emlyon business school

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Creat în 1872 și având sediul la Lyon, Franța, cu mai multe campusuri internaționale, em lyon scoala de afaceri este o scoala de afaceri de top european dedicată învățării de-a lungul vieții pentru managementul antreprenorial și internațional. Instituția este clasat în top 100 în lume, pentru Global angajabilitate (# 2 Business School în Franța, # 64 în lume) prin Superior Times Educatie si iese in evidenta printre putinele scoli de afaceri din întreaga lume acordate trei acreditari internaționale (AMBA, equis și AACSB).

Cu o linie de bazat pe conceptul "maker timpuriu", în cazul în care de către elevii sunt încurajați să dezvolte spiritul antreprenorial și de experiment, scoala de afaceri EMLYON este un loc unde vă hrăni ideile tale pentru a le transforma în realitate. Astăzi, fiind un aparat de control înseamnă destinul, fiind actor și antreprenor al existenței tale, și se deplasează de la Do-It-Yourself pentru Do-It-împreună într-un spirit de colaborare. Acest concept reflectă viziunea EMLYON școală de afaceri de antreprenor: un individ, care a incercat, experimente, face greșeli, începe din nou și învață cum se duc. Antreprenor de la școală de afaceri EMLYON este un producator si un motor mai devreme. El este un aparat de timpuriu.

Know-how în formare se bazează atât pe teorie și pe managementul de zi cu zi companie.

Calitatea sa distinctivă este fondată pe inovare de predare și o abordare antreprenorială a educație de management.

5 Campusuri

  • em scoala de afaceri lyon este situat într -o zonă rurală plăcută la numai 15 minute de centrul orașului Lyon. Clădirile moderne situate într-un parc mare de 18 de acri oferă 30.000 de birouri si spatii de predare echipat cu o rețea WiFi.
  • Shanghai campus - boom-ul economic din China, putere economică treilea cel mai mare din lume și integrarea treptată a modelelor economice și culturale din Asia în procesul de globalizare au modificat drastic perceptia traditionala de vest.
  • Un site de ultra-conectate și inovatoare, campusul Paris este parte a globalizării approach.The 5.500 m² campus în stil Haussmann em lyon școală de afaceri al este situat în inima Parisului, lângă "Gare de Lyon" stație de tren.
  • em lyon școală de afaceri are , de asemenea , un campus situat în Saint - Etienne, Franța și Casablanca, Maroc.

Mai mult, referirile culturale din Europa și din lume vorbitoare de limba engleză sunt în China se confruntă cu valori și abordări care sunt total diferite. Păstrarea aceste observații în minte, acest campus are ca scop expunerea elevilor la cultura chineză, în special, și a culturii din Asia de Est, în general.

Facultatea compoziția și organizarea

Facultatea este format din 113 de profesori cu normă întreagă și a organizat în 4 departamente:

  • Piețe și Inovare
  • Strategie și Organizare
  • Economie, finanțe, control
  • Management, drept și Resurse Umane
Topul școlare:

Business School Times Învățământ superior # 2 în Franța # 64 în lume Global University Ranking 2015 angajabilitate

Locații

Lyon

Address
emlyon business school
Lyon-Ecully Campus
23, av. Guy de Collongue

69134 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Franţa

Shanghai

Address
emlyon business school Asian Campus
2F, Global Education Center, East China Normal University
N°3663 Zhong Shan North Road

200062 Shanghai, Shanghai, China

Paris

Address
emlyon business school
Paris Campus
15 Boulevard Diderot

75012 Paris, Île-de-France, Franţa

Acreditări