Citește Descrierea Oficială

Suntem extrem de mândri să vă prezentăm la universitatea noastră; oferim o instituție interesantă și foarte deschisă, cu cursuri moderne, relevante și practice stabilite într-un mediu prietenos, relaxat și sigur, înconjurat de un peisaj natural uimitor.

DIT oferă studiile la două campusuri, primul în orașul Deggendorf și campusul european Rottal-Inn din Pfarrkirchen.

Campusurile noastre moderne oferă un mediu de învățare excelent; acestea sunt echipate cu facilități de ultimă oră și un suport tehnologic excelent. Ne străduim să facem timpul studenților noștri aici cât mai productivi, mai creativi și mai interesanți și, ca rezultat, sunt foarte siguri de experiența lor educațională. Absolvenții noștri pleacă cu perspective excelente de angajare, echipându-le pentru succesul viitor în carierele lor alese și sunt extrem de căutate de companii locale, naționale și internaționale.

Într-adevăr, avem o reputație puternică pentru calitatea noastră de învățământ și suntem clasificați la nivel național ca fiind unul dintre cele mai bune universități de științe aplicate din Germania.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru un chat și mai multe informații, în special despre cursurile noastre în limba engleză.

Pentru a vedea fotografii și filme ale vieții studențești la DIT, faceți clic pe următorul link pentru a vizita pagina Campus Media Page

Un mesaj din partea președintelui DIT

Prezentarea noului nostru Campus European, Rottal-Inn

Campusul european , care face parte din Deggendorf Institute of Technology , a fost lansat în octombrie 2015. În colaborare cu parteneri din Austria, Republica Cehă, Polonia și Spania, vom fi specializați în studii universitare și postuniversitare în domeniul științei și resurselor medicale eficienței și eficienței energetice. Toate cursurile au intrări nelimitate și nu se percep taxe de școlarizare și vor fi predate parțial sau complet în limba engleză.

Competențe lingvistice: Elevii vor primi o educație multilingvă pentru a le pregăti pentru o carieră globală, deși limba de predare dominantă va fi engleza. Studenții internaționali vor participa la lecții germane, iar o serie de cursuri de limbi suplimentare vor fi oferite.

Studiu modular și flexibil: Gradele vor avea o structură modulară, permițând studenților libertatea de a alege dintr-o gamă largă de module, în funcție de progresul lor academic și zona de interes, permițându-le astfel să își dezvolte propriul plan individual de carieră.

Cariera profesionala: Industriile de agrement nu au o calatorie excelenta in domeniul turismului, hotelurilor si evenimentelor. Având în vedere că aceste industrii se extind rapid, absolvenții de succes vor avea perspective excelente de a dezvolta o carieră fantastică în toate domeniile comerțului de agrement, cum ar fi companiile publice și private, hotelurile și stațiunile balneare. Potențiale posturi profesionale vor fi în managementul turismului / hotelier, liderul de marketing în sectorul turismului sau al hotelului și managementul destinațiilor în companiile de turism și turism.

În plus, în octombrie 2016, primul curs tehnic "Inginerie industrială / întreținere și exploatare industrială" va începe în cadrul PAN cu accent pe Întreținere, Reparare și Operare (MRO).

O locație fantastică în inima Europei

Campusul european Rottal-Inn este situat central în fermecătorul oraș turistic Pfarrkirchen din Bavaria inferioară, sudul Germaniei. Este amplasat între dealurile pitorești și pitorești dintre râurile Dunăre și Inn, aproape de frontierele austriece și cehe și aproape de marile orașe cosmopolite Munchen și Salzburg.

În afară de numeroasele afaceri înființate, numeroase cafenele stradale, baruri, curți izolate și grădini umbroase de bere tentativează vizitele, iar localnicii se bucură și se bucură. Pentru a completa acest lucru și pentru a maximiza stilul de viață al studenților, campusul și studenții de viață de cazare este situat la distanță de mers pe jos de centrul orașului și toate facilitățile locale.

În anii anteriori, Pfarrkirchen a devenit renumit din punct de vedere cultural în Rottal datorită expozițiilor de artă excepționale, nopților de muzee și numeroaselor festivaluri și evenimente pe tot parcursul anului. În fiecare an, în vara anului, festivalul orașului vechi ispitește mii de vizitatori la festivalul de oraș sub motto-ul "Pfarrkirchen sărbătorește în stil european și mai mult". Întregul oraș este înconjurat de evenimente culinare și muzicale multiculturale.

Mai mult, Pfarrkirchen se bucură de legături excelente de transport public, inclusiv Aeroportul Internațional din München, aflat la numai 90 de minute de mers cu mașina, ceea ce face călătoria rapidă, eficientă și plăcută.

Programe predate în:
Engleză
Germană

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Deggendorf Institute of Technology

Cu această diplomă de master, veți obține calificările și abilitățile pentru o carieră internațională în sectorul orientat spre viitor a clădirilor sănătoase și durabile. ... [+]

* Curs în așteptarea aprobării din partea statului bavarez de educație

Cu această diplomă de master, veți obține calificările și abilitățile pentru o carieră internațională în sectorul orientat spre viitor a clădirilor sănătoase și durabile.

Acest curs postuniversitar califică studenții în materie de metode și tehnologii în domeniile clădirilor sănătoase și durabile, combinate cu aplicații în diverse domenii ale construcțiilor și industriilor imobiliare. Recunoaște și extinde cunoștințele existente ale studenților din cursurile de licență, cum ar fi ingineria construcțiilor, arhitectura, echipamentele tehnice de construcție, construcțiile eficiente din punct de vedere energetic sau cursurile aferente și experiența profesională de lucru.... [-]

Germania Pfarrkirchen
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Deggendorf Institute of Technology

Gradul de masterat consecutiv permite absolvenților de mecatronică și a altor domenii conexe de studiu pentru a-și aprofunda cunoștințele despre sistemele de rețea în pro ... [+]

Gradul de masterat consecutiv permite absolvenților de mecatronică și a altor domenii conexe de studiu pentru a-și aprofunda cunoștințele despre sistemele de rețea în producția digitală.

Gradul: Master of Engineering (M. Eng.)Durata: 3 semestre sau 18 luniStart: Cursul începe anual în octombrie și martieCerințele de admitereDiplomă de licență sau echivalent cu min. din 210 de credite ECTS de la o universitate germană sau internațională în următoarele domenii: Inginerie Industrială, Inginerie Fizică, Inginerie Mecanică, Inginerie Electrică, MecatronicăAngajări necesare în limba englezăDomeniile principale de studiuSisteme fizice ciberneticeSisteme cooperative și autonomeSisteme avansate de simularePrelucrarea aditivilorPerspective de carieră: Sisteme mecatronice și fizico-fizice de bază... [-]
Germania Pfarrkirchen
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MA

Deggendorf Institute of Technology

Turismul internațional generează miliarde de euro anual și este încă una dintre industriile cu cea mai rapidă creștere. În funcție de afacere sau de plăcere, sectoarele o ... [+]

Turismul internațional generează miliarde de euro anual și este încă una dintre industriile cu cea mai rapidă creștere. În funcție de afacere sau de plăcere, sectoarele ospitalității și managementului evenimentelor beneficiază, de asemenea, de - și contribuie la experiența - turismului internațional și sunt în mod inextricabil legate de acesta. Luarea în considerare a acestor zone asociate face ca sectorul general să fie mai profitabil și atractiv.

În acest grad postuniversitar, studenții își extind expertiza și își aprofundează cunoștințele despre industriile intersectoriale în sectorul sănătății și al turismului, cum ar fi spa-urile, centrele de prevenire, clinicile de reabilitare, centrele sportive, centrele de recreere, agrement și cultura. Următoarele tendințe turismului global vor fi incluse în acest program de masterat:... [-]

Germania Pfarrkirchen
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

THD - Technische Hochschule Deggendorf

Address
European Campus Rottal-Inn Max-Breiherr-Str. 32
84347 Pfarrkirchen, Bavaria, Germania
Address
Deggendorf Institute of Technology Edlmairstraße 6 und 8 94469 Deggendorf Germany
94469 Deggendorf, Bavaria, Germania