EBS Universität

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EBS este cea mai veche universitate de afaceri privat din Germania, absolvenții noștri sunt de succes peste tot în lume pentru mai mult de 40 de ani. Motivul pentru aceasta este conceptul: Sub umbrela Universității EBS, combinăm la educație bazată pe cercetare EBS Facultatea de Drept și EBS Business School cu concepte inovatoare și de îngrijire intensivă și sprijin deosebit de fiecare elev. Facultatea de Economie și Drept, prin urmare, acționează sinergic împreună și formează o bază solidă pentru cercetare inovatoare, precum și educația dumneavoastră orientată spre practică și de formare.

La Universitatea EBS pentru a dobândi experiența profesională și personală pentru a face față provocărilor profesionale. Dintre toate cursurile noastre de departe suntem pentru:

  • excelență academică
  • Caracter internațional
  • practic
  • dezvoltarea personalității
  • gândire interdisciplinară
  • responsabilitatea socială
  • învățarea pe tot parcursul vieții

Datorită înțelegerii lor de excelență EBS vorbește studenților și profesorilor care sunt dotați și entuziast, eficient și creativ University.

Viziunea noastra

Suntem la nivel mondial lider de universitate de afaceri private din Germania și una dintre cele mai prestigioase universități prin oferirea unui concept de formare sofisticat și să educe elevii noștri să devină factorii de decizie competenți și responsabili, care vor beneficia de o retea speciala de absolventi si partenerii companiei și să contribuie în mod activ la extinderea continuă a acestuia.

Misiunea noastra

Suntem o universitate orientată pe plan internațional, care pregătește studenții săi să fie factori de decizie, manageri și antreprenori open-minded, critic de reflecție și de înaltă calificare. Ne permite absolvenților noștri să facă față provocărilor viitorului și de a lua deciziile corecte într-o lume de incertitudine și schimbare constantă în lume.

Locații

Oestrich-Winkel

Address
Rheingaustraße 1
65375 Oestrich-Winkel, Hesse, Germania