ESMT Berlin

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Scoala de afaceri fondata de afaceri.

ESMT - Școala Europeană de Management și Tehnologie, situat în inima de la Berlin, Germania, este o scoala de afaceri privat , fondata de 25 de corporații multinaționale. Expertiza școlilor se concentrează pe dezvoltarea de lideri antreprenoriale, cu un accent la nivel mondial cu privire la responsabilitatea socială și managementul tehnologiei. ESMT este una dintre primele clasate scoli de afaceri din Germania, cu o retea globala de absolventi in peste 50 de tari.

ESMT oferă trei programe de studii:

  • Master în Management
  • MBA full-time
  • Executive MBA (EMBA) precum și de educație executiv

Toate programele ESMT beneficia de relații strânse cu ESMT rețeaua corporativă și scoala de afaceri founders.The oferă o platformă interdisciplinară pentru discursul printre factorii de decizie politica, cadre universitare, și lideri de afaceri.

ESMT este cea mai scoala de afaceri internaționale în Germania, peste 80% din membri ai facultăților ESMT au un fundal de bază non-germană și în fiecare program clasele sunt de 70% până la 90% internațional.

Școala a intrat recent mai multe clasamente. Programul EMBA ESMT a fost clasat pe locul 30 în clasamentul mondial Financial Times Executive MBA 2015. Programul EMBA a fost clasat numărul unu în ultimii cinci ani consecutivi pentru progres în carieră. În The Economist "Care MBA?" Clasament din primele 100 de programe globale MBA full-time, ESMT este pe locul 49-lea, plasând două în Germania și al 13-lea în Europa.

ESMT este o școală de afaceri privat acreditat de stat, ale cărui programe sunt acreditate de AACSB, AMBA, equis și FIBAA.

Misiunea Școala lui

ESMT dezvoltă lideri antreprenoriale care cred la nivel global, acționează în mod responsabil, și să respecte individul. Cu un patrimoniu înrădăcinată în valorile europene și potențialul tehnologiei, ESMT dezvoltă și dă noi cunoștințe pentru a stimula o creștere economică durabilă.

Există o suprapunere considerabilă între aceste domenii de cercetare, precum și mulți dintre membrii facultății lucrează pe mai multe domenii de cercetare sau interfețe lor. În plus, cercetarea-comportament teoretic este apt de a lega în continuare cele trei domenii de competență.

Locații

Berlin

ESMT European School of Management and Technology GmbH

Address
European School of Management
and Technology
Schlossplatz 1

10178 Berlin, Berlin, Germania
Număr de telefon
+49 30 212310