Free University Of Tbilisi

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Free University este unul dintre liderii din sfera educațională din Georgia. Universitatea se remarcă prin calitatea sa înaltă de educație, mediul modern de învățare și nivelul ridicat de ocupare a absolvenților. Free University Of Tbilisi este o instituție de învățământ superior nestatală fondată de organizația caritabilă non-profit, Fondul de cunoștințe.

Universitatea conduce 8 școli și 16 programe. Există, de asemenea, 6 institute și centre de cercetare în cadrul Free University Of Tbilisi și multe programe de înscriere deschisă non-grad.

Universitatea Liberă a fost plasată în mod constant pe primul loc în clasament, în funcție de scorurile medii ale candidaților. Free University Of Tbilisi este o instituție de învățământ superior axată pe studenți și succesul acestora; este o instituție cu cea mai mare reputație și este liderul în învățământul superior al Georgiei.

La toate cele trei niveluri ale învățământului terțiar, programele universitare gratuite se bazează pe principiile educației liberale, dezvoltând gândirea creativă și critică și abilitățile practice ale studenților.

Misiunea Universității Libere la nivel de licență, masterat și doctorat este de a crea cel mai bun mediu pentru învățare, predare și cercetare în Georgia și de a face acest mediu accesibil tinerilor remarcabili; permite elevilor să-și dezvolte valorile bazate pe gândirea liberă și critică pentru a putea naviga și a se adapta la diferitele medii, pentru a lua decizii importante, precum și pentru a aborda creativ provocările pe care le oferă lumea modernă și care se schimbă rapid; să ofere predare și învățare în limba georgiană, pentru a facilita dezvoltarea limbii georgiene ca limbă științifică și de comunicare; să se concentreze pe interesele elevilor și pe succesul lor viitor.

Locații

Tbilisi

Address
დავით აღმაშენებლის ხეივანი,#240
0159 Tbilisi, Tbilisi, Georgia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: