Read the Official Description

Fondată în 1972, Universitatea din Wuppertal (UW) este încă tânără. Obiectivele sale gemene sunt excelența academică în disciplinele sale individuale și dezvoltarea consecventă a interfeței dintre aceste discipline și lumea experienței practice - într-un cuvânt, transferul de cunoștințe și know-how tehnologic. Cu o combinație de discipline care este oarecum neconvențională pentru o universitate germană, UW oferă posibilități interesante - de exemplu, în combinații de subiecte pentru diplome de predare, în cooperări interdisciplinare între Facultățile de Inginerie și Economie sau în domeniul Ingineriei Siguranței, unde gradul UW Programul este unic în Germania. Reputația universității ca o forță în afaceri și industrie depășește rolul său în economia regională. Programul de lansare a afacerii și de marketing oferă tinerilor antreprenori o rampă de primă clasă care, din nou în 2007 - ca și în 2005 - a câștigat locul Wuppertal cu numărul unu în clasamentul universităților germane.

Viziune

Universitatea din Wuppertal este o universitate modernă, independentă în tradiția Humboldteană.

Profiluri de predare și cercetare

Stabilirea profilurilor specifice de cercetare și de predare servește scopului de a grupa punctele forte existente, de a dezvolta noi sinergii și de a spori impactul universității în întreaga gamă a realizărilor și potențialului său.

Declarație de politică

Universitatea din Wuppertal vede îndeplinirea misiunii sale și promovarea profilului academic ca fiind strâns legată de următoarele valori și principii.

Cele trei campusuri universitare

UW are trei campusuri. Campusul principal Grifflenberg și campusul Freudenberg

Istoria universității

Universitatea din Wuppertal a fost înființată în 1972, ca parte a efortului de creare a unui sector de învățământ superior orientat spre practic (sau "cuprinzător"). Instituțiile de învățământ superior din regiune, cum ar fi Școli de Inginerie, Artă Industrială și Educație, au fost asimilate în noul format și au fost extinse pentru a încorpora noi departamente. O figură importantă în această dezvoltare a fost ministrul științific și cercetare al Națiunilor Unite, mai târziu prim-ministru al Renania de Nord-Westfalia și președintele federal german Johannes Rau. În 2003, așa-numita "Universitate completă din Wuppertal" a fost redesenată pur și simplu "Universitatea din Wuppertal". Primele 3473 de studenți numărau acum 20.000. Un accent principal al programelor de diplomă a rămas pe disciplinele tradiționale de Wuppertal de inginerie și știință, pe de o parte, și arta și designul, pe de altă parte, cu economie și științele umaniste acordate noi proeminență și examene de stat pentru viitorii profesori de școală oferite într-o mare varietate de subiecte . Rădăcinile Facultății de Inginerie UW, ca și Facultatea de Artă și Design, se întorc bine în secolul al XIX-lea.

Programs taught in:
Engleză
Germană

Această școală oferă și:

MSc

Bergische Universität Wuppertal - Schumpeter School of Business and Economics

Acest program de master este o evolutie a CHE clasament excelent evaluat Programul de Master „Internaționalizarea și politică economică (internaționalizare și politica ec ... [+]

Acest program de master este o evolutie a CHE clasament excelent evaluat Programul de Master „Internaționalizarea și politică economică (internaționalizare și politica economică)“. Accentul a programului de master este orientată spre cercetare: Oferă o orientare internațională aplicație comparativă bazată pe fundamente teoretice și metodologice solide.

În studiul de sonde, cum ar fi sunt posibile în domeniile de Economie Internaționale, Economie Muncii, Sănătate Economie și Finanțe. Există, de asemenea, posibilitatea de a finaliza un stagiu de cercetare orientate. Studenții primesc un transfer orientat pe plan internațional de cunoștințe, printre altele, prin vizite ale instituțiilor internaționale (de exemplu, BCE, IZA Comisia Europeană, OCDE, OMC, ITU,) este finalizată. Modulele sunt oferite exclusiv în limba engleză, de asemenea, disponibil în limba engleză electives mai multe module pentru a alege. Teza seminarele și master pot fi scrise în limba engleză. Cursul poate fi studiat în întregime în limba engleză și are baza cărora un titlu englezesc.... [-]

Germania Wuppertal
April 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză