Spéos Paris-London Photographic Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

30 de ani de antrenament de fotografie și încă numărătoarea

Fondată în 1985, Spéos oferă cursuri de formare în domeniul învățământului superior destinate să răspundă cerințelor actuale ale pieței. De câțiva ani, Spéos a fost selectat printre Top 5 cele mai bune școli de fotografie din lume, în funcție de multe clasamente diferite și independente.

În continuare, recunoașterea profesională în domeniul fotografiei, Speos este certificată de guvernul francez cu titlul de nivel 1 Photomethe RNCP (o certificare profesională la nivel de master).

Angajamentul nostru față de studenții noștri

Misiunea Spéos este de a pregăti elevii pentru a răspunde cerințelor actuale ale pieței și a le însoți în a deveni fotografi de succes în domeniul ales de ei.

Cursurile de la Spéos sunt organizate în grupuri mici, practice cu multă practică și supravegheate de o echipă de profesioniști cu înaltă calificare.

Facilitățile noastre sunt spațioase și echipate cu cele mai noi echipamente.

Programul Speos Alumni Care ne ajută absolvenții în primii pași profesioniști.

Spéos , o școală internațională

Cu campusurile din Paris și Londra, loturile noastre de studenți provin din întreaga lume (până la 20 de naționalități diferite pe an), făcând studii la Speos o experiență internațională de primă clasă.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat » Vedea Certificate » Vedea Cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Master European de fotografie profesionala

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Franţa Paris Regatul Unit London + 2 mai mult

Master European de Fotografie profesionala este proiectat pentru studenții care doresc să urmeze o carieră în fotografie, cu un accent special pe managementul afacerilor a profesiei. [+]

Acest program certificat de EABHES - cu durata de 14 luni în total - cuprinde trei etape:

Fotografie profesionala in-un an de program, din septembrie până în mai. Module Expert, de la sfârșitul lunii mai până la sfârșitul lunii iulie (vezi mai jos). Planificarea și elaborarea proiectului de Master, care trebuie să fie supuse unui juriu de două ori: o apărare orală a pre-proiect permite elevilor pentru a valida de fezabilitate și coerență proiectele lor profesionale; comentariile juriului final evalua punerea în aplicare a proiectelor viitoare.

Deci, ca să obțină creditele necesare pentru a valida Master European, elevii trebuie să aibă o diplomă de licență (180 ECTS, în orice subiect, nu neapărat fotografie) și trebuie să treacă un test de limbă străină la nivel B2 din Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi. În ceea ce privește testele de limba acceptate: TOEIC, TOEFL, IELTS sau Cambridge examinari pentru non-vorbitori nativi de limba engleză; pentru nativii limba engleză orice diplomă limbă oficială la nivel B2 într-o limbă europeană care nu este limba lor maternă.... [-]


Master European de fotografie program profesional 2 ani

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Franţa Paris

Master European de Fotografie profesionala este proiectat pentru studenții care doresc să urmeze o carieră în fotografie, cu un accent special pe managementul afacerilor a profesiei. [+]

Acest program certificat de EABHES - cu durata de 26 luni în total - cuprinde trei etape:

Fotografie profesională în doi ani Programul, din septembrie până în mai (semestrul 1 și 2), apoi din septembrie până în mai (semestrul 3 și 4). Module Expert, de la sfârșitul lunii mai până la sfârșitul lunii iulie (vezi mai jos). Planificarea și elaborarea proiectului de Master, care trebuie să fie supuse unui juriu de două ori: o apărare orală a pre-proiect permite elevilor pentru a valida de fezabilitate și coerență proiectele lor profesionale; comentariile juriului final evalua punerea în aplicare a proiectelor viitoare.

Deci, ca să obțină creditele necesare pentru a valida Master European, elevii trebuie să aibă o diplomă de licență (180 ECTS, în orice subiect, nu neapărat fotografie) și trebuie să treacă un test de limbă străină la nivel B2 din Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi.... [-]


Videoclipuri

Spéos 2017 End-of-Year Exhibition

Spéos London Campus in Camberwell - UK

Spéos Exhibition Opening at the Voies Off Festival 2017, Arles, France

Spéos Backstage Fashion Shooting at Spéos Paris Studios, 2015

Spéos and Magnum 2017 End-of-the-Year Exhibition

Contactează
Adresa locaţie
8 rue Jules Vallès
Paris, Île-de-France, 75011 FR
Mass-Media Socială
Adresa locaţie
8 Graces Mews, Camberwell
London, England, SE5 8JF GB
Mass-Media Socială