Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1990 de către fotografi profesioniști Studio M r diversificat apidly cursurile sale în materie de artă, mass-media, Fotografie si sunet și a devenit una dintre școlile premiera Franța pentru artele datorită gamei sale mare de cursuri profesionale. Școala a crescut rapid pe parcursul mai multor ani, și-a deschis de mai multe campusuri în orașele universitare de top din Franța, inclusiv Lyon în 2003 andToulouse în 2007. Astăzi Studio M este un grup international de școli de artă din întreaga lume, inclusiv un campus în Ho Chi Minh City în Vietnam. În 2011, Studio M a lansat un nou campus internațional în Montpellier numit Studio M Academy pentru a primi studenți vorbitori de limba engleza din intreaga lume care doresc să învețe arte în Franța. Obiective Cursurile pe care Studio M oferta au un obiectiv specific: de a oferi studenților de formare profesională și de înaltă calitate, care le face atractive pentru angajatori, după ce termină studiile, cu cunoștințele cele mai relevante în funcție de specializarea lor. Domenii Studio M a devenit un lider în Franța în industria artelor vizuale și oferă cursuri profesionale în următoarele domenii:

Arte Fundația Curs Visual Communication Proiectare spațială Design de Produs fotografie Sound Design

Cursuri la Studio M în domeniul artelor, sound design, fotografie și mass-media, va oferi studenților noștri capacitatea de a aduce o valoare excepțională pentru soluții creative aliniate cu propriile lor interior, pasiunea de a fi pe deplin pregătiți pentru a lucra intr-un mediu profesional. Studii Studio M înțelege importanța de a oferi diplome și grade, care sunt recunoscute la nivel internațional și oferă diplome acreditate de Federația Europeană a Școlilor în următoarele domenii:

Bachelor of Arts - Animație 3D Bachelor of Arts - Multimedia Bachelor of Arts - Design

Școala de Artă din Studio M ofera, de asemenea, ex-studenților o resursa online pentru a le conecta la o varietate de parteneri loiali și companii în cazul în care schimburile sunt făcute în mod regulat. (în prezent disponibil numai în limba franceză)

Programe predate în:
  • Engleză
  • Limba franceza
  • Chinez