Brandenburgische Technische Universität - Cottbus - Senftenberg

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Un nou impuls pentru BTU Cottbus-Senftenberg

Testul Universitatea Tehnică Brandenburg Cottbus-Senftenberg cu aproximativ 10.000 de studenți, a doua cea mai mare universitate și singura universitate tehnică din Brandenburg. Ai realizat cu multe programe de studiu nu numai în regiune și în Germania, dar și recunoaștere internațională. Cooperarea pentru studiu, se operează cu universități partenere acasă și în străinătate. De asemenea, în cercetarea ea colaborează cu alte universități și instituții de cercetare, cu întreprinderi regionale mici și mijlocii ar fi companiile mari și la nivel mondial.

Testul BTU Cottbus-Senftenberg este (FH) a apărut ca un nou fundament din fuziunea Brandenburg Universitatea Tehnica Cottbus și Lausitz Hochschule din Senftenberg. Baza pentru aceasta este legea de restructurare a învățământului superior Lusatia. Cottbus, sat Cottbus-saxon și Senftenberg sunt locațiile universității.

Totul sub un singur acoperiș

Sub un singur acoperiș, noul Universitatea oferă, de asemenea, studii cu competențe legate de aplicații și calificările corespunzătoare pentru licență și master. Această combinație cu programe universitare deschide o gamă largă de posibilități de a studia și de proiectare a studiului individual biografie. Aceasta facilitează studenții permeabilitatea până la absolvire. Calitatea bună a condițiilor de studiu ca un întreg este, de asemenea, ca urmare a unui raport elev-profesor favorabil și facilități excelente de laborator. Pe absolvenților de studii de așteptare mai sus oportunități de locuri de muncă medie.

Continuitate și fiabilitate

Studenții care au început studiile la instituțiile precedente, se poate da naștere la probleme fără a fi avut în vedere. Sunteți înscriși în conformitate cu noua universitate. Personalul academic al BTU Cottbus ca Hochschule Lausitz este (FH) în conformitate cu personalul lege a nou-înființată Universitatea Tehnică Brandenburg Cottbus-Senftenberg.

Dezvoltarea de programe și structuri

BTU Cottbus-Senftenberg susține facultăți existente. Tu 2014 reordona structura ventilatorului și a programelor de studii, precum și structura sa internă pentru viitor până la sfârșitul anului. Scopul este, orientare generală interdisciplinar și internațional pentru a dezvolta programele de studii în funcție de nevoile și de dezvoltare a economiei și societății continua pentru a evidenția și mai mult preocupările studenților de la centru și de a îmbunătăți posibilitățile de cercetare. Scopul este, de asemenea, la creșterea vizibilității BTU Cottbus-Senftenberg în structura învățământului superior din Brandenburg și dincolo de a elimina colaborarea internă și interdisciplinară și crearea de rețele. Pentru Universitatea din așa-numitele "școli", va introduce noile structuri trebuie fiecare pentru grade de licență și master, inclusiv doctorate de cercetare și de formare și tehnologia responsabilitate transfer.

Ascute profilurilor locațiilor

Pentru locațiile lor din Cottbus, Cottbus-Sachsendorf și în Senftenberg BTU vor ridica profilul respectiv și de a dezvolta. Acest lucru se aplică, pentru o gamă largă de cursuri de inginerie și pentru studii științifice sau legate de afaceri. În plus, alte studii sunt înființate și în rețea cu subiecte intensive existente, cum ar fi sănătatea și asistență medicală în Senftenberg.

Cercetare Excelent

Excelent Predarea trebuie să corespundă cu cercetarea excelent, chiar și cu cunoștințe și transferul de tehnologie de succes în societate și în economie în afaceri, o caracteristică care este deosebit de important pentru o universitate tehnică BTU Cottbus-Senftenberg de o importanță deosebită. Școlile ridicate anterioare ar putea avea deja succese importante aici. Este deosebit de important să ne concentrăm activitățile de cercetare în continuare interdisciplinare în vederea programe de cercetare coordonate și să consolideze, așa cum se face în instituții academice eco-facultate și centre de cercetare. În plus, este important să se efectueze cercetări în sensul existent proiecte de cercetare mici și mari să continue și să dezvolte în întreaga lățime a containere și resurse BTU continuă pentru a obține mai multe succese de cercetare adecvate în cooperare cu partenerii naționali și internaționali. Este important pentru promovarea tinerilor oameni de știință și de a câștiga proiecte de cercetare cu finanțare externă pentru universitate în domeniul de aplicare extins.

Bazandu-se pe punctele forte

Testul BTU Cottbus-Senftenberg va extinde punctele forte existente în acest fel. Acest lucru se aplică o educație excelentă, pentru cercetare excelente și transferul de tehnologie și instruire.

Această școală oferă programe în:
  • Germană

Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Diplomă De Master De Drept Comercial Program De Companii De Tehnologie

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 - 5 anii October 2018 Germania Cottbus Senftenberg + 2 mai mult

Economiști, ingineri și avocații aici competențele necesare, în special pentru a face față provocărilor juridice și economice într-o companie de tehnologie. Studenții sunt cunoștințe aprofundate de drept comercial, în special în ceea ce privește aspectele juridice, practic, relevante predate în companii de tehnologie. [+]

La o ochire Continuă Education Program pe economie oameni de știință, ingineri și avocați - perioada de studiu de 3 (full-time) sau 5 (jumătate de normă) semestru - curs este part-time creat - Foarte practică - facultate de renume din cercetare și practică - taxa de participare de 500 € pe semestru plus. Taxele de școlarizare - Gradul: Master of Business Law (MBL) Descriere

Cunoștințele juridice sectorul de tehnologie sunt esențiale. Fie legea drepturilor de autor sau de achiziții publice, dacă protecția datelor economice sau juridice: Activitatea de o companie de tehnologie este responsabila pentru aproape zilnic, înainte de sarcini juridice deosebit de complexe de adaptare a acestora depinde de multe ori soarta întregii companii. Este nevoie de cunoștințe speciale pentru acest oferă, de obicei doar superficial la cursuri economice și inginerie tradiționale. Chiar și în învățământul juridic fi neglijat aceste domenii specifice ale dreptului. Acest decalaj se va închide "Dreptul afacerilor pentru companiile de tehnologie", desigur.... [-]


Program De Studii De Master științe Medico-legale și Inginerie

Campus Cu normă întreagă October 2018 Germania Cottbus Senftenberg

Forensic este știința de dovezi fizice în cadrul procedurilor penale. Universitatea Tehnică Brandenburg Cottbus (BTU) oferte de iarnă semestru 2011/2012 pentru un curs de formare taxă, serviciu "Științe criminalistice și Inginerie" la. Programul este oferit în limba germană. [+]

În poliția sunt câțiva experți legiști care oferă terenuri de cunoștințe științifice în cadrul procedurilor penale sunt disponibile. Mai mult decât atât, câțiva experți legiști lucrează în afara poliției, deși există o nevoie considerabilă: în industria asigurărilor, băncile și, în general, în întreprinderile mari de afaceri. În plus, comunicarea între experți și avocați gesteltet de multe ori dificil. Acest fenomen are de multe ori un impact asupra eficienței sistemului judiciar și duce la nedreptate și încrederea în scădere a cetățenilor / -Innen în sistemul judiciar. Prin urmare, există o nevoie tot mai mare de avocați cu cunoștințe medico-legale și competențe de specialitate medico-legale în domeniul dreptului penal, penal și civil.... [-]


Videoclipuri

Studieren mit Perspektive an BTU Cottbus - Senftenberg