Citește Descrierea Oficială

1 Universitatea Paris în secolul XXI

Bogate opt secole de excelență, Universitatea Paris 1 Panthéon-Sorbonne este una dintre cele mai mari universitati franceze. Ea își propune să devină unul dintre cele mai importante centre de cercetare și cunoaștere a secolului XXI Europa.

Situat în inima Cartierului Latin, într-una din campusul cel mai ilustru a lumii ocupă, cu alte universități, clădiri de prestigiu:. Sorbona, Panteonul, Facultatea de Drept, Institutul de Geografie și Institutul de artă și arheologie reorganizat în 1971 la un proiect care îmbină modernitatea și fidelitate față de povestea lui, Paris 1 a fost construit pe o schemă care implica multidisciplinare și inovatoare umaniste, drept și economie. Formarea tradițională a Franței cele mai faimoase din istorie, geografie, filosofie, istoria artei, economie, drept și științe politice, s-au adăugat treptat noi discipline: arte vizuale, matematici aplicate științelor sociale, societățile de administrare, de instruire pentru locuri de muncă în turism, cultură și comunicare, etc .. Divizia de referință documentară, Paris 1 gazde una dintre cele mai prestigioase și importante deținute în Franța, prin mai mult de cincizeci de biblioteci și centre de documentare. În centrul unei rețele dense de relații internaționale, care acoperă cele cinci continente, universitatea noastră are un rol major în formarea cercetătorilor, profesorilor, judecători, avocați, directori de afaceri și administrația Franței. Dezvoltarea cercetării și formării în multe zone ale Europei și a relațiilor internaționale, management, tehnici de comunicare, proiectul este unul de la Paris constituie una dintre cele mai importante centre europene de cercetare și cunoaștere a secolului XXI. Universitatea Paris 1 în cifre 1603 cadre didactice și cadrelor didactice-cercetători și 832 de ingineri, personal tehnic și personal administrativ bun venit aproape 40.000 de studenți care se încadrează între umaniste (32%), juridice și științe politice (38%), Economie și Management (22%), institutele și pregătirea multidisciplinară (8%).

mai mult de 200 de conferințe și simpozioane organizate de an

14 școli doctorale întâlnit în Colegiul Universitar Școli; 350 teze de doctorat pe an;

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

University Paris 1 Panthéon-Sorbonne

Primul an de studii postuniversitare (Diplôme Universitaire), MMEF - Metode matematice în Economie și Finanțe, este un ... [+]

Primul an de studii postuniversitare:

Primul an de studii postuniversitare (Diplôme Universitaire), MMEF - Metode matematice în Economie și Finanțe, este o de un an, full-time, program internațional care este predat în limba engleză. Cursurile corespund celor predate în primul an de studii postuniversitare, care, în sistemul academic european Bologna este primul an M1 de masterat. Cursurile derivă din cursurile pre-existente la universitate, cu cursuri intensive de limba franceză.

Gradul este dedicată pregătirii elevilor în utilizarea de modele matematice în economie și finanțe: economie matematică, analiză strategică, teoria deciziei, modele stocastice, finanțe matematice și modele de optimizare. Trainingul este construit în jurul unui spectru larg de cursuri, care au ca scop să dea cunoștințele pentru modelization problemelor economice și financiare, pentru formalizarea matematică și instrumente pentru soluțiile numerice. Noile modele în finanțe, economie și teoria deciziei au nevoie de o pregătire coerentă în aceste domenii.... [-]

Franţa Paris
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză