Citește Descrierea Oficială

Toulouse School of Economics: un centru de lider mondial pentru cercetare și învățământ superior, prezidat de laureat al premiului Nobel Jean Tirole

EST este departamentul de economie Toulouse Capitole University. Acesta oferă programe de clasa mondiala universitare si postuniversitare livrate de cercetători de renume. se concentreze de bază pentru EST este economia, dar cursurile noastre sunt multidisciplinare și să se concentreze asupra rolului pe care datele și tehnicile cantitative joacă în procesul de luare a deciziilor în firme, instituții sau state.

cursuri orientate spre cercetare cursuri orientate spre cercetare EST a instrui elevii să folosească și să se adapteze teorii sau tehnici recente pentru a rezolva lumea reală provocările întâmpinate de angajatori lor viitoare. La nivel de master, în funcție de cariera planurile lor elevii pot alege să majore în statistică, econometrie, dezvoltare publică, organizare industrială, mediu, biodiversitate, sau finanțe.

Programul internațional de masterat Programul de masterat joacă un rol central în cadrul programului EST. După un an, primul comună tuturor studenților, gradul oferă mai multe opțiuni:

  • Gradul internațional de cale de master predat în întregime în limba engleză
  • Gradul pistei standard de masterat parțial predate în limba franceză
  • Opțiunea de cercetare - care duce în programul de doctorat, cu cursuri de pregătire riguroase începând din anul 2 al Masters.

scoala doctorala

Școala de doctorat este modelat pe primele universități americane. Dupa dedicat doilea an pregătitor de gradul de masterat, candidații doctoranzi urmeze un an de două cursuri avansate, specializate înainte de a efectua 3 ani de cercetare cu normă întreagă, alături de membrii ai facultăților EST.

De-a lungul fiecare program, școala își propune să ofere de înaltă calitate, îndrumare personalizată pentru toți elevii, prin învățare interactivă, sesiuni de tutore, grupuri de lucru pe bază de problemă, economie experimentală, etc.

oportunități de carieră la nivel înalt O gamă largă de opțiuni de carieră sunt deschise pentru absolvenți EST: funcții de conducere în sectorul bancar, asigurări, consultanță, instituțiile internaționale și autoritățile de reglementare ale pieței în cazul în care își desfășoară activitatea în calitate de analiști, manageri de cercetare statistică, consultanți și mai mult. Cele mai multe dintre ele intra cu ușurință profesionale din lume, datorită unui serviciu de cariere complete și rețea internațională de parteneri EST. Mulți urmăresc, de asemenea, o carieră în cercetare.

Școala își propune, de asemenea, rotunji educația studentului prin legături strânse cu industria, datorită relațiilor puternice dezvoltate de cercetătorii EST în ultimii 30 de ani, cu actorii economici publici și privați. Aceste parteneriate contribuie la rețeaua profesională a școlii, facilitând experiența de muncă, și de a ajuta elevii si absolventi pentru a face cel mai bun start in cariera lor.

Viata de campus Școala aparține studenților, și joacă un rol activ în propria lor educație prin intermediul, de exemplu, feedback-ul ei pot da altora cu privire la experiențele stagiu sau implicarea în asociații: festive sau organizarea de evenimente sportive, Studenți firmă de consultanță sau reviste. În mod similar, rețeaua de absolvenți EST se străduiește să creeze rețele puternice pentru trecut, elevii actuali și viitori ai școlii.

Unele cifre ...

În fiecare an universitar, am bun venit peste 2.000 de studenți, inclusiv 700 de studenți străini.

  • 90 de naționalități diferite
  • 160 profesori
  • 100 doctoranzi
  • Mai mult de 1500 de absolvenți

Despre Toulouse 1 Capitole universitate

Toulouse 1 Capitole Universitatea provine facultatea de drept canonic creat în 1229. Cu un recunoscut pe scară largă tradiție îndelungată în domeniile Drept și Științe Politice, diversificat de cercetare și învățătura sa din 1960 încoace prin dezvoltarea unor echipe de nivel înalt în economie și management. UT1 găzduiește unele dintre cele mai importante centre europene de cercetare și educație. Universitatea din Toulouse 1 Capitole este unul dintre cei șase membri fondatori ai Universității din Toulouse PRES (Cercetare și Învățământului Superior Cluster), care oferă o rețea de resurse, permițând UT1 să împartă multe beneficii de Toulouse cu elevii săi.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Toulouse School Of Economics TSE

Anul 1 al Master 1 în Econometrie și statistică oferă instruire riguroasă în domeniile majore ale economiei. ... [+]

Scopuri și domeniu de aplicare

Primul an al Masterului 1 în economie și statistică oferă o pregătire riguroasă în domeniile majore ale economiei. 100% din cursurile acestui program sunt predate în limba engleză. Obiectivele acestui primul an este de a consolida cultura economie generală a studenților și de a le pregăti pentru clase mai orientate cantitativ.

Admitere

Vizat la vorbitori de limba engleză. Elevii ar trebui să dețină o diplomă în economie, matematică aplicată într-un curriculum recunoscut considerat ca fiind în concordanță cu programul și aprobat de comitetul de selecție EST.

Notă

Cursurile noastre se bazează pe utilizarea substanțială a matematicii și modelării. De aceea, este necesară o bună stăpânire a matematicii. Pentru a aplica la primul an de Master, studenții ar trebui să dețină o diplomă de licență în economie, matematica aplicată într-un curriculum recunoscut considerat ca fiind în concordanță cu programul și aprobat de comitetul de selecție EST. Pentru a aplica la cel de-al doilea an al Maestrului, elevul ar trebui să dețină o diplomă de licență de cel puțin 4 ani de facultate sau o diplomă de masterat.... [-]

Franţa Toulouse
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Toulouse School Of Economics TSE

Anul 1 al Master în economie oferă traning riguroase în domeniile majore ale economiei. ... [+]

Scopuri și domeniu de aplicare

Primul an de Master în economie oferă o tranziție riguroasă în domeniile majore ale economiei. 100% din cursurile acestui program sunt predate în limba engleză. Obiectivele acestui primul an este de a consolida cultura economie generală a studenților și pentru ai ajuta să selectați corespunzător Master 2, în conformitate cu planurile lor de carieră.

Cursuri

Anul 1 al Master în Economie include 2 semestre. Pe parcursul primului semestru, elevii participa la 6 cursuri obligatorii, un curs de dezvoltare, personnal un curs de limbă franceză și 2 opționale. În al doilea semestru, elevii participa la 3 cursuri obligatorii și 4 opționale.... [-]

Franţa Toulouse
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Toulouse School Of Economics TSE

Programul EEE M2 prevede, în primul semestru o pregătire solidă în microeconometrics, serii de timp, modele de date panel, metode non-parametrice, instrumente statistice ... [+]

Scopuri și domeniu de aplicare

Acest master are ca scop furnizarea de instrumente econometrice și empirice de analiză, combinate cu abilități puternice în utilizarea de seturi mari de date, în scopul de a efectua studii profunde într-o arie largă de economie. Programul EEE M2 prevede, în primul semestru o pregătire solidă în microeconometrics, serii de timp, modele de date panel, metode non-parametrice, instrumente statistice de mari dimensiuni, programe de calculator, precum și sistemul de management al bazelor de date. În al doilea semestru, studenții aplică aceste formare pentru a face studii empirice în organizare industrială, finanțe, programe de evaluare a politicilor publice, de sănătate și de asigurări, de analiză de date și mari.... [-]

Franţa Toulouse
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Toulouse School Of Economics TSE

Programul M2 EMO combină o pregătire solidă în organizare industrială, economie de reglementare, și econometrie care oferă studenților o experiență reală în analiza aspec ... [+]

Scopuri și domeniu de aplicare

Cum funcționează piețele? Cum fac întreprinderile alegeri strategice? Ce determină cererea și structura costurilor?

Programul M2 EMO combină o pregătire solidă în organizare industrială, economie de reglementare, și econometrie care oferă studenților o experiență reală în analiza aspectelor strategice ale unei piețe, identificarea factorilor determinanți ai performanței economice a firmelor într-o piață, iar evaluarea politicilor care vizează îmbunătățirea eficienței pieței.

Admitere Admiterea se bazează pe criterii de excelență academică. Este nevoie de o diplomă de licență de cel puțin 4 ani de colegiu sau o diplomă de master, într-un curriculum recunoscut considerat ca fiind în concordanță cu programul și aprobat de către comisia de selecție a EST. Unele periaj-up în economie sau matematică ar putea fi recomandabil, în unele cazuri. este în mod evident necesară cunoașterea de lucru a limbii engleze. Notă ... [-]
Franţa Toulouse
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Toulouse School Of Economics TSE

Programul de Politici Publice și Dezvoltare de master (PP & D) are ca scop dotarea studenților săi cu instrumentele necesare pentru a deveni o parte din această căuta ... [+]

Scopuri și domeniu de aplicare

De ce sunt unele țări atât de săraci, în timp ce altele sunt atât de mult mai bogate? Economia de dezvoltare încearcă să ofere un răspuns la această întrebare dificilă. Căutarea acestui răspuns are loc fie (i) la nivelul statelor și al țărilor, se uită la probleme internaționale precum și în economia politică a eșecului guvernamental în țările sărace, sau (ii) la nivelul indivizilor și a firmelor, cu pentru a înțelege modul în care acești agenți microeconomice sunt capabili să facă față în astfel de medii dificile. Programul de Masterat în Politici Publice și Dezvoltare (PP & D) își propune să-și echipeze studenții cu instrumentele necesare pentru a deveni parte a acestei căutări la vârf.... [-]

Franţa Toulouse
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Toulouse School Of Economics TSE

Maestrul 2 în mediu și Resurselor Naturale Economie (ERNA) oferă cu abilități analitice pentru a evalua, analiza și recomanda politici și strategii de abordare a probleme ... [+]

Scopuri și domeniu de aplicare

Problemele de mediu, cum ar fi poluarea, schimbările climatice și conservarea biodiversității sunt în prezent în titlurile dezbaterilor economice. Guvernele elaborarea unor politici publice, cum ar fi taxele sau sistemele de comercializare a emisiilor pentru a atenua efectele negative ale poluării aerului sau a apei. Firmele de a lansa strategii de afaceri ecologice, cum ar fi investițiile în tehnologii mai curate, de etichetare a produselor sau a investițiilor responsabile social pentru a îmbunătăți competitivitatea lor. "Calea de politică energetică și de mediu" a comandantului oferă studenților competențele analitice pentru a evalua, analiza și recomanda politici și strategii economice pentru abordarea problemelor de mediu și gestionarea resurselor naturale.... [-]

Franţa Toulouse
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Toulouse School Of Economics TSE

Master 2 "Statistică și econometrie" dezvoltă studenții care au dobândit anterior o abilitate solidă stabilită în economie și / sau a statisticii matematice. ... [+]

Scopuri și domeniu de aplicare

Master 2 "Statistică și econometrie" dezvoltă studenții care au dobândit anterior o abilitate solidă stabilită în economie și / sau a statisticii matematice. Acesta oferă clase generale în statistica matematică și în econometrie precum și clase specializate în diverse domenii de aplicare. Obiectivul curriculum-ului este în primul rând pentru a oferi studenților o cultură solidă în marile teme ale statisticii aplicate. Această cultură este dezvoltat în mod necesar în timp ce învață să utilizeze software-ul ca mai ales SAS, R și Matlab. În plus, elevii dobândesc abilități în calcul atunci când vine vorba de gestionarea bazelor de date. Unele opțiuni pentru a le permite să dezvolte aplicații în diverse domenii, în special în sectorul terțiar.... [-]

Franţa Toulouse
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Toulouse School Of Economics TSE

Maestrul 2 în "Teoria economică și Econometrie" permite studenților să dobândească o pregătire temeinică, generală (în teoria economică, econometrie, organizația industri ... [+]

Scopuri și domeniu de aplicare

Maestrul 2 în "Teoria economică și Econometrie" permite studenților să dobândească o pregătire temeinică, generală (în teoria economică, econometrie, organizația industrială etc.), înainte de a alege un anumit domeniu de cercetare.

Acest master este special conceput pentru studenții interesați în teoria economică, econometrie, organizare industrială, macroeconomie și alte domenii teoretice și aplicate. Acesta oferă o gamă largă de cursuri care permit studenților să înceapă un doctorat în cele mai bune condiții posibile, în special cei care nu au ales încă un subiect de cercetare.

Doctrină

A "liniei de doctorat" permite studenților să dobândească o pregătire generală temeinică și avansată în teoria economică (micro, macro și econometrie), înainte de a alege un anumit domeniu de cercetare.... [-]

Franţa Toulouse
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Presentation of Toulouse School of Economics-TSE (English version)

EN - Toulouse School of Economics - Master Programs

Jose TSE international student in master 1 in Economics

Philip, TSE international student in master 2 in Economics & Markets Organizations