Bauhaus-Universität Weimar

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bauhaus-Universität Weimar este o universitate internationala de cercetare, care este angajat la ideea de Bauhaus și, prin urmare are o orientare în mod tradițional internațional. Aspirația sa de a combina arta este cu științele și tehnici care ne conduce pentru a rula o cale care este unic în Germania. Aspirația de internaționalizare nu este frază goală, dar o componentă integratoare nostru înțelegerea de sine și orientarea.

Cu facultăți și domenii de studiu, cum ar fi arhitectura, Arta si Design, Inginerie Civilă și mass-media, Bauhaus-Universität Weimar are o identitate distinctă.

Bauhaus-Universität Weimar a devenit bine-cunoscut pentru gama sa largă de activități didactice și de cercetare, bazate pe construcții civile și discipline orientate spre arhitectura. Astăzi, Universitatea oferă un spectru amplu de instruire cu aproximativ 40 de cursuri de studiu, inclusiv gratuit de arta, design, web design, comunicare vizuală, design media, Medii de cultură, arhitectura, construcții civile, stiinta materialelor, tehnologie de procesare, mediu și de management.

Termenul »Bauhaus" reprezintă o dorința de a experimenta, deschiderea, creativitatea, o legătură strânsă de practica industrială și internaționalitate. Bazandu-se pe tradiția mișcării Bauhaus, toate facultățile sunt implicați în crearea de spații publice. Scopul este de a obține știință, artă și tehnologie de lucru împreună analitic, creativ și inovator privind planificarea, proiectarea și construcția de spații actuale și viitoare de locuire. Experiența practică joacă un rol important în toate domeniile academice, precum și în dezvoltarea artistică.

Încercare, certificare și dezvoltarea de produse sunt la fel de importante pentru ingineri constructori, deoarece acestea sunt pentru dezvoltatori mass-media și designeri.

În scopul de a defini imaginea internațională și să se stabilească cu succes ca o universitate nternational I, este strategia universității a internaționaliza în toate domeniile. În special în domeniile de predare, cercetare, dezvoltare și creative-artistice, orientarea internațională ar trebui să îmbunătățească, prin diferite mijloace și instrumente de promovare. Pe acest cont, internaționalizarea a fost consacrat în management de principiul universității. Mai mult decât atât, a fost creat poziția de credite pentru International Colaborari Strategic. Sarcina ei este de a actualiza strategiile de internaționalizare și să ia măsuri diferite.

Locații

Weimar

Bauhaus-Universität Weimar

Address
Bauhaus-Universität Weimar
Geschwister-Scholl-Straße 8

99423 Weimar, Turingia, Germania
Număr de telefon
+49 3643 581112

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră