Frankfurt School of Finance & Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala de la Frankfurt de Finanțe & Management este un AACSB și equis acreditat, de cercetare conduse de scoala de afaceri, care acoperă fiecare aspect al afacerii, management, bancar și financiar. Un portofoliu impresionant de servicii - de la cursuri de gradul în programe de educație executiv, de la proiecte de cercetare la consultanta - înseamnă că Școala de la Frankfurt acționează în calitate de consilier, catalizator și partener educațional companiilor și organizațiilor, a persoanelor fizice se îmbarcă pe noi cariere, și directori cu experiență. Ca un centru de activitate intelectuală și practic, scoala de afaceri formulează transmite-gândire de soluții pentru lumea afacerilor, finanțe și management, în cazul în care ordinea de zi și probleme sunt în continuă schimbare.

Oferim cursuri de top grad de clasă și continuă opțiuni de educație în șapte divizii de programe diferite. Noi susținem patru centre de cercetare de specialitate și a alerga numeroase proiecte internationale de consultanta. Toate, activități de cercetare și consultanță de învățământ sunt axate pe finanțe și management. De finanțe, ne referim la cruce activități financiare funcționale la toate companiile care se ocupă de managementul financiar. Și de management, ne referim de conducere corporativă clasic, în cazul în care managerii implementa angajați și resurse, astfel încât obiectivele companiei sunt îndeplinite cost-eficient posibil.

Școala de la Frankfurt de Finanțe & Management originea în sectorul financiar, dar serviciile noastre de astăzi se bucură de tot mai apreciere și în alte sectoare de activitate, de asemenea. În viitor, vom fi în continuare pentru a extinde rețea națională și internațională, cu comunitatea de afaceri.

Programe internaționale

Directori de astăzi se confruntă cu provocări majore în piețele extrem de diversificate și dinamice, în creștere concurenței globale și clienții din ce în ce-sine-stătătoare și furnizori.

Într-un astfel un mediu de afaceri complex organizațiile care supraviețuiesc sunt cele care au strategii bine dezvoltate și manageri cu înaltă calificare. Programele de educatie poate ajuta directori ascuți abilitățile lor de conducere și de management, să le dea posibilitatea de a învăța de la cele mai bune practici, precum și de a stabili o rețea de tip peer cu unele dintre cele mai de succes lideri și companii din întreaga lume.

Frankfurt School of Finance & Management are 50 ani de experiență în educarea directori și angajați. Oferim numeroase programe de educație executive și alte traininguri personalizate, concepute pentru a se asigura că directorii sunt în măsură să îndeplinească cerințele pieței exigente de azi.

Portofoliul nostru

Programele noastre de educatie includ predare pe site-ul clasă cu o facultate de înaltă calificare și cu experiență, de auto-studiu, formare bazat pe web și tutoring, precum și examene recunoscute internațional și certificări.

Școala de la Frankfurt oferă o gamă largă de domenii în Banking & Finance, management general și de conducere. Clientii beneficiaza de expertiza și experiența de predare de aproape 3.000 facultății noastre adjunct și de experți, care livrează cursuri și materiale didactice în germană, engleză, franceză, spaniolă și rusă.

Livram educație executiv la toate nivelurile, de la juniori la seniori, inclusiv directori de educație executiv la nivel de bord, într-o gamă largă de companii sau instituții din finanțe și alte industrii.

În special în domeniul programelor de educație executiv personalizate, Școala de la Frankfurt oferă o gamă largă de servicii: • analiza nevoilor de formare • Design personalizat program educațional • Fabricarea de materiale de seminar și de cărți de studiu • platforme de e-learning și cursuri bazate pe web • Program Administrarea în numele clienților noștri

Programe de masterat

După ce ați pus bazele pentru o carieră de succes, cu o diplomă de licență, următorul pas este să crească cunoștințele și de a construi abilitățile dumneavoastră. La Școala de la Frankfurt de Finanțe & Management vă puteți alătura un program de master în oricare dintre cele șapte divizii de specialitate - fiecare oferindu-vă pregătire temeinică pentru un rol de conducere în viitor; fiecare permițându-vă pentru a obține în mod sistematic că avantaj vital față de concurenții dumneavoastră. Cele mai multe dintre programe de masterat noastre sunt predate în limba engleză, ajutând pentru a deschide ușa pentru a o cariera internationala.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Germană

Vedea MSc-uri » Vedea MA » Vedea Summer courses » Vedea BSc-uri » Vedea MBA Part Time » Vedea Cursuri » Vedea EMBA-uri » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Maestru De Finanțare (Master)

Campus Cu normă întreagă 4 semestre August 2018 Germania Frankfurt pe Main

Maestru de Finanțe încearcă să dota absolvenți cu cunoștințele, aptitudinile și competențele necesare pentru a urmari o cariera de succes în special în Comunitate financiar internațional. [+]

Master of program de Finanțe este un program de studiu recunoscut la nivel internațional, care deschide calea pentru o viitoare carieră în orice parte a industriei financiare. Acesta este un program full-time (120 ECTS), care permite elevilor să lucreze part-time trei zile de lucru în timpul săptămânii. Durata normală a programului este de patru semestre. În plus, diferite modele de timp sunt disponibile dacă doriți să reduceți sejurului dumneavoastră necesară în Frankfurt.

Audiența țintă

Absolvenți sau tineri profesionisti care doresc sa construiasca carierele lor în lumea finanțelor. Mulți dintre studenții noștri dețin deja de grade în finanțe, management sau economie, cu toate acestea, vă invităm, de asemenea, candidații să aplice cu grade în domenii care nu au legătură. Se așteaptă ca toți candidații să aibă experiență în analiza cantitativă nivel universitar.... [-]


Masterat în Management (Master)

Campus Cu normă întreagă 4 semestre August 2018 Germania Frankfurt pe Main

Master in Management este un program provocator pentru proaspeții absolvenți sau profesioniști de afaceri.
Acesta are ca scop pentru a se califica studenții pentru funcții de conducere în timp ce exigente cu accent pe strategia și a proceselor în instituțiile financiare, de fabricație sau de firme de consultanta. [+]

Master in Management este un program provocator pentru proaspeții absolvenți sau profesioniști de afaceri. Acesta are ca scop pentru a se califica studenții pentru funcții de conducere în timp ce exigente cu accent pe strategia și a proceselor în instituțiile financiare, de fabricație sau de firme de consultanta.

Repere O alegere de 4 concentrații, mai multe electives și un studiu în străinătate opțiune Un model unic de timp, care permite de a lucra trei zile pe săptămână în timp ce urmăresc o diplomă de master full-time (de "3-zile-de model") Orientarea proces: îmbunătățirea proceselor ca obiectiv principal de predare Integrarea de practicieni, prin vizite la fața locului, prelegeri clienților și proiecte Concentrațiile ... [-]

Videoclipuri

Master of Finance - Financial Engineering module

Bachelor Day

The Frankfurt MBA

Contactează

Frankfurt School of Finance & Management

Adresă, linia 1 Frankfurt School of Finance & Management Sonnemannstraße 9-11
60314 Frankfurt pe Main, Hesse, Germania
website http://www.frankfurt-school.de/
Telefon +49 69 1540080