Citește Descrierea Oficială

O universitate în inima Berlinului - în rețea la nivel internațional și global

Berlin International - University of Applied Sciences este o universitate non-profit recunoscută de stat pentru științele aplicate în centrul Berlinului. Oferim educație inovatoare, practică și provocatoare, care sporește potențialul academic, cultural și lingvistic al studenților noștri și le pregătește pentru o carieră internațională într-o lume globalizată.

Studenții și angajații noștri din peste 48 de țări și 5 continente reprezintă orientarea internațională a universității noastre. Oferim un mediu de învățare și de viață intercultural, inspirat, plin de viață și cu spirit deschis.

Berlin International - University of Applied Sciences este, de asemenea, parte dintr-o rețea universitară universitară în creștere, care leagă colegii, filialele și centrele universitare din Hong Kong, Istanbul, Washington, DC, Roma, Silicon Valley, Toronto și Batumi. Oferte de schimb de stagiu. Studenții noștri pot participa, de asemenea, la diferite programe Erasmus.

English Programe de licență - Design și Administrarea Afacerilor

Limba de predare în toate programele de studiu este engleza. Elevii care doresc să-și îmbunătățească abilitățile în limba engleză se pot pregăti să participe la o engleză-propaedeuticum. În plus, cursurile de limbi străine sunt oferite ca cursuri elective în cadrul programelor de studii pentru a dezvolta premisele lingvistice pentru oportunitățile de carieră internaționale.

Calitatea programelor noastre de studiu a fost verificată și confirmată: Toate programele au fost acreditate de către acreditată acreditată agenție de stat ACQUIN.

De ce să studiezi la Universitatea Internațională din Berlin?

  • Toate programele în limba engleză
  • Implementarea orientată spre practică
  • Colaborare în grupuri mici
  • Parte a unei comunități globale

Viziunea noastră

caracter internațional

Internaționalitatea și interculturalitatea sunt esențiale pentru Berlin International - University of Applied Sciences . În Berlin - una dintre cele mai importante metropole internaționale - studenții și lectorii din întreaga lume învață împreună cum să se ocupe productiv de provocările lumii noastre din ce în ce mai globalizate. Pentru lectorii și studenții noștri orientați internațional, cursurile sunt predate în limba engleză în toate programele de studiu. Pentru a îmbunătăți în continuare oportunitățile de carieră internaționale ale studenților noștri, oferim cursuri de limbi suplimentare ca cursuri elective. În centrul tuturor programelor noastre de studiu se află și cursurile de pregătire profesională generală (ABV), în care studenții dobândesc abilități practice legate de locul de muncă în domenii precum tehnicile de prezentare, autoorganizarea și pregătirea planurilor de afaceri și a conceptelor de proiectare.

O diplomă inovatoare

Scopul nostru este de a oferi studenților noștri un studiu inovativ și practic, care să-și îmbunătățească în continuare competențele culturale și lingvistice. Un raport bun de suport prin intermediul unui număr mare de lectori și personal ne permite sprijinul individual și sfaturile personale ale studenților noștri. Datorită studiului în limba engleză și interdisciplinară, studenții noștri dobândesc excelente oportunități de carieră internațională.

cercetare

Pe lângă faptul că se concentrează pe pregătirea practică a studenților noștri, Berlin International - University of Applied Sciences se Berlin International - University of Applied Sciences de asemenea Berlin International - University of Applied Sciences de alte universități, prin concentrarea sa egală asupra excelenței în cercetare. Din acest motiv, BAU International Berlin încorporează un institut independent de cercetare chiar lângă fondatorul său, care se află direct lângă cele două facultăți. Membrii Berlin International - University of Applied Sciences cu colegii și instituțiile partenere internaționale pentru proiecte de cercetare moderne în domeniul designului, economiei și științelor sociale.

Fapte despre Berlin International

  • 48 de naționalități studiază și predau la Berlin International
  • 66% dintre studenții noștri sunt internaționali și provin din patru continente
  • 84% dintre profesorii noștri au studiat sau au predat la universitățile internaționale
  • 100% contact personal cu profesorii și cu lectorii

Faceți parte dintr-o comunitate globală

Elevii din 48 de țări studiază la universitate. Face parte dintr-o rețea globală care permite elevilor să studieze în diferite locații. În plus, Universitatea Internațională din Berlin beneficiază de un număr mare de parteneriate cu colegii și universități din întreaga lume. Programul oferă studenților oportunități unice de a studia în străinătate și de a câștiga experiență internațională care le pregătește pentru carierele lor într-o lume globalizată de muncă.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MA

Berlin International - University of Applied Sciences

Programul de masterat în Design Interior traduce designul interior la Berlin International - University of Applied Sciences oferă o gamă de instrumente și abilități avans ... [+]

Programul de Master Interior Design își propune să se pregătească pentru o carieră în design-ul spațial, în special în contexte complexe, conceptuale și interdisciplinare. În timpul programului, vă vom oferi o serie de instrumente pentru analizarea spațiilor, gândirea și designul în diferite contexte și comunicarea cu succes a conceptelor de proiectare. Gândirea creativă, critică și structurată, abilitățile de rezolvare a problemelor, adaptabilitatea, internaționalitatea, experiența interdisciplinară și competența interculturală sunt de o importanță deosebită pentru program.

Informații despre program:Durata: 1 sau 2 ani / e / 2 sau 4 semestreECTS: 60 sau 120Limba: EnglezăGradul: Master of Arts (MA)Locație: Berlin-CharlottenburgÎnceput: octombrieOportunități de carieră:... [-]
Germania Berlin
Octombrie 2019
Engleză
La zi
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
BAU International Berlin - University of Applied Sciences
Address
Salzufer 6
10587 Berlin, Berlin, Germania
Website
Număr de telefon
+49 30 81058080