Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Université de Lorraine !

Regiunea Lorraine era deja un dumez independent în nord-estul Franței, când și-a creat universitatea în 1572. De-a lungul istoriei, regiunea a fost împărțită de mai multe ori într-o parte "franceză" și o parte "germană", înainte de a fi reunită și cu siguranță inclusă în Franța la începutul secolului al XX-lea. Din cauza acestei istorii complexe și bogate, s-au dezvoltat două orașe mari: Metz în nord și Nancy din sud.

În Nancy, în secolul XX au fost înființate trei universități, dintre care un Institut Național Politehnic care a combinat mai multe școli de inginerie. În Metz, prima universitate a apărut în 1970.

La 1 ianuarie 2012, după câțiva ani de pregătire, aceste patru universități s-au îmbinat într-unul, formând Université de Lorraine . Universitatea are peste 50 000 de studenți, aproape 6 800 de membri ai personalului, printre care 3 700 de profesori și cercetători, precum și numeroase clădiri și campusuri distribuite în întreaga regiune.

La o oră de 30 de minute distanță de Paris de către TGV și în inima regiunii mai mari (Belgia, Luxemburg, Germania), regiunea Lorraine oferă un cadru plăcut și o viață culturală foarte bogată.

În 2013, potrivit ziarului francez Le Figaro-étudiant, Nancy a fost evaluat de studenți ca fiind cel mai bun oraș de studiu!

Université de Lorraine este o universitate publică franceză

Oferă celor aproape 52.000 de studenți o gamă completă de studii, în toate domeniile și în conformitate cu modelul Bologna (licență / masterat / doctorat).

De asemenea, propune diplome specifice franceze, cum ar fi DUT într-o varietate de domenii (o diplomă profesională de 2 ani care este adesea urmată de un an suplimentar pentru a obține o diplomă de licență profesională) sau diplome de inginerie, o diplomă de master în inginerie și industrie de management.

Studiile sunt legate de cercetarea de nivel înalt în diferite domenii și beneficiază de competențe de nivel înalt și de facilități și infrastructuri de înaltă tehnologie, ori de câte ori este necesar. Nu ezitați să explorați în detaliu organizarea și funcționarea Sistemului Educațional din Franța.

Studenții internaționali au posibilitatea de a petrece unul sau mai multe semestre la Université de Lorraine printr-un număr de programe de schimb. Aceștia sunt, de asemenea, invitați să aplice pentru una dintre curriculele noastre internaționale, unde toate sau părți din cursuri sunt predate în limba engleză. Și, bineînțeles, este o idee foarte bună să folosiți ocazia unei șederi la noi pentru a învăța limba franceză; pentru aceasta, avem o ofertă completă de instruire în limba franceză.

114641_pexels-photo-1462630.jpegAnastasiya Gepp / Pexels

Dialogul cunoașterii

Université de Lorraine promovează inovația prin dialogul cunoașterii , profitând de varietatea și puterea domeniilor sale științifice și urmărind promovarea transferului de cunoștințe pentru a iriga inovația și creșterea economică, precum și progresul științei fundamentale.

Fiind universitatea unei întregi regiuni, Université de Lorraine este un actor major al dezvoltării sale economice și sociale, bazându-se pe legături interculturale și intergeneraționale, coordonând o politică regională de cercetare și oferind acces la învățământul superior cât mai multor locuitori.

Université de Lorraine oferă programe de învățământ în toate domeniile cunoașterii: științe, sănătate, tehnologie, științe inginerești, științe umane și sociale, drept, economie, management, arte, literatură și limbă. O atenție specială este acordată încrucișărilor între domenii și abilități, pentru a ajuta elevii să-și dezvolte propriul Pathway .

Université de Lorraine propune un spectru larg de activități internaționale

 • Schimburile de studenți care intră și se află în străinătate (aproximativ 1500 de studenți petrec cel puțin un semestru în străinătate în timpul studiilor, 15% dintre studenții noștri au început studiile într-unul din aproximativ 100 de țări străine).
 • Diplome comune cu alte universități: aproximativ 60 de diplome comune, dintre care 7 programe de masterat Erasmus Mundus.
 • Colaborări în domeniul cercetării:
  • Numeroase doctorate comune: 11% din doctorii noștri sunt împărțiți cu o universitate străină;
  • Grupuri sau laboratoare comune cu universități străine;
  • Aproape 30% din publicațiile noastre sunt co-semnate cu oameni de știință din alte țări.
 • Mobilitatea studenților, a doctoranzilor studenților și post-docilor, membrilor facultăților și personalului administrativ, pentru a ne consolida integrarea internațională. Universitatea are o politică activă de încurajare a mobilității de ieșire și de facilitare și simplificare a primirelor persoanelor care sosesc.

Dincolo de această deschidere generală, strategia noastră internațională se bazează pe 3 niveluri treptate

 • Având granița cu alte 3 țări, este destul de natural ca Lorena să se implice în dezvoltarea relațiilor transfrontaliere din regiunea mai mare (Belgia, Lorraine, Länderul Rheinland-Pfalz și Saarland din Luxemburg, Franța și Germania) ). Université de Lorraine este un actor important în această construcție, prin numeroase colaborări bilaterale cu universitățile din aceste regiuni, dar și prin rolul său activ în dezvoltarea Universității din regiunea mai mare , unde este asociat cu universitățile din Saarland, Trier, Kaiserslautern , Luxemburg și Liège.
 • Université de Lorraine intenționează să creeze progresiv legături cu o rețea de universități europene care să împărtășească principalele sale orientări: interdisciplinaritatea și dialogul domeniilor cunoașterii , în cadrul universităților care acoperă un spectru larg științific, dar cu o orientare structurată în jurul ingineriei, luată într-un sens larg.
 • În timp ce avem numeroase parteneriate internaționale în întreaga lume , unele site-uri au potențialul de a concentra mai multe colaborări, în cercetare și în predare, pe un set larg de discipline. Université de Lorraine dorește să pună accentul pe parteneriatul său cu aceste site-uri , structurându-și colaborările în cadrul entităților recunoscute și puternic susținute. Aceasta este în primul rând adevărată pentru cooperarea franceză-germană, pentru care Université de Lorraine a creat un centru francez-german specific pentru Lorraine (CFALOR). Acest tip de parteneriat a fost, de asemenea, stabilit în Maroc , Kazahstan și China (mai ales în Wuhan) și scopul este să se concentreze pe aproximativ 10 site-uri sau regiuni din lume.
Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:


Université de Lorraine

Acest curs își propune să pregătească specialiști care să acopere domeniile metalurgiei și mecanicii materialelor la nivel de inginerie și Master, care îndeplinesc aștept ... [+]

Un Master International de Cercetare a construit în jurul a două teme majore ale științelor materialelor; mecanica materialelor și microstructurilor este oferită la Universitatea din Lorraine. Predarea este oferită în limba engleză, iar programul este deschis tuturor studenților de toate naționalitățile cu un nivel de Master M1 sau echivalent, adică pentru studenții care au studiat deja un an la nivel absolvent și care doresc să-și realizeze al 2-lea an de Master într- atmosfera internațională. Obiectivul acestei noi cercetări principale este de a pregăti directori de nivel înalt în metalurgie și în mecanica materialelor. La sfârșitul acestui curs, elevii vor avea toate cunoștințele necesare pentru a-și continua cariera în mediul academic sau în domeniul cercetării industriale.... [-]

Franţa Nancy Marseille Republica Cehă Prague 6 Saclay Spania Leganés Community of Madrid Germania Stuttgart Belgia Ghent  + 9 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Université de Lorraine

MSc EF oferă educație academică în domeniile gestionării durabile a resurselor, bioeconomiei și managementului naturii. Obiectivul programului este educarea profesioniști ... [+]

MSc Forestry European (MSc EF) este un program de doi ani în domeniul științelor forestiere. Programul a primit eticheta Erasmus Mundus din 2004 până în 2014 și pentru anii 2016-2019.

MSc EF oferă educație academică în domeniile gestionării durabile a resurselor, bioeconomiei și managementului naturii . Obiectivul programului este educarea profesioniștilor care au o înțelegere aprofundată a bioeconomiei forestiere durabile, precum și a culturii europene a afacerilor.

Pixabay / Pexels

Consorțiul MS EF este alcătuit din șase universități europene de primă clasă din domeniul forestier :

Universitatea din Finlanda de Est (coordonator)AgroParisTech... [-]
Franţa Nancy Marseille Republica Cehă Prague 6 Saclay Spania Leganés Community of Madrid Germania Stuttgart Belgia Ghent  + 9 Mai mult
August 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Université de Lorraine

Maestru De Management De Afaceri: Specializare Internațională de Management de la IAE Nancy este un management de nivel înalt, teoretice și aplicate. Este accesibil în în ... [+]

Maestru De Management De Afaceri: Specializare Internațională de Management de la IAE Nancy este un management de nivel înalt, teoretice și aplicate. Este accesibil în învățare continuă sau după o diplomă de licență sau un program de masterat de primă generație (adică după 4 ani de studii universitare). Se adresează atât studenților non-profesioniști, cât și celor din mediul de afaceri sau profesioniștilor. Permite studenților sau managerilor să-și completeze experiența în domeniul non-business cu un curriculum cuprinzător în afaceri. De asemenea, îi permite studenților sau managerilor specializați în domenii specifice să își extindă perspectivele și polivalența prin consolidarea competențelor transversale pentru a face față provocărilor de afaceri într-o lume globalizată.... [-]

Franţa Nancy Marseille Republica Cehă Prague 6 Saclay Spania Leganés Community of Madrid Germania Stuttgart Belgia Ghent  + 9 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Université de Lorraine

Maestru De Management De Afaceri: General Management Specializare de la IAE Nancy este un management de nivel înalt, teoretice și aplicate. Este accesibil în învățare con ... [+]

Maestru De Management De Afaceri: General Management Specializare de la IAE Nancy este un management de nivel înalt, teoretice și aplicate. Este accesibil în învățare continuă sau după o diplomă de licență sau un program de masterat de primă generație (adică după 4 ani de studii universitare). Se adresează atât studenților non-profesioniști, cât și celor din mediul de afaceri sau profesioniștilor. Permite studenților sau managerilor să-și completeze experiența în domeniul non-business cu un curriculum cuprinzător în afaceri. De asemenea, îi permite studenților sau managerilor specializați în domenii specifice să își extindă perspectivele și polivalența prin consolidarea competențelor transversale pentru a face față provocărilor de afaceri într-o lume globalizată.... [-]

Franţa Nancy Marseille Republica Cehă Prague 6 Saclay Spania Leganés Community of Madrid Germania Stuttgart Belgia Ghent  + 9 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Université de Lorraine

Scopul general al acestui curs este, pentru studenți, să dobândească cunoștințe despre biomecanica sistemului musculo-scheletic și mai precis despre dezvoltarea dispoziti ... [+]

Descriere generala

Înțelegerea comportamentului biomecanic al sistemului musculo-scheletic și proiectarea dispozitivelor medicale necesită cunoștințe diversificate în diverse domenii, cum ar fi științele medicale (anatomie, biologie celulară și țesuturi, imagistică medicală ...), mecanica materialelor, simularea elementelor finite, analiza mișcării corpul uman. Acest grad de masterat va oferi studenților toate fundamentele necesare din aceste domenii pentru a le permite să înțeleagă o problemă clinică și să propună soluții terapeutice realiste și fiabile. Aceste abordări vor fi completate de o introducere în biomimetică pentru a arăta cum să se inspire din natură pentru a proiecta noi aplicații tehnice.... [-]

Franţa Nancy Marseille Republica Cehă Prague 6 Saclay Spania Leganés Community of Madrid Germania Stuttgart Belgia Ghent  + 9 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Université de Lorraine

Masteratul comun Erasmus Mundus (EMJMD) în domeniul computerizării și comunicațiilor perforabile pentru dezvoltare durabilă (PERCCOM) urmărește combinarea tehnologiilor a ... [+]

Masteratul comun Erasmus Mundus (EMJMD) în domeniul computerizării și comunicațiilor perforabile pentru dezvoltare durabilă (PERCCOM) urmărește combinarea tehnologiilor avansate de informare și comunicare (TIC) cu conștientizarea ecologică pentru a permite educație de nivel mondial și competențe unice pentru profesioniștii din domeniul TIC, , mai ecologice, mai resurse și sisteme eficiente din punct de vedere energetic cibernetic.

Context

Provocările viitoare ale lumii includ impactul dezvoltării tehnologice și a noilor tehnologii emergente asupra mediului și necesită eforturi enorme pentru a aborda eficient provocările legate de aer, apă, alimente și energie.

... [-]
Franţa Nancy Marseille Republica Cehă Prague 6 Saclay Spania Leganés Community of Madrid Germania Stuttgart Belgia Ghent  + 9 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Université de Lorraine

Programul EMerald Master a fost creat pentru a răspunde nevoii urgente exprimate de Uniunea Europeană pentru a crea o Europă eficientă din punctul de vedere al utilizării ... [+]

Repere

Educație inovatoare în geometalurgie și economie circulară (curs de masterat 2 ani = 120 ECTS)

Masterul EMerald este etichetat atât de Erasmus, cât și de EIT

Universități participante

Universitatea din Liège Belgia (coordonator principal)Universitatea din Lorraine, ENSG Nancy FranțaInstitutul de Tehnologie Luleå SuediaTU Bergakademie Freiberg Germania

Diplomă

Consorțiul va elibera o diplomă triplă (una din fiecare universitate în care elevul a participat la cursuri) și un supliment de diplomă de la universitatea coordonatoare:

Ingénieur Civil des Mines et Géologue livrat de Universitatea din Liège (ULiège)Master Științe de la Terre și Plante de Mediu livrate de Universitatea din Lorraine (UL)Master of Science - Major: Geosciences livrate de Luleå University of Technology (LTU)Master în Inginerie Mecanică și de Procesare furnizat de Technische Universität Bergakademie Freiberg (TUBAF) - Certificat EIT Label... [-]
Franţa Nancy Marseille Republica Cehă Prague 6 Saclay Spania Leganés Community of Madrid Germania Stuttgart Belgia Ghent  + 9 Mai mult
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Université de Lorraine

Scopul programului de master este de a oferi o educație multinațională de cercetare la nivel înalt în domeniul fizicii ingineriei legate de fuziune, în strânsă legătură c ... [+]

Scopul programului de master este de a oferi o educație multinațională de cercetare la nivel înalt în domeniul fizicii ingineriei legate de fuziune, în strânsă legătură cu activitățile de cercetare ale partenerilor și cu o experiență culturală și lingvistică bine integrată. Predarea și cercetarea combinată și armonizată a celor 7 instituții implicate oferă o mare varietate de competențe în domeniul științei fuziunii și al fizicii ingineriei.

Programul de master european comun oferă o adevărată oportunitate europeană pentru studii de masterat într-un domeniu care are o importanță crucială pentru a contribui la soluționarea problemei tot mai urgente și vitale a aprovizionării cu energie din lume. Partenerii au o relație lungă în cadrul programului coordonat de cercetare Euratom privind fuziunea nucleară.... [-]

Franţa Nancy Marseille Republica Cehă Prague 6 Saclay Spania Leganés Community of Madrid Germania Stuttgart Belgia Ghent  + 9 Mai mult
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Université de Lorraine

Master European in Lexicography (EMLex) este un program de masterat internațional de masterat (120 ECTS) care a fost oferit începând cu 2009. Din 2016 EMLex poate fi înch ... [+]

Doriți să faceți parte dintr-un program de masterat de renume internațional și educat în domeniul academic al lexicografiei?

Atunci, ce să faci să devii student al programului de studii de elită, Master în lexicografia europeană (EMLex), o diplomă de master comună Erasmus Mundus care oferă o educație unică extrem de valoroasă și unică la nivel mondial? Veți putea să studiați la diferite universități din Europa, să stabiliți contacte academice internaționale și să vă măriți oportunitățile profesionale extraordinar.

Absolvenții EMLex sunt experți internaționali de înaltă calificare în domeniul cercetării, educației, culturii, lingvisticii și managementului informațiilor.... [-]

Franţa Nancy Marseille Republica Cehă Prague 6 Saclay Spania Leganés Community of Madrid Germania Stuttgart Belgia Ghent  + 9 Mai mult
August 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Université de Lorraine

Programul european de masterat în limbi și tehnologii de comunicare (LCT) Erasmus Mundus este conceput pentru a răspunde cerințelor industriei și cercetării într-o zonă c ... [+]

Programul european de masterat în limbi și tehnologii de comunicare (LCT) Erasmus Mundus este conceput pentru a răspunde cerințelor industriei și cercetării într-o zonă cu creștere rapidă. Oferă oportunități de educație și formare pentru generațiile viitoare de lideri în domeniul cercetării și inovării. Oferă studenților cunoștințe profunde și cunoștințe aprofundate în diferitele discipline care contribuie la metodele limbajului și tehnologiilor de comunicare și le întărește capacitatea de a lucra conform metodelor științifice. În plus, studenții dobândesc cunoștințe orientate spre practică prin alegerea combinațiilor potrivite de module în tehnologia lingvistică, lingvistică computațională și teoretică și informatică.... [-]

Franţa Nancy Marseille Republica Cehă Prague 6 Saclay Spania Leganés Community of Madrid Germania Stuttgart Belgia Ghent  + 9 Mai mult
August 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Université de Lorraine

Scopul NLP este de a produce modele computaționale care să ne simuleze capacitatea de a vorbi și de a înțelege limbile "naturale", cum ar fi limba engleză, franceză sau r ... [+]

Într-o privireDiplomă: Diplomă de masteratTipul: Industrie și gradul de cercetareNumărul de credite ECTS: 120Început: septembrie 2020Durata: 1-2 aniLimba: englezăTaxe de școlarizare: 334,00 €, pentru cetățeanul UE, altfel 3 770 EUR. Locație: Nancy, Franța (o oră 30 de minute de mers cu trenul de la Paris) Procesarea limbajului natural (NLP): Obțineți computere pentru a conversa

NLP: o zonă de știință explozivă și fascinantă, oferind multe oportunități de carieră în multe sectoare, cum ar fi industria, cercetarea și educația.

Scopul NLP este de a produce modele computaționale care să ne simuleze abilitatea de a vorbi și de a înțelege limbile "naturale", cum ar fi limba engleză, franceză, rusă, chineză etc., spre deosebire de limbile artificiale, cum ar fi programarea sau matematica.... [-]

Franţa Nancy Marseille Republica Cehă Prague 6 Saclay Spania Leganés Community of Madrid Germania Stuttgart Belgia Ghent  + 9 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Université de Lorraine

Programul de Master este o abordare bazată pe cercetare pentru înțelegerea și gestionarea ecosistemelor forestiere, oferind cunoștințe fundamentale și aplicate privind or ... [+]

Acest master este acreditat în comun de Université de Lorraine și de AgroParisTech.

În acest program de master, majore "Pădurile și mediile lor (FEN)" constă într-un semestru de cursuri afișate în limba engleză și deschis pentru studenții internaționali.

Obiectivele programuluiObținerea unei pregătiri multidisciplinare și a unor tehnologii moderne pentru managementul proiectelor și activitățile de cercetare (comunicare, experimentare, investigații, analiza datelor etc.).Înțelegerea funcționării plantelor perene, a agro-sistemelor și a ecosistemelor forestiere, de la molecule la peisaj, surse de produse industriale și servicii ecologice.Masterat știința și tehnologiile de inginerie ecologică pentru gestionarea durabilă a mediilor naturale și a sistemelor de producție agricolă / forestieră.Înțelegeți problemele de mediu majore (schimbări globale, biodiversitate, biomateriale din lemn, resurse regenerabile, energie, poluare, dezvoltare durabilă etc.).Discipline... [-]
Franţa Nancy Marseille Republica Cehă Prague 6 Saclay Spania Leganés Community of Madrid Germania Stuttgart Belgia Ghent  + 9 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Université de Lorraine

În acest program de master, specializarea "Chimie moleculară și fizico-chimie" (MCP) constă în cursuri afișate în limba engleză și deschis pentru studenții internaționali ... [+]

În acest program de master, specializarea "Chimie moleculară și fizico-chimie" (MCP) constă în cursuri afișate în limba engleză și deschis pentru studenții internaționali.

Obiectivele programului

Obiectivul principal al MS în chimie este de a satisface așteptările companiilor oferind un program cu o specializare care acoperă mai multe domenii de activitate recunoscute ca surse de ocupare a forței de muncă: analiza chimică, tratamente de suprafață, biomateriale, conservarea mediului, modelarea, sinteza .

MS în chimie își propune, de asemenea, să pregătească viitorii specialiști cu înaltă calificare pentru laboratoarele de Școală Doctorală, C2MP (Chimie, Mecanică, Materiale, Fizică), SIMPPE (Știința și Ingineria Moleculelor de Produse și Energie) și alte laboratoare partenere, cu ambiția unei deschiderea internațională, asigurându-se că elevii oferă o bază lingvistică solidă și gustul mobilității.... [-]

Franţa Nancy Marseille Republica Cehă Prague 6 Saclay Spania Leganés Community of Madrid Germania Stuttgart Belgia Ghent  + 9 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Université de Lorraine

În cadrul masterului AMASE, nu numai că dobândiți cunoștințe valoroase în domeniul științei și ingineriei materialelor, dar veți învăța, de asemenea, două dintre cele pat ... [+]

În cadrul masterului AMASE, nu numai că dobândiți cunoștințe valoroase în domeniul științei și ingineriei materialelor, dar veți învăța, de asemenea, două dintre cele patru limbi europene cele mai răspândite.

Învățați cu studenții locali și cunoașteți cultura țărilor gazdă, sporind oportunitățile de angajare ulterioare.

În 2005, EEIGM, împreună cu partenerii săi instituționali, a creat un Master în domeniul științei și ingineriei materialelor avansate de doi ani

Elevii efectuează primele două semestre într-o universitate parteneră la alegerea lor; al treilea semestru este petrecut într-una din celelalte universități ale consorțiului. Cel de-al patrulea semestru este alcătuit dintr-un proiect de cercetare într-un laborator al uneia dintre cele două universități unde a studiat elevul. Elevii primesc o dublă diplomă de masterat de la cele două universități implicate.... [-]

Franţa Nancy Marseille Republica Cehă Prague 6 Saclay Spania Leganés Community of Madrid Germania Stuttgart Belgia Ghent  + 9 Mai mult
August 2020
Limba franceza
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Université de Lorraine

Acest program de masterat pe "Dependable Software Systems" (DESEM) este un program Erasmus Mundus Master care constă în cursuri de masterat în informatică de la Universit ... [+]

Acest program de masterat pe "Dependable Software Systems" (DESEM) este un program Erasmus Mundus Master care constă în cursuri de masterat în informatică de la Université de Lorraine privind inginerie software și metode formale, afișate în limba engleză și deschis pentru studenții internaționali.

Obiectivele programului

Obiectivul principal al programului de Master este de a oferi un program avansat privind sistemele software dependabile (DESEM), cursuri de mixare pe fundații și concepte-cheie și cursuri de metode, tehnici și aplicații , cu câteva cursuri de specialitate în funcție de interese și proiect profesional al studenților. Pentru a asigura adaptabilitatea absolvenților viitorului la evoluția constantă a disciplinei, scopul programului este de a stăpâni conceptele de bază și cele cheie ale disciplinei de inginerie software , cum ar fi algoritmica și programarea, ingineria software avansată, sistemele de modelare, metodele formale, logica și dovezile, semantica, verificarea și verificarea modelelor, securitatea sistemelor informatice, tehnicile de verificare a protocoalelor și a sistemelor, cu accent pe metodele formale și pe aplicațiile lor .... [-]

Franţa Nancy Marseille Republica Cehă Prague 6 Saclay Spania Leganés Community of Madrid Germania Stuttgart Belgia Ghent  + 9 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Université de Lorraine

În acest program de Master în științele vieții, specializarea "RNA Enzymes Sciences" (RNAES) constă în cursuri afișate în limba engleză și deschise elevilor internațional ... [+]

Prezentare

Programul de Master în științe ale vieții - ARN și Științele enzimelor (RNAES) este un curs de formare caracterizat printr-o experiență puternică recunoscută și specifică în domeniul biologiei moleculare și celulare a ARN-urilor și Enzimelor.

RNAES se bazează în mare măsură pe echipa de cadre didactice alcătuită din membrii echipelor ARN-RNP și Molecular and Structural Enzymology din cadrul UMR IMoPA UL-CNRS 7365, care este recunoscută la nivel internațional, dar și vorbitorii externi, din universitățile franceze sau din străinătate. Cursurile de masterat de doi ani sunt predate numai în limba engleză.

Obiective și competențe preconizate... [-]
Franţa Nancy Marseille Republica Cehă Prague 6 Saclay Spania Leganés Community of Madrid Germania Stuttgart Belgia Ghent  + 9 Mai mult
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Cours Léopold,34
54000 Nancy, Grand Est, Franţa
Address
Metz, Grand Est, Franţa
Address
Jardin du Pharo, 58 Boulevard Charles Livon, 13007 Marseille, France
13007 Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Franţa
Address
Zikova,1903/4
166 36 Prague 6, Hlavní město Praha, Republica Cehă
Address
Centre CEA Saclay D36, Institut national des sciences et techniques nucléaires, 91190 Saclay, France
91190 Saclay, Île-de-France, Franţa
Address
Avenida de la Universidad,30
28911 Leganés, Community of Madrid, Spania
Address
Plaza Ciencias,1
28040 Community of Madrid, Spania
Address
Pfaffenwaldring,61
70569 Stuttgart, Baden-Württemberg, Germania
Address
Faculty of Sciences: Krijgslaan 281 - S2, 9000 Ghent, Belgium
9000 Ghent, Flanders, Belgia