Frankfurt School of Finance & Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Frankfurt School de Finanțe din Frankfurt School

Oferim cursuri de înaltă clasă și opțiuni de educație continuă în șapte divizii de programe diferite. Mentinem patru centre de cercetare specializate si derulam numeroase proiecte de consultanta internationala. Toate activitățile educaționale, de cercetare și consultanță sunt axate pe finanțare și management. Prin finanțe, ne referim la activități financiare inter-funcționale la toate companiile care se ocupă de managementul financiar. Și prin management, ne referim la leadershipul corporativ clasic, în care managerii implementează angajații și resursele astfel încât obiectivele companiei să fie îndeplinite cât mai eficient din punct de vedere al costurilor.

Frankfurt School de Finanțe din Frankfurt School

Programe internaționale

Executivii de astăzi se confruntă cu provocări majore pe piețe extrem de diversificate și dinamice, o concurență la nivel mondial în creștere și clienți și furnizori din ce în ce mai independenți.

Într-un mediu de afaceri atât de complex, organizațiile care supraviețuiesc sunt cele care au strategii bine dezvoltate și manageri cu înaltă calificare. Programele de educație executivă pot ajuta directorii să-și consolideze abilitățile de conducere și de management, să le ofere șansa de a învăța din cele mai bune practici și să creeze o rețea reciprocă cu unii dintre cei mai de succes lideri și companii din întreaga lume.

Frankfurt School de Finanțe din Frankfurt School

Portofoliul nostru

Programele noastre de educație includ predare la clasă la fața locului, cu o facultate de înaltă calificare și experiență, auto-studiu, pregătire bazată pe web și îndrumare, precum și examene și certificări recunoscute la nivel internațional.

Frankfurt School oferă o gamă largă de domenii în domeniul bancar

Oferim educație executivă la toate nivelurile, de la juniori la directori executivi, inclusiv educație executivă la nivel de consiliu, într-o gamă largă de companii sau instituții din industria financiară și din alte industrii.

În special în domeniul programelor educaționale personalizate, Frankfurt School la Frankfurt School oferă o mare varietate de servicii:

 • analiza nevoilor de instruire
 • proiectare personalizată a programului educațional
 • producție personalizată de materiale de seminar și de cărți de studiu
 • platforme de învățare electronică și administrare de programe de instruire bazate pe web în numele clienților noștri

Programe de masterat

Când ați pus bazele unei cariere reușite cu o diplomă de licență, următorul pas este să vă dezvoltați cunoștințele și să vă dezvoltați abilitățile. La Frankfurt School de Finanțe din Frankfurt School

Vor trebui să se aplice studenților cu înaltă și motivație intensivă și intensă, care sunt interesați să învețe despre aspectele cheie ale finanțelor și ale activității bancare într-o perioadă de timp condensată.

Repere

 • Prelegeri și tutoriale conduse de experți din industrie
 • Grupuri mici de discuții
 • Vizitele instituțiilor financiare
 • Interacțiunea dintre studenți din întreaga lume
 • Activități de team-building, sociale și sportive
 • Excursie culturală la Heidelberg (inclusiv o vizită la faimosul lor castel)
 • Explorarea alimentelor, băuturilor și culturii germane (inclusiv un tur al orașului)

Locații

Frankfurt

Frankfurt School of Finance & Management

Address
Frankfurt School of Finance & Management
Adickesallee 32-34

60322 Frankfurt, Hesse, Germania
Număr de telefon
+49 69 1540080

Acreditări