The University Of Georgia

Introducere

Citește Descrierea Oficială

The University Of Georgia este o instituție de învățământ privată de prim rang, cea mai mare instituție privată din Tbilisi, Georgia, este membră a Spațiului European al Învățământului Superior (EHEA), Grupul de urmărire Bologna - BF UG , Declarația de la Copenhaga (bază pentru dezvoltarea a cadrului comun de asigurare a calității pentru educație și formare în Europa), rețeaua ENIC-NARIC ( recunoașterea și mobilitatea academică a UE ); MCI în India, recunoașterea MSRT în Iran, Yok în Turcia și multe alte forme și acorduri educaționale similare. Aceste niveluri de cercetare agresive universitare au făcut ca performanțele universității să fie foarte importante în regiune, iar diplomele și diplomele sunt acreditate în întreaga lume și sunt extrem de acceptabile în UE și SUA.

UG a reușit să obțină cea mai bună infrastructură educațională și standarde înalte de educație în regiunea Caucazului. Astăzi, UG se află în fruntea unor instituții de învățământ regionale, dedicate creșterii personale a fiecărui elev, astfel încât nu numai ei absolvă ca profesioniști instruiți profesional, dar sunt, de asemenea, pregătiți să facă față provocărilor lumii reale. The University Of Georgia este echipată cu tehnologii computerizate moderne și cu cele mai noi laboratoare. În conformitate cu cunoștințele teoretice, studenții au posibilitatea de a dobândi experiență practică și de a lucra cu diverse echipamente tehnice și științifice. Facultatea noastră este dedicată predării în mod creativ și cu entuziasm, contribuind la creșterea profesională a tinerilor profesioniști cu un angajament demonstrat față de public. Pentru studenții internaționali, The University Of Georgia oferă în prezent programe în următoarele domenii:

 • Administrarea afacerilor (licențiat);
 • Master în Administrarea Afacerilor (Absolvent);
 • Inginerie / IT (licențiat);
 • Ingineria IT (absolvent);
 • Engleză filologie (licențiat);
 • Nursing (licențiat);
 • Farmacie (licențiat);
 • Stomatologie (ciclul unic)
 • Medicină generală (ciclul unic)
 • Master în Dreptul Afacerilor Internaționale (Graduate);
 • Master în Administrarea Educației (Absolvent)

UG este mândră de comunitatea sa diversă cu conștiința încrucișată. Salută studenți din întreaga lume, făcându-i un centru de cunoștințe cu o ambianță internațională. Studenții internaționali au șanse egale, printre care se numără viața studenților deplină și posibilitățile de dezvoltare a carierei. UG promovează un stil de viață sănătos și oferă o infrastructură excelentă pentru a practica în mod activ sport și fitness. Elevii au acces la diferite stadioane sportive interioare și exterioare, precum și terenuri de tenis și un centru de fitness bine echipat. Studenții UG au ocazia să înființeze cluburi și să aducă la viață idei inovatoare și să se angajeze în activități interesante. Elevii primesc sprijin pentru a-și realiza pe deplin potențialul și experiența momente memorabile la The University Of Georgia . Astăzi, universitatea are onoarea de a oferi studenților săi facilități moderne și mediul de învățare în care pot obține o educație de înaltă calitate, precum și o experiență practică. Cunoștințele și aptitudinile dobândite la universitatea noastră sunt o garanție a unei cariere de succes nu numai în Georgia, ci și pe piața internațională a muncii. Informațiile privind procedurile și alte detalii privind admiterea sunt disponibile pe site-ul oficial al The University Of Georgia - www. UG .edu.ge.

Informații suplimentare pot fi obținute și prin trimiterea unui e-mail domnului John Dastouri și profesorului Bahman Moghimi

J.Dastouri @ UG .edu.ge.

B.Moghimi @ UG .edu.ge

Locații

Tbilisi

The University of Georgia

Address
77a, M. Kostava str.
0171 Tbilisi, Tbilisi, Georgia
Număr de telefon
+995 322 55 22 22