Telecom Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

Telecom, Ecole de Management este o scoala de afaceri publice în tradiția franceză Grande Ecole. Fondată în 1979, Școala funcționează sub auspiciile Ministerului Economiei, Industriei și Finanțelor. De peste 30 de ani, Școala a fost recunoscută pentru expertiza sa duală în managementul și tehnologiile informației și comunicațiilor (TIC).

Pe măsură ce școala de management din cadrul minelor-Telecom Institute, o instituție de conducere, care reunește mai multe școli de inginerie franceze în domeniul telecomunicațiilor, Telecom Ecole de Management a, de la crearea sa, în comun campusul cu școala sa de inginerie sora, Telecom SudParis, creând o sinergie unică în Franţa.

Școala se numără printre top 10 școli de management din Franța atunci când se compară nivelul salariilor câștigate la absolvire. Ea propune un program complet care oferă, de la licență la doctorat, toate standardele internaționale de întâlnire:

Burlac; Integrat de Master în Management (Grande Ecole) Programul de Master acreditat de statul francez și AMBA; De specialitate de master, acreditat de Conférence des Grandes Ecoles; De Master of Science, acreditat de Conférence des Grandes Ecoles; Doctorat în Management Sciences; Executive MBA; Programe de educație continuă.

Acreditărilor și etichete de asigurare a calității

Telecom, Ecole de Management este acreditat AACSB. în Programul (Grande Ecole) School Master Integrat de Management este acreditat de AMBA. Școala este, de asemenea, un membru al:

Conférence des Grandes Ecoles (CGE); Fundația Europeană pentru Management Development (EFMD); Fondation Nationale pour l'enseignement de la Gestion des Entreprises (FNEGE); Asociația pentru Advance Collegiate Schools of International Business (AACSB); Asociatia MBA (AMBA).

Misiunea Télécom Ecole de Management a

Un public, social inclusiv, instituție de învățământ superior, Telecom Ecole de Management pregătește viitori manageri și antreprenori să fie responsabili, inovatoare și deschisă spre lumea din jurul lor și să conducă organizațiile lor în transformările majore ale societății de mâine: economia digitalizate, energia și ecologică tranziție, noi modele de afaceri și industria viitorului.

Leveraging programelor sale de cercetare și educație, sprijinul inovării și a spiritului antreprenorial, relația sa strânsă cu mediul de afaceri și a angajamentului său pe teritoriul său, Școala își propune pentru excelență în contribuția la dezvoltarea economică, atât la nivel național și local, creând în același timp o valoare pentru toate părțile interesate.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea EMBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Masterat în Management Internaţional

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Franţa Évry

Master în Management International este un grad foarte râvnit recunoscut în Statele Unite ale Americii, Marea Britanie și din ce în ce în Asia. Programul de telecomunicații Business School este conceput atât pentru manageri internaționale specializate în sistemele de informații și candidații interesați în dezvoltarea capacităților de cercetare. [+]

Master în Management International este un grad foarte râvnit recunoscut în Statele Unite ale Americii, Marea Britanie și din ce în ce în Asia. Programul de telecomunicații Business School este conceput atât pentru manageri internaționale specializate în sistemele de informații și candidații interesați în dezvoltarea capacităților de cercetare.

Master în Management International este un program riguros academic, care oferă managerilor cu abilitățile necesare pentru a ocupa roluri de luare a deciziilor în cadrul companiilor private sau de organisme publice. Absolvenții noștri sunt echipate cu abilitățile de a face față provocărilor de mâine:

schimbările organizatorice din cadrul întreprinderilor, cauzate de apariția erei TIC, necesită profesioniști care sunt capabili să integreze constrângerile tehnice în raționamentul lor manageriale, internaționalizarea proceselor și a schimburilor impune întreprinderilor să angajeze numai acei manageri care sunt capabile să gestioneze acest flux de informații. Acest Master pune un accent deosebit pe managementul internațional. Program ... [-]

Msc în Domeniul Tehnologiei De Management Al Afacerilor Informației și Comunicațiilor

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Franţa Évry

Programul "Informare și Comunicare Technology Business Management" este unic în a oferi studenților cu abilități de integrare atât în ​​sectorul TIC și managementul. Ea se bazează pe o competență distinctivă a facultății și a instructorilor în cercetare, educație elev și educație executiv, în domeniul comercializării produselor bazate pe TIC și servicii, strategia companiilor din industria TIC, economie și reglementarea industriei TIC, sisteme de informare și de management. -mediu de afaceri [+]

Programul "Informare și Comunicare Technology Business Management" este unic în a oferi studenților cu abilități de integrare atât în ​​sectorul TIC și managementul. Ea se bazează pe o competență distinctivă a facultății și a instructorilor în cercetare, educație elev și educație executiv, în domeniul comercializării produselor bazate pe TIC și servicii, strategia companiilor din industria TIC, economie și reglementarea industriei TIC, sisteme de informare și de management. -mediu de afaceri

Un program de doi ani (24 de luni)

Program de curs full-time bazat pe în profunzime educație de management, o specializare unică, și este completată prin validarea unei teze.... [-]


Masterat

De Master Integrat în Management

Campus Cu normă întreagă September 2018 Franţa Évry

Telecom, Ecole de Management Integrat Master în Management (Grande Ecole) Programul trenurilor viitori manageri și antreprenori să fie responsabili, inovatoare și deschisă spre lumea din jurul lor. Premii școlare o diplomă "nivel de master", o acreditare națională de recunoaștere a diplomei este egală cu cinci ani de învățământ superior. Programul a obținut, de asemenea, acreditarea AMBA de renume internațional. [+]

Telecom, Ecole de Management Integrat Master în Management (Grande Ecole) Programul trenurilor viitori manageri și antreprenori să fie responsabili, inovatoare și deschisă spre lumea din jurul lor. Premii școlare o diplomă "nivel de master", o acreditare națională de recunoaștere a diplomei este egală cu cinci ani de învățământ superior. Programul a obținut, de asemenea, acreditarea AMBA de renume internațional.

Randamentul investițiilor

Télécom Ecole de Management face parte din Top 10 cele mai bune scoli de afaceri din Franța, pe baza nivelului de salarizare al absolvenților săi la absolvire. Grație excelentei sale în conținutul programului se situează pe locul:... [-]