University of Technology Troyes - UTT

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Misiunea noastră

Misiunile de bază UTT sunt de a desfasura activitati de cercetare, educație și formare profesională livra și de a facilita transferul de tehnologie. UTT este o instituție franceză de învățământ superior infiintata in anul 1994. Este astăzi una dintre cele mai mari scoli de inginerie din Franța. Peste 2.500 de studenți sunt înregistrate la Universitatea, înscriși pe licență, postuniversitare și programe de studii doctorale. În renumitul clasamentul anual al revistei franceze "L'Etudiant", UTT are în 2011 o poziție de invidiat în rândul saselea 65 școli de inginerie franceze.

Programe de studiu personalizate

Standard Gradul de inginerie de cinci ani, care este acreditat de către organism de acreditare din Franta independent de studii de inginerie, CTI, pot fi adaptate pentru a obiectivelor individuale de carieră fiecărui elev din primul an. UTT oferă cinci grade de inginerie, un program de master cu alegerea nouă specializări, un program de cercetare de doctorat în cinci domenii de specialitate, precum și (WIL) module integrate de muncă de învățare, care combină de studiu academic cu învățarea plătit la locul de muncă (ceea ce duce fie la o profesională grad, un grad de inginerie sau de master).

Cercetarea de excelență

Activitățile de cercetare de la UTT sunt efectuate de către opt echipe din cadrul Institutului Delaunay Charles (ICD). Institutul urmărește o abordare interfacultăți la tema centrală care stă la baza tuturor eforturilor de cercetare: stiinta de gestionare a riscurilor și tehnologie (RMST), unul dintre marilor provocări societatea modernă.

Legături strânse cu industria

UTT dezvoltă și menține relații proactive cu industria prin intermediul programelor comune de cercetare cu întreprinderile și stagii lungi pentru studenții săi. UTT este un membru al Institutului Carnot Rețeaua (împreună cu Universitatea de Tehnologie din Compiègne) și încurajează în mod activ la crearea de noi întreprinderi.

Abordare de management inovatoare

Angajamentul Universității de gestionare pe bază de proiect și contabilitate analitică, împreună cu practicile de resurse umane inovatoare, permis UTT să dau printre primele instituții "independente" Franta, ca de la 1 ianuarie 2009, în urma Universitatea proiect de lege al guvernului de reformă care vizează acordarea de o mai mare autonomie a universităților pentru a gestiona bugetul și personalul lor. Universitatea a stabilit, de asemenea un Fundatia bazate pe parteneriat pentru a sprijini eforturile sale și de dezvoltare pe termen lung.

Parteneriate înfloritoare

UTT este parte din rețeaua franceză de universități de tehnologie (UT), alături de Compiègne (UTC) și Belfort-Montbéliard (UTBM). Acest unic model de diplomă de inginer, promovată de cercetare științifică și interacțiune strânsă cu comunitatea de afaceri în Franța și dincolo de, a fost, de asemenea, emulate în China. În 2005, cele trei universități franceze de tehnologie înființat Universitatea din Shanghai chino-European de Tehnologie (UTSEUS), care numără în prezent 1000 de studenți chinezi și franceză.

Locații

Troyes

Address
12 rue Marie Curie - CS 42060
10004 Troyes CEDEX, France

10004 Troyes, Grand Est, Franţa