Citește Descrierea Oficială

Crearea de valoare adăugată prin intermediul mărcilor - aceasta reprezintă oferta de formare a Academiei de marcă. Și tocmai aceasta face Academia de Brand o universitate care îi permite absolvenților să facă o carieră de succes și o carieră pe termen lung.

La Academia de Brand , o echipă internațională de profesori cu experiență, lectori, experți și practicieni vă va învăța cum să proiectați, să comunicați, să creați și să gestionați mărcile. Grupuri practice și în grupuri mici de seminarii pentru a garanta un sprijin intensiv și personal.

istorie

A fost fascinația marilor branduri care au inspirat un grup de prieteni germani și chinezi în 2010 pentru a înființa un colegiu pentru branduri.

Un loc de educație care reunește și se concentrează asupra conștientizării brandului cu o pasiune pentru istoria mărcii, recunoscând că educația și creativitatea sunt două părți ale unui întreg inseparabil. Și ar trebui să fie un loc care să conecteze culturile în spațiul eurasian. Universitatea sa născut din această idee.

Academia de marcă ca Universitatea de Științe Aplicate este situată în cartierul Markencity din Hamburg cu vedere spre Elba. Este prima universitate cu accent pe branduri - factorul central de succes strategic pentru companiile naționale și internaționale. Marcile ca povești captivante - studenții noștri ca inventatori ai acestor povestiri.

Academia de marcă este o universitate privată recunoscută de stat, cu programe de licență și masterat acreditate la nivel internațional. Acordăm o mare importanță unei culturi a creativității, curiozității și cosmopolitismului. Universitatea noastră este un loc de învățare care combină cercetarea științifică și contactele strânse cu companiile de marcă din Europa și Asia.

MISIUNEA ACADEMIEI DE BRAND:

Pentru o lume convergenta, noi instruim experti de brand intercultural.

Aplicată, interdisciplinară și practică - oferim cunoștințe de specialitate cu privire la managementul, designul și comunicarea mărcii, promovând crearea de rețele interculturală și orientate către obiective - pentru dezvoltarea personală a studenților în timpul și după studiile lor.

VIZIUNEA ACADEMIEI DE BRAND

Colegiul pentru o mai bună cultură a mărcilor în zona euroasiatică.

VALORILE ACADEMIEI BRANDULUI

Gândirea și acțiunea noastră zilnică este ghidată de valori obligatorii:

  • stima
  • dialog
  • angajament
  • Excelență profesională
  • interculturalism

APRECIEREA:

Aprecierea noastră față de ceilalți și atitudinea față de ei este fundamental pozitivă - respectul și aprecierea bazei unei atmosfere plăcute și pline de viață a învățării și a muncii.

DIALOG:

Promovăm dialogul intern și extern - între studenți, profesori, lectori, parteneri practici, precum și între departamente și culturi. Prin împărtășire și reflecție, obținem noi perspective.

ANGAJAMENT:

Cerem dedicație, entuziasm și disciplină de la studenții noștri pentru a maximiza rezultatele învățării. Pentru noi, mai mult decât performanța profesională contează - susținem fiecare individ în dezvoltarea personalității sale.

EXCELENȚA PROFESIONALĂ:

Suntem ghidați de dorința de a da cele mai bune și de a găsi soluții inovatoare la probleme. Îi încurajăm pe studenții noștri să le ofere un timp eficient de studiu și o carieră promițătoare.

INTERCULTURALITATE:

Aici, studenții din diferite țări de origine lucrează împreună eficient în predare, cercetare și proiecte practice. Această interculturalitate trăită transmite studenților noștri experiențe și competențe pentru dezvoltarea personalității lor, care reprezintă un avantaj decisiv în viața profesională.

Programe predate în:
Engleză
Germană

Această școală oferă și:

MA

Brand Academy – University of Applied Sciences

În timpurile digitale, regulile jocului se schimbă în mod constant, deci inovația se află în centrul studiilor dvs.: ce procese, metode și tehnici trebuie să știu? Cum po ... [+]

În cursul Masterului nostru Innovation Brand, cu accent pe Marketing

Trăim în vremuri de schimbare constantă. De aceea, inovația se află în centrul studiilor. Vă vom învăța metodele și tehnicile pentru a vă ajuta să găsiți soluții inovatoare, să dezvoltați produse interesante și să ajungeți la publicul țintă.

În grupuri mici și într-o atmosferă creativă, vă veți familiariza cu tehnologiile și instrumentele de care aveți nevoie pentru a dezvolta branduri semnificative și puternice în peisajul digital.

Legături strânse către practică

Pentru a vă începe o carieră, colaborăm cu companii de renume și cu agenții înființate. În timpul studiilor, veți lucra pe proiecte reale ale marilor corporații internaționale, pregătindu-vă pentru provocarea unor sarcini strategice în industria mărcilor. Îmbunătățiți creativitatea, gândirea inovatoare și abilitățile de lucru în echipă și extindeți-vă rețeaua profesională.... [-]

Germania Hamburg
Octombrie 2019
Engleză
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Brand Academy – University of Applied Sciences

În noul program de master Brand Innovation, cu accent pe Antreprenoriat, veți afla ce reprezintă modele de afaceri semnificative și durabile. De asemenea, veți face propr ... [+]

În cursul Masterului nostru Innovation Brand, cu accent pe Antreprenoriat

Înțelegerea schimbărilor și inovațiilor digitale, dezvoltarea strategiilor de afaceri durabile, asigurarea unei creșteri pe termen lung - aceste abilități sunt neprețuite. În timpul studiilor veți afla cum arată ideile de afaceri minunate și cum puteți crea o companie dintr-o singură companie. Veți descoperi diferite modele de afaceri și modalități de finanțare a unei lansări, veți învăța să înțelegeți indicatorii de succes financiară și veți aplica tehnici agile de dezvoltare a produselor.

Inovația se află în centrul studiilor. Vă veți arunca cu capul în tehnologii noi, cum ar fi AI, VR, AR, Blockchain sau Big Data, veți obține o contribuție valoroasă în ceea ce privește hacking-ul de creștere și veți afla totul despre poziționarea mărcii, deoarece gândirea mărcii se referă la fiecare afacere.... [-]

Germania Hamburg
Octombrie 2019
Engleză
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Brand Academy – University of Applied Sciences

În noul program de Master Brand Innovation cu un accent pe Design ... [+]

În cursul Masterului nostru Brand Innovation, cu accent pe Design

Mințile creative și soluțiile de rezolvare a problemelor digitale sunt în mare cerere, mai ales atunci când știu cum să aplice noi tehnologii pentru a crea ceva semnificativ. Vă vom învăța metode și tehnici pentru a vă ajuta să generați soluții inovatoare și să înțelegeți utilizatorul digital modern.

Împreună cu profesioniștii, veți crea lumi digitale, veți dezvolta călătorii și prototipuri de utilizatori, precum și propriile aplicații pentru AR și VR. Veți lucra cu date mari și vă veți familiariza cu concepția creativă, cu povestirea și gândirea UX. În grupuri mici și într-o atmosferă creativă, veți obține abilitățile pentru un design cu adevărat inovator.... [-]

Germania Hamburg
Octombrie 2019
Engleză
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Brand Academy - University of Applied Sciences

What is Design?

Experiences of our Master Students

Brand Academy, Hochschule für Design und Kommunikation
Address
Rainvilleterrasse 4, D-22765
Hamburg, Hamburg, Germania
Website
Număr de telefon
+49 40 380893560