Fraunhofer Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Academia Fraunhofer este facilitatea de formare a Societății Fraunhofer pentru Cercetare Aplicata si are ca scop interesați de specialiști în educație continuă și manageri ai companiilor bazate pe tehnologie. Academia oferă cursuri de profesioniști excelente, cursuri de certificat și seminarii bazate pe activitățile de cercetare ale Institutului Fraunhofer în colaborare cu universitățile partenere selectate și de renume și instituțiile partenere.

Formarea la cel mai înalt nivel

O educație de primă clasă pune bazele pentru o carieră promițătoare - acest lucru este valabil și astăzi mai mult decât oricând înainte. Ritmul de inovare este mare, mediul de afaceri este în continuă schimbare, iar globalizarea generează creșterea concurenței din străinătate. Cine vrea să se confrunte cu succes toate aceste provocări, nu vine de la un curs clasic de studiu sau un curs de formare convențional singur de multe ori. învățarea pe tot parcursul vieții este o necesitate.

Fraunhofer te la curent cu modificări prin a face profesioniștii Fraunhofer Academy în afaceri o afacere excelenta pentru formare. Aici, posibilitățile de formare ale Fraunhofer-Gesellschaft sunt combinate sub un singur acoperiș, oferind astfel un transfer unic de cunoștințe de cercetare Fraunhofer în întreprinderi. Deci, cele mai recente descoperiri din domeniul științific și de cercetare sunt implicate direct în toate ofertele din conținutul de predare cu un singur - un pact real, pentru cercetare și inovare.

Oferta noastra este împărțit în cinci teme:

  • Tehnologie și Inovare
  • Energie și dezvoltare durabilă
  • Logistică și producție
  • Producție și testare
  • Informare și comunicare

universitățile partenere și alte forme de cooperare educațională a Academiei Fraunhofer

Cooperarea educațională a Academiei Fraunhofer

Fraunhofer Academia cooperează cu instituțiile de învățământ de renume precum și inițiative de la guvern și de afaceri, care au făcut-o scopul lor de a promova educația și formarea în Germania și unitate.

universitățile partenere și institute partenere ale Academiei Fraunhofer

Academia Fraunhofer oferă specialiști și manageri de formare excelent pe baza activităților de cercetare ale Institutului Fraunhofer în colaborare cu universitățile partenere selectate și de renume și instituțiile partenere.

Locații

Munchen

Address
Hansastraße 27c
80686 Munchen, Bavaria, Germania

Kassel

Address
Kassel, Hesse, Germania