Frankfurt School of Finance & Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Frankfurt School de Finanțe din Frankfurt School

Oferim cursuri de clasă superioară și opțiuni de educație continuă în șapte divizii diferite de programe. Menținem patru centre de cercetare specializate și desfășurăm numeroase proiecte de consultanță internațională. Toate activitățile educaționale, de cercetare și de consultanță se axează pe finanțe și management. Prin finanțe, înțelegem activități financiare inter-funcționale la toate companiile care se ocupă de gestiunea financiară. Și de management, înțelegem conducerea corporatistă clasică, unde managerii depun angajați și resurse în așa fel încât obiectivele companiei să fie îndeplinite cât mai eficient posibil.

Frankfurt School de Finanțe din Frankfurt School

Programe internaționale

Executivii de astăzi se confruntă cu provocări majore pe piețe extrem de diversificate și dinamice, o concurență la nivel mondial în creștere și clienți și furnizori din ce în ce mai independenți.

Într-un mediu de afaceri atât de complex, organizațiile care supraviețuiesc sunt cele care au strategii bine dezvoltate și manageri cu înaltă calificare. Programele de educație executivă pot ajuta directorii să-și consolideze abilitățile de conducere și de management, să le ofere șansa de a învăța din cele mai bune practici și să creeze o rețea reciprocă cu unii dintre cei mai de succes lideri și companii din întreaga lume.

Frankfurt School de Finanțe din Frankfurt School

Portofoliul nostru

Programele noastre de educație includ predarea în clasă la fața locului, cu o facultate cu înaltă calificare și cu experiență, auto-studiu, formare și îndrumare pe internet, precum și examene și certificări recunoscute la nivel internațional.

Frankfurt School oferă o gamă largă de domenii în domeniul bancar

Oferim educație executivă la toate nivelurile, de la juniori la directori executivi, inclusiv educație executivă la nivel de consiliu, într-o gamă largă de companii sau instituții din industria financiară și din alte industrii.

În special în domeniul programelor educaționale personalizate, Frankfurt School la Frankfurt School oferă o mare varietate de servicii:

• analiza nevoilor de instruire • proiectarea programelor educaționale personalizate • producția personalizată de materiale de seminar și de cărți de studiu • platforme de e-learning și administrare de programe de formare web în numele clienților noștri

Programe de masterat

Când ați pus bazele unei cariere reușite cu o diplomă de licență, următorul pas este să vă dezvoltați cunoștințele și să vă dezvoltați abilitățile. La Frankfurt School de Finanțe din Frankfurt School

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Germană

Vedea MSc-uri » Vedea MA » Vedea Summer courses » Vedea BSc-uri » Vedea MBA Part Time » Vedea Cursuri » Vedea EMBA-uri » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Maestru De Finanțe (M.Sc.)

Campus Cu normă întreagă 4 semestre August 2018 Germania Frankfurt pe Main

Master of Finance urmărește să echipeze absolvenți cu cunoștințele, abilitățile și competențele necesare pentru a urma cariere de succes, în principal, în comunitatea internațională de finanțare. [+]

Programul Master of Finance este un program de studii recunoscut la nivel internațional, care deschide calea pentru o carieră viitoare în orice parte a industriei financiare. Acesta este un program cu normă întreagă (120 ECTS), care permite studenților să lucreze cu jumătate de normă trei zile lucrătoare în timpul săptămânii. Durata normală a programului este de patru semestre. În plus, sunt disponibile diferite modele de timp dacă doriți să vă reduceți șederea necesară în Frankfurt.

Public țintă

Absolvenți recenți sau tineri profesioniști care doresc să își construiască cariera în lumea finanțelor. Mulți dintre studenții noștri dețin deja diplome în domeniul finanțelor, al managementului sau al economiei, dar, de asemenea, îi invităm pe candidați să candideze pentru diplome în domenii independente. Se așteaptă ca toți candidații să aibă experiență în analiza cantitativă la nivel universitar.... [-]


Master în Management (M.Sc.)

Campus Cu normă întreagă 4 semestre August 2018 Germania Frankfurt pe Main

Master în Management este un program provocator pentru absolvenți recente sau profesioniști de afaceri. Scopul său este de a califica studenții pentru funcții de management exigente, concentrându-se în același timp pe strategia și procesele din instituțiile financiare, fabricarea sau companiile de consultanță. [+]

Master în Management este un program provocator pentru absolvenți recente sau profesioniști de afaceri. Scopul său este de a califica studenții pentru funcții de management exigente, concentrându-se în același timp pe strategia și procesele din instituțiile financiare, fabricarea sau companiile de consultanță.

RepereAlegerea a 4 concentrații, mai multe opțiuni și o opțiune de studiu în străinătateUn model unic de timp care permite să lucreze trei zile pe săptămână, în timp ce urmează o diplomă de masterat ("Model de 3 zile")Orientarea procesului: îmbunătățirea proceselor ca obiectiv principal de predareIntegrarea practicanților prin vizite la fața locului, prelegeri și proiecte invitațiReduceri pentru păsări precoce până la 31 martie; 3.000 EURconcentraţii... [-]

Videoclipuri

Master of Finance - Financial Engineering module

Bachelor Day

The Frankfurt MBA

Contactează

Frankfurt School of Finance & Management

Adresă, linia 1 Frankfurt School of Finance & Management Adickesallee 32-34
60322 Frankfurt pe Main, Hesse, Germania
website http://www.frankfurt-school.de/
Telefon +49 69 1540080