Bucerius Law School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Ce diferențiază Bucerius Law School ?

Bucerius Law School este prima școală de drept privată, nonprofit din Germania. Înființată și finanțată de una dintre cele mai mari fundații private din țară, Bucerius Law School își onorează omologul, Gerd Bucerius, concentrându-se asupra importanței serviciului comunitar și a responsabilității față de ceilalți în societate. Această instituție vizionară se situează în mod consecvent printre școlile de drept din Germania, educând cele mai bune și mai strălucite minți legale noi astăzi. Studenții Bucerius excelează la examene de stat germane și continuă să lucreze cu firme și corporații de avocatură și corporații de conducere naționale și internaționale, departamente guvernamentale și universități.

Ce oferă Bucerius Law School ?

În inima Europei, Bucerius Law School conectează lumea - oferă educație juridică, experiență practică și rețeaua internațională pentru a-și stabili studenții într-o carieră de succes și plină de carieră în lumea de astăzi din ce în ce mai globalizată. Bucerius recunoaște importanța unei educații internaționale și cultivă o rețea internațională extinsă de aproape 100 de universități partenere la nivel mondial și un reprezentant propriu în Statele Unite. Bucerius atrage renumiți oameni de știință și instructori din cele mai bune instituții juridice din lume pentru a preda în programele de vară în limba engleză, Master of Law and Business și programul său internațional de schimb.

Ce programe sunt disponibile pentru studenții străini?

Bucerius Master of Law and Business (MLB) este un program de un an care oferă tinerilor profesioniști o combinație de teorie și practică într-un cadru intim, cu accent pe atenția individuală și îndrumarea profesională. Bucerius oferă 3 programe de vară intense, de trei săptămâni, studenților avansați și tinerilor profesioniști din următoarele domenii: Drept internațional pentru afaceri, tranzacții de licențiere în domeniul proprietății intelectuale, tehnologie juridică și operațiuni. Programul de schimb internațional de un semestru complimentează studiile studenților la universitățile lor de origine prin nu numai lucrări de curs corespunzătoare, ci și emersiune culturală, tururi istorice și oportunități de călătorie.

Cu inovația ca punct distinctiv, Bucerius Law School continuă să dezvolte noi programe și servicii, cum ar fi Bucerius Executive Education și Conferința și Eveniment Management. Toate programele Bucerius sunt concepute pentru a ajuta participanții să-și aprofundeze cunoștințele teoretice și practice, să se angajeze în dezbateri cu omologii lor internaționali și să-și dezvolte rețeaua profesională.

Campusul verde din centrul orașului Hamburg

Condițiile pentru studenții care caută MLB sau LL.M. grad la Bucerius Law School sunt excelente. Campusul este situat într-un mediu de parc în centrul orașului Hamburg. Toate clădirile, complet renovate sau recent construite, sunt accesibile 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, permițând studenților să-și urmeze obiceiurile de studiu individuale. Grupurile mici de studiu din grupuri facilitează lucrul elevilor în afara clasei; o cafenea, salon de cafea și un centru de fitness mic încurajează studenții să se relaxeze și să socializeze. Datorită locației sale și calității facilităților sale, Bucerius Law School este site-ul unei largi game de conferințe, conferințe externe și alte evenimente internaționale. Lectorii programului - atât academicieni cu normă întreagă, cât și membri ai comunității de afaceri și practică - sunt abordabili și dispuși să împărtășească experiența lor cu studenții și să ofere consultanță ori de câte ori este necesar. După cum subliniază adesea absolvenții, personalul programului este dedicat furnizării unui sprijin administrativ și personal puternic studenților.

Locații

Hamburg

Bucerius Law School

Address
Bucerius Law School
Jungiusstraße 6

20355 Hamburg, Hamburg, Germania
Număr de telefon
+49 40 307060

Programe

Această școală oferă și: