Bergische Universität Wuppertal

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1972, Universitatea din Wuppertal (UW) este încă tânăr. Obiectivele sale gemene sunt excelență academică în disciplinele sale individuale, precum și dezvoltarea consecventă a interfeței dintre aceste discipline și lumea experienței practice - într-un cuvânt, transferul de cunoștințe și know-how tehnologic.

Cu o combinație de discipline, care este oarecum neconvențional pentru o universitate germană, UW oferă posibilități interesante - de exemplu, în combinații de discipline pentru grade didactice, în colaborări interdisciplinare între facultățile de inginerie și economie, sau în domeniul de Inginerie de siguranță, în cazul în care gradul UW programul este unic în Germania.

Reputația universității ca o forță în afaceri și industrie merge dincolo de rolul său în economia regională. Programul său de pornire de afaceri și de introducere pe piață oferă tinerilor antreprenori cu o primă rampă de lansare clasă, care, încă o dată, în 2007 - la fel ca în 2005 - a câștigat numărul de Wuppertal o pozitie in clasamentul universitatilor germane,.

Viziune

Universitatea din Wuppertal este o universitate modernă, independentă în tradiția Humboldtean.

Profile de predare și de cercetare

Stabilirea de cercetare și de predare profiluri specifice servește scopului de vânzare legată, punctele forte existente, dezvoltarea de noi sinergii, precum și sporirea impactului universității pe întreaga gamă de realizări și potențialitățile.

Declarație politică

Universitatea din Wuppertal vede îndeplinirea misiunii sale și promovarea profilului său academic ca intim legat de următoarele valori și principii.

Cele trei campusuri universitare

UW are trei campusuri. Main Grifflenberg Campus și Campus & Pensiunea Freudenberg sunt situate pe latura de sud a văii Wupper. Principal Grifflenberg Campus este pe Gauss Str. iar Campus Freudenberg este pe Rainer-Gruenter-Str. Haspel Campus se află în Unterbarmen (Haspeler Str. / Pauluskirchstr.).

Istoria Universității

Universitatea din Wuppertal a fost înființată în 1972, ca parte a unității Renania de Nord-Westfalia (NRW), pentru a crea o practic orientată (sau "global"), în sectorul învățământului superior. Deja instituțiile HE existente în regiune, cum ar fi școlile de Inginerie, Artă Industrială și Educație, au fost asimilate în noul format și extins pentru a încorpora noi departamente. O figură importantă în această dezvoltare a fost născut pe plan local, apoi ministru NRW Științei și Cercetării, mai târziu prim-ministru Renania de Nord-Westfalia și federal Președintele german, Johannes Rau.

În 2003, așa-numita "Universitatea din Wuppertal cuprinzătoare" a fost re-stil pur și simplu ", Universitatea din Wuppertal". Inițiale 3473 de studenți până acum numerotate 20.000.

Un accent principal al programelor de studii au rămas pe tradiționale subiecții din Wuppertal de inginerie și știință pe de o parte și de artă și design pe de altă parte, cu economie și umaniste dat noi proeminență și de stat examene pentru viitorii profesori de liceu oferite într-o varietate de subiecte . Radacinile Facultății de Inginerie UW, de la Facultatea de Artă și Design, du-te înapoi în secolul al 19-lea.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Germană

Vedea MSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

MSC Economie Aplicată și Politici Economice Internaționale

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2018 Germania Wuppertal

Acest program de master este o evolutie a CHE clasament excelent evaluat Programul de Master „Internaționalizarea și politică economică (internaționalizare și politica economică)“. Accentul a programului de master este orientată spre cercetare: Oferă o orientare internațională aplicație comparativă bazată pe fundamente teoretice și metodologice solide. [+]

Acest program de master este o evolutie a CHE clasament excelent evaluat Programul de Master „Internaționalizarea și politică economică (internaționalizare și politica economică)“. Accentul a programului de master este orientată spre cercetare: Oferă o orientare internațională aplicație comparativă bazată pe fundamente teoretice și metodologice solide.

În studiul de sonde, cum ar fi sunt posibile în domeniile de Economie Internaționale, Economie Muncii, Sănătate Economie și Finanțe. Există, de asemenea, posibilitatea de a finaliza un stagiu de cercetare orientate. Studenții primesc un transfer orientat pe plan internațional de cunoștințe, printre altele, prin vizite ale instituțiilor internaționale (de exemplu, BCE, IZA Comisia Europeană, OCDE, OMC, ITU,) este finalizată. Modulele sunt oferite exclusiv în limba engleză, de asemenea, disponibil în limba engleză electives mai multe module pentru a alege. Teza seminarele și master pot fi scrise în limba engleză. Cursul poate fi studiat în întregime în limba engleză și are baza cărora un titlu englezesc.... [-]


Simulare Pe Calculator în știință Msc

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Wuppertal

Programul de Master de calculator de simulare în Science (CSIS) este predat în limba engleză și se concentrează pe aplicarea tehnicilor și metodelor orientate pe computer la problemele moderne de cercetare în domeniul științelor naturale și inginerie. Absolventii acestui program extrem de specializate vor [+]

Studia printre unele dintre cele mai mari minți științifice ale lumii în Master of Science, simulare cu calculatorul în domeniul științei programului (CSIS) la Bergische Universität Wuppertal.

O Programul de Master în Informatică Simulare Science (CSIS) se concentrează pe dezvoltarea, implementarea și aplicarea unor tehnici și metode de simulare orientate pe calculator la probleme moderne de cercetare în domeniul științelor naturale și inginerie. Toate cursurile acestei M.Sc. în program sunt predate în limba engleză.

Programul de Master durează 4 semestre (2 ani) și are un total de 120 de credite ECTS. Studenții care finalizează cu succes programul va fi atribuit gradul de Master of Science (Master).... [-]