Citește Descrierea Oficială

O International School of Economics a fost fondat la Universitatea de Stat din Tbilisi în 2006, printr-un efort de colaborare unic al Banca Mondiala, BP, Open Society Institute, Guvernele Georgia, Germania, Suedia și Norvegia.

AM SETAT oferă o doi ani de Master Programul în economie. Programul aderă la standardele academice internaționale cu predare în limba engleză, vizitând și rezident internațional Ph.D. facultate. Cu mai mult de 100 de absolvenți de până în prezent, mai mult de o treime ocupă poziții analitice cu agențiile de politică economică în toate cele trei țări din regiunea Caucazului de Sud. Aproximativ 10% continuă studiile în cele mai prestigioase Ph.D. programe în Europa și America de Nord, precum Stanford, Chicago și Pennsylvania Universități.

Institutul de Politici ISET a fost înființat în mai 2011 pentru a completa misiunea educațională a AM SETAT. ISET-PI prevede cercetare politică independentă și de formare, și ajunge la cele mai largi academice, politice și de afaceri comunităților din Caucazul de Sud. Este una dintre primele universitate pe bază de think-tank-uri din regiune, sprijinit de la început de catre Fondul deschis Society Institute Think Tank. ISET-PI este, de asemenea, membra a unei Stockholm, Institutul de Economie de tranziție (SITE) rețea.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

International School Of Economics

Programul MA ISET în economie a fost lansat în toamna anului 2006 ca un program de absolvent de la Universitatea de Stat din Tbilisi. Programul ia studenți prin intermedi ... [+]

Programul MA ISET în economie a fost lansat în toamna anului 2006 ca un program de absolvent de la Universitatea de Stat din Tbilisi. Programul ia studenți prin intermediul unui provocator curriculum de doi ani, comparabile în conținut și de calitate pentru primii doi ani de studiu la doctorat de renume programe în America de Nord și Europa de Vest. Toate cursurile sunt predate în limba engleză de facultate internaționale de înaltă calificare.

Facultatea noastră este diversă, cuprinzând profesori rezidenți cu doctorate la universități, cum ar fi Columbia University, Universitatea Ebraica si la Universitatea din Pennsylvania, și vizitatori regulate, care sunt lideri mondiali in domeniile lor, inclusiv mai multe Fellows al Societatii econometrice. Întreaga Facultatea este angajamentul de a ajuta studenții proiecteze planuri de studii individuale, supravegherea lor de cercetare tezei, și susținerea cererilor lor, atât pentru ocuparea forței de muncă profesionale și a studiilor de doctorat în străinătate. Calitatea de cercetare și predare la ISET este garantată de către Comitetul de facultate internaționale, care reunește facultate ISET și cadre universitare importante din întreaga lume.... [-]

Georgia Tbilisi
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

6 months at ISET & ISET-PI