Deggendorf Institute of Technology

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Alegerile

Ne-am angajat să producem absolvenți la nivel mondial cu diplome internaționale: 190 de universități partenere din întreaga lume oferă studenților numeroase oportunități de a câștiga experiență și de a câștiga credite pentru gradul lor prin semestre de schimb valutar, stagii și studii duble în străinătate. De fapt, toate diplomele de licență includ un semestru de stagiu obligatoriu, care poate fi efectuat fie local, fie în străinătate.

Populația noastră de studenți de aproximativ 8.000, inclusiv 30% studenți internaționali, studiază o serie de cursuri de studii predate în engleză sau germană.

Cooperăm cu peste 500 de companii regionale și multinaționale, inclusiv jucători la nivel mondial, cum ar fi BMW, MAN, Continental, ZF și Siemens, unde studenții pot dobândi o experiență de muncă de neprețuit. În plus, Serviciul de carieră al universității găzduiește un program de mentorat, în cadrul căruia studenții cooperează cu un mentor de afaceri profesionist pentru a-i ajuta să își atingă obiectivele profesionale. Această promovare activă calmează trecerea de la cariera academică la cea profesională, ceea ce înseamnă că absolvenții noștri au un succes deosebit pe piața muncii.

Campusuri didactice

Studenții sunt repartizați în opt facultăți pe două campusuri. Principalul campus din Deggendorf are o gamă largă de programe de instruire în engleză sau germană. Pe Campusul European Rottal-Inn, toți studenții sunt învățați exclusiv în engleză (studenți internaționali participând la lecții de germană). Aceste două campusuri sunt la o oră de mers cu mașina și ambele se află în Bavaria, Germania de Sud.

Considerăm un stil de viață excelent ca fiind un factor important pentru bunăstarea studenților noștri. Studenții sunt susținuți cu numeroase facilități, cum ar fi o serie de cluburi studențești, un program sportiv amplu (suntem în prezent campioni germani de fotbal universitar), un birou internațional, un centru lingvistic și un serviciu de carieră. Organizăm un eveniment de zi deschisă în campus și un festival de muzică anual în fiecare vară.

Toate facultățile, atelierele și centrele de service pentru studenții noștri au sediul în, în jurul și în jurul campusului nostru, creând un mediu deschis, prietenos și comunicativ între personal, studenți și personalul didactic.

  • Vizualizați campusurile noastre didactice la www.th-deg.de/en/dit/campuses

Imagini ale campusului Deggendorf:

121525_Degcampus.jpg 121526_Degaudiolab.jpg 121527_Degcampushallway.jpg 121528_Degcampus2.jpg 121529_Degcampussnow.jpg 121530_Degcampussummer.jpg

Imagini ale campusului european:

121531_ECcafe.jpg 121532_ECcampus2.jpg 121533_ECcampus1.jpg 121534_ECcarpark.jpg 121535_EClibrary.jpg

Locații

Pfarrkirchen

Address
European Campus Rottal-Inn
Max-Breiherr-Str. 32
84347 Pfarrkirchen
Germany

84347 Pfarrkirchen, Bavaria, Germania

Deggendorf

Address
Deggendorf Institute of Technology
Dieter-Görlitz-Platz 1
94469 Deggendorf
Germany

94469 Deggendorf, Bavaria, Germania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră