este un proiect inovator si unic in peisajul academic al Germaniei. Noi căutăm candidați remarcabili, care sunt interesați de aderarea la unul dintre programele noastre de masterat sau de Master, care sunt încorporate profund în interiorul cele mai puternice unități de cercetare noastre (de exemplu, centre de excelenta, centre de cercetare în colaborare și LOEWE CENTERS). Vom oferi 20 de burse pe an, de la 2016-2020 - în cazul în care motivația principală este de cercetare, vin și să se alăture comunității noastre extrem de internaționale de cercetare! Conținutul cursului și zonele de interes O M.Sc. în biotehnologie moleculară este un program de studiu bazat pe cercetare axat pe alb Biotehnologie. Cunoașterea teoretică a proceselor biologice (de la biologie moleculara, genetica, microbiologie, biochimie, chimie si analize) chimice și va fi pus în practică la nivel molecular și se va stabili o bază tehnologică pentru producerea direcționată de molecule biologic active și producție / sinteza procese care creează valoare adăugată științifică și economică. date detaliate despre funcția de macromolecule biologice permite dezvoltarea de produse și procese inovatoare, inclusiv enzimele adaptate precum și noi metode bazate pe biomolecule de analiză sau a drogurilor. Condiție necesară pentru program este un Bachelor of Science (sau grad echivalent) în domeniul biotehnologiei, Biosciences sau discipline similare, cu... [-]

Maestru Al științei în Economie Cantitative, Finanțe, Management, Marketing, Drept și Economie

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Programul de studiu cantitativ Economie (MSQE), care este predat în limba engleză, oferă instruire analitică cantitativă și care este strâns legată de doctorat Programele oferite de Școala de Economie, Finanțe și management. Elevii pot alege din cinci domenii de studiu. [+]

Goethe Global - Burse de Master Disponibil acum Din cauza Johanna-Quandt-Foundation, Universitatea Goethe din Frankfurt oferă acum burse pentru toate programele de master, cu un accent deosebit pe cercetările listate pe această pagină. A "Goethe Global", program de burse este un proiect inovator si unic in peisajul academic al Germaniei. Noi căutăm candidați remarcabili, care sunt interesați de aderarea la unul dintre programele noastre de masterat sau de Master, care sunt încorporate profund în interiorul cele mai puternice unități de cercetare noastre (de exemplu, centre de excelenta, centre de cercetare în colaborare și LOEWE CENTERS). Vom oferi 20 de burse pe an, de la 2016-2020 - în cazul în care motivația principală este de cercetare, vin și să se alăture comunității noastre extrem de internaționale de cercetare! Conținutul cursului și zonele de interes Programul de studiu Economie cantitativă (MSQE), Care este predat în limba engleză, oferă instruire analitică cantitativă și care este strâns legată de doctorat Programele oferite de Școala de Economie, Finanțe și management. Elevii pot alege din cinci domenii de studiu: Economie Cantitativă Finanţe Cantitative Managementul cantitativ Marketing cantitativ Drept și Economie cantitativă În fiecare dintre domeniile de studiu, elevii învață cum să examineze aspecte economice majore și obținerea unor rezultate fundamentate științific, folosind conceptele și metodele pe care le-au dobândit. Absolvenții programului MSQE poate continua fie cercetarea lor, cu o disertație într-una dintre doctorat programe de Graduate School de Economie, Finanțe, și Management sau a începe o carieră provocatoare în domeniul politicii economice, sau din sectorul financiar... [-]

Maestru Al științei în Geosciences

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Geoscience analizează schimbările temporale și spațiale ale sistemului Pământului, modificări care sunt legate de compoziția și caracteristicile materiale ale materiei geo prin observarea, măsurarea și modelarea. [+]

Goethe Global - Burse de Master Disponibil acum Din cauza Johanna-Quandt-Foundation, Universitatea Goethe din Frankfurt oferă acum burse pentru toate programele de master, cu un accent deosebit pe cercetările listate pe această pagină. A "Goethe Global", program de burse este un proiect inovator si unic in peisajul academic al Germaniei. Noi căutăm candidați remarcabili, care sunt interesați de aderarea la unul dintre programele noastre de masterat sau de Master, care sunt încorporate profund în interiorul cele mai puternice unități de cercetare noastre (de exemplu, centre de excelenta, centre de cercetare în colaborare și LOEWE CENTERS). Vom oferi 20 de burse pe an, de la 2016-2020 - în cazul în care motivația principală este de cercetare, vin și să se alăture comunității noastre extrem de internaționale de cercetare! Conținutul cursului și zonele de interes Geoștiințe analizează schimbările temporale și spațiale ale sistemului Pământului, modificări care sunt legate de compoziția și caracteristicile materiale ale materiei geo prin observarea, măsurarea și modelarea. Dimensiunile variază de la cele mai mici unități temporale și spațiale (de exemplu, descărcări atmosferice sau de structuri cristaline) până la vârsta Pământului, continentale derivă și manta de convecție la nivel mondial. Diversele interacțiuni necesită o cooperare intensivă între diferite discipline. La Departamentul de Geoscience / Geografie la Goethe din Frankfurt Universität, aceste discipline sunt meteorologie, geografie fizică, geologie, paleontologie, mineralogie și geofizica. Există, de asemenea, legături strânse cu Muzeul Senckenberg și Institutul de Geosciences Aplicată la TU Darmstadt. Prelegerile date de membrii ambelor instituții sunt incluse în program. Programul de... [-]

Maestru Al științei în Neuroștiințe Interdisciplinare

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Neuroștiințele se întinde pe mai multe discipline. Repertoriul său se întinde de la biologie moleculara si de cercetare proteomul la sistemele neurobiologie, neuroștiințe cognitive si de cercetare clinica. de cercetare de succes in Neuroscience se bazează pe o combinație de concepte diferențiale și abordări metodice. [+]

Goethe Global - Burse de Master Disponibil acum Din cauza Johanna-Quandt-Foundation, Universitatea Goethe din Frankfurt oferă acum burse pentru toate programele de master, cu un accent deosebit pe cercetările listate pe această pagină. A "Goethe Global", program de burse este un proiect inovator si unic in peisajul academic al Germaniei. Noi căutăm candidați remarcabili, care sunt interesați de aderarea la unul dintre programele noastre de masterat sau de Master, care sunt încorporate profund în interiorul cele mai puternice unități de cercetare noastre (de exemplu, centre de excelenta, centre de cercetare în colaborare și LOEWE CENTERS). Vom oferi 20 de burse pe an, de la 2016-2020 - în cazul în care motivația principală este de cercetare, vin și să se alăture comunității noastre extrem de internaționale de cercetare! Conținutul cursului și zonele de interes Neuroscience se întinde pe mai multe discipline. Repertoriul său se întinde de la biologie moleculara si de cercetare proteomul la sistemele neurobiologie, neuroștiințe cognitive si de cercetare clinica. de cercetare de succes in Neuroscience se bazează pe o combinație de concepte diferențiale și abordări metodice. Obiectivul major al programului este de a oferi studenților talentați o formare extrem de orientate spre cercetare, care le va oferi o privire de ansamblu a domeniilor cele mai relevante of Neuroscience, inclusiv Neuroscience de baza, Neuroscience clinice, neuroștiințe cognitive si Neuroscience computaționale. Aceasta include, de asemenea, abilități practice relevante. Programul se va confrunta pe elevi cu diferite nivele de complexitate a functiilor neuronale la biologie moleculara la sistemele Neuroscience. O caracteristică... [-]

Master Of Science în Biochimie

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Curs de gradul de Master in biochimie la Goethe Universität Frankfurt se bazează pe o tradiție îndelungată în cercetare Biomolecular și educație. Cursul are drept scop furnizarea de cunoștințe științifice și competențe profesionale pentru candidații care pot deveni cercetători independenți. [+]

Goethe Global - Burse de Master Disponibil acum Din cauza Johanna-Quandt-Foundation, Universitatea Goethe din Frankfurt oferă acum burse pentru toate programele de master, cu un accent deosebit pe cercetările listate pe această pagină. A "Goethe Global", program de burse este un proiect inovator si unic in peisajul academic al Germaniei. Noi căutăm candidați remarcabili, care sunt interesați de aderarea la unul dintre programele noastre de masterat sau de Master, care sunt încorporate profund în interiorul cele mai puternice unități de cercetare noastre (de exemplu, centre de excelenta, centre de cercetare în colaborare și LOEWE CENTERS). Vom oferi 20 de burse pe an, de la 2016-2020 - în cazul în care motivația principală este de cercetare, vin și să se alăture comunității noastre extrem de internaționale de cercetare! Conținutul cursului și zonele de interes O Curs de gradul de master în biochimie la Goethe Universität Frankfurt se bazează pe o tradiție îndelungată în cercetare Biomolecular și educație. Cursul are drept scop furnizarea de cunoștințe științifice și competențe profesionale pentru candidații care pot deveni cercetători independenți. Programul de Master include Biochimie celulară, Biologie structurală și Biofizică / Chimie Biofizice și permite stabilirea punctelor focale în funcție de interesele elevilor. Instruirea este dispus în strânsă cooperare cu mediul de cercetare locale și include departamentele de Fizica, Biologie Moleculara, Medicina, Max-Planck-Institutul de Biofizica, Paul Ehrlich-Institut și-Georg-Speyer-Haus. Programul găzduiește în special proteinele membranare și biologie structurale, zone în care Frankfurt are o tradiție de cercetare puternic. Absolvenții vor putea să ia decizii bazate pe analize... [-]

Master Of Science în Chimie

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Programul de Master oferă nu numai posibilitatea de a se concentra pe o zonă de specialitate, dar elevii vor dobândi, de asemenea, competențele necesare pentru acest lucru și ei vor învăța să gândească independent și să acționeze în mod responsabil. [+]

Goethe Global - Burse de Master Disponibil acum Din cauza Johanna-Quandt-Foundation, Universitatea Goethe din Frankfurt oferă acum burse pentru toate programele de master, cu un accent deosebit pe cercetările listate pe această pagină. A "Goethe Global", program de burse este un proiect inovator si unic in peisajul academic al Germaniei. Noi căutăm candidați remarcabili, care sunt interesați de aderarea la unul dintre programele noastre de masterat sau de Master, care sunt încorporate profund în interiorul cele mai puternice unități de cercetare noastre (de exemplu, centre de excelenta, centre de cercetare în colaborare și LOEWE CENTERS). Vom oferi 20 de burse pe an, de la 2016-2020 - în cazul în care motivația principală este de cercetare, vin și să se alăture comunității noastre extrem de internaționale de cercetare! Conținutul cursului și zonele de interes Ținta programului de studiu este de a oferi studenților cu o educație suplimentară în chimie. Programul de Master oferă nu numai posibilitatea de a se concentra pe o zonă de specialitate, dar elevii vor dobândi, de asemenea, competențele necesare pentru acest lucru și ei vor învăța să gândească independent și să acționeze în mod responsabil. Absolvenții trebuie să fie în măsură să evalueze caracterele de compuși chimici și să aplice metodele necesare pentru rezolvarea problemelor chimice dificile. Metode, proceduri, cercetare și domenii industriale de activitate sunt în continuă schimbare, astfel încât acesta este scopul programului de chimie pentru a preda studenților cunoștințele necesare într-un mod care le permite să se familiarizeze rapid cu noile evoluții, care urmează... [-]

Master Of Science în Fizică

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Fizica este știința structurii, caracteristicile, condițiile și mișcarea materiei și energiei, precum și interacțiunile care stau la baza și a forțelor și dimensiunile rezultate. Ca atare, aceasta este baza materială a tuturor științelor naturale și toate disciplinele tehnice. [+]

Goethe Global - Burse de Master Disponibil acum Din cauza Johanna-Quandt-Foundation, Universitatea Goethe din Frankfurt oferă acum burse pentru toate programele de master, cu un accent deosebit pe cercetările listate pe această pagină. A "Goethe Global", program de burse este un proiect inovator si unic in peisajul academic al Germaniei. Noi căutăm candidați remarcabili, care sunt interesați de aderarea la unul dintre programele noastre de masterat sau de Master, care sunt încorporate profund în interiorul cele mai puternice unități de cercetare noastre (de exemplu, centre de excelenta, centre de cercetare în colaborare și LOEWE CENTERS). Vom oferi 20 de burse pe an, de la 2016-2020 - în cazul în care motivația principală este de cercetare, vin și să se alăture comunității noastre extrem de internaționale de cercetare! Conținutul cursului și zonele de interes Fizică este știința structurii, caracteristicile, condițiile și mișcarea materiei și energiei, precum și interacțiunile care stau la baza și a forțelor și dimensiunile rezultate. Ca atare, aceasta este baza materială a tuturor științelor naturale și toate disciplinele tehnice. Este o știință care se bazează pe activitatea, deoarece necesită implementarea experimentală și teoretică, utilizarea și dezvoltarea ulterioară a conținutului și a metodelor sale. Este, de asemenea, o știință cantitativă, deoarece scopul fizicii este descrierea cantitativă reproductibilă a proceselor în natură și producția de corelații cantitative între diferite fenomene și categorii de fenomene. În scopul de a atinge aceste obiective, fizica se bazează într-o mare măsură, prin metode matematice. Gama largă de sarcini înseamnă că elevii fizica trebuie să... [-]

Master Of Science în Informatică

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Master of Science în informatică se adresează absolvenților de licență de grade Science în Informatică și programe conexe [+]

Goethe Global - Burse de Master Disponibil acum Din cauza Johanna-Quandt-Foundation, Universitatea Goethe din Frankfurt oferă acum burse pentru toate programele de master, cu un accent deosebit pe cercetările listate pe această pagină. A "Goethe Global", program de burse este un proiect inovator si unic in peisajul academic al Germaniei. Noi căutăm candidați remarcabili, care sunt interesați de aderarea la unul dintre programele noastre de masterat sau de Master, care sunt încorporate profund în interiorul cele mai puternice unități de cercetare noastre (de exemplu, centre de excelenta, centre de cercetare în colaborare și LOEWE CENTERS). Vom oferi 20 de burse pe an, de la 2016-2020 - în cazul în care motivația principală este de cercetare, vin și să se alăture comunității noastre extrem de internaționale de cercetare! Conținutul cursului și zonele de interes O Master Of Science în Informatică se adresează absolvenților de licență de grade Science în Informatică și programe conexe. Master in Computer Science este al doilea grad profesional după gradul de licență în Informatică și se dezvoltă și se extinde cunoașterea subiectului, pentru a permite studenților să lucreze în mod independent, în acest domeniu al științei. Unul dintre obiectivele-cheie ale programului este de a stimula elevii să lucreze independent în activitatea de cercetare și dezvoltare, pe baza metodelor, expertiza sistemului și diferitele puncte de vedere științifice predate în program. Programul de Master permite absolvenților să se angajeze pe o cariera lunga si de succes în administrare, afaceri, industrie și cercetare, deoarece cursul nu este limitat la cel... [-]

Master Of Science în Matematică

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Frankfurt pe Main

Matematica este o știință culturală majoră, cu o istorie care datează din cele mai vechi timpuri. Cu toate acestea, este, de asemenea, forța motrice din spatele multor tehnologii moderne și a devenit o tehnologie cheie în era informației. [+]

Goethe Global - Burse de Master Disponibil acum Din cauza Johanna-Quandt-Foundation, Universitatea Goethe din Frankfurt oferă acum burse pentru toate programele de master, cu un accent deosebit pe cercetările listate pe această pagină. A "Goethe Global", program de burse este un proiect inovator si unic in peisajul academic al Germaniei. Noi căutăm candidați remarcabili, care sunt interesați de aderarea la unul dintre programele noastre de masterat sau de Master, care sunt încorporate profund în interiorul cele mai puternice unități de cercetare noastre (de exemplu, centre de excelenta, centre de cercetare în colaborare și LOEWE CENTERS). Vom oferi 20 de burse pe an, de la 2016-2020 - în cazul în care motivația principală este de cercetare, vin și să se alăture comunității noastre extrem de internaționale de cercetare! Conținutul cursului și zonele de interes matematică este o știință culturală majoră, cu o istorie care datează din cele mai vechi timpuri. Cu toate acestea, este, de asemenea, forța motrice din spatele multor tehnologii moderne și a devenit o tehnologie cheie în era informației. Acest fapt contrazice imaginea publică a matematicii, care este adesea văzută ca o lume închisă de teoreme și formule aritmetice. Cu toate acestea, există metode matematice și a proceselor din spatele problemelor și probleme, cum ar fi compresia datelor și siguranța datelor, controlul traficului, optimizarea instrumentelor financiare și a tehnicilor medicale non-distructive. Aceste procese dau naștere la o știință vie cu multe probleme nerezolvate și un impact enorm asupra aplicațiilor. Studierea matematica este extrem de atrăgătoare și o mare... [-]

Videoclipuri

Goethe University Frankfurt