Citește Descrierea Oficială

Cu aproximativ 11.000 de studenți, Școala de Economie și Drept din Berlin este unul dintre cele mai mari centre de formare academică pentru managerii juniori din Germania. Impresionează cu o relevanță practică puternică, standarde de înaltă calitate și o orientare internațională puternică.

Școala profesională din Berlin - instituția de învățământ superior din HWR Berlin - completează portofoliul universității cu cursuri de perfecționare continuă, internaționale și practice.


Peste 25 de ani de experiență în domeniul managementului educației

Începând cu anul 1992, Școala de Economie și Drept din Berlin, împreună cu universitățile partenere din Marea Britanie, au început formarea directorilor la nivel internațional. Ea a fost unul dintre primii furnizori de MBA din Germania. În plus față de Berlin MBA acreditat la nivel internațional, Școala profesională din Berlin oferă astăzi și alte programe de masterat în limbile germană și engleză. Cu oferta sa, se adresează specialiștilor și directorilor din mediul de afaceri și administrație.

97991_97893_HWRBerlinCampus.jpg


Ofertă variată și suport individual

Cu o gamă variată de conținuturi și formate de studiu, Școala profesională din Berlin îndeplinește cerințele individuale ale studenților cu experiență și de lucru. Fiecare program are propria sa echipă de studiu, care se ocupă personal de studenți, îi sfătuiește și îi sfătuiește atât pe plan profesional, cât și organizatoric. Cu activități extinse în domeniul "Carieră


Pe plan internațional

Mai mult de 3.000 de absolvenți din peste 70 de țări au absolvit cu succes studiile la Școala Profesională din Berlin. Călătoriile de studiu integrate către universitățile partenere internaționale din Europa, America și Asia fac posibilă experiența internațională a Școlii Profesionale din Berlin dincolo de campus.


Aproape de practică

În același timp, toate programele oferă oportunități ample de schimb cu practicienii. Rețeaua de parteneri renumiți din industrie și știință este geografică și industrială. Indiferent dacă vizitele companiei, excursii, prelegeri clienților sau proiecte de proiect interfețele cu practica profesională sunt variate.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Berlin School of Economics & Law

MBA Chineză-Economie Europeană și Studii de afaceri este un program de studiu intercultural în care studenții dobândesc cunoștințe de bază în economie și relațiile econom ... [+]

MBA Chineză-Economie Europeană și Studii de afaceri este un program de studiu intercultural în care studenții dobândesc cunoștințe de bază în economie și relațiile economice din China și Europa. Aceasta include analizarea aspectelor specifice ale comerțului intern și a fluxurilor financiare, precum și înțelegerea condițiilor socio-economice ale celor două regiuni geopolitice.

Berlin Professional School (foto: Katy Otto, 2017)

[-]
Germania Berlin
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Berlin School of Economics & Law

M. Sc. Managementul Afacerilor Internaționale este un program de diplomă de management la nivel internațional. Bazându-se pe cunoașterea conceptelor, teoriilor și aplicaț ... [+]

Masteratul M.Sc. Managementul Afacerilor Internaționale este un program de diplomă de management la nivel internațional. Bazându-se pe cunoașterea conceptelor, teoriilor și aplicațiilor de bază ale administrației de afaceri, se dezvoltă o înțelegere mai profundă a managementului în contexte corporatiste internaționale. Atât aspectele strategice, cât și cele operaționale sunt considerate - și cât mai practice posibil.

Scopul programului de master este de a dobândi cunoștințe și abilități care să le permită elevilor să își asume un rol de conducere într-o companie orientată pe plan internațional.

Elevii pot alege între două specializări: Managementul Internațional sau Gestiunea Digitală a Afacerilor... [-]

Germania Berlin
Contactează şcoala
Engleză
La zi
15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Berlin School of Economics and Law IMB Institute of Management Berlin
Address
Berlin School of Economics & Law Badensche Strasse 52
10825 Berlin, Berlin, Germania
Website
Număr de telefon
+49 30 308771262