Bucerius Law School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bucerius: GERMANIA lider Facultatea de Drept

INFO DAY

Bucerius Facultatea de Drept invită să participați la Programul de Master Info Day pe Sâmbătă, 2015-10-10. Faceți cunoștință cu personalul și studenții noștri și a obține răspunsuri la orice întrebări ați putea avea despre Bucerius Facultatea de Drept și Master de Drept și de afaceri. Exploreaza partea academică a programului de timpul unui studiu de caz introductiv și primi sfaturi de studiu individual în timpul unei întâlniri cu un membru al echipei noastre de personal. Program și de înregistrare

Facultatea de Drept Bucerius

Bucerius Facultatea de Drept este principala scoala de drept privat și acreditate de stat în Germania. Absolvenții săi se numără printre cele mai căutate după ce, în Germania și în străinătate.

Bucerius Facultatea de Drept a obținut acest rezultat, deoarece acesta este caracterizat prin concentrarea acesteia internațională, orientare practică și performanță, precum și atenție la dezvoltarea personală a fiecărui elev în parte.

Bucerius Facultatea de Drept a fost infiintata in anul 2000 de catre ZEIT-Stiftung Ebelin und Gerd Bucerius, una dintre cele mai mari fundatii private din Germania, pentru a stimula noile evoluții în învățământul superior. Unele 20 de profesori full-time, zeci de lectori invitați, și aproape 300 de doctorat elevii îmbogăți viața intelectuală în campus. Institute și centre de transnațională IP, Media și Legea Tehnologie și Politica, de drept Corporate și de capital Drept Markets, precum și pentru Fundația Legea și Legea non-profit tot sublinia legătura puternică dintre mediul de afaceri și de drept, pe link-ul care este la inima de Bucerius MLB grade LLM.

Condițiile pentru studenții care doresc MLB sau master grade de la Facultatea de Drept Bucerius sunt excelente. Campusul este situat într-un mediu parc ca și în centrul orașului Hamburg. Toate clădirile, complet renovat sau nou-construite, sunt accesibile 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, care să permită studenților să urmeze obiceiurile lor individuale de studiu. Mic grup de studiu camere facilita studenților care lucrează împreună în afara clasei; o cafenea, salon de cafea și un centru de fitness mici încuraja pe elevi să se relaxeze și de a socializa. Datorită locației sale și calitatea de facilitățile sale, Bucerius Facultatea de Drept este site-ul de o gamă largă de conferințe, cursuri externe, precum și alte evenimente internaționale.

Lectori programului - atât cadre universitare full-time și membrii comunităților care practică juridice și de afaceri - sunt abordabili și dornici să împărtășească experiența lor cu studenții și oferi sfaturi ori de câte ori este nevoie. Ca absolvenți de multe ori sublinia, personalul programului sunt dedicate pentru a oferi sprijin administrativ și personal puternic pentru a studenților.

Campusul Bucerius

Campusul Bucerius Law School in Hamburg este foarte central-situat în Hamburg, dar se învecinează unul dintre Gardens orașului cele mai încântătoare botanice, "Planten un Blomen".

Frumoasa campus, care combină cu succes atât arhitectura tradițională și modernă, oferă un refugiu liniștit la doar cateva minute de cartierul principal Hamburg comercial, zone comerciale, precum și frumoase interioare și exterioare Alster Lacuri. Transportul public este la doar câțiva pași. Clădirea campusul principal, construit in 1908, este dotat cu facilități de tehnologie state-of-the-art, de predare și învățare. O sala moderna de conferinte si evenimente mai mari s-au adăugat în 2003. Sala case, de asemenea, pian Bucerius Facultatea de Drept, care elevii sunt bineveniți să folosească. O nouă bibliotecă (deschis 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână), un food court si un salon de cafea au fost deschise în august 2007. Bucerius Facultatea de Drept găzduiește, de asemenea conferințe și evenimente de calibru international.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Law LLM »

Programe

Această școală oferă și:

Videoclipuri

Bucerius – Germany's Leading Law School

Campus Impression - Feel the Law School Spirit

Virtual Campus Tour

Contactează

Bucerius Law School

Adresă, linia 1 Bucerius Law School Jungiusstraße 6
20355 Hamburg, Hamburg, Germania
website http://www.law-school.de/
Telefon +49 40 307060