Frankfurt School of Finance & Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Frankfurt School of Finance & Management este o școală de afaceri condusă de cercetare, acreditată de AACSB, EQUIS și AMBA, care acoperă fiecare aspect al afacerii, al managementului, al băncilor și al finanțelor. Un portofoliu impresionant de servicii - de la cursuri de licență la programe Executive Education, de la proiecte de cercetare la consultanță - înseamnă că Frankfurt School acționează ca consilier, catalizator și partener educațional pentru companii și organizații, pentru persoane fizice care se angajează în noi cariere și manageri cu experiență. Ca centru de activitate intelectuală și practică, școala de afaceri formulează soluții avansate pentru lumea afacerilor, finanțelor și managementului, în care agendele și problemele sunt în continuă schimbare.

Oferim cursuri de înaltă clasă și opțiuni de educație continuă în șapte divizii de programe diferite. Mentinem patru centre de cercetare specializate si derulam numeroase proiecte de consultanta internationala. Toate activitățile educaționale, de cercetare și consultanță sunt axate pe finanțare și management. Prin finanțe, ne referim la activități financiare inter-funcționale la toate companiile care se ocupă de managementul financiar. Și prin management, ne referim la leadershipul corporativ clasic, în care managerii implementează angajații și resursele astfel încât obiectivele companiei să fie îndeplinite cât mai eficient din punct de vedere al costurilor.

Frankfurt School de Finanțe și Management din Frankfurt School își are originea în sectorul financiar, dar astăzi serviciile noastre se bucură de o apreciere tot mai mare și în alte sectoare de afaceri. În viitor, vom continua să extindem rețeaua noastră națională și internațională cu comunitatea de afaceri.

Programe internaționale

Executivii de astăzi se confruntă cu provocări majore pe piețe extrem de diversificate și dinamice, o concurență la nivel mondial în creștere și clienți și furnizori din ce în ce mai independenți.

Într-un mediu de afaceri atât de complex, organizațiile care supraviețuiesc sunt cele care au strategii bine dezvoltate și manageri cu înaltă calificare. Programele de educație executivă pot ajuta executivii să-și îmbunătățească abilitățile de conducere și management, să le ofere ocazia să învețe din cele mai bune practici și să creeze o rețea de colegi cu unii dintre cei mai de succes lideri și companii de pe glob.

Frankfurt School de Finanțe și Management din Frankfurt School are o experiență de 50 de ani în educarea directorilor și a angajaților. Oferim numeroase programe de educație executivă și alte instrucțiuni personalizate, concepute pentru a se asigura că directorii sunt capabili să răspundă cerințelor pieței solicitante de astăzi.

Portofoliul nostru

Programele noastre de educație includ predare la clasă la fața locului, cu o facultate de înaltă calificare și experiență, auto-studiu, pregătire bazată pe web și îndrumare, precum și examene și certificări recunoscute la nivel internațional.

Frankfurt School oferă o gamă largă de domenii în domeniul bancar și finanțe, management general și leadership. Clienții beneficiază de experiența și experiența didactică a celor aproape 3.000 de facultăți adjuncte și experți, care predă cursuri și materiale educaționale în germană, engleză, franceză, spaniolă și rusă.

Oferim educație executivă la toate nivelurile, de la juniori la directori executivi, inclusiv educație executivă la nivel de consiliu, într-o gamă largă de companii sau instituții din industria financiară și din alte industrii.

În special în domeniul programelor de educație executivă personalizate, Frankfurt School din Frankfurt School oferă o mare varietate de servicii:

 • analiza nevoilor de instruire
 • proiectare personalizată a programului educațional
 • producție personalizată de materiale de seminar și de cărți de studiu
 • platforme de învățare electronică și administrare de programe de instruire bazate pe web în numele clienților noștri

Programe de masterat

Când ați pus bazele unei cariere de succes cu o diplomă de licență, următorul pas este să vă dezvoltați cunoștințele și să vă dezvoltați abilitățile. La Frankfurt School de Finanțe și Management din Frankfurt School , vă puteți înscrie la un program de master în oricare din cele șapte divizii de specialitate - fiecare oferindu-vă pregătire completă pentru un viitor rol de lider; fiecare permițându-vă să câștigați sistematic acea avantaj vital față de concurenți. Majoritatea programelor noastre de master sunt predate în engleză, ajutând la deschiderea ușii către o carieră internațională.

Vor trebui să se aplice studenților cu înaltă și motivație intensivă și intensă, care sunt interesați să învețe despre aspectele cheie ale finanțelor și ale activității bancare într-o perioadă de timp condensată.

Repere

 • Prelegeri și tutoriale conduse de experți din industrie
 • Grupuri mici de discuții
 • Vizitele instituțiilor financiare
 • Interacțiunea dintre studenți din întreaga lume
 • Activități de team-building, sociale și sportive
 • Excursie culturală la Heidelberg (inclusiv o vizită la faimosul lor castel)
 • Explorarea alimentelor, băuturilor și culturii germane (inclusiv un tur al orașului)

Locații

Düsseldorf

Address
Düsseldorf, Renania de Nord-Westfalia, Germania

Frankfurt

Frankfurt School of Finance & Management

Address
Frankfurt School of Finance & Management
Adickesallee 32-34

60322 Frankfurt, Hesse, Germania
Număr de telefon
+49 69 1540080

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Acreditări