Citește Descrierea Oficială

BINE ATI VENIT LA ACADEMIA BRAND

  • Universitatea internationala pentru crearea brandurilor de valoare adăugată prin branduri - adică ceea ce cursuri de formare Academia de brand sunt proiectate pentru a atinge. Și este tocmai ceea ce face ca Academia de brand o universitate care permite absolvenților săi să înceapă cu succes în cariera lor și du-te departe în ele.

La Marca Academiei vei învăța de la o echipă internațională de profesori cu experiență, lectori, experți și practicieni modul de a proiecta, comunica, prezenta și de a gestiona Marci. Vei invata în situații practice și în grupuri de seminar mici, garantând un sprijin personal intensiv.

istorie

Inspirat de fascinația lor pentru branduri mari, un grup de prieteni germani și chinezi au decis să o universitate pentru branding în 2010.

Ei au avut în vedere un loc de educație care unește și se concentrează pe cunoștințe de brand cu o pasiune pentru povesti de brand - fără a uita că educația și creativitatea sunt două părți ale unui întreg inseparabil. Un loc care reunește culturi din regiunea Eurasia. Acesta a fost de la această gândire, care sa născut la universitate.

Ca o universitate Clasificate de științe aplicate, Academia de brand are vedere spre râul Elba din Hamburg - el însuși un oraș de mărci. Este prima universitate să se concentreze asupra brandurilor - Succesului-factor strategic central în afacerile naționale și internaționale. Brandurile sunt povești interesante - și studenții noștri sunt viitorii autori ai acestor povești.

Academia Brand este o ofertă de universitate privată recunoscută de guvern internațional acreditate cursuri universitare de licență și masterat.

Punem mare accent pe o cultură a creativității, curiozitate și deschidere. universitatea noastră este un loc de învățare, care combină cercetarea științifică și strânsa colaborare cu firme de brand-nume din Europa și Asia.

MISIUNEA ACADEMIEI DE BRAND:

Noi investigăm, să dezvolte și să învețe branduri.

Orientate spre aplicație, interdisciplinare și pe bază de practic - ne preda cunoștințele de management de brand, design si comunicare, si vom promova interculturale de rețele, direcționate pentru a ajuta studenții noștri să se dezvolte personal în timpul și după terminarea studiilor.

VIZIUNEA ACADEMIA DE BRAND

Centrul de competență internațională în domeniul brandurilor cu accent pe Eurasia.

VALORILE ACADEMIA DE BRAND

Felul în care ne gândim și acționăm este ghidat de un set de valori obligatorii:

Apreciere Dialog Angajament excelență profesională interculturalism

APRECIERE:

Vom adopta întotdeauna o atitudine pozitivă față și valoare a altor persoane; respect și recunoaștere sunt baza pentru o atmosferă plăcută și plină de viață de învățare și de lucru.

DIALOG:

Noi promovăm dialogul intern și extern între studenți, profesori, lectori și parteneri practice, precum și între diferitele departamente și culturi diferite. Noi câștiga noi cunoștințe prin schimbul și prin reflectarea împreună.

ANGAJAMENT:

Cerem, dăruire, entuziasm și disciplină a studenților noștri, astfel încât acestea să atingă o experiență optimă de învățare. Nouă ne pasă mai mult decât performanța doar tehnic - sprijinim fiecare individ în dezvoltarea lor personală.

PROFESSIONAL EXCELLENCE:

Suntem ghidați de dorința de a obține cele mai bune noastre și de a găsi noi modalități de abordare a problemelor. Noi încurajăm studenții noștri, astfel încât să se faciliteze pentru ei un mod eficient, desigur, cu succes a studiilor și un viitor profesional promițător.

interculturalism:

Studenți din multe țări diferite, lucra eficient cu noi în educația lor, cercetarea și proiectele lor practice. Acest mediu intercultural ne-am stabilit oferă studenților noștri cu experiență și expertiză, care să le ajute în dezvoltarea lor personală și le va da un avantaj decisiv în viața lor profesională.

Programe predate în:
Engleză
Germană

Această școală oferă și:

MA

Brand Academy – University of Applied Sciences

Pe cursul Stăpânului nostru în Comunicare Marca International vă va învăța despre toți factorii de succes care conduc la comunicarea de brand transfrontalier și eco-cultu ... [+]

La nostru curs de master în Comunicare Internațională Brand Veți afla despre toți factorii de succes care conduc comunicarea transfrontalieră și a culturii încrucișate și pe care va trebui să-l cunoașteți pentru o carieră în industria de brand și de creație. Prin urmare, cursul va fi predat în limba engleză.

Ca absolvent recent veti fi gata pentru a începe cariera pe scena mondială și în industria de publicitate în cazul în care brandurile ating inimile consumatorilor.

Ai un interes deosebit în campaniile de comunicare de brand creative cum ar fi Apple, Coca-Cola, Mont Blanc, Nike si Nivea si sunt curios de a explora culturi noi. Faceți primul pas din cariera ta globală cu noi.... [-]

Germania Hamburg
Octombrie 2019
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Brand Academy – University of Applied Sciences

În programul de Master noastre în Brand Management Internațional vă va învăța toți factorii de succes ai transfrontaliere și de marketing și de brand eco-management cultu ... [+]

în nostru Programul De Master în Brand Management Internațional să învețe toți factorii de succes ai transfrontaliere și de marketing și de brand eco-management cultural știe în diferite sisteme economice, culturale și juridice. Prin urmare Cursul se desfășoară în limba engleză. Din acest motiv, noi oferim, de asemenea, următoarele informații în limba engleză.

[-]
Germania Hamburg
Octombrie 2019
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Brand Academy - University of Applied Sciences

What is Design?

Experiences of our Master Students

Brand Academy, Hochschule für Design und Kommunikation
Address
Rainvilleterrasse 4, D-22765
Hamburg, Hamburg, Germania
Website
Număr de telefon
+49 40 380893560