Read the Official Description

Strasbourg este al doilea oraș universitar cel mai mare din Franța (după Paris) și găzduiește un număr impresionant de instituții europene. Universitatea din Strasbourg cuprinde cinci secole de istorie bogată europeană și patrimoniu academic. Are o populație de studenți de peste 46.000, dintre care 20% sunt studenți internaționali.

Compusă din 37 de departamente de educație și cercetare, facultăți, școli și institute, universitatea oferă învățământ inițial și continuu într-o gamă largă de domenii academice, de la Științe Medicale până la Limbi, Drept și Științe Umane. Este, de asemenea, un actor internațional în domeniul cercetării științifice, domeniu în care absolvenții universității au obținut numeroase premii prestigioase de-a lungul anilor, inclusiv 3 premii Nobel. Excelența sa a fost recunoscută în continuare de programul de finanțare guvernamental IdEx. Universitatea este un participant activ la o serie de rețele și parteneriate internaționale (ex. Eucor și LERU).

Programs taught in:
Engleză
Limba franceza

Această școală oferă și:

Masterat

University of Strasbourg

Masteratul CAWEB oferă instruire în crearea și localizarea site-urilor, oferind atât opțiuni de formare la campus, cât și opțiuni de învățare la distanță. Programul inclu ... [+]

Masteratul CAWEB oferă instruire în crearea și localizarea site-urilor, oferind atât opțiuni de formare la campus, cât și opțiuni de învățare la distanță. Programul include cursuri de dezvoltare web, web design, management de proiect și localizare. Principalul avantaj al gradului de masterat CAWEB este combinația de abilități practice IT și de competență lingvistică străină, ceea ce duce la diverse oportunități profesionale în domenii dinamice bazate pe web. Mai mult, programul Master 2 oferă opțiuni personalizate de studiu adaptate profilului dvs. academic și experienței profesionale.

Opțiunea de studiu în programul de masterat al CAWEB

Elevii noștri au opțiunea fie de a urmări masterul CAWEB prin intermediul cursurilor pe campus prezentate de o echipă de instructori de vârf din industrie sau în format de învățare la distanță.... [-]

Franţa Strasbourg
September 2019
Part time
1 - 2 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
Université de Strasbourg
4 rue Blaise Pascal
CS 90032
F-67081 Strasbourg cedex

Strasbourg, Grand Est, FR
Social Media