Ilia State University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce Ilia State University ?

Ilia State University găzduiește anual aproximativ 5000 de bătrâni la toate nivelurile învățământului superior. ISU se străduiește să răspundă nevoilor fiecărui student și să-i ajute să-și atingă potențialul. Ilia State University echipează studenții cu o experiență de ansamblu pentru a le oferi cunoștințele, aptitudinile și încrederea necesare pentru a atinge obiectivele viitoare ale carierei. ISU oferă o comunitate academică avansată și dedicată, unde studenții pot învăța de la experți și pot obține calificarea pe care o caută.

Noi oferim:

Studierea centrată pe studenți - Relațiile vibrante dintre profesori și studenți contribuie la colaborarea și dezbaterile academice pline de viață. Elevii sunt încurajați și sprijiniți de facultate să-și găsească interesele individuale de cercetare în timpul studiilor.

Curriculum bazat pe practici - ISU colaborează cu organisme guvernamentale și organizații internaționale, precum și cu entități publice și private, creând oportunități pentru studenți de a integra cunoștințele teoretice în lume sau în muncă.

Schimburi și oportunități de program dublu - Începând cu 2012, ISU oferă programe de schimb studenților și personalului său din numeroase instituții internaționale de învățământ superior. ISU oferă studenților săi oportunitatea exclusivă de a obține o diplomă de diplomă dublă cu diferite universități din Austria și SUA.

Taxe de școlarizare competitivă - ISU oferă educație de vârf cu taxe de școlarizare competitive și opțiuni flexibile de plată în țară și în regiune.

Studioul de neuitat, care nu poate fi uitat la viața elevilor, unde studenții se pot angaja într-o varietate de activități academice, sociale și culturale.

Alăturați-vă la Ilia State University și începeți-vă experiența uimitoare de viață cu noi!

Ilia State University într-o minte

  • Fondată: 2006
  • Locația: Tbilisi, Georgia
  • Angajați: 301 de profesori și peste 1000 de profesori, cercetători și alți angajați.
  • 4 școli: Școala de Arte și Științe, Școala de Științe și Inginerie Naturală, Școala de Afaceri, Școala de Drept
  • Studenți: 15 763
  • Programe de studii: Până la 80 de programe acreditate pe licență, masterat și doctorat. niveluri
  • Facilități de cercetare și învățare în multe regiuni ale Georgiei
  • Școala de Afaceri: # 1 destinație de studiu a bobocilor georgieni din 2015

ILIAUNI.edu.ge/uploads/photo/original/36/36946.png?w=836&f=png?w=753&" alt="" />

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat » Vedea BBA-uri » Vedea Programe de Licență » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Maestru de Genetică Aplicată

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2019 Georgia Tbilisi

Master of Genetics Applied va instrui studenții la un standard internațional, care încorporează tehnologia biomoleculară curentă. Pur și simplu, utilizarea biotehnologiei, în special a aplicațiilor genetice moleculare, este acum omniprezentă în comerț și cercetare. [+]

Maestru de Genetică AplicatăDe ce să alegeți programul Master of Applied Genetics de la Ilia State University ?Studiile centrate pe studențiCurriculum bazat pe practiciSchimbă oportunitățile programuluiTaxă de școlarizare competitivă și cheltuieli de trai la prețuri accesibileViața de student de neuitat

Master of Genetics Applied va instrui studenții la un standard internațional, care încorporează tehnologia biomoleculară curentă. Pur și simplu, utilizarea biotehnologiei, în special a aplicațiilor genetice moleculare, este acum omniprezentă în comerț și cercetare.

Programul intenționează ca studenții să înțeleagă utilitatea tehnologiei bazate pe genetică. Indiferent dacă folosesc aceste abilități în cariera lor ulterioară, acești studenți vor fi informați cu privire la această tehnologie - vor fi capabili să implementeze tehnologia în mod corespunzător și să evalueze informațiile generate de alții folosind biotehnologia.... [-]


Videoclipuri

Welcome to Ilia State University

Contactează

Ilia State University

Adresă, linia 1 Kakutsa Cholokashvili Ave 3/5
0162 Tbilisi, Tbilisi, Georgia
website http://iliauni.edu.ge/en/iliauni/AcademicDepartments/biznesis-skola-268
Telefon +995 322 20 00 09