Ilia State University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Ilia State University" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/134774_3.png" data-json="{"author":"","author_url":"","source":""}" alt="134774_3.png" />

De ce Ilia State University ?

Ilia State University găzduiește anual aproximativ 5000 de bătrâni la toate nivelurile învățământului superior. ISU se străduiește să răspundă nevoilor fiecărui student și să-i ajute să-și atingă potențialul. Ilia State University echipează studenții cu o experiență de ansamblu pentru a le oferi cunoștințele, aptitudinile și încrederea necesare pentru a atinge obiectivele viitoare ale carierei. ISU oferă o comunitate academică avansată și dedicată, unde studenții pot învăța de la experți și pot obține calificarea pe care o caută.

Noi oferim:

Studierea centrată pe studenți - Relațiile vibrante dintre profesori și studenți contribuie la colaborarea și dezbaterile academice pline de viață. Elevii sunt încurajați și sprijiniți de facultate să-și găsească interesele individuale de cercetare în timpul studiilor.

Curriculum bazat pe practici - ISU colaborează cu organisme guvernamentale și organizații internaționale, precum și cu entități publice și private, creând oportunități pentru studenți de a integra cunoștințele teoretice în lume sau în muncă.

Schimburi și oportunități de program dublu - Începând cu 2012, ISU oferă programe de schimb studenților și personalului său din numeroase instituții internaționale de învățământ superior. ISU oferă studenților săi oportunitatea exclusivă de a obține o diplomă de diplomă dublă cu diferite universități din Austria și SUA.

Taxe de școlarizare competitivă - ISU oferă educație de vârf cu taxe de școlarizare competitive și opțiuni flexibile de plată în țară și în regiune.

Studioul de neuitat, care nu poate fi uitat la viața elevilor, unde studenții se pot angaja într-o varietate de activități academice, sociale și culturale.

Alăturați-vă la Ilia State University și începeți-vă experiența uimitoare de viață cu noi!

Ilia State University într-o minte

  • Fondată: 2006
  • Locația: Tbilisi, Georgia
  • Angajați: 301 de profesori și peste 1000 de profesori, cercetători și alți angajați.
  • 4 școli: Școala de Arte și Științe, Școala de Științe și Inginerie Naturală, Școala de Afaceri, Școala de Drept
  • Studenți: 15 763
  • Programe de studii: Până la 80 de programe acreditate pe licență, masterat și doctorat. niveluri
  • Facilități de cercetare și învățare în multe regiuni ale Georgiei
  • Școala de Afaceri: # 1 destinație de studiu a bobocilor georgieni din 2015

Locații

Tbilisi

Ilia State University

Address
Kakutsa Cholokashvili Ave 3/5
0162 Tbilisi, Tbilisi, Georgia
Număr de telefon
+995 322 20 00 09

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră