Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg FAU

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Informații cheie la îndemână

Fondată în 1743, FAU are o istorie bogata. Este o universitate puternică de cercetare, cu o perspectivă internațională și una dintre cele mai mari universitati din Germania, cu 40,174 studenți, 256 de programe de studii, 4.000 de cadre didactice (inclusiv peste 647 de profesori), 180 de milioane de euro (2015) Finanțarea din partea terților, și 500 parteneriate cu universități din întreaga lume. De predare la Universitatea este strâns legată de cercetare și se concentrează pe instruirea studenților în teorie și practică pentru a le permite să gândească critic și să lucreze în mod independent. De cercetare se lovește, de asemenea, un echilibru perfect între o abordare teoretică și aplicarea practică.

de cercetare și de predare restante FAU lui este reflectată în poziții de top atât în ​​clasamentele naționale și internaționale, precum și cantitatea mare de fonduri DFG care cercetătorii sunt în măsură să asigure.

Inițiativa de excelență

Profil înalt, de ultimă oră de cercetare

Sprijinirea cercetării de ultimă oră, consolidarea universităților germane și facilități de cercetare și îmbunătățirea poziției competitive internaționale a Germaniei - acestea sunt obiectivele Inițiativei excelență de către Federal German și guvernele de stat pentru promovarea științei și cercetare la universități din Germania. Universitatea din Erlangen-Nürnberg a participat cu succes în Inițiativa pentru excelență, fiind aleasă ca locație pentru ambele Graduate School Erlangen în Tehnologii Avansate optice (SAOT) și Cluster de "Ingineria Materialelor Avansate" Excelenta (EAM). SAOT primeste 1,9 milioane de euro din fondurile anuale, în timp ce Cluster de excelență EAM a fost distins cu un total de 40 de milioane de euro în finanțare.

Ingineria Materialelor Avansate

materiale și procese noi joacă un rol esențial în asigurarea competitivității industriei, care să permită creșterea economică, îmbunătățirea calității vieții și păstrarea unui mediu locuibile. EAM dezvoltă materiale cu proprietăți electrice, optice, catalitice și mecanice personalizate organizate ierarhic. aplicații inovatoare în domeniul nanoelectronică, fotonică, cataliza și construcții ușoare sunt dezvoltate în șapte domenii de cercetare, ca parte a noi cercetari de colaborare care implica Universitatea, instituțiile externe de cercetare și industrie. EAM preconizează eliminarea decalajului dintre cercetarea fundamentală și aplicarea materialelor funcționale moderne. EAM face parte din strategia Universității de a deveni un lider global în domeniul științelor materiale.

Graduate School Erlangen în Tehnologii Avansate optice

Optica sunt una dintre cele mai importante tehnologii ale noului secol. De la sistemele globale de poziționare și internetul sau lasere si fibra optica pentru ochi chirurgie și litografia pentru producția cip - în aproape toate domeniile vieții, societatea modernă beneficiază în mare măsură de progresul rapid făcut în acest domeniu. In noul Graduate School, tinerii cercetători lucrează îndeaproape la intersecțiile de materiale științe, metrologie, medicină și tehnologie de procesare și de învățare cum de a valorifica potențialul noilor tehnologii optice.

Îmbunătățirea continuă împreună

Asigurarea și dezvoltarea calității predării și de a studia este un obiectiv cheie la FAU. În acest context, Universitatea folosește gama largă de subiecte pe care le oferă o rezistență strategică. O abordare descentralizată este luată la gestionarea calității, care să permită tuturor celor implicați să lucreze cât mai independent posibil și să se asigure că caracteristicile unice ale subiecților individuali sunt luate în considerare. Toate procesele de asigurare a calității în procesul de predare și de a studia sunt coordonate prin intermediul unor măsuri centralizate.

declarația de misiune a lui FAU

Friedrich-Alexander Universitatea din Erlangen-Nürnberg (FAU) a fost fondat pe 04 noiembrie 1743. Păstrând în același timp un puternic simț al tradiției, Universitatea a dezvoltat într-o instituție de conducere care oferă una dintre cele mai largi ale spectrelor cursuri disponibile la orice universitate din Germania. Scopurile noastre la FAU sunt să se specializeze în domenii de cercetare care vor forma pe viitor și pentru a crea o rețea de interdisciplinare de cooperare între discipline tehnice, științifice și tradiționale.

FAU este una dintre cele mai lider de universități de cercetare-concentrat în Germania. Noi lucrăm în mod activ să se bazeze pe această poziție și să depună eforturi pentru a garanta libertatea în cercetare, ca o condiție prealabilă pentru progresul științific. FAU este angajat la unitatea de cercetare și educație. De cercetare ne angajăm este orientat spre teorie și aplicațiile sale practice. La FAU dezvoltam in mod constant noi domenii de expertiză de o importanță deosebită pentru viitorul științei și al societății. standarde științifice și etice stabilite ghideze cercetarea noastră: metode sunt transparente și cunoștințele dobândite recent este discutat și dezbătut în schimburi deschise, cu comunitatea academică și a publicului larg.

FAU recunoaște responsabilitatea socială și continuu se străduiește să optimizeze predarea și de învățare la Universitatea. Un accent cheie este pus pe asigurarea studenților noștri cu o educație bazată pe cunoaștere și metodele necesare pentru a aplica aceste cunoștințe. Noi educa elevii noștri să fie persoane fizice critice, independente. FAU susține principiul învățării pe tot parcursul vieții. Scopul nostru este de a permite oamenilor să actualizeze, să îmbogățească și să extindă cunoștințele lor în orice etapă a vieții printr-o gamă structurată și extinderea cursurilor de dezvoltare profesională.

Unul dintre scopurile de o importanță deosebită pentru noi la FAU este de oferi cercetatorilor in primele etape ale carierei lor academice, cu cel mai înalt nivel de sprijin și abilități. Acest lucru înseamnă că, mai presus de toate, oferind tinerilor cercetători posibilitatea de a-și asume responsabilitatea și să efectueze cercetări în mod independent. Profesori de la FAU servesc drept surse de modele de sprijin și un rol în stabilirea standardelor.

progresul științific și de cercetare interdisciplinare își au originea în expertiza subiect specific de cea mai înaltă calitate. FAU promovează în mod specific de schimb între discipline, maximizând astfel potențialul de progresul științific inovator și crearea de noi constelații de studiu.

FAU are orientată spre exterior, perspectivă internațională și se angajează să promoveze înțelegerea reciprocă între naționalități și culturi. Noi sprijinim transferul de cunoștințe și mobilitate, precum și schimbul de personal în cercetare și predare. Studenți, profesori și cercetători din întreaga lume au posibilitatea de a contribui la și să fie o parte activă a vieții universitare.

O puterea conexiunilor locale stabilită de FAU poate fi văzut în gama variată de cooperări cu întreprinderi și institute de cercetare, precum și cu instituțiile de învățământ și culturale în întreaga regiune. FAU constituie o germinativ pentru afaceri de succes start-up-uri și îmbogățește diversitatea culturală.

O realizarea de oportunități egale pentru toți angajații, De sex masculin și feminin, este de cea mai mare importanță pentru noi la FAU. Nimeni nu este discriminat sau dezavantajat pe criterii de sex, naționalitate, credințe religioase, origine socială sau de invaliditate. FAU se străduiește să ofere un echilibru între studiu, muncă și familie.

FAU menține un rețea Alumni înfloritoare de foști studenți și profesori, precum și prieteni și susținători: internaționali, între generații și interdisciplinare. FAU beneficiază de un structură modernă de management universitar. Organizațional, managementul și structurile de luare a deciziilor și a proceselor în cercetare, predare și administrare sunt adaptate în mod constant pentru a satisface cerințele de management modern și de succes cunoștințe: management în serviciul științei.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Germană

Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea MSc » Vedea Cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Ma în AMERICILE / Las Americas

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Nürnberg

Americas / Las Americas [+]

Conținutul programului de studii Modulul de bază: Americas / Las Americas Obligatoriu modul de electivă: practica limba spaniolă (Español avanzado) Obligatoriu modul de electivă: practica limba engleză Modulul electivă obligatoriu: Zona și regiunea (Raum und Region) Obligatoriu modul de electivă: Studii din America de Nord America de Nord: Cultură și literatură America Latină: Cultură și literatură (América Latina: Cultura y Literatura) Obligatoriu modul de electivă: migrația (migrația) Compulsiv modul de electivă: Drepturile omului (Menschenrechte) Modulul electivă obligatoriu: Latină Studii Americane (Estudios latinoamericanos) America de Nord: Politică & societate America Latină: Politică și societate (América Latina: Politica y sociedad) Modulul de proiect: Americas / Las Americas Teza de masterat domenii ocupaționale Management cultural organizaţiile internaționale Edituri și jurnalism În educația politică sau în domenii interculturale de lucru la intersecția de afaceri, politica si cultura Didactice și de cercetare Internațional Semestrul (e) în străinătate (informații disponibile numai în limba germană) universitățile partenere din cadrul Institutului de Studii de limba engleză și americane (informații disponibile numai în limba germană) universitățile partenere din cadrul Institutului de Studii Romance (informații disponibile numai în limba germană) Cerințele de calificare ... [-]

MA în Drepturile Omului

Campus Cu normă întreagă 3 semestre October 2018 Germania Nürnberg

Programul MA în drepturile omului este un program interdisciplinar și internațional de studii postuniversitare oferite la Universitatea din Erlangen-Nürnberg. Acesta este condus de profesorul Heiner Bielefeldt, Catedra în drepturile omului și drepturile omului, Politică și raportorul special al ONU, fostul privind libertatea de religie sau de credință (2010-2016), profesorul Markus Krajewski, Catedra de Drept Public și Drept Internațional Public și Conf. Profesorul Michael Krennerich, Catedra pentru drepturile omului și drepturile omului Politică. [+]

Descriere

Programul MA în drepturile omului este un program interdisciplinar și internațional de studii postuniversitare oferite la Universitatea din Erlangen-Nürnberg. Acesta este condus de profesorul Heiner Bielefeldt, Catedra în drepturile omului și drepturile omului, Politică și raportorul special al ONU, fostul privind libertatea de religie sau de credință (2010-2016), profesorul Markus Krajewski, Catedra de Drept Public și Drept Internațional Public și Conf. Profesorul Michael Krennerich, Catedra pentru drepturile omului și drepturile omului Politică.

Drepturile omului a MA abordează importanța crescândă a drepturilor omului în toate domeniile societății și a mediului academic. Programul de curs se referă provocările fundamentale, precum și problemele curente. Ea urmărește o abordare interdisciplinară prin luarea dimensiunilor politice, filozofice și juridice ale drepturilor omului în considerare. Absolvenții programului vor fi echipate cu abilități teoretice și practice de a desfășura activități profesionale în diferite contexte ale drepturilor omului.... [-]


MA în Studii De Limba Engleză

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Erlangen Nürnberg + 1 mai mult

Elementul idiomatic al limbii: gramatica de construcții, teoria valenței, cercetarea privind colocarea și idiomaticity. [+]

Conținutul programului de studii

Maestrul FAU de Studii Arts în limba engleză este un program de grad, cu accent pe cercetare. Acesta oferă în studiul aprofundat al limbii engleze și literaturile și culturile Marii Britanii și Irlandei (precum și alte țări vorbitoare de limbă engleză). Cursul de studiu este modularizat și încurajează o specializare într-una dintre cele două următoarele domenii:

Specializarea Cultură și literatură

Modul introductiv: Cultură / Lingvistică / Literatură Modulul electiv Modul de bază: Cultură / Lingvistică / Literatură Modul de master wildcard Teza de masterat

Specializarea Lingvistică și lingvistică aplicată... [-]


MA în Studii Nord-americane: Cultura și Literatura

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Nürnberg

Un program de Master orientate spre cercetare, cu un profil domeniu specific în care sunt analizate evoluțiile culturale și literare din SUA, Canada și Caraibe anglofon [+]

Conținutul programului de studii

Module de bază:

studii culturale Studii literare Limbă

Module intermediare:

studii culturale Studii literare modul de sondaj

Module avansate:

studii culturale Studii literare Modul de proiect interdisciplinar Master tezei de doctorat domenii ocupaționale educație politică organizaţiile internaționale Management cultural Editare și Biblioteconomie / Jurnalism Domenii de muncă la intersecția de afaceri, politica si cultura Predare și cercetare Internațional Semestrul (e) în străinătate foarte încurajată universitățile partenere din cadrul Departamentului de Studii Americane de limba engleza si includ Georgia State University (Atlanta), Universitatea din Georgia (Atena), Universitatea din Kansas (Kansas), Minnesota State University (Mankato) Cerințele de calificare O primă, peste medie de studii universitare în studii americane sau engleza (AAP echivalent cu german "intestin", adică până la 2,5; 2,5 și note între 3,5: interviu de succes este necesar). Elevii care au primit o diplomă în Studii de limba engleza trebuie sa prezinte dovada unui accent semnificativ pe clase de literatură și cultură, de preferință, cu un conținut America de legat, cu istoricul lor de transcrieri; 2-3 pagini eseu pe un subiect care va fi publicat pe pagina noastră. Cerințe lingvistice ... [-]

MSc

Masterat în Studii De Afaceri Internaționale

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Nürnberg

Studii de Afaceri Internaționale [+]

Conținutul programului de studii Mediu de Afaceri Internaționale Învățătura de Management Internațional Management Strategic internațional Managementul funcțional internațional Managementul informațiilor internaționale Soft skills Finanțe internaționale și guvernarea corporativă International Corporate Durabilitate relații internaționale domenii ocupaționale Poziții de conducere în companiile care operează la nivel global, administrația publică și organizațiile internaționale în domeniul de marketing de management, consultanta in afaceri, dezvoltarea organizației Predarea și cercetarea în universități Internațional Semestrul (e) în străinătate universitățile partenere din Școala de Afaceri și economie Cerințe de calificare ... [-]

Master In Inginerie Chimica Si Biologica

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Nürnberg

Inginerie chimica si biologica - Chemie- und Bioingenieurwesen (CBI) - se referă la conversia substanțelor prin chimice, fizice și procese biologice. [+]

Chimice și biologice Inginerie - Chemie- und Bioingenieurwesen (CBI) - Este vorba despre transformarea substanțelor prin procese chimice, fizice și biologice. Ca o legătură între chimie, biotehnologie și inginerie plantelor, una dintre principalele sarcini ale chimice și biologice Engineering este dezvoltarea proceselor de transformare materiale pe o scară de laborator și punerea în aplicare a acestora pe o scară de producție.

Dacă sunteți interesat de o combinatie de chimie, biologie, fizică, matematică și inginerie, chimică și biologică Engineering este programul potrivit pentru tine!

Puteți porni programul de licență de Inginerie chimică și biologică în Wintersemster. Programul de master începe să fie în iarnă sau în vara.... [-]


Master în Inginerie De Calcul

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Nürnberg

Inginerie computațională [+]

Conținutul programului de studii

Module: Elective

matematică Informatica Aplicație tehnică Field (cinci dintre acestea sunt în limba engleză, două în limba germană)

Teza de masterat

domenii ocupaționale În industrie, dezvoltare și cercetare În mașină, a plantelor sau construcția de vehicule; alte domenii în construcții și industrie Internațional Dublu program de gradul de Inginerie computațională Semestrul (e) în străinătate (disponibil numai în limba germană) universitățile partenere din cadrul Facultății de Inginerie Cerințele de calificare Studii excelent de licență sau o calificare echivalentă în informatică, o știință sau de inginerie legate de subiect sau în matematică. Competențe și experiență în domeniul calculatoarelor și al programării. În plus față de cunoașterea conceptelor de bază ale calculatoarelor și informatică, programare experiență solidă în limbi, cum ar fi C sau C ++ este de așteptat. educație vastă în matematică de inginerie. Interes în rezolvarea problemelor de inginerie și știință utilizează calculatoare și calculatoare de înaltă performanță. Cerințe lingvistice ... [-]

Master în Materiale și Procese Avansate

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Bayreuth Würzburg Nürnberg + 2 mai mult

Materiale avansate și procese. Conținutul programului de studii. Materiale bio si Prelucrare Bio. [+]

Conținutul programului de studii

Module:

Materiale bio și Procesare Bio Materiale de calcul Stiinta si simulare a proceselor Nanomaterialele si Nanotehnologie Procese avansate [-]

Msc Climă și științele Mediului

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2018 Germania Nürnberg

Procesele și dinamica de mediu cuprind multe aspecte ale sistemelor fizice la scară globală, regională și locală. Accelerarea schimbărilor climatice modifică procesele hidrologice și rata de fluctuație biogeochimică, afectează dinamica peisajelor și sistemele ecologice. Aceste schimbări impun provocări fundamentale ale cercetării și, în consecință, creșterea volumului de date spațiale. Aceste modificări sunt studiate de Institutul de Geografie din Erlangen din diferite perspective de cercetare. [+]

Procesele și dinamica de mediu cuprind multe aspecte ale sistemelor fizice la scară globală, regională și locală. Accelerarea schimbărilor climatice modifică procesele hidrologice și rata de fluctuație biogeochimică, afectează dinamica peisajelor și sistemele ecologice. Aceste schimbări impun provocări fundamentale ale cercetării și, în consecință, creșterea volumului de date spațiale. Aceste modificări sunt studiate de Institutul de Geografie din Erlangen din diferite perspective de cercetare.

Planul de studiu [-]

MSc în Chimie

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Nürnberg

Programul avansat în chimie este grupat în module individuale: trei module obligatorii (anorganice, organice și chimie fizică), una obligatorie electivă și un modul de elecție precum și un modul de specializare. În obligatorii modulului elevii elective pot alege discipline chimice care reflectă domeniile cercetării de chimie de la FAU (teorie, cataliza, bio (în) chimie organică, interfețe sau materiale). În modulului elevii pot alege cursuri opționale în funcție de preferințele lor. Module, inclusiv limbi străine, cursuri de studii de drept sau de afaceri sunt printre cele mai populare. [+]

Prezentare generală

Programul avansat în chimie este grupat în module individuale: trei module obligatorii (anorganice, organice și chimie fizică), una obligatorie electivă și un modul de elecție precum și un modul de specializare. În obligatorii modulului elevii elective pot alege discipline chimice care reflectă domeniile cercetării de chimie de la FAU (teorie, cataliza, bio (în) chimie organică, interfețe sau materiale). În modulului elevii pot alege cursuri opționale în funcție de preferințele lor. Module, inclusiv limbi străine, cursuri de studii de drept sau de afaceri sunt printre cele mai populare.

Teza A de șase luni de master (6 luni) permite studenților să dezvolte o înțelegere mai profundă a unui subiect științific specific.... [-]


MSc în Economie

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Nürnberg

Acest lucru, de master orientat pe plan internațional de program modern, licențiat în economie permite studenților atât pentru a obține o calificare profesională și să se pregătească pentru un eventual grad de doctorat. În prima etapă a acestui program, elevii iau cursuri de masterat. [+]

Acest lucru, de master orientat pe plan internațional de program modern, licențiat în economie permite studenților atât pentru a obține o calificare profesională și să se pregătească pentru un eventual grad de doctorat. În prima etapă a acestui program, elevii iau cursuri de masterat. Într-o a doua etapă, absolvenți cu note bune pot progresa direct la studiile de doctorat și să obțină un doctorat. Supravegherea intensivă, se oferă ca o oportunitate de a petrece timpul efectuarea de cercetare la o universitate din străinătate. Pentru o scurtă prezentare a MSE au o privire la Flyer nostru.

Programul poate fi completat în întregime în limba engleză, nu abilități profunde în germană sunt necesare pentru finalizare (de la WS 2015/16 începând). Cu toate acestea, cunoștințele în limba germană este avantajoasă.... [-]


Msc în Inginerie De Comunicații și Multimedia

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Nürnberg

Comunicatiilor si Ingineria Multimedia [+]

Conținutul programului de studii Digital / Comunicații Mobile Digital / Statistică / vorbire și audio Signal Processing canal de codificare a mărfurilor Imagine și compresie video Stagiu de cercetare Teoria Informații Opționale non-tehnice Electives tehnice Soft skills, Limbi Teza de masterat domenii ocupaționale

Cercetare și dezvoltare pentru companiile internaționale și orientate pe plan internațional, de cercetare noi high-tech technologiesScientific și predare

Internațional Semestrul (e) în străinătate (disponibil numai în limba germană) universitățile partenere din cadrul Facultății de Inginerie Cerințele de calificare ... [-]

MSc în Sisteme Informatice Internaționale

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Nürnberg

Sisteme de informare internaționale [+]

Conținutul programului de studii Gestionarea la nivel de întreprindere Arhitecturi IT Gestionarea IT-ului afacerii IT-ului de management Organizatii Managing Global Proiecte & Tehnologia Informației IT-activat Inovare & Valoare Creare Procese si Servicii IT activat Sisteme de baze de date (3 module) Inginerie Software (3 module) Master tezei de doctorat domenii ocupaționale Poziții de conducere în companiile care operează la nivel global, administrația publică și organizațiile internaționale Domenii profesionale tipice: consultanta in afaceri, management de proiect, managementul proceselor, arhitectura de întreprindere, managementul schimbării, managementul tehnologiei sau a unei strategii IT, management al inovațiilor, marketing digital, management social media și de analiză Cerințele de calificare ... [-]

MSc în Tehnologii Optice Avansate

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Nürnberg

Tehnologii Avansate optice [+]

Conținutul programului de studii

Fundamentele primului an de studii

Matematică în Optică Învățătura de Optică Fundatii de lasere Sisteme optice și aplicații tehnici științifice

cursuri avansate în șase subiecte

Metrologie optice Prelucrarea materialelor optice Optica in Medicina Optica în comunicare și IT Materiale optice și sisteme de

Optica computaționale

domenii ocupaționale tehnologie de comunicare medicină, informare și, metrologie, materiale de prelucrare, dezvoltare de software, componente optice. cercetare științifică și de predare Internațional Semestrul (e) în străinătate (disponibil numai în limba germană) universitățile partenere din cadrul Facultății de Inginerie Cerințele de calificare ... [-]

MSc în științele Vieții Integrate - Biologie, Biomatematica și Biofizică

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Nürnberg

Științe integrate Life - Biologie, Biomatematica și Biofizică [+]

Conținutul programului de studii

program de gradul interdisciplinar explorarea nexuses între Biologie, Biomatematica și Biofizică

Grupuri de module

Modelarea matematică și sisteme de Biologie Bioimaging și Biofizică Structuri și procese biologice domenii ocupaționale Predare și cercetare la universități instituții de cercetare Cercetare și dezvoltare în industrie Management si consultanta in afaceri Cerințele de calificare

grad relevant de licență (sau echivalent), cu succes peste medie. Master programm se adresează în special absolvenților cursurilor de studiu biofizice sau biomathematical interdisciplinare și absolvenților cu BSC în discipline conexe, cum ar fi fizica, biologie, sau (Bio), matematică, cu un interes puternic în probleme biologice interdisciplinare.... [-]


Msc în știință Moleculară

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Nürnberg

Stiinta moleculara [+]

Conținutul programului de studii

Module obligatorii:

moleculara NanoSci Drug Discovery

modul obligatoriu electiva (de la una dintre următoarele):

Sinteza Molecule Teoria și Modelare CHIMIE FIZICA Biologie Moleculară Medicinal Chemistry (focus: Chimie farmaceutică sau Biofarmacie)

Modulul electiv

Teza de masterat

domenii ocupaționale Industria chimica Industria farmaceutică biotehnologie industria electronică instituții de cercetare UNIVERSITATE Spitalele Autoritati publice Internațional Semestrul (e) în străinătate (disponibil numai în limba germană) plasarea de cercetare în străinătate (disponibil numai în limba germană) Cerințele de calificare ... [-]

în Msc De Procesare A Semnalului și De Comunicații De Inginerie

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Nürnberg

Avansată Signal Processing și Comunicații De Inginerie [+]

Conținutul programului de studii Commmunications Sisteme de proiectare Convex Optimizare Mobile Communications Imagine și compresie video MIMO Comunicații Vorbire și Signal Processing Audio Avansate Rețele de comunicare Cursuri de laborator tehnice Cursuri tehnice opționale Opționale obligatorii și electives Module Iarna- și Școala de vară Proiecte de cercetare (minore și majore) matematice de optimizare în Comunicații și Signal Processing Teoria informațiilor și codificare a mărfurilor Teoria jocurilor cu aplicații în Ingineria informației Învățarea în mașină Signal Processing Master tezei de doctorat Cerințe preliminare Tehnica de matematica: algebra liniara, analiza complexa, ecuatii diferentiale liniare, transformata Fourier, transformata Laplace, z transforma Semnale și Sisteme (manuale, de exemplu, Oppenheim / Willsky, Semnale și sisteme) Comunicații (manual, de exemplu, Haykin, Sisteme de comunicare) Semnale stocastice (manual, de exemplu, Pillai / Papoulis: Probabilitatea, Variabile aleatoare, și Procese stochastice) Software-ul: MATLAB Cerințe lingvistice Bună competență în limba engleză necesară (B2) Dovada de competență germană nu este necesară Taxa de Student Services ... [-]

Masterat

Master European în Lexicografia

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Nürnberg

Maestrul european în lexicografie (EMLex) este un program internațional de masterat de studii (120 ECTS), care a fost oferit de Universitatea Friedrich-Alexander din Erlangen-Nürnberg din 2009. [+]

O Master European în lexicografie (EMLex) este un program internațional de masterat de studii (120 ECTS), care a fost oferit de Universitatea Friedrich-Alexander din Erlangen-Nürnberg din 2009. Acesta include un semestru de vară în comun în străinătate pentru toți elevii, în colaborare cu următoarele universități și instituții:

Universitățile partenere

Károli Gáspár Református Egyetem Budapesta UNIWERSYTET Śląski w Katowicach (Kattowitz) Université de Lorraine Universidade do Minho Universita degli Studi Roma Tre Universidade de Santiago de Compostela [1] [2] Universitatea Stellenbosch

partenerii asociați

Universität Hildesheim Institut für Deutsche Sprache Mannheim Universitatea din Texas, Austin Universidade Federal do Rio Grande do Sul Ideea de bază și obiectivele generale ... [-]

Program Internațional De Masterat în Paleobiologie

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2018 Germania Nürnberg

Tema acută a schimbărilor climatice globale și impactul lor asupra organismelor și ecosistemelor necesită o nouă generație de oameni de știință. Oferim concepte teoretice de macroecologie și macroevoluție, precum și tehnici statistice și programare științifică în paleobiologie. Al doilea pilon al acestei specializări este reconstrucția mediilor fosile și controlul lor local și global. Ne concentrăm asupra sistemelor de carbonat, care sunt rezultatul activității metabolice a organismelor și reflectă astfel interacțiunea dintre biosferă și sistemul pământ în general. [+]

Tema acută a schimbărilor climatice globale și impactul lor asupra organismelor și ecosistemelor necesită o nouă generație de oameni de știință. Oferim concepte teoretice de macroecologie și macroevoluție, precum și tehnici statistice și programare științifică în paleobiologie. Al doilea pilon al acestei specializări este reconstrucția mediilor fosile și controlul lor local și global. Ne concentrăm asupra sistemelor de carbonat, care sunt rezultatul activității metabolice a organismelor și reflectă astfel interacțiunea dintre biosferă și sistemul pământ în general.

Programul de masterat este format din patru semestre cu câte 30 de puncte de credit (ECTS) fiecare. Pe lângă cursurile obligatorii, studenții pot alege activități suplimentare, inclusiv cursuri de limbi străine sau excursii suplimentare pe teren. Ultimul semestru este dedicat tezei de masterat. Cursurile complementare (SC) includ excursii în teren, cursuri de limbi străine și abilități transferabile.... [-]


Contactează

University of Erlangen-Nuremberg

Adresă, linia 1 Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg Schlossplatz 4
91054 Nürnberg, Bavaria, Germania
website https://www.fau.eu/
Telefon +49 9131 850