Fraunhofer Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Academia Fraunhofer este facilitatea de formare a Societății Fraunhofer pentru Cercetare Aplicata si are ca scop interesați de specialiști în educație continuă și manageri ai companiilor bazate pe tehnologie. Academia oferă cursuri de profesioniști excelente, cursuri de certificat și seminarii bazate pe activitățile de cercetare ale Institutului Fraunhofer în colaborare cu universitățile partenere selectate și de renume și instituțiile partenere.

Formarea la cel mai înalt nivel

O educație de primă clasă pune bazele pentru o carieră promițătoare - acest lucru este valabil și astăzi mai mult decât oricând înainte. Ritmul de inovare este mare, mediul de afaceri este în continuă schimbare, iar globalizarea generează creșterea concurenței din străinătate. Cine vrea să se confrunte cu succes toate aceste provocări, nu vine de la un curs clasic de studiu sau un curs de formare convențional singur de multe ori. învățarea pe tot parcursul vieții este o necesitate.

Fraunhofer te la curent cu modificări prin a face profesioniștii Fraunhofer Academy în afaceri o afacere excelenta pentru formare. Aici, posibilitățile de formare ale Fraunhofer-Gesellschaft sunt combinate sub un singur acoperiș, oferind astfel un transfer unic de cunoștințe de cercetare Fraunhofer în întreprinderi. Deci, cele mai recente descoperiri din domeniul științific și de cercetare sunt implicate direct în toate ofertele din conținutul de predare cu un singur - un pact real, pentru cercetare și inovare.

Oferta noastra este împărțit în cinci teme:

  • Tehnologie și Inovare
  • Energie și dezvoltare durabilă
  • Logistică și producție
  • Producție și testare
  • Informare și comunicare

universitățile partenere și alte forme de cooperare educațională a Academiei Fraunhofer

Cooperarea educațională a Academiei Fraunhofer

Fraunhofer Academia cooperează cu instituțiile de învățământ de renume precum și inițiative de la guvern și de afaceri, care au făcut-o scopul lor de a promova educația și formarea în Germania și unitate.

universitățile partenere și institute partenere ale Academiei Fraunhofer

Academia Fraunhofer oferă specialiști și manageri de formare excelent pe baza activităților de cercetare ale Institutului Fraunhofer în colaborare cu universitățile partenere selectate și de renume și instituțiile partenere.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Germană

Vezi programe de masterat » Vedea Certificate » Vedea MSc » Vedea Masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Master în Inginerie Auto Productie

Campus Cu jumătate de normă 5 semestre October 2018 Germania Munchen Baden-Württemberg + 1 mai mult

În cursurile, o mare importanță este plasat pe o interacțiune continuă între cunoștințele teoretice și științifice și aplicarea practică. [+]

Conținutul de studiu

Cursul include conținut din cele trei domenii de expertiza:

A: fabricarea și tehnologii de producție auto B: management si leadership / activitatea antreprenorială C: abilități metodologice și practice ale proiectului

O aprofundare individuală a conținutului tehnic este posibilă în module electivă.

Organizația studiu

de exemplu cursuri de pregătire, module, cursuri de electivă și de bază etc.

Cerințele de admitere O primă diplomă profesional de calificare (de exemplu, licență, diplomă) într-un program de gradul de inginerie (minimum 180 ECTS) - Solicitanții trebuie să fie, de asemenea, la momentul intrării în studiu în ungekündigter și ocuparea forței de muncă relevante profesional Conținutul cursului ... [-]

Videoclipuri

Fraunhofer Academy

Contactează

Fraunhofer Academy

Adresă, linia 1 Hansastraße 27 c
80686 Baden-Württemberg, Germania