Toulouse School Of Economics TSE

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Toulouse School of Economics: un centru de lider mondial pentru cercetare și învățământ superior, prezidat de laureat al premiului Nobel Jean Tirole

EST este departamentul de economie Toulouse Capitole University. Acesta oferă programe de clasa mondiala universitare si postuniversitare livrate de cercetători de renume. se concentreze de bază pentru EST este economia, dar cursurile noastre sunt multidisciplinare și să se concentreze asupra rolului pe care datele și tehnicile cantitative joacă în procesul de luare a deciziilor în firme, instituții sau state.

cursuri orientate spre cercetare cursuri orientate spre cercetare EST a instrui elevii să folosească și să se adapteze teorii sau tehnici recente pentru a rezolva lumea reală provocările întâmpinate de angajatori lor viitoare. La nivel de master, în funcție de cariera planurile lor elevii pot alege să majore în statistică, econometrie, dezvoltare publică, organizare industrială, mediu, biodiversitate, sau finanțe.

Programul internațional de masterat Programul de masterat joacă un rol central în cadrul programului EST. După un an, primul comună tuturor studenților, gradul oferă mai multe opțiuni:

  • Gradul internațional de cale de master predat în întregime în limba engleză
  • Gradul pistei standard de masterat parțial predate în limba franceză
  • Opțiunea de cercetare - care duce în programul de doctorat, cu cursuri de pregătire riguroase începând din anul 2 al Masters.

scoala doctorala Școala de doctorat este modelat pe primele universități americane. Dupa dedicat doilea an pregătitor de gradul de masterat, candidații doctoranzi urmeze un an de două cursuri avansate, specializate înainte de a efectua 3 ani de cercetare cu normă întreagă, alături de membrii ai facultăților EST.

De-a lungul fiecare program, școala își propune să ofere de înaltă calitate, îndrumare personalizată pentru toți elevii, prin învățare interactivă, sesiuni de tutore, grupuri de lucru pe bază de problemă, economie experimentală, etc.

oportunități de carieră la nivel înalt O gamă largă de opțiuni de carieră sunt deschise pentru absolvenți EST: funcții de conducere în sectorul bancar, asigurări, consultanță, instituțiile internaționale și autoritățile de reglementare ale pieței în cazul în care își desfășoară activitatea în calitate de analiști, manageri de cercetare statistică, consultanți și mai mult. Cele mai multe dintre ele intra cu ușurință profesionale din lume, datorită unui serviciu de cariere complete și rețea internațională de parteneri EST. Mulți urmăresc, de asemenea, o carieră în cercetare.

Școala își propune, de asemenea, rotunji educația studentului prin legături strânse cu industria, datorită relațiilor puternice dezvoltate de cercetătorii EST în ultimii 30 de ani, cu actorii economici publici și privați. Aceste parteneriate contribuie la rețeaua profesională a școlii, facilitând experiența de muncă, și de a ajuta elevii si absolventi pentru a face cel mai bun start in cariera lor.

Viata de campus Școala aparține studenților, și joacă un rol activ în propria lor educație prin intermediul, de exemplu, feedback-ul ei pot da altora cu privire la experiențele stagiu sau implicarea în asociații: festive sau organizarea de evenimente sportive, Studenți firmă de consultanță sau reviste. În mod similar, rețeaua de absolvenți EST se străduiește să creeze rețele puternice pentru trecut, elevii actuali și viitori ai școlii.

Unele cifre ...

În fiecare an universitar, am bun venit peste 2.000 de studenți, inclusiv 700 de studenți străini.

  • 90 de naționalități diferite
  • 160 profesori
  • 100 doctoranzi
  • Mai mult de 1500 de absolvenți

Despre Toulouse 1 Capitole universitate

Toulouse 1 Capitole Universitatea provine facultatea de drept canonic creat în 1229. Cu un recunoscut pe scară largă tradiție îndelungată în domeniile Drept și Științe Politice, diversificat de cercetare și învățătura sa din 1960 încoace prin dezvoltarea unor echipe de nivel înalt în economie și management. UT1 găzduiește unele dintre cele mai importante centre europene de cercetare și educație. Universitatea din Toulouse 1 Capitole este unul dintre cei șase membri fondatori ai Universității din Toulouse PRES (Cercetare și Învățământului Superior Cluster), care oferă o rețea de resurse, permițând UT1 să împartă multe beneficii de Toulouse cu elevii săi.

Locații

Toulouse

Toulouse School of Economics (TSE)

Address
Manufacture des Tabacs
21, Allée de Brienne
31015 Toulouse Cedex 6
FRANCE

31015 Toulouse, Occitanie, Franţa
Număr de telefon
+33 5 61 63 36 90