Caucasus International University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Caucasus International University (CIU) este o instituție de învățământ superior bazată pe valori naționale și schimbări constante, care vizează crearea unui personal competitiv și de înaltă calificare și integrarea lor în sfera națională și internațională.

Învățământul superior este una dintre cele mai importante responsabilități publice; prin urmare, ne străduim să facem educația primită în universitatea noastră cuprinzătoare, bazată pe cercetări științifice. Trei stagii academice ( Programe de studii postuniversitare , postuniversitare, doctorale ) se concentrează asupra studenților - promovarea talentului și ridicarea aptitudinilor profesionale. Implementarea cercetării și inovării, gestionarea sistemului educațional cu ajutorul unor instrumente transparente cuprinzătoare sunt printre prioritățile principale ale UCI.

Nu există obiective fără consecințe și invers! Istoria de 23 de ani a universității a demonstrat că încercarea noastră de a crea o universitate cu un stil european clasic, cu standarde academice ridicate bazate pe valori georgiene, a produs rezultatul dorit.

În prezent, noi avem toate condițiile pentru a fi competitivi în sfera națională și internațională.

85211_studentlife.jpg

Universitatea oferă:

Biblioteca bogată, studiouri TV și radio, Camere de editare, Centrul multimedia, Laboratoare de predare pentru discipline de medicină de bază, Laborator de anatomie echipat cu obiecte moderne stimulate, Laborator de Cercetări științifice de Neuroscience și Fiziologie Aplicată, Laborator de Biochimie, Tehnici de Stimulare, Clinici Stomatologice pentru Resedinta si Discipline Universitare, Curtea Moot, Clinica de Drept, Laboratorul de Modelare Geopolitica din Caucaz, Centrul de Rezolvare a Conflictelor si Dezvoltare Cariera, Laboratorul de Turism, Crama Kolkhi, Centrul de Cercetare-Vinificatie, Laboratorul de Microvinificare chimiei vinicole, ampelografiei și micro-biologiei, săli de degustare etc.

85214_12.jpg

Prioritățile universității:

  • Cercetare și predare practică bazată pe standarde internaționale;
  • Integrarea cu spațiul educațional internațional;
  • O echipă de personal academic cu înaltă calificare, cu experiență practică;
  • O clădire dotată cu infrastructură și tehnologii moderne;
  • Angajarea studenților și absolvenților la CIU, structuri guvernamentale și neguvernamentale;
  • Programe de schimb;
  • burse de studiu;
  • Diverse și fericite vieți studențești;
  • Sistem flexibil de plată.

Universitatea oferă un mediu și o educație orientată către studenți, în conformitate cu standardele academice ridicate, definind astfel baza de cunoștințe a studenților, puterea și perspectiva viitoare!

A fi un student CIU înseamnă obținerea unei educații de înaltă calitate, o carieră de succes, oportunități de dezvoltare constantă și de succes a studenților.

Locații

Tbilisi

Address
Chargali Street,73
Tbilisi, Tbilisi, Georgia