Citește Descrierea Oficială

ECO VALLEE

Școala de proiectare durabilă are sediul în clădirea "Coroana", locul emblematic al Campusului Ecologic în Valea Eco a Câmpiei Var din Nisa. Școala noastră împărtășește premisele sale cu companii iconice cum ar fi IBM și startups cunoscute pentru inovațiile lor.

SEMINȚELE - UNIUNEA STUDENTĂ

Fondată după crearea Școlii de proiect SDS de la Nisa (Franța) în 2013, scopul principal al Uniunii Studenților SEEDS este de a crea o rețea activă de studenți și profesioniști care lucrează pe diferite teme: asociație, eveniment, pro și internațional .

FABLAB

Adunând la școală, Fablab FAB'AZUR (imprimante 3D, tăietori laser, scanner 3D ...) permite elevilor să creeze obiecte pentru proiectele lor de proiectare.

Gândire internațională - viziunea noastră de internaționalizare

Întâlnirea oamenilor din toate părțile lumii împărtășește aceeași pasiune

Construirea programelor internaționale de schimb răspunde unui obiectiv major: învățarea modului de a respecta. Oameni, culturi, natură, viață pe această planetă, voi și multe altele. Există multe aspecte ale acestei declarații. Unele dintre ele sunt legate de contribuția profesională și procesul de învățare prin predarea pe care elevii o primesc la instituțiile partenere. Altele hrănesc abilitățile individuale, cum ar fi învățarea limbilor străine, câștigarea încrederii în sine, adaptabilitatea, devenirea pro-reactivă și deschiderea. În lumea noastră globală, designerul se confruntă în mod constant cu provocarea de a dezvolta produse și servicii, în ceea ce privește mediul, pentru oamenii din diferite medii și țări.

Experiența internațională personală joacă un rol important, având în vedere că ajută la atenția diferitelor scenarii de utilizatori și le include într-o abordare largă de proiectare. Situațiile specifice ale vieții de zi cu zi nu sunt descrise în ghidurile de călătorie și pot fi observate și reținute numai în interiorul memoriei călătorului. Este înțelegerea profundă a modului în care oamenii din alte țări lucrează, trăiesc, comunică și se comportă. Modul în care întregul lor mediu răspunde regulilor culturale, care au evoluat de-a lungul secolelor. Designul de succes se desfasoara, odata ce complexitatea lumii devine o sursa importanta de inovatie.

Văzând că studenții își sporesc portofoliul de capacități și devin profesioniști încrezători, este scopul nostru pentru toți, cei care vin la noi și cei care pleacă în străinătate.

VALORILE NOASTRE

Întrebările importante pe care trebuie să le răspundem astăzi necesită soluții compatibile cu viitorul planetei noastre. Noi abordări sunt necesare pentru a permite un mediu acceptabil pentru toți. Răspunsurile trebuie să fie atât imaginative, cât și inovatoare. Acestea sunt oportunitățile fantastice care așteaptă elevii noștri.

Pentru a răspunde cel mai bine complexității lumii moderne, Școala de Design Durabilă este internațională, interdisciplinară și multidisciplinară. Practica se bazează pe exemple concrete din partea companiilor care împărtășesc filozofia noastră.

STUDENȚII NOSTRI

Studenții potențiali de primul an au nevoie de o diplomă de bacalaureat sau de o calificare internațională echivalentă pentru intrarea în universitate. Admiterea este posibilă și în al doilea, al treilea și al patrulea an al programului. Fundamentele diverse ale elevilor îmbogățesc foarte mult mediul de învățare.

La începutul cursului, în funcție de nivelul de aptitudini al fiecărui individ, SDS oferă cursuri de desen pentru a aduce toți elevii la nivelul necesar, atât în ​​termeni de exprimare, cât și de realizare tehnică.

EXPERIENȚA CORPORATIVĂ

Chiar de la începutul studiilor, veți învăța în contextul proiectelor industriale, însoțite de profesioniști din companiile partenere. Este o oportunitate unică de a experimenta realitatea industriei de design și de a "învăța prin a face". Este, de asemenea, șansa dvs. de a vă construi propria rețea și de a avea acces la stagii și oportunități de angajare.

AMBALAREA LOCULUI - ÎNTRE MUNTE ȘI MARE

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

SDS - The Sustainable Design School

Veți fi educați pentru a deveni un designer în domeniul inovației durabile și pentru a dezvolta abilitățile necesare pentru a stimula creativitatea într-o echipă multidis ... [+]

Veți fi educați pentru a deveni un designer în domeniul inovației durabile și pentru a dezvolta abilitățile necesare pentru a stimula creativitatea într-o echipă multidisciplinară.

Pentru intrarea în primul an al programului, sunt acceptate toate tipurile de specializări de învățământ secundar. Pentru înscrierea în nivelul 2, 3 sau 4, varietatea de medii grație fostelor căi de studiu ale studenților noștri reprezintă un factor de îmbogățire pentru inovarea durabilă și predarea în legătură cu aceasta. Înainte de a intra în instituția noastră și în funcție de nivelul individual al elevului, SDS propune perfecționarea cursurilor în domeniul tehnicilor de desen.... [-]

Franţa Nice
Septembrie 2019
Engleză
1 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză