Akaki Tsereteli State University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Istoria Akaki Tsereteli State University început acum opt decenii. Acum, este o instituție de învățământ superior din Georgia, care se distinge prin tradițiile sale excelente, care și-au găsit un loc decent în educația cultural-intelectuală și morală a generațiilor. Universitatea a câștigat recunoașterea universală datorită formării personalului, potențialului științific de înaltă calitate și legăturilor largi cu institutele științifice ale țărilor avansate.

Akaki Tsereteli State University este o instituție de învățământ superior pe mai multe niveluri care desfășoară programe academice și profesionale și se angajează în activități de cercetare active. Bazându-se pe tradițiile Academiilor Pazisi și Gelati, pe principiile „Marii Carti a Universităților” și pe standardele naționale și europene pentru învățământul superior, universitatea noastră se străduiește să ofere activități de educație și cercetare de înaltă calitate, pentru a promova personalitatea studenților. dezvoltare, pentru a pregăti profesioniști și lideri. Universitatea este conștientă de responsabilitatea sa față de societate și își propune să contribuie la dezvoltarea orașului, regiunii și țării. În acest scop, asigură furnizarea de programe și servicii de educație continuă pe tot parcursul vieții, generarea și distribuirea de noi cunoștințe și diferiți actori implicați în formarea politicilor publice.

Locații

Kutaisi

Address
თამარ მეფის ქ.,59
Kutaisi, Imereti, Georgia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: