Furtwangen University

Faculty of Medical & Life Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fiind unul dintre universitățile de top din Germania, Universitatea Furtwangen (HFU) este recunoscută pentru excelența sa în următoarele domenii:

  • De înaltă calitate și inovație în procesul de predare
  • Accent practic puternic prin colaborarea cu industria
  • International Focus
  • Cercetarea aplicată
  • Formare continuă și învățare continuă
  • Cooperare și motivație
  • Responsabilitatea socială și protejarea viitorului

Centrul central al Furtwangen se concentrează pe educația și formarea orientată spre ocuparea forței de muncă, bazată pe principii academice. Granițele tradiționale dintre domeniile care fac obiectul sunt eliminate în proiecte interdisciplinare. HFU este un lider în domeniile specializate de inginerie, informatică, sisteme informatice și management, administrarea afacerilor și inginerie, mass-media, afaceri internaționale și sănătate. Gama de cursuri și programe este în continuă extindere pentru a ține cont de evoluțiile inovatoare. Scopul nostru este de a oferi programe de gradul anticipative pentru a tineri talentati, acordarea de calitate superioară, de grade acreditate care se deschid noi oportunități de carieră exceptionale. În același timp, susținem călătoria studenții noștri face pentru a deveni persoane responsabile și competente cu capacitatea de a identifica și de a rezolva problemele în mod independent. În plus, prin cercetare orientate spre aplicație și dezvoltare profesională academică, universitatea noastră susține următoarea generație de oameni de stiinta care contribuie la inovare și competențe îmbunătățite în afaceri și societate.

De înaltă calitate și inovație în procesul de predare

Scopul nostru este de a oferi o educație academică de prim rang, orientată spre practică și recunoscută profesional. Ne extindem continuu gama noastră de programe și calificări care includ cursuri de licență și postuniversitare, precum și formare profesională la nivel universitar. În programele noastre de licență și masterat, abilitățile academice, tehnice și metodologice sunt predate prin metode de predare inovatoare într-un mediu atractiv de învățare. Studiul la HFU oferă studenților o educație interdisciplinară, orientată spre aplicații, care le pregătește bine pentru viitoarea lor carieră.

International Focus

Sprijinim educația, cercetarea și schimbul cultural internațional, colaborând cu universități și companii din întreaga lume. Dezvoltăm programele noastre de studii cu accent pe oportunitățile și cerințele internaționale și garantăm că vor fi recunoscute în întreaga lume. Includerea evoluțiilor internaționale în conținutul cursului și predarea limbilor străine și a aptitudinilor interculturale, precum și finanțarea călătoriilor în străinătate, toate contribuie la pregătirea absolvenților pentru a lucra într-un mediu internațional. Profilul nostru internațional este consolidat în continuare de colaborările și parteneriatele noastre la nivel mondial: module de studiu în străinătate; acorduri de grad comun; recrutarea de studenți, cadre și profesori internaționali; și acorduri internaționale de cooperare în domeniul cercetării.

Vedea MSc-uri » Vedea Health BScs » Vedea Health MSc » Vedea BSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Maestru al științei „bioprocess durabilă“

Campus Cu normă întreagă 3 semestre October 2019 Germania Villingen-Schwenningen

Aspecte referitoare la durabilitate trebuie și va câștiga în imperativul de afaceri - utilizarea resurselor regenerabile de energie, surse regenerabile de energie, sau materiale și excipienți consumatoare de resurse de înlocuire. Proiecte inteligente în acest domeniu reprezintă un potențial enorm pentru inovare. [+]

Aspecte referitoare la durabilitate trebuie și va câștiga în imperativul de afaceri - utilizarea resurselor regenerabile de energie, surse regenerabile de energie, sau materiale și excipienți consumatoare de resurse de înlocuire. Proiecte inteligente în acest domeniu reprezintă un potențial enorm pentru inovare.

În ciuda importanței sociale ridicate, care este atribuită bio-economiei, în Europa, au existat puține studii care poartă acest sens declarație coerentă.

7 motive bune pentru a studia Tehnologia bioprocess, biotehnologie și durabilitate - trei aspecte ale viitorului într-un program de studii realizeze deja proiecte interesante pentru bioeconomie, împreună cu companiile și cercetătorii din studiu peste 20 de ani de experiență în domeniul biotehnologiei și al tehnologiei de proces la Universitatea Furtwangen beneficia de pe urma, de cercetare și dezvoltare practici relevante curente consolida management de proiect și abilități de conducere aprofunda inginerie sau știință vizate PhD după masterat sau du-te direct în afaceri cerinţele de admitere ... [-]