Toulouse School of Management TSM

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre TSM

Formarea managerilor întreprinzători social responsabili și cu o perspectivă globală

TSM oferă o educație academică și profesională de înaltă calitate, asigurându-se că studenții își vor găsi rapid un loc de muncă la absolvire.

TSM oferă programe educaționale cu normă întreagă în principalele discipline de management atât la nivel de licență, cât și la nivel de absolvent. Domeniile noastre sunt controlul financiar și contabil, finanțele, managementul resurselor umane, marketing și strategie.

Pregătim studenții pentru lumea muncii prin predare, discuții de profesioniști de nivel înalt, proiecte supravegheate și stagii extinse.

TSM oferă oportunități internaționale concrete pentru studenți. Avem o rețea largă de parteneri internaționali în întreaga lume și mai multe dintre diplomele noastre sunt predate în limba engleză.

  • 3 000 de studenți selectați
  • 30 de specializări de masterat
  • 20% dintre studenții la programe de mobilitate internațională
  • 21 000 de membri în rețeaua de absolvenți
  • 91% dintre absolvenți își găsesc de lucru în industrie în decurs de un an de la absolvire

141620_pexels-photo-1181533.jpeg

Școala de management din Toulouse: un centru de excelență pentru management

Școala de Management din Toulouse reprezintă un centru de excelență pentru Management la Universitatea din Toulouse Capitole. Se adună sub o singură marcă:

  • TSM, o școală care formează manageri angajați și responsabili;
  • TSM Research, o unitate de cercetare CNRS recunoscută pentru calitatea publicațiilor sale academice și realizările cercetătorilor săi;
  • Programul de doctorat TSM, o școală doctorală internațională.

IAE Toulouse devine Școala de Management din Toulouse

Această rebranding instituțional este rezultatul unei intense reflecții interne asupra viitorului școlii ca parte a prestigioasei Universități din Toulouse. Renumit atât la nivel regional, cât și la nivel național, TSM dorește să își pună amprenta pe scena europeană și internațională.

În ultimii cinci ani, TSM a pus în aplicare o nouă strategie internațională riguroasă prin recrutarea de cercetători și profesori recunoscuți la nivel internațional, prin crearea de programe de masterat predate integral în limba engleză și prin formarea a numeroase parteneriate cu universități din întreaga lume. „IAE Toulouse devine Școala de Management din Toulouse. Făcând acest pas următor, exprimăm o ambiție clară : să formăm manageri capabili să profite de oportunități într-un mediu de afaceri global și să satisfacă nevoile companiilor care concurează la scară globală. Școala de Management din Toulouse oferă o nouă Pathway pentru dezvoltarea talentelor unei comunități de studenți întreprinzători și responsabili social ”, explică Hervé Penan, Director TSM.

141621_pexels-photo-3183150.jpeg

O schimbare pentru toți

„Elevii, părinții lor, partenerii noștri și absolvenții TSM sunt și continuă să fie în mod natural foarte atașați de imaginea școlii. Obținerea sprijinului pentru acest proiect a fost vitală în crearea acestei noi identități. Întreaga comunitate se află acum în spatele proiectului, de la facultate, personal administrativ, studenți și absolvenți, până la partenerii noștri economici și instituționali. Proiectul va servi unui scop social și ne va ajuta să stabilim o prezență globală. Toulouse School of Management este o școală de top din cadrul unei universități renumite și această rebranding reprezintă o oportunitate tangibilă atât pentru studenți, cât și pentru partenerii școlii de a deveni o prezență globală majoră . În cadrul acestei opțiuni, alături de ambiție, entuziasm și respect pentru istoria noastră și valorile stabilite, continuăm spre drumul următor: TSM. ” Hervé Penan, director TSM

Un nou motto

Noul nostru motto „Calea care urmează” simbolizează simultan viitorul care așteaptă studenții TSM și calea care le stă în față pentru a deveni responsabili social și manageri întreprinzători. TSM își însoțește studenții în realizarea acestui obiectiv, oferind un mediu riguros care le maximizează potențialul ca studenți și ca oameni care îi lasă cu o multitudine de opțiuni la sfârșitul timpului lor la TSM.

TSM Azi și Mâine

Cu 3.000 de studenți cu normă întreagă, de lucru și de învățământ executiv, 35 de programe de masterat, o rată excelentă de angajare a absolvenților recenți, un laborator de cercetare recunoscut la nivel național, facilități academice excelente, o școală doctorală renumită și personal didactic de renume internațional, TSM este și va rămâne o școală de top de management . Școala sa angajat într-un proces internațional de acreditare, astfel încât să poată rămâne la nivelul standardelor internaționale pentru a satisface nevoile companiilor care concurează la scară globală. TSM, o instituție distinsă alături de o universitate stimată, este un loc de creștere semnificativă pentru studenții săi și oportunitate viabilă pentru partenerii săi.

Studii de mărturie

BACALAUREAT 3 MANAGEMENT INTERNAȚIONAL (PROGRAM TIMP COMPLET)

Anul acesta a combinat o puternică dimensiune internațională, metode interactive de predare și o echipă foarte angajată. Întregul an a fost marcat de studii de caz de grup cu o dimensiune multiculturală, împingându-ne pe fiecare dintre noi să ne lărgim orizonturile. Abordarea transversală a acestui an de licență ne oferă o bază solidă pentru viitorul nostru profesional și academic.

Romain POUGET
Student la TSM

MASTER 2 MASTER DE ȘTIINȚĂ ÎN CONTABILITATE, AUDIT ȘI CONTROL MANAGEMENT (CERCETARE)

Cursurile de cercetare din Master în contabilitate sunt cel mai bun mod de a învăța teoriile și metodologiile de care aveți nevoie pentru a efectua cercetări pentru doctoratul dvs. Îmi place să mă gândesc la teza de masterat ca la un exercițiu de încălzire pentru disertație: începeți cu o idee, apoi o reduceți la propunerea de teză.

Emmanuelle Nègre
Profesor asociat la TSM

Locații

Toulouse

Address
Toulouse School of Management
Toulouse 1 Capitole University
2, rue du doyen Gabriel Marty
31042 Toulouse Cedex 9

Toulouse, Occitanie, Franţa

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră