Citește Descrierea Oficială

Friedensau a fost un loc de educație din anul 1899. La 19 noiembrie 1899 institutului care a precedat universitate, "Industrie și Misiune Școala", a început operațiunile cu doar șapte elevi în condiții foarte simple. Școala a fost găzduit într-o moară veche pe râul Ihle, a menționat pentru prima dată în 1306.

În următorii zece ani a văzut construirea unui ansamblu de clădiri de predare și rezidențiale mari care definesc încă aspectul campus azi. Un sanatoriu, ateliere de lucru și o fabrica de produse alimentare au fost construite, în conformitate cu modelul pedagogic holistic școlii, oferind atât de predare și oportunități practice de a câștiga bani. Înainte de primul război mondial până la 250 de persoane pe an a făcut uz de posibilitățile de formare oferite.

În timpul primului război mondial Ministerului de Război înființat un spital militar din clădirile. Nu a fost până în 1919, care de formare ar putea fi reluate, și extins în anii următori cu noi cursuri (de origine scoala de economie, școală pregătitoare pentru asistenta medicala, cursuri de nivel secundar în domeniul științei și tehnologiei, de afaceri și de îngrijire a copiilor cursuri). În 1923 numele instituției a fost schimbat la "Friedensau misiunii Seminarul". În 1930 seminarul primit acreditare de stat de la ordonatorul de credite administrative cartier de Magdeburg pentru economie de acasă și cursuri de afaceri.

Perioadei naziste a adus multe restricții, culminând cu închiderea seminarului din al doilea război mondial. Din nou, clădirile de predare au fost utilizate pentru îngrijirea soldaților bolnavi și răniți, în primul rând din Wehrmacht, și din 1945 de la armata sovietică.

Prin mijlocirea președintelui ministrului Saxonia-Anhalt, Erhard HüBENER, administrația militară sovietică a permis școlii să redeschidă în 1947. Acest lucru a făcut Seminarul Friedensau primul si singurul facilitate de formare biserică să li se permită să-și reia operațiunile sale de predare în zona ocupație sovietică.

În timpul perioadei de RDG, The (Partidul Comunist) guvernul SED permis formarea de numai angajații bisericii. Precum și formarea de pastori, s-au cursuri de un an pentru diaconi. În 1981 standardele ridicate și calitatea instruirii a dus la noul nume, "Seminarul Teologic Friedensau". Doi ani mai târziu, Conferința Generală a Bisericii Adventiste acreditat seminar în calitate de colegiu Senior. Din 1980 elevii din alte state socialiste din Europa de Est și Africa ar putea fi instruiți ca pastori în Friedensau.

La 15 septembrie 1990, Seminarul Teologic a devenit o universitate acreditată de stat ca urmare a unei decizii a Consiliului de Miniștri al RDG. Mai târziu, o Scoala de Stiinte Sociale a fost stabilit alături de Școala de Teologie, care a oferit Diplom și cursuri de masterat în teologie din 1992.

Astăzi, Universitatea Adventistă Friedensau, ca, administrat de o biserica de învățământ academic-orientate, calificări premii universitare. Friedensau este un loc stabilit de burse de studiu si are colaborari de cercetare care leagă-l cu instituții din mai multe continente.

Campus el Friedensau campus diferă de alte site-uri universitare în multe domenii.

Campusul este aproape de natura, iar facilitățile sunt la mică distanță de un altul, economisind timp și reducerea stresului. Apropierea dintre studenți și cadre didactice permite un spațiu de încredere reciprocă și o coexistență relaxat. Alături de programele de studiu există numeroase oportunități spirituale, culturale, artistice și sportive pentru o viață extra-curriculare activ în Friedensau.

Misiune Misiunea universității noastre este de a face o contribuție în domeniul educației și burse, pentru Biserică și societate. Ca un drum liber-biserică, instituție adventistă ne sunt aliniate cu tradiție reformator și gândirea inovatoare. Cercetare și predare noastre sunt, prin urmare, bazate pe metode științifice, o deschidere fundamental spre rezultate neprevăzute, și responsabilitatea față de Dumnezeu și umanitate.

Profil

Ca o universitate cu un profil special ne concentrăm pe acele discipline care sunt preocupați de serviciu față de oameni. Domeniile noastre de interes sunt teologiei, științelor sociale, cooperarea pentru dezvoltare și științe ale sănătății. Noi ne vedem ca o universitate internationala, sa angajat să interculturalitate și egalitatea de șanse, și care transportă o istorie de relații de lungă durată cu țările din fiecare continent.

Comunitate

Suntem o universitate campus. Acest lucru înseamnă că profesorii noștri, angajații și studenții formează o comunitate de încredere, tolerant, multicultural și de cooperare. Dorim să acorde un sprijin holistică a tuturor membrilor acestei comunități. Aici egalitatea între bărbați și femei este un fapt de bază, așa cum este respectul pentru alte religii, concepții despre lume și culturi. Ca o universitate de familie, dorim să creeze condiții care să faciliteze reconcilierea studiu, profesie și familie. Dispunerea spațioasă a campusului cu setarea natural, contribuie, de asemenea, la acest lucru.

Ne angajăm să preda elevilor fundamentele domeniul relevant de burse, precum și de-a face cu contribuții curente la cercetare. Obiectivul de predare noastre este de a combina competențe în cercetare și în aplicare, asigurându-se că absolvenții noștri lucrează întotdeauna la un standard ridicat și să satisfacă cerințele din zonele lor de responsabilitate. De asemenea, oferim educație în continuare și dezvoltare profesională, ca urmare a principiului învățării continue. Profesori și studenți de la Universitatea contribuie la discursul academic cu publicații. Predare și de cercetare noastre, care formează o singură unitate, sunt bazate pe etica creștină și au un accent holistică, interdisciplinară.

Societate și spiritualitate

Suntem convinși că credința, educația și stilul de viață sunt inseparabile. Ne străduim pentru a reflecta, în acțiunile noastre, o spiritualitate bazată pe Evanghelia lui Isus Hristos. Prin urmare, stimula dezvoltarea personală a identității prin încurajarea și facilitarea auto-reflecție. Scopul nostru este de asemenea, să furnizeze un comentariu constructiv și critic cu privire la dezvoltarea Bisericii și a societății. Aceasta este înțelegerea noastră globală a misiunii noastre, și modul în care ca o comunitate universitate încearcă să-l îndeplinească.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MA

Friedensau Adventist University

Master of Arts în științe sociale internaționale (MA ISS) este un program de studiu interdisciplinar care pregătește studenții pentru o carieră în management social inter ... [+]

Master of Arts în științe sociale internaționale

Master of Arts în științe sociale internaționale (MA ISS) este un program de studiu interdisciplinar care pregătește studenții pentru o carieră în management social internațional. Acesta permite studenților să se specializeze în opțiunile de carieră profesională, cum ar fi ocuparea forței de muncă profesională în calitate de experți în management social internațional, cooperarea pentru dezvoltare, ca răspuns în caz de dezastre și de ajutor umanitar, planificarea, managementul și evaluarea proiectelor de dezvoltare durabilă, de lucru cu abordarea bazată pe drepturile în om Națiunilor Unite Sistemul drepturi, managementul programelor de combatere a sărăciei cu organizațiile societății civile, implicarea în non-violente de rezolvare a conflictelor, pace și reconciliere, precum și participarea activă în diverse domenii de guvernare globală.... [-]

Germania Möckern
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 - 6 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Friedensau Adventist University An der Ihle 19
D-39291 Möckern, Saxony-Anhalt, Germania