Deggendorf Institute of Technology

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Suntem extrem de mandri sa va prezentam universitatea noastră; va punem la dispozitie o instituție interesantă și foarte deschisă cu cursuri moderne, relevante și practice stabilite într-un mediu prietenos, relaxat și sigur, înconjurat de un peisaj natural uimitor.

DIT oferă studii la două campusuri, prima în orașul Deggendorf și European Campus Rottal-Inn în Pfarrkirchen.

Campusurile noastre moderne oferă un mediu de învățare mare; acestea sunt echipate cu facilități de stat-of-the-art și sprijin tehnologic excelent. Ne străduim să facem timp studenților noștri aici la fel de productiv, creativ și interesant posibil și, ca urmare, ele sunt extrem de satified prin experiența lor educațională. Absolvenții noștri pleca cu perspective excelente de angajare le echipare pentru succesul viitor în cariera lor alese si sunt extrem de căutate de către companiile locale, naționale și internaționale.

Într-adevăr, avem o reputatie solida pentru calitatea noastră de educație și se poziționează pe locul la nivel național ca fiind unul dintre cele mai bune universități de științe aplicate în Germania.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru un chat și mai multe informații, în special cu privire la cursurile noastre în limba engleză. Pentru a vedea pozele și filmele de viață student la DIT, vă rugăm să faceți clic pe link-ul de mai jos pentru a vizita noastră Campus Media Pagina

Un mesaj din partea Președintelui DIT

Vă prezentăm noul nostru Campus European, Rottal-Inn

O Campus European, Care face parte din Institutul de Tehnologie Deggendorf, lansat în octombrie 2015. Ea va fi, în colaborare cu parteneri din Austria, Republica Cehă, Polonia și Spania, vom specializa în grade universitare și postuniversitare în domeniul științei medicale și în eficiența ressource și eficiența energetică. Toate cursurile au intrari nelimitat și fără taxe de școlarizare, și vor fi predate parțial sau în întregime în limba engleză.

Aptitudini lingvistice: Elevii vor primi o educație multilingvă pentru a le pregăti pentru o carieră la nivel mondial, deși dominant limba de curs va fi engleza. Studenții internaționali vor participa la lecții de germană și o serie de cursuri de limbi străine suplimentare vor fi oferite.

Studiu modular și flexibil: Grade vor avea o structură modulară, care să permită studenților libertatea de a alege dintr-o serie de module în funcție de progresul și să se concentreze zona lor academică, permițându-le astfel să își dezvolte propriul plan de cariera individuală.

Cariera profesionala: industrii de agrement sunt scurte de turism, hotel și evenimente manageri cu pregătire excelentă. Dat fiind că aceste industrii sunt în prezent în expansiune rapidă, absolvenți de succes vor avea perspective excelente de a dezvolta o carieră fantastice din toate domeniile de comerț de agrement, cum ar fi companiile publice și private, hoteluri și stațiuni balneare. poziții profesionale potențial va fi în managementul turismului / hotel, lider de marketing în domeniul turismului sau la un hotel, și managementul de destinație în companiile de turism și turism.

În plus față de faptul că, în octombrie 2016 primul curs tehnic, "Inginerie Licență Industrială / întreținere și exploatare", va începe în PAN, cu accent pe întreținere, reparații și operații (MRO).

Un fantastic Locație În inima Europei

Campus Rottal-European Inn este situat central în fermecătorul oraș turistic de Pfarrkirchen din Bavaria de Jos, Germania de Sud. Acesta este amplasat printre dealuri, pictureque între râurile Dunăre și Inn, aproape de granițele cu Austria și Cehia și în apropierea orașelor mari, cosmopolit din Munchen și Salzburg.

In afara de multe firme înființate, numeroase cafenele stradă, baruri, curti izolate și grădini de bere umbrite tenta vizite și localnici deopotrivă să leneviți și să se bucure. Pentru a completa acest lucru si pentru a maximiza stilul de viață socială a studenților, campusul studențesc și cazare de viață este situat la distanță de mers pe jos de centrul orașului și toate facilitățile locale.

În anii rescent, Pfarrkirchen a devenit renumit cultural în Rottal datorită expoziții excepționale de artă, seri de muzeu și numeroase festivaluri și evenimente pe tot parcursul anului. În timpul verii, în fiecare an, festivalul orașul vechi ispitește mii de vizitatori la festivalul de oraș sub motto-ul "Pfarrkirchen celebrează în stil european și mai mult". Intregul oras este depășită cu evenimente culinare și muzicale multiculturale.

Mai mult decât atât, Pfarrkirchen bucură de legături excelente de transport public, inclusiv Aeroportul Internațional Munchen numai 90 minute de mers cu mașina, ceea ce face călătoresc rapid, eficient și plăcut.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Germană

Vedea MA-uri » Vezi programe de masterat » Vedea MSc » Vedea BSc-uri » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Ma De Gestionare A Turismului Internațional

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 semestre March 2019 Germania Pfarrkirchen + 1 mai mult

În această diplomă postuniversitară, studenții își extind expertiza și își aprofundează cunoștințele despre industriile intersectoriale din domeniul sănătății și turismului, cum ar fi spațiile, centrele de prevenire, clinicile de reabilitare, centrele sportive, centrele de recreere, agrement și cultură. [+]

Pentru a aplica on-line, vă rugăm să vizitați: Aplica online - Deggendorf Institute of Technology

Turismul internațional generează miliarde de euro anual și este încă una dintre industriile cu cea mai rapidă creștere. În funcție de afacere sau de plăcere, sectoarele ospitalității și managementului evenimentelor beneficiază de - și contribuie la experiența - turismului internațional și sunt în mod inextricabil legate de acesta. Luarea în considerare a acestor zone asociate face ca sectorul general să fie mai profitabil și atractiv.

În această diplomă postuniversitară, studenții își extind expertiza și își aprofundează cunoștințele despre industriile intersectoriale din domeniul sănătății și turismului, cum ar fi spațiile, centrele de prevenire, clinicile de reabilitare, centrele sportive, centrele de recreere, agrement și cultură. Următoarele tendințe turismului global vor fi incluse în acest program de masterat:... [-]


Masterat

Master în Sisteme Mecatronice și Fizico-fizice

Campus Cu normă întreagă 3 semestre October 2018 Germania Pfarrkirchen

Gradul de masterat consecutiv permite absolvenților de mecatronică și a altor domenii conexe de studiu pentru a-și aprofunda cunoștințele despre sistemele de rețea în producția digitală. [+]

Gradul de masterat consecutiv permite absolvenților de mecatronică și a altor domenii conexe de studiu pentru a-și aprofunda cunoștințele despre sistemele de rețea în producția digitală.

Gradul: Master of Engineering (M. Eng.)Durata: 3 semestre sau 18 luniStart: Cursul începe anual în octombrie și martieCerințele de admitereDiplomă de licență sau echivalent cu min. din 210 de credite ECTS de la o universitate germană sau internațională în următoarele domenii: Inginerie Industrială, Inginerie Fizică, Inginerie Mecanică, Inginerie Electrică, MecatronicăAngajări necesare în limba englezăDomeniile principale de studiuSisteme fizice ciberneticeSisteme cooperative și autonomeSisteme avansate de simularePrelucrarea aditivilorPerspective de carieră: Sisteme mecatronice și fizico-fizice de bază... [-]

Videoclipuri

THD - Technische Hochschule Deggendorf