University of TOURS

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Tours este o universitate decisiv european care a stabilit o campanie de acțiuni în cadrul Strategiei Europa 2020, cu scopul de a dezvolta "o creștere inteligentă, durabilă și favorabilă incluziunii". Prin misiunilor sale de învățământ superior și de cercetare, Universitatea din Tours joacă un rol cheie în cercetare, dezvoltare, iar în creșterea capacităților științifice, culturale și profesionale ale cât mai multe persoane posibil.

Deschis la lumea, cooperarea Universitatea din Tours privilegii și schimburile prin participarea activă la crearea Spațiului Educației și Cercetării superior european care provine de la Procesul de la Bologna.

Un stil sectorul public multidisciplinare și sănătate, universitatea are un potențial ridicat si activele care asigură îndeplinește standardele europene de învățământ superior și de cercetare. Ca un lider recunoscut în mediul său economic, social și cultural, la Universitatea din Tours este un vârf, stil inovator promovarea valorilor umaniste, care sunt adânc înrădăcinate într-o regiune plină de istorie și de patrimoniu.

Universitatea din Tours susține următoarele două motto-uri: "Nu se naște ca Om, o devine Man" - Erasmus "Cunoașterea fără conștiință nu este decât ruină sufletului" - François Rabelais

Locații

tururi

Université François Rabelais

Address
60 rue du Plat D'Etain
Tours

37000 tururi, Centru-Val de Loire, Franţa

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră