Sciences Po

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Sciences Po este universitate lider Franței în științele sociale și a fost educarea factorii de decizie din sectoarele public și privat, în ultimii 140 de ani. Astăzi, o jumătate de 13.000 de studenți Sciences Po este grindina din 150 de țări din afara Franței. De ce atât de mulți studenți internaționali aleg Sciences Po? Aici sunt 10 de multe motive pentru studenți din întreaga lume aleg o educație Sciences Po.

1 - Boost cariera ta, cu o diplomă de la o universitate de renume mondial

Sciences Po este clasat pe locul 4 la nivel internațional, printre universitățile de cercetare pentru Studii de Politică & Internaționale (Topul QS). Grade noastre fast-track absolvenți pentru poziții cheie, atât în ​​sectorul public și privat. Aproape 90% din Sciences Po absolvenți găsi de lucru în termen de șase luni de la absolvire. Ei lucrează într-o gamă largă de sectoare, cu o concentrare în consultanță, bancar și al administrației publice.

2 - Angajarea cu o comunitate multiculturală unică de studenți internaționali de top

La Sciences Po, aproape jumătate dintre studenți provin din afara Franței. Studenții noștri internaționali reprezintă mai mult de 150 de țări și multe dintre cele mai cunoscute instituții din lume. Acest mediu multicultural înseamnă studenți trăiesc și studiază în interacțiune constantă cu diferite culturi și puncte de vedere.

3 - câștiga o experiență academică internațională

Toate cursurile de la Sciences Po sunt predate dintr-o perspectivă internațională, și rețeaua de 470 de universități partenere Sciences Po asigură studenții sunt alintat de alegere atunci când vine vorba de a studia în străinătate. Toți studenții noștri beneficiază de o experiență internațională: studenti completeze al treilea an în străinătate, tinerilor absolventi de facultati pot profita de un semestru în afara Sciences Po, și doctoranzi pot participa la programe de schimb de doctorat.

Sciences Po oferă 42 de grade duale internaționale la nivelurile universitare și postuniversitare și mai multe programe sunt predate în întregime în limba engleză.

4- Învață de la cei mai buni cadre universitare și profesioniști

Cursuri la Sciences Po sunt predate de profesori se disting și practicieni de renume international. Acest amestec de instruire academică și practică oferă studenților un profil unic, bine-rotunjite, care este foarte căutat de recrutori de conducere.

5 Faceți cunoștință cu persoane de rang înalt

Sciences Po este un loc de dezbatere în care cifrele majore în politică, economie, arte și mass-media veni să facă schimb de studenți cu. Difuzoare anterioare includ, Kofi Annan, președintele Luis Inacio Lula da Silva, Al Gore, Condoleeza Rice, Joseph Stiglitz și Mario Draghi.

6- Dezvoltarea o înțelegere mai amplă a științelor sociale și abilitățile de gândire critică

Educație la Sciences Po stimulează dialogul dintre principalele discipline ale științelor sociale - economie, istorie, științe politice, Drept și Sociologie. Acesta oferă studenților instrumentele de care au nevoie pentru a înțelege lumea contemporană.

Elevii dezvolta, de asemenea, gândirea critică și abilitățile de vorbire publice prin metode pedagogice care favorizează proiecte de grup, prezentări orale și confruntarea de idei. Prin furnizarea o abordare multidisciplinară și o gamă de electives, cum ar fi ateliere de lucru artistice, Sciences Po încurajează elevii să adopte diferite perspective.

7- lua parte la proiecte de grup și să realizeze potențialul prin angajarea în viata in campus

Abordare educațională Sciences Po a pune accentul pe responsabilitatea personală, munca în echipă, exprimare publică, cetățenie și umanism. Elevii cultiva aceste calități prin proiecte de grup și cele 200 de asociații care fac viața în campus atât de interesant.

8- trăi într-un mediu de exceptie

Șapte campusuri multiculturale Sciences Po sunt situate în orașe cu un patrimoniu istoric și arhitectural bogat - Dijon, Le Havre, Menton, Nancy, Paris, Poitiers și Reims. Campusuri sunt acasa, la o comunitate strâns unit elev multicultural și oferă o viață vibrantă de student intelectual și extra-curriculare.

9 - Alăturați-vă rețelei internaționale Sciences Po de 65.000 de absolventi

Sciences Po a fost educarea factorii de decizie din sectoarele public și privat, în ultimii 140 de ani. Notabile absolventii Sciences Po includ șefi de stat, de guvern și organizațiile internaționale, precum și personalități de frunte în afaceri și finanțe, mediul academic, jurnalism, și arte.

10 - constrângerile financiare nu sunt un obstacol pentru a studia

La Sciences Po, aproape unul din trei elevi primește asistență financiară. Pentru a vă asigura elevii se pot concentra asupra studiilor lor, Sciences Po acordă scutiri de școlarizare și asistență financiară pentru cei în nevoie. Taxele de școlarizare sunt, de asemenea, calculate pe o scara de alunecare bazate pe resursele fiecărui elev.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Limba franceza

Vezi programe de masterat » Vedea LLM »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Maestru în Artele Politice (speap)

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Franţa Paris

Programul experimental în domeniul artelor politice (SPEAP) este un program de masterat de un an la Școala de Afaceri Publice pentru profesioniștii de la mijlocul carierei cu cel puțin 4 ani de experiență profesională. [+]

Ce este SPEAP?

Programul experimental în domeniul artelor politice (SPEAP) este un program de masterat de un an la Școala de Afaceri Publice pentru profesioniștii de la mijlocul carierei cu cel puțin 4 ani de experiență profesională. Acest program de zi cu zi reunește arhitecți, designeri, cadre universitare, funcționari publici, manageri, cercetători, administratori, activiști și curatori care doresc să-și îmbunătățească abilitățile, să dezvolte instrumente inventive și să dea un nou impuls carierei lor.

Acest program multidisciplinar este condus de noțiunile cheie de experimentare, anchetă și inovare care explorează punctele de articulare și legătura dintre domeniile științifice, artistice și politice. Tinerii profesioniști dintr-o gamă largă de medii se vor confrunta cu probleme sociale și politice concrete printr-o serie de clase și formate pedagogice care combină metodele științifice și artistice.... [-]


Masterat în Afaceri Publice

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Franţa Paris

Master în Afaceri Publice (MPA) este pilot full-time program de Sciences Po de-un an pentru profesionisti mijlocul carierei interesate în politica publică și interacțiunea dintre sectorul public și privat. Se pregătește pe studenți pentru politica de mediu de astăzi care este co-dezvoltat, co-produs și co-administrate de către persoane fizice abilitate. [+]

1 an de Master pentru profesioniști la mijlocul carierei

Master în Afaceri Publice (MPA) este pilot full-time program de Sciences Po de-un an pentru profesionisti mijlocul carierei interesate în politica publică și interacțiunea dintre sectorul public și privat. Se pregătește pe studenți pentru politica de mediu de astăzi care este co-dezvoltat, co-produs și co-administrate de către persoane fizice abilitate.

Obiective

Programul se concentrează pe proiectarea și implementarea politicilor, precum și cu privire la gestionarea afacerilor publice, și introduce participanții la probleme de politică din lumea reală. Absolvenții vor fi echipați cu noi abilități de navigare între perspectivele locale și globale și din parteneriatele public-privat cu organizațiile internaționale și societatea civilă. În special, MPA va:... [-]


Masterat în Regulamentul Financiar și De Management Al Riscului

Campus Cu normă întreagă 3 semestre September 2018 Franţa Paris

Master în Reglementare Financiară și de gestionare a riscurilor este programul Sciences Po de un an pentru tineri absolvenți interesați în probleme de reglementare, finanțe corporative, de gestionare a riscurilor, conformitatea și umaniste. Este programul ideal pentru studenții serioși care aspiră să devină cu adevărat specializați în domeniul reglementării financiare și al gestionării riscurilor, indiferent dacă se află în sectorul privat sau public. [+]

Master în Reglementare Financiară și de gestionare a riscurilor este programul Sciences Po de un an pentru tineri absolvenți interesați în probleme de reglementare, finanțe corporative, de gestionare a riscurilor, conformitatea și umaniste. Este programul ideal pentru studenții serioși care aspiră să devină cu adevărat specializați în domeniul reglementării financiare și al gestionării riscurilor, indiferent dacă se află în sectorul privat sau public.

Obiective

Programul se concentrează pe fundamentele finanțelor și, în special, oferă studenților cunoștințe critice privind finanțele corporative, reglementarea și gestionarea riscurilor. Aceste cursuri fundamentale sunt contextualizate și fundamentate în științele umaniste prin intermediul cursurilor de curriculum de bază ale SciencesPo în științe politice, drept, sociologie, istorie și economie și completate de formare de competențe specializate în etică și conformare.... [-]


Master In Corporate Strategy

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Franţa Paris

Master în Strategia de Corporate este programul de științe Sciences Po pentru tinerii absolvenți interesați de strategia corporativă, antreprenoriat și umaniste. Este programul ideal pentru studenții serioși care aspiră să devină strategiști corporativi cu adevărat specializați în firme de consultanță sau "in-house", în cadrul firmelor. [+]

Master în Strategia de Corporate este programul de științe Sciences Po pentru tinerii absolvenți interesați de strategia corporativă, antreprenoriat și umaniste. Este programul ideal pentru studenții serioși care aspiră să devină strategiști corporativi cu adevărat specializați în firme de consultanță sau "in-house", în cadrul firmelor.

Obiective

Programul se concentrează pe fundamentele afacerii și, în special, oferă studenților cunoștințe critice privind abilitățile financiare și strategice. Aceste cursuri fundamentale sunt contextualizate și fundamentate în științele umaniste prin cursurile de curriculum de bază ale științelor științelor politice, dreptului, sociologiei, istoriei și economiei și completate de formarea competențelor specializate în spiritul antreprenorial.... [-]


Master în Studii Globale Avansate

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Franţa Paris

Acest program de master de un an este conceput pentru candidații cu o diplomă de licență și 5 ani de experiență profesională, care doresc să se cufunda intr-un mediu universitar provocator și să câștige experiență în continuare sau noi orizonturi într-unul din domeniile cardinale ale afacerilor internaționale. PSIA are 5 ani de experienta de succes cu un an Master în Dezvoltare practică și se extinde acum oferta să cuprindă toate domeniile de expertiză în cadrul școlii. [+]

Un maestru de un an pentru a fast-track cariera ta în Afaceri Internaționale

Acest program de master de un an este conceput pentru candidații cu o diplomă de licență și 5 ani de experiență profesională, care doresc să se cufunda intr-un mediu universitar provocator și să câștige experiență în continuare sau noi orizonturi într-unul din domeniile cardinale ale afacerilor internaționale. PSIA are 5 ani de experienta de succes cu un an Master în Dezvoltare practică și se extinde acum oferta să cuprindă toate domeniile de expertiză în cadrul școlii.

Punctele forte cheie

Master în Studii Globale Avansate este:

O oportunitate pentru profesioniștii precoce și mijlocul carierei să urmeze un program de accelerat de un an în Afaceri Internaționale; Posibilitatea de a se specializa în ambele piesa de master și o concentrație (regional sau tematice); Accesul la regulat oferta curriculum largă și de clasă mondială PSIA lui, precum și cursuri de dedicate si personalizate; Aderarea Sciences Po și vast, activ și alumni Reteaua Internationala de PSIA lui. Curriculum și STRUCTURA ... [-]

Videoclipuri

Welcome to Sciences Po

Contactează

Sciences Po

Adresă, linia 1 27 RUE ST-GUILLAUME
75006 Paris, Ile-de-France, Franţa
website http://www.sciencespo.fr/en/home
Telefon +33 1 45 49 50 50