Cologne University of Applied Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Koln Universitatea de Stiinte Aplicate DESPRE Sale aproximativ 22.500 de studenți și patru campusuri în trei orașe fac Köln Universitatea de Stiinte Aplicate (CUAS) cel mai mare de acest gen din Germania.

Cu toate acestea, dimensiunea nu este singurul factor care distinge CUAS de cele mai multe alte universități germane de științe aplicate: diversitate Academic, activități generale de cercetare și un accent internațional sunt costum noastre puternice. Koln Universitatea de Stiinte Aplicate se consideră un tip modern instituție de învățământ superior, așa cum este capabil de a susține studii de doctorat la programele stelare. În același timp, punem accent puternic pe experiența practică pentru studenții noștri în toate disciplinele.

Koln Universitatea de Stiinte Aplicate este membru al UAS7 - alianța strategică de șapte universități restante de științe aplicate în Germania - și un membru fondator al Renania de Nord-Westfalia Universitatea Innovation Alliance. În plus, este membru cu drepturi depline al Asociației Universităților Europene (EUA).

CUAS nu este străin de Responsabilitate Socială Corporativă (CSR): A fost certificată ca o universitate de familie și o instituție cu un accent puternic asupra mediului, în conformitate cu Eco-management European și Audit Scheme (EMAS), precum și ISO 14001.

Legături internaționale Koln Universitatea de Stiinte Aplicate cultivă relații apropiate nu numai în peisajul academic german, dar, de asemenea pe plan internațional. Am lăuda în prezent parteneriate, cu aproximativ 290 de universități din străinătate și mobilitatea studenților adoptivă printr-o gamă largă de / sejur în străinătate de programe și opțiuni de finanțare de studiu.

Koln Universitatea de Stiinte Aplicate ofera programe de masterat mai multe predat în întregime în limba engleză. O treime din studenții noștri internaționali provin din străinătate: Africa, America, Asia sau Australia.

Fapte si Cifre

Numărul total de elevi (semestrul de iarnă 2013/2014) - 22624 Angajați - 1.500 Profesorii - 414 Elevii Bobocilor - 5387 Grade - 80 Programele de licență - 39 Programele integrate-Carieră - 4 Programe de masterat - 37 de Buget (2013) - 160 de milioane de euro Finanțarea externă - mai mult de 17 milioane de euro

Locații

Koln

Address
Institute for Technology and Resources Management
in the Tropics and Subtropics (ITT)
Cologne University of Applied Sciences
Betzdorfer Straße 2
50679 Cologne
Germany

50679 Koln, Renania de Nord-Westfalia, Germania