Citește Descrierea Oficială

Informații cheie la îndemână

Fondată în 1743, FAU are o istorie bogată . Este o universitate puternică de cercetare cu o perspectivă internațională și una dintre cele mai mari universități din Germania, cu 39.780 de studenți, programe de 265 de grade, 4.000 de cadre didactice (inclusiv peste 647 de profesori), 177.6 milioane de euro (2016) , și 500 de parteneriate cu universități din întreaga lume. Predarea la Universitatea este strâns legată de cercetare și se axează pe instruirea elevilor atât în ​​teorie, cât și în practică, pentru a le permite să gândească critic și să lucreze independent. De cercetare în sine, de asemenea, atinge echilibrul perfect între o abordare teoretică și aplicare practică.

Cercetarea și predarea remarcabile ale FAU se reflectă în pozițiile de vârf atât în ​​clasamentul național, cât și pe cel internațional, precum și din suma mare de finanțare DFG pe care cercetătorii săi o pot asigura.

a

Inițiativa de excelență

Profil de vârf, cercetare de vârf

Sprijinirea cercetărilor de ultimă generație, consolidarea universităților germane și a facilităților de cercetare și îmbunătățirea poziției competitive a Germaniei - acestea sunt obiectivele Inițiativei de excelență a guvernelor germane federale și de stat pentru promovarea științei și cercetării la universitățile germane. Universitatea din Erlangen-Nürnberg a participat cu succes la Inițiativa de Excelență, fiind aleasă ca locație atât pentru Școala Erlangen din Advanced Technologies Optică (SAOT), cât și pentru Clusterul de Excelență "Engineering of Advanced Materials" (EAM). SAOT primește 1,9 milioane de euro de finanțare anuală, în timp ce Clusterul de Excelență EAM a primit un total de 40 de milioane de euro în finanțare.

Ingineria materialelor avansate

Materialele și procesele noi joacă un rol crucial în asigurarea competitivității industriei, permițând creșterea economică, îmbunătățirea calității vieții și păstrarea unui mediu locuibil. EAM dezvoltă materiale organizate ierarhic cu proprietăți electrice, optice, catalitice și mecanice personalizate. Aplicațiile inovatoare în domeniul nanoelectronicii, fotonicii, catalizei și construcțiilor ușoare se dezvoltă în șapte domenii de cercetare, ca parte a cercetărilor noi în colaborare cu universitățile, instituțiile de cercetare externe și industria. EAM prevede eliminarea decalajului dintre cercetarea fundamentală și aplicarea materialelor funcționale moderne. EAM face parte din strategia Universității de a deveni lider mondial în științele materialelor.

Școala Erlangen Graduate of Advanced Optical Technologies

Optica este una dintre cele mai importante tehnologii ale noului secol. De la sisteme globale de poziționare și internet sau lasere și fibră optică la chirurgia oculară și litografie pentru producția de cipuri - în aproape toate domeniile vieții, societatea modernă beneficiază foarte mult de progresul rapid înregistrat în acest domeniu. În noua Școală Universitară, tinerii cercetători lucrează în strânsă colaborare la intersecțiile științelor materialelor, metrologiei, medicinei și tehnologiei de procesare și învățând cum să exploateze potențialul noilor tehnologii optice.

Îmbunătățirea continuă împreună

Asigurarea și dezvoltarea calității predării și studierii este un obiectiv cheie la FAU. În acest context, Universitatea utilizează o gamă largă de subiecte pe care le oferă ca o forță strategică. O abordare descentralizată este luată în considerare pentru gestionarea calității, permițând tuturor celor implicați să lucreze cât mai independent posibil și asigurând luarea în considerare a caracteristicilor unice ale subiecților individuali. Toate procesele de asigurare a calității în predare și studiu sunt coordonate prin măsuri centralizate.

a

Declarația misiunii FAU

Universitatea Friedrich-Alexander din Erlangen-Nürnberg (FAU) a fost fondată pe 4 noiembrie 1743. În timp ce păstrează un puternic simț al tradiției, Universitatea sa transformat într-o instituție de conducere care oferă una dintre cele mai largi spectru de cursuri disponibile la orice universitate germană. Obiectivele noastre la FAU sunt specializarea în domenii de cercetare care vor modela viitorul și de a crea o rețea de cooperare interdisciplinară între subiecte tehnice, științifice și tradiționale.

FAU este una dintre cele mai importante universități din Germania. Lucrăm activ pentru a construi această poziție și a ne strădui să garantăm libertatea în cercetare ca o condiție prealabilă pentru progresul științific. FAU se angajează în unitatea de cercetare și educație. Cercetarea pe care o întreprindem este orientată atât spre teorie, cât și spre aplicații practice. La FAU dezvoltăm în permanență noi domenii de specialitate cu o importanță deosebită pentru viitorul științei și societății. Standardele științifice și etice stabilite ghidează cercetarea noastră: metodele sunt transparente, iar noile cunoștințe câștigate sunt discutate și discutate în schimburi deschise cu comunitatea academică și publicul larg.

FAU își recunoaște responsabilitatea socială și se străduiește continuu să optimizeze predarea și învățarea la universitate. Un accent esențial este pus pe oferirea studenților noștri cu o educație bazată pe cunoaștere și pe metodele necesare pentru aplicarea acestor cunoștințe. Educăm studenții noștri să fie indivizi critici și independenți. FAU pledează pentru principiul învățării pe tot parcursul vieții. Scopul nostru este de a permite oamenilor să actualizeze, să îmbogățească și să-și extindă cunoștințele în orice etapă a vieții, printr-o gamă structurată și extinsă de cursuri de dezvoltare profesională.

Un obiectiv cu o importanță deosebită pentru noi la FAU este acela de a oferi cercetătorilor, în stadiile incipiente ale carierei lor academice, cel mai înalt nivel de sprijin și abilități . Acest lucru înseamnă, mai presus de toate, oferirea posibilității tinerilor cercetători de a-și asuma responsabilitatea și de a desfășura în mod independent cercetarea. Profesorii de la FAU servesc ca surse de sprijin și modele de model în stabilirea standardelor.

Progresele științifice și cercetarea interdisciplinară au rădăcini în expertiza specifică subiectului de cea mai înaltă calitate. FAU promovează în mod specific schimbul între discipline, maximizând astfel potențialul de progres științific inovator și crearea de noi constelații de studiu.

FAU are o perspectivă exterioară, internațională și se angajează să promoveze înțelegerea reciprocă între naționalități și culturi. Sprijinim transferul de cunoștințe și mobilitatea, precum și schimbul personal în cercetare și predare. Elevii, profesorii și cercetătorii din întreaga lume au posibilitatea de a contribui și de a fi o parte activă a vieții universitare.

Puterea legăturilor locale stabilite de FAU poate fi văzută în diverse domenii de cooperare cu întreprinderile și institutele de cercetare, precum și cu instituțiile educaționale și culturale din întreaga regiune. FAU reprezintă o platformă pentru succesul afacerilor și îmbogățește diversitatea culturală.

Realizarea oportunităților egale pentru toți angajații , bărbați și femei, este de cea mai mare importanță pentru noi la FAU. Nimeni nu este discriminat sau dezavantajat pe criterii de gen, naționalitate, convingeri religioase, fundal social sau handicap. FAU se străduiește să ofere un echilibru între studiu, muncă și familie.

FAU menține o rețea prosperă de absolvenți de foști studenți și profesori, precum și prieteni și susținători: internaționali, intergeneraționali și interdisciplinari.

FAU beneficiază de o structură modernă de management universitar . Structurile și procesele organizaționale, de management și de luare a deciziilor în cercetare, predare și administrare sunt adaptate în mod constant pentru a răspunde cerințelor managementului modern și reușit al cunoașterii: managementul în serviciul științei.

Programe predate în:
Engleză
Germană

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg FAU

Maestrul european în lexicografie (EMLex) este un program internațional de masterat de studii (120 ECTS), care a fost oferit de Universitatea Friedrich-Alexander din Erla ... [+]

O Master European în lexicografie (EMLex) este un program internațional de masterat de studii (120 ECTS), care a fost oferit de Universitatea Friedrich-Alexander din Erlangen-Nürnberg din 2009. Acesta include un semestru de vară în comun în străinătate pentru toți elevii, în colaborare cu următoarele universități și instituții:

Universitățile partenere

Károli Gáspár Református Egyetem Budapesta UNIWERSYTET Śląski w Katowicach (Kattowitz) Université de Lorraine Universidade do Minho Universita degli Studi Roma Tre Universidade de Santiago de Compostela [1] [2] Universitatea Stellenbosch

partenerii asociați

Universität Hildesheim Institut für Deutsche Sprache Mannheim Universitatea din Texas, Austin Universidade Federal do Rio Grande do Sul Ideea de bază și obiectivele generale ... [-]
Germania Nuremberg
Octombrie 2019
Engleză,Germană
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg FAU

Tema acută a schimbărilor climatice globale și impactul lor asupra organismelor și ecosistemelor necesită o nouă generație de oameni de știință. Oferim concepte teoretice ... [+]

Tema acută a schimbărilor climatice globale și impactul lor asupra organismelor și ecosistemelor necesită o nouă generație de oameni de știință. Oferim concepte teoretice de macroecologie și macroevoluție, precum și tehnici statistice și programare științifică în paleobiologie. Al doilea pilon al acestei specializări este reconstrucția mediilor fosile și controlul lor local și global. Ne concentrăm asupra sistemelor de carbonat, care sunt rezultatul activității metabolice a organismelor și reflectă astfel interacțiunea dintre biosferă și sistemul pământ în general.

Programul de masterat este format din patru semestre cu câte 30 de puncte de credit (ECTS) fiecare. Pe lângă cursurile obligatorii, studenții pot alege activități suplimentare, inclusiv cursuri de limbi străine sau excursii suplimentare pe teren. Ultimul semestru este dedicat tezei de masterat. Cursurile complementare (SC) includ excursii în teren, cursuri de limbi străine și abilități transferabile.... [-]

Germania Nuremberg Erlangen
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MA

Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg FAU

Americas / Las Americas ... [+]

Conținutul programului de studii Modulul de bază: Americas / Las Americas Obligatoriu modul de electivă: practica limba spaniolă (Español avanzado) Obligatoriu modul de electivă: practica limba engleză Modulul electivă obligatoriu: Zona și regiunea (Raum und Region) Obligatoriu modul de electivă: Studii din America de Nord America de Nord: Cultură și literatură America Latină: Cultură și literatură (América Latina: Cultura y Literatura) Obligatoriu modul de electivă: migrația (migrația) Compulsiv modul de electivă: Drepturile omului (Menschenrechte) Modulul electivă obligatoriu: Latină Studii Americane (Estudios latinoamericanos) America de Nord: Politică & societate America Latină: Politică și societate (América Latina: Politica y sociedad) Modulul de proiect: Americas / Las Americas Teza de masterat domenii ocupaționale Management cultural organizaţiile internaționale Edituri și jurnalism În educația politică sau în domenii interculturale de lucru la intersecția de afaceri, politica si cultura Didactice și de cercetare Internațional Semestrul (e) în străinătate (informații disponibile numai în limba germană) universitățile partenere din cadrul Institutului de Studii de limba engleză și americane (informații disponibile numai în limba germană) universitățile partenere din cadrul Institutului de Studii Romance (informații disponibile numai în limba germană) Cerințele de calificare ... [-]
Germania Nuremberg
Octombrie 2019
Engleză,Germană,Spaniolă
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg FAU

Programul MA în drepturile omului este un program interdisciplinar și internațional de studii postuniversitare oferite la Universitatea din Erlangen-Nürnberg. Acesta este ... [+]

Descriere

Programul MA în drepturile omului este un program interdisciplinar și internațional de studii postuniversitare oferite la Universitatea din Erlangen-Nürnberg. Acesta este condus de profesorul Heiner Bielefeldt, Catedra în drepturile omului și drepturile omului, Politică și raportorul special al ONU, fostul privind libertatea de religie sau de credință (2010-2016), profesorul Markus Krajewski, Catedra de Drept Public și Drept Internațional Public și Conf. Profesorul Michael Krennerich, Catedra pentru drepturile omului și drepturile omului Politică.

Drepturile omului a MA abordează importanța crescândă a drepturilor omului în toate domeniile societății și a mediului academic. Programul de curs se referă provocările fundamentale, precum și problemele curente. Ea urmărește o abordare interdisciplinară prin luarea dimensiunilor politice, filozofice și juridice ale drepturilor omului în considerare. Absolvenții programului vor fi echipate cu abilități teoretice și practice de a desfășura activități profesionale în diferite contexte ale drepturilor omului.... [-]

Germania Nuremberg
Octombrie 2019
Engleză
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg FAU

Economie de dezvoltare și Studii Internaționale ... [+]

Conținutul programului de studii

MODULE: OBLIGATORII

Economie Internațională I + II Dezvoltare economică I + II Etica în afaceri internaționale I + II Metode de cercetare I + II

Module regionale (variază de la an la an):

Dezvoltarea economică a Orientul Mijlociu I & II Seminar de cercetare privind economia irakiană Afaceri & Societate în America Latină Introducere în Studii de Populație: Africa de Sud Introducere în economia chineză Dezechilibrele economice a Chinei Economia Statelor Unite Probleme de dezvoltare din Mexic Iconomie, sociedad y such en el mundo Iberoamericano

Electiv Module (variază de la an la an):... [-]

Germania Nuremberg
Octombrie 2019
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg FAU

Elementul idiomatic al limbii: gramatica de construcții, teoria valenței, cercetarea privind colocarea și idiomaticity. ... [+]

Conținutul programului de studii

Maestrul FAU de Studii Arts în limba engleză este un program de grad, cu accent pe cercetare. Acesta oferă în studiul aprofundat al limbii engleze și literaturile și culturile Marii Britanii și Irlandei (precum și alte țări vorbitoare de limbă engleză). Cursul de studiu este modularizat și încurajează o specializare într-una dintre cele două următoarele domenii:

Specializarea Cultură și literatură

Modul introductiv: Cultură / Lingvistică / Literatură Modulul electiv Modul de bază: Cultură / Lingvistică / Literatură Modul de master wildcard Teza de masterat

Specializarea Lingvistică și lingvistică aplicată... [-]

Germania Erlangen Nuremberg
Octombrie 2019
Engleză,Germană
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg FAU

Un program de Master orientate spre cercetare, cu un profil domeniu specific în care sunt analizate evoluțiile culturale și literare din SUA, Canada și Caraibe anglofon ... [+]

Conținutul programului de studii

Module de bază:

studii culturale Studii literare Limbă

Module intermediare:

studii culturale Studii literare modul de sondaj

Module avansate:

studii culturale Studii literare Modul de proiect interdisciplinar Master tezei de doctorat domenii ocupaționale educație politică organizaţiile internaționale Management cultural Editare și Biblioteconomie / Jurnalism Domenii de muncă la intersecția de afaceri, politica si cultura Predare și cercetare Internațional Semestrul (e) în străinătate foarte încurajată universitățile partenere din cadrul Departamentului de Studii Americane de limba engleza si includ Georgia State University (Atlanta), Universitatea din Georgia (Atena), Universitatea din Kansas (Kansas), Minnesota State University (Mankato) Cerințele de calificare O primă, peste medie de studii universitare în studii americane sau engleza (AAP echivalent cu german "intestin", adică până la 2,5; 2,5 și note între 3,5: interviu de succes este necesar). Elevii care au primit o diplomă în Studii de limba engleza trebuie sa prezinte dovada unui accent semnificativ pe clase de literatură și cultură, de preferință, cu un conținut America de legat, cu istoricul lor de transcrieri; 2-3 pagini eseu pe un subiect care va fi publicat pe pagina noastră. Cerințe lingvistice ... [-]
Germania Nuremberg
Octombrie 2019
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg FAU

Studii de Afaceri Internaționale ... [+]

Conținutul programului de studii Mediu de Afaceri Internaționale Învățătura de Management Internațional Management Strategic internațional Managementul funcțional internațional Managementul informațiilor internaționale Soft skills Finanțe internaționale și guvernarea corporativă International Corporate Durabilitate relații internaționale domenii ocupaționale Poziții de conducere în companiile care operează la nivel global, administrația publică și organizațiile internaționale în domeniul de marketing de management, consultanta in afaceri, dezvoltarea organizației Predarea și cercetarea în universități Internațional Semestrul (e) în străinătate universitățile partenere din Școala de Afaceri și economie Cerințe de calificare ... [-]
Germania Nuremberg
Octombrie 2019
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg FAU

Inginerie chimica si biologica - Chemie- und Bioingenieurwesen (CBI) - se referă la conversia substanțelor prin chimice, fizice și procese biologice. ... [+]

Chimice și biologice Inginerie - Chemie- und Bioingenieurwesen (CBI) - Este vorba despre transformarea substanțelor prin procese chimice, fizice și biologice. Ca o legătură între chimie, biotehnologie și inginerie plantelor, una dintre principalele sarcini ale chimice și biologice Engineering este dezvoltarea proceselor de transformare materiale pe o scară de laborator și punerea în aplicare a acestora pe o scară de producție.

Dacă sunteți interesat de o combinatie de chimie, biologie, fizică, matematică și inginerie, chimică și biologică Engineering este programul potrivit pentru tine!

Puteți porni programul de licență de Inginerie chimică și biologică în Wintersemster. Programul de master începe să fie în iarnă sau în vara.... [-]

Germania Nuremberg
Octombrie 2019
Engleză,Germană
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg FAU

Inginerie computațională ... [+]

Conținutul programului de studii

Module: Elective

matematică Informatica Aplicație tehnică Field (cinci dintre acestea sunt în limba engleză, două în limba germană)

Teza de masterat

domenii ocupaționale În industrie, dezvoltare și cercetare În mașină, a plantelor sau construcția de vehicule; alte domenii în construcții și industrie Internațional Dublu program de gradul de Inginerie computațională Semestrul (e) în străinătate (disponibil numai în limba germană) universitățile partenere din cadrul Facultății de Inginerie Cerințele de calificare Studii excelent de licență sau o calificare echivalentă în informatică, o știință sau de inginerie legate de subiect sau în matematică. Competențe și experiență în domeniul calculatoarelor și al programării. În plus față de cunoașterea conceptelor de bază ale calculatoarelor și informatică, programare experiență solidă în limbi, cum ar fi C sau C ++ este de așteptat. educație vastă în matematică de inginerie. Interes în rezolvarea problemelor de inginerie și știință utilizează calculatoare și calculatoare de înaltă performanță. Cerințe lingvistice ... [-]
Germania Nuremberg
Octombrie 2019
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg FAU

Materiale avansate și procese. Conținutul programului de studii. Materiale bio si Prelucrare Bio. ... [+]

Conținutul programului de studii

Module:

Materiale bio și Procesare Bio Materiale de calcul Stiinta si simulare a proceselor Nanomaterialele si Nanotehnologie Procese avansate [-]
Germania Bayreuth Würzburg Nuremberg
Octombrie 2019
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg FAU

Procesele și dinamica de mediu cuprind multe aspecte ale sistemelor fizice la scară globală, regională și locală. Accelerarea schimbărilor climatice modifică procesele hi ... [+]

Procesele și dinamica de mediu cuprind multe aspecte ale sistemelor fizice la scară globală, regională și locală. Accelerarea schimbărilor climatice modifică procesele hidrologice și rata de fluctuație biogeochimică, afectează dinamica peisajelor și sistemele ecologice. Aceste schimbări impun provocări fundamentale ale cercetării și, în consecință, creșterea volumului de date spațiale. Aceste modificări sunt studiate de Institutul de Geografie din Erlangen din diferite perspective de cercetare.

Planul de studiu [-]
Germania Nuremberg Erlangen
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg FAU

Programul avansat în chimie este grupat în module individuale: trei module obligatorii (anorganice, organice și chimie fizică), una obligatorie electivă și un modul de el ... [+]

Prezentare generală

Programul avansat în chimie este grupat în module individuale: trei module obligatorii (anorganice, organice și chimie fizică), una obligatorie electivă și un modul de elecție precum și un modul de specializare. În obligatorii modulului elevii elective pot alege discipline chimice care reflectă domeniile cercetării de chimie de la FAU (teorie, cataliza, bio (în) chimie organică, interfețe sau materiale). În modulului elevii pot alege cursuri opționale în funcție de preferințele lor. Module, inclusiv limbi străine, cursuri de studii de drept sau de afaceri sunt printre cele mai populare.

Teza A de șase luni de master (6 luni) permite studenților să dezvolte o înțelegere mai profundă a unui subiect științific specific.... [-]

Germania Nuremberg
Octombrie 2019
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg FAU

Acest lucru, de master orientat pe plan internațional de program modern, licențiat în economie permite studenților atât pentru a obține o calificare profesională și să se ... [+]

Acest lucru, de master orientat pe plan internațional de program modern, licențiat în economie permite studenților atât pentru a obține o calificare profesională și să se pregătească pentru un eventual grad de doctorat. În prima etapă a acestui program, elevii iau cursuri de masterat. Într-o a doua etapă, absolvenți cu note bune pot progresa direct la studiile de doctorat și să obțină un doctorat. Supravegherea intensivă, se oferă ca o oportunitate de a petrece timpul efectuarea de cercetare la o universitate din străinătate. Pentru o scurtă prezentare a MSE au o privire la Flyer nostru.

Programul poate fi completat în întregime în limba engleză, nu abilități profunde în germană sunt necesare pentru finalizare (de la WS 2015/16 începând). Cu toate acestea, cunoștințele în limba germană este avantajoasă.... [-]

Germania Nuremberg
Octombrie 2019
Engleză,Germană
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg FAU

Comunicatiilor si Ingineria Multimedia ... [+]

Conținutul programului de studii Digital / Comunicații Mobile Digital / Statistică / vorbire și audio Signal Processing canal de codificare a mărfurilor Imagine și compresie video Stagiu de cercetare Teoria Informații Opționale non-tehnice Electives tehnice Soft skills, Limbi Teza de masterat domenii ocupaționale

Cercetare și dezvoltare pentru companiile internaționale și orientate pe plan internațional, de cercetare noi high-tech technologiesScientific și predare

Internațional Semestrul (e) în străinătate (disponibil numai în limba germană) universitățile partenere din cadrul Facultății de Inginerie Cerințele de calificare ... [-]
Germania Nuremberg
Octombrie 2019
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg FAU

Sisteme de informare internaționale ... [+]

Conținutul programului de studii Gestionarea la nivel de întreprindere Arhitecturi IT Gestionarea IT-ului afacerii IT-ului de management Organizatii Managing Global Proiecte & Tehnologia Informației IT-activat Inovare & Valoare Creare Procese si Servicii IT activat Sisteme de baze de date (3 module) Inginerie Software (3 module) Master tezei de doctorat domenii ocupaționale Poziții de conducere în companiile care operează la nivel global, administrația publică și organizațiile internaționale Domenii profesionale tipice: consultanta in afaceri, management de proiect, managementul proceselor, arhitectura de întreprindere, managementul schimbării, managementul tehnologiei sau a unei strategii IT, management al inovațiilor, marketing digital, management social media și de analiză Cerințele de calificare ... [-]
Germania Nuremberg
Octombrie 2019
Engleză,Germană
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg FAU

Tehnologii Avansate optice ... [+]

Conținutul programului de studii

Fundamentele primului an de studii

Matematică în Optică Învățătura de Optică Fundatii de lasere Sisteme optice și aplicații tehnici științifice

cursuri avansate în șase subiecte

Metrologie optice Prelucrarea materialelor optice Optica in Medicina Optica în comunicare și IT Materiale optice și sisteme de

Optica computaționale

domenii ocupaționale tehnologie de comunicare medicină, informare și, metrologie, materiale de prelucrare, dezvoltare de software, componente optice. cercetare științifică și de predare Internațional Semestrul (e) în străinătate (disponibil numai în limba germană) universitățile partenere din cadrul Facultății de Inginerie Cerințele de calificare ... [-]
Germania Nuremberg
Octombrie 2019
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg FAU

Științe integrate Life - Biologie, Biomatematica și Biofizică ... [+]

Conținutul programului de studii

program de gradul interdisciplinar explorarea nexuses între Biologie, Biomatematica și Biofizică

Grupuri de module

Modelarea matematică și sisteme de Biologie Bioimaging și Biofizică Structuri și procese biologice domenii ocupaționale Predare și cercetare la universități instituții de cercetare Cercetare și dezvoltare în industrie Management si consultanta in afaceri Cerințele de calificare

grad relevant de licență (sau echivalent), cu succes peste medie. Master programm se adresează în special absolvenților cursurilor de studiu biofizice sau biomathematical interdisciplinare și absolvenților cu BSC în discipline conexe, cum ar fi fizica, biologie, sau (Bio), matematică, cu un interes puternic în probleme biologice interdisciplinare.... [-]

Germania Nuremberg
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg FAU

Stiinta moleculara ... [+]

Conținutul programului de studii

Module obligatorii:

moleculara NanoSci Drug Discovery

modul obligatoriu electiva (de la una dintre următoarele):

Sinteza Molecule Teoria și Modelare CHIMIE FIZICA Biologie Moleculară Medicinal Chemistry (focus: Chimie farmaceutică sau Biofarmacie)

Modulul electiv

Teza de masterat

domenii ocupaționale Industria chimica Industria farmaceutică biotehnologie industria electronică instituții de cercetare UNIVERSITATE Spitalele Autoritati publice Internațional Semestrul (e) în străinătate (disponibil numai în limba germană) plasarea de cercetare în străinătate (disponibil numai în limba germană) Cerințele de calificare ... [-]
Germania Nuremberg
Octombrie 2019
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg FAU

Avansată Signal Processing și Comunicații De Inginerie ... [+]

Conținutul programului de studii Commmunications Sisteme de proiectare Convex Optimizare Mobile Communications Imagine și compresie video MIMO Comunicații Vorbire și Signal Processing Audio Avansate Rețele de comunicare Cursuri de laborator tehnice Cursuri tehnice opționale Opționale obligatorii și electives Module Iarna- și Școala de vară Proiecte de cercetare (minore și majore) matematice de optimizare în Comunicații și Signal Processing Teoria informațiilor și codificare a mărfurilor Teoria jocurilor cu aplicații în Ingineria informației Învățarea în mașină Signal Processing Master tezei de doctorat Cerințe preliminare Tehnica de matematica: algebra liniara, analiza complexa, ecuatii diferentiale liniare, transformata Fourier, transformata Laplace, z transforma Semnale și Sisteme (manuale, de exemplu, Oppenheim / Willsky, Semnale și sisteme) Comunicații (manual, de exemplu, Haykin, Sisteme de comunicare) Semnale stocastice (manual, de exemplu, Pillai / Papoulis: Probabilitatea, Variabile aleatoare, și Procese stochastice) Software-ul: MATLAB Cerințe lingvistice Bună competență în limba engleză necesară (B2) Dovada de competență germană nu este necesară Taxa de Student Services ... [-]
Germania Nuremberg
Octombrie 2019
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză