Citește Descrierea Oficială

Oferim o varietate largă de programe de studii orientate spre practică, care au un standard academic ridicat, deschizând ușa pentru diferite profesii atractive. Orientarea noastră internațională deschide calea către piața globală a muncii: nu oferim doar o gamă largă de cursuri de limbi străine și niveluri de învățare a limbilor, dar avem parteneriate cu 200 de universități din întreaga lume. Toți studenții noștri au studii superioare cu diplomă de licență sau master, în conformitate cu standardele internaționale.

Obiectivele noastre de cercetare sunt schimbările demografice, energiile regenerabile și mobilitatea și logistica care se ocupă de problemele provocatoare ale viitorului. Avem de-a face cu aceste întrebări într-o manieră orientată spre soluționare și pregătim studenții noștri pentru a putea răspunde la aceste întrebări cu contribuții creative.

  • Peste 15.000 de studenți din peste 105 de țări
  • Patru facultăți, cursuri de 70 de grade
  • 270 de lectori, 730 de angajați, 16 institute științifice
  • Aproximativ 200 de universități partenere din 51 de țări de pe șase continente
  • Membru fondator al consorțiului de instituții de învățământ superior din regiunile metropolitane europene ("U! REKA")
  • Cercetări puternice privind schimbările demografice, energiile regenerabile, mobilitatea și logistica111740_pexels-photo-1368494.jpeg

Patru facultăți, deschizând calea către viitorul tău!

Studenții noștri dezvoltă și proiectează orașe ale viitorului. Suntem una dintre cele mai mari facilități care oferă cursuri de planificare și construcție în regiunea Rin-Main și oferim studenților noștri o pregătire generală de licență, precum și o formare specifică în programele de licență și masterat.

Predarea nu are loc doar într-o sală de curs, ci și într-un laborator și în proiecte orientate spre aplicații.
Subiectele noastre de cercetare includ un număr mare de aspecte diferite precum biotehnologia, nanotehnologia, e-business, securitatea rețelei și cloud computing.

Consolidarea și încrederea în parteneriatele cu politica și economia susțin scopul nostru de formare orientată spre practică. Inovațiile dezvoltate în cadrul proiectelor noastre de cercetare, în colaborare cu economia, politica și administrația. Astfel, acestea pot fi implementate în mod optim și sunt accesibile publicului interesat.

Cu activitățile de cercetare ample, precum și prin contactele și cooperarea noastră internațională, definim statutul cercetării și modelează dezvoltarea societății - la nivel regional și internațional.

Studenții noștri sunt experți în teorie și practică și au multe perspective diferite de locuri de muncă înaintea lor.

111741_pexels-photo-1446263.jpeg

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și: